Evli erkeklerin cinselliğe karşı daha istekli hale gelmesinin nedeni nedir?

Mm güzel soru, uzun süreli ve tek eşli bir hayat sürdüğün vakit, partnerinin nerede ne yapacağını, tepkisini, tadını vs her bi haltını ezberliyorsun, işin heyecanı kalmıyor, genlerimizde kayıtlı avlanma içgüdüsü benzeri bir duyguyla karşı cinse olan algılar iyice açılıyor
Çünkü Türkiye’de şöyle bir şey var genelde bu herkes için geçerli sadece erkekler için değil kadınlar için de aynı şekilde ilişki çok güzel gidiyor evleniyolar ilk dört yıl beş yıl mükemmel geçiyor çok güzel böyle daha sonra yavaş yavaş sanki bir oyun varmış oyunun son artık evresini geçmiş oyun bitmiş gibi davranıyorlar halbuki bilmiyorlar ki evlilik aslında bir ilişkinin sonu değil yeni bir şeyin başlangıcı olduğunu bilmiyorlar evet duygusunu zamanla yerine sevgiye tutkuyu bırakacağını bilmiyorlar O yüzden işte o heves duygusu bitince gözleri dışarı kaymaya başlıyor bir de Türkiye’deki kadınlar gerçekten cinsellikte çok kötüler yani şimdi kendi hemcinsimi aşağılamak istemiyorum ama gerçekten çok kötüler seks deyince korkuyor millet Türkiye’de heleki kadınlar.
Ağzına sağlık 👏🏻👏🏻 Erkekler yüzünden de böyle tutturuyorlar tecrübesiz bakire kadın diye
Farklı tenlerle birliktelik yaşama hissi aslında bu kadar istekli yapan, seksin ne olduğunu keşfettiğinde, her iki tarafın da tatmin olduğunda asıl keyfin ortaya çıktığını fark ettiğinde daha da istekli hale geliyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evlenince seks yapmaya gerek olmadığını düşünen kadınlarla evlenmeleri…
Sanırım ilgi eksikliği, tatmin yetersizliği ve düzenli seks hayatımızın artık olmaması. Birimiz çok istekliysen diğerimizin başı ağrıyor, yorgun oluyor, hasta olabiliyor. Kısaca bu yüzden işte… Açlık kötü bir şey. 😎
10 gün üst üste yorgun olmazsın herhalde. Öyle kişiler oluyor genelde çok saçma gerçekten
Sıradan bir cinsel hayatı varsa, sıkılmış olabilir.
Yasak elma muhabbetleri ama hiç bir evlilik de düzenli seks asla olmaz.
Evliyim ve evli olduğumu bilerek benimle yakınlaşan kadınlar oldu. Onlarla cinsellik çok güzel olmuştu. Sebepleri ise şu şekilde.
1. Evli olduğumu bildikleri için, onlara karşı bir sorumluluk duygusu taşımayacağımı biliyorlar ve olayın sadece zevk boyutunda olduklarınından dolayı daha heyecanlı oluyor.
2. Bu maksatla bana yakşalan kadınlar asla evliliğimin bitmesini istemiyor sadece o anın keyfini yaşamak istiyorlar.
3. Hiç birisinin öyle duygusal beklentileri de olmuyor. Yok neden aramadın, neden mesaj atmadın, diye.
4. Cinsellik yaşadıktan sonra bir daha görüşmek istemezsen eğer kadın bunu anlayışla karşılıyor ve rahatsız etmiyor.
5. Evli olduğun halde sana cinselliğini sunuyorsa bir kadın senden çok etkilenmiştir bu kesin, ve senden çok etkilenmiş bir kadın ile cinsellik kat kat güçlü oluyor.
6. Evli olduğunu bilerek bir kadının sana cinsel olarak yaklaşması bir erkeğin afedersiniz popiş*ünü n tavan yapması demek. Her erkeğin arada böyle şeyler yaşaması çok güzel.
7. Cinsellikte maksimum haz sadece bedensel değil ruhsal da olmalı. Bir de riski olan şeylerde haz oluyor. Evliyken cinsellik bir risktir ve risk olan yerde heyecan vardır. Evli erkekle cinsellik yaşayan kadın bu riski erkeğe yaşatmasını da bilir onu ateşe atmamayıda bilir. Böyle olunca evliyken başka bir kadının bedeninde bulduğun heyecan seni hayata daha sıkı bağlar.
8. Akli açıdan, ahlaki açıdan yanlış olabilir. Ama biz sadece akılla yaşamıyoruz, biz duygularımızla yaşıyoruz, tutkularımızla yaşıyoruz. Herkes yapsın demiyorum ama cinselliğin bir kaç tık sınırın ötesinde gezinti yapmanın sakıncası yok. O sınırı yok saymadığın sürece arada heyecana kapılmanın insani olarak yaşanmasının çok da anormal olmadığı kanısındayım.
Tek bir kadın var çünkü hayatlarında, evli oldukları için sadakatli olmak zorundalar. Erkeğin ateşi sönmüyor, eşi de pek istekli olmadığı için (evli kadınlar seks konusunda pek istekli değil bence genel olarak) evli erkekler sekse de doyamıyor bu yüzden. Libidosu düşük bir eşi olan, cinsel konuda kendisini doyurmayan bir eşi olan erkek düzenli bir seks hayatına sahip olsa da yeterli doyuma ulaşmıyor.
Evli erkekler genel olarak cinsel açlık çekiyor diyebiliriz.
Tebrik ederim benim hayatımı yazmıssın 16 yıllık evlilik hepsini toplasan 5 yıllık seks
Düzenli seks hayatı, hayatı düzensiz yaşayan insanlarda daha kolay birşeydir. Evli olmak düzenli cinsellik yaşanacağı anlamına gelmez. İstisnalar vardır lakin evli kişilerin bir süre sonra birbirlerine karşı istekleri de azalır. O istisnalar bile asla aynı heyecan ve arzu ile devam edemezler. İnsan doğasına ve bilimsel gerçeklere aykırı bu durum. Bu doğaldır çünkü insanın hormonları hayatı boyunca aynı düzeyde salgılanmaz. Birini ilk öptüğünüzde onu arzulama dereceniz ile 2 yıllık ilişki sonrası öpüşmede duyulan arzu aynı değildir. Gerçekler bazen kabullenmesi zor ve acıdır. Aşkın ömrü üç yıldır kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Buna atasözleri izle cevap vereyim
-Alışmış kudurmuştan beterdir.
-Alışmış kursak bulamacını ister.
-insan göre göre hayvan süre süre alışır.
Bunlarda bu alışkanlık üzerine özlü sözler
*Alışkanlık, anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir
*Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü yaparız.
*Alışkanlıklar, bırakılmazlarsa, zamanla ihtiyaç haline gelirler.
*Alışkanlıkların zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olur.
*Alışkanlıktan daha büyük bir şey yoktur
*Hiç kimse bir alışkanlığa veda etmek cesaretini gösteremez.
*İlk gördüğümüz zaman korktuğumuz nice şeyler vardır ki, zamanla alışır, hiç aldırmaz oluruz.
*İnsan alışkanlıklarının çocuğudur.
*Mademki alışkanlıklar, hayatımızın en ileri gelen hakimleridir, öyle ise ne yapıp yapıp iyi birini edinmeye çalışmalıyız.
*Tilki, derisinden vazgeçer de, alışkanlıklarından vazgeçmez.
Sistem çalışıyor, üretim var. Benzer durumu kadınlar icin de derler. Dul kadınlardan bekar oğullarını uzakbtutmak ister anneler mesela, kaba tabir olacak ama halk ağzı olarak da "alışmış kudurmuştan beterdir" lafı döner durur.
Tek bir cinsiyete yüklememek lazım konuyu bence. İki taraf da eğer güzel bir cinsellik yaşıyorsa daha fazlasını ister. Kimi başka kollara gider kimi gitmez o ayrı mevzu. Eger evdeki cinsellik kötü ise erkek dışarı giderken kadınlar aynı travmayı yaşamak istemediği icin de başka kollarda teselli arayabilir. TV de sosyal medyada hep bu tarz haberler yok mu ki?
Düzenlimidir tartısılır, bazı evli kadınlar bana kocalarına vermeyip nasıl onları cıldırttıklarını anlatır gülerlerdi. Kadınların libidolarını tanıdıkca, anlık vurusların önemini görüyorlar. O evli gavaat pardon erkeklerin karıları da ayrı istekli oluyor ;)
Valla aksini idaa ediyorum evlendikten sonra erkekler daha isteksiz oluyor kadınlar istekli oluyor evli bir kadın olarak ve bu durumla alakalı bazı kadınların yorumlarını da aldım evlilik erkekte isteksizlik yapıyor çoğu kadına göre
Merhaba,
Düzenli ilişkiye giren erkek daha fazla istemeye başlar doyumsuzluğu ortaya çıkar , Bekarken düzensiz cinsel hayatı inişler çıkışlar sağlarken evli iken düzenli cinsel ilişki daha da istekli hale getirir erkek hormonlarını..
Eğer farkettiyseniz , ömrünce hep zayıf olan bir erkek evlendikten sonra da hemen kilo alır. Bunun anlamı da Bir düzene girmesidir.
#Just
Çünkü seksin tadını alıyorlar. Seksin tadını alan bir daha bırakamıyor ve daha istekli oluyor. Devam, devam, devam diyorlar. Yetmez daha fazla more, more, more. Yani sonuç olarak doyumsuz seksler sinsilesi.
Her evlenen öyle mi olur yani🥺
Her evlenen için aynısı geçerli değil elbette. Çünkü vücutsal durumlar etkiler ilişki istediğini. Hormonlar vsler. Çoğu için geçerli bir durum bir problemi yoksa eğer. Libidosu yüksekse hep ister. Her gün.
Sendeki o güzel Kalçaları görüpte Seninle birlikte olmak istemeyen nadir İnsanlardan birisiyim.
Evli Erkeklerin Monoton Yaşantılarına Renk katmak istedikleri için böyle bir eylem içersne giriyorlar.
Sen bu Hayattan ne istiyorsun.
Önemli olan bu.
Gerisi yalan.
Geneli rşinden gerekli ilgiyi duymadığından kaynaklanıyor ill etapta doyurucu olasada zamanla ilişki banelleşiyor. Türk kadınlarının çopunun durumu bu dılatı çıkarken süslenip akşam ben eve geldiğimde don paça görünce üstüne bide ilgi alaka asker arkadaşı ya da slışkanlık seviyesine inince ister istermez dışarda arıyoruz.
Evli erkeklerin %95 eşlerinden memnun değildir... Toplumun gene %95 betadır... Bakın hele şu tesadüfee 😮😮😮
Genel de beta erkekler kadınların zevk suyunu kurutan tipler. Tek işlevleri toplumda provider olmak. Bu yüzden genelde evlendikleri kadınlar 2-3-4-5-68 ay da bir cinsel ilşki yaşarlar daha doğrusu yakınlaşırlar 😂 Yani evlendin diye seks ya da cinsellik var diye bir şey yok günümüzde 😜
Hatta şu an evliliğin en son amacı cinsellik tek amacı sağlayıcı bir erkek bulmak hepsi bu... Cafede otururken chees cake ve double shot espressonu keyifle tüketirken... mabadından ter akıtıcak bir provider ile evlenmek.
Ademle Havva'yı yasaklanan meyveye iten duygu ne ise, o duygudur.
Seks yapmaya alışmış olmak ve bekar birisine göre seks yapma ihtimalin yüksek olması
Eşimle eskiden çok iyiydik ama şimdi hiç oralı değil pubg gibi bir bataklığa düşmüş gözü bir şey görmüyor artık ancak aklina gelirsem ya da ben yanaşırsam
Yazık la onlarda var değilmi. Ne anlıyorlar ki öyle oyunlardan merak ediyorum
Çünkü hem düzenli seks yapabilir bir hayata sahipler hem de eşleri tarafından bundan mahrum bırakılıyorlar. Genel durum bu..
Evli çiftlerin en büyük karşılaştıkları genel durumlardan biridir, kadın ya da erkek fark etmez partnerlerin herhangi birinin yaşadığı ilgi kaybıdır. Artık bana ait ve kaybetmem duygusu ile başlayan geçim derdi ile devam eden çocuk sahibi olduktan sonra da ebeveynlik dürtüsü ile eş olma duygusunu arka plana atmaları bu problemin çoğalmasını sağlar. Çiftler ilişkilerinde heyecanın, yeniliklerin, tazelenmenin, hele ki her daim göz önünde olmayla beraber alışkanlık duygusunun ilişkilere yerleşmemesi için daha özen gösterilmesi gerektiğini unutmaktadır. Bu durum çiftlerde ilgisizlikle beraber duygusal boşluğu tetikler ve dışarıya açılmalarına neden olabilir. Böylece hem ilişkilerinde cinsel arzu ve şehvet eksilir. Farklı arayışlara yönelebilirler.
Bu durumu düzeltmek partnerlerin elindedir.
Evliliklerimizi bir alışkanlık sürecinden çıkartıp yenilikçi bir bakış açısı ile yeni fanteziler eklemek, ebeveyn olmadan önce kadın ve erkek olduğumuzu unutmamak her zaman çocukla birlikte değil de baş başa etkinlik alanları oluşturmak cinsel beraberliğe özen göstermek beraberliklerimizi daha özenli daha uzun süreli sevgi paylaşımlı olması için düzenlememizi sağlayacaktır.
Burada özen gösterilmesi gereken doğru iletişim, birbirlerinden beklentilerini doğru şekilde çekinmeden aktarmak, kadın ve erkeğin cinsel tatmin için duygu bağına ihtiyaç duyduğunu bilmek çok önemlidir. Sadece erkeğin cinsel isteği yükselir çok kalıplaşmış bir algıdır. Son dönemlerde birçok kadının merkezimize başvurarak eşi ile ilgili şikayette bulunması, gözünün dışarı kayıyor olması bizim de sıkça karşılaştığımız evlilik problemleri arasındadır.
Bu sebeple ilişki yaşayan bireylere tavsiyem kazanmış olduğunuz mutluluğu kaybedebilme riskini göze alıp aldatmak yerine ilişkiniz içerisinde mutlu olma eylemleri oluşturmalarıdır.
Kelamınıza sağlık, teşekkür ederim yorumunuz için 🌷
Ben daha ilk tanışmadan tüm beklentilerimi anlatıyorum sapık mısın sen diyorlar. Yaş 37 evlenemedim