+1 yılŞimdi evli kişiler şimdi bir kadın düşünün kaç senelik evli ancak o kadar mutsuz ki bunu kocasına diyemiyor ya da kocası kadını umursamıyor o yüzden buda bir değerdir. mutsuz olan kadının kocası her zaman kadını takmıyordur ya da kendini düşünen bencildir kadınların duygusal açlığı doyururmalı
Kocası eşini takmıyor bu yüzden kadın da normal olarak aç oluyor gerek cinsellik gerek ilgi gerek herşeyi
Peki erkek dede durum aynı mı bir çok erkek sadece zevk için olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olmadan mantık evliliği yaptıkları, evlenmeden cinsellik konuşmadıkları ve bekledikleri gibi olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde cinsellik çok sıradan. Yemek yemek gibi sırf olması gerektiği için oluyor. Kocam istekli olsa da, ben pek heyecan almıyorum
215 Yorumla- +1 yıl
Nwden kaynaklı acaba
Cevap sahibi+1 yılZamandan kaynaklı. Zaman geçtikçe böyle oluyor demekki
- +1 yıl
Demekki ama üzücü olay
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden kocamı aldatmıyorum tabi, yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
Hayır öyle bişey deemdim ama sorun var demekki aslında eşinde ya da aizre yanlıs anlama yın doyumsuzmusunuz
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuzluk değil, heyecan yok. Her şey sıradan. Örneğin seks esnasında verilen tepkiler bile ezberlenmiş. Çoğu zaman olan bir şey tekrar oluyor.
Hal böyle olunca erkek daha sürprizli veya düşünceli duygulu yaklaşmıyor- +1 yıl
Öyle ama siz fanteziye açıkmısınız mesela denekki aizde her şey bitmiş yanlıs anlaşılmasın
Cevap sahibi+1 yılFanteziye açık değiliz. Kocam pek sevmez öyle şeyleri
- +1 yıl
Demekki kocanda sıkıntı var sanırım bu duurmda bitiriyor cimseliği
Cevap sahibi+1 yılÇocuk falan da olduğu için. Bu evlilik devam etmek zorunda. Yapacak bir şey yok.
Sevgi yok olmasın, o yeterli- +1 yıl
Haklsınız ama sonucta iatek zevk olmalı tabi
Cevap sahibi+1 yılCinsellik en önemli şey değil
- +1 yıl
Öyle ama gerekli değil mi yani cimselik evlilikte
Cevap sahibi+1 yılBazen gerekli. Her şey dozunda güzel
- +1 yıl
Evet haklısnız
Aç olduklarını düşünmüyorum ben. Zaten evli, yapmak isteyen yapar her vakit ve aclığını da gidermiş olur.
10 Yorumla
+1 yılbence rutıne gırdıgınden bazı seyler tabulardan kaynaklı arayısta oluyorlar spor hocasıyım her cesıtten ınsanı tanıdım o yuzden
10 Yorumla
+1 yılSana sunu soyliyeyim cinsel birliktelik yasadigim cogu kisi evliydi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBence tamamen kişi ile ilgili. Evli olmadan da aynısı olan var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Datminsizlik ya da tek düze heyecanın bitişi belki de bilemeyiz bir sürü sebep olabilir sonuçta alışmış kudurmuştan beter diyorlar boşuna değil sankş😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesajlara Bi bakabilir mi herkes galiba diğere düştü.
20 YorumlaMonotonluktan kurtulmak için çeşit arayışı oluyor, alette çeşit çeşit yem istiyor olmasından erkeklerin genel hali
00 Yorumla
+1 yılBence genel olarak türk toplumu cinselliğe açtır. Yani mesela seninle öyle bir imkan olsa hiç affetmem😄
00 Yorumla
+1 yılYani Zaten gerçekçi olalım evliliğin temelinde cinsel ilişki vardır Bu yüzden ilk başlarda insanlar çok istekli olabilir
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayat kötülüğünden kaynaklanmaz bazı kadınların olduğu gibi bazı erkeklerinde libidosu yüksektir yetmez yani
00 Yorumla
+1 yılBen tam tersini düşünüyorum ama galiba evlilik yaptığın kişiyle alakalı bu. Seni aç yapan veya yapmayan faktör evlendiğin kişi gibi geliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aç değil rahat cinsel ilişki yaptıklarından, öyle gibi görünüyorlar.
Evliler daha çok tecrübeli nasıl nerede yapılacağını iyi bilirler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİs temposundan falan kopukluk olabilir ya da cinsellige bu kadar rahat yaparken artik eskisi kadar sevemiyor bazi insanlar da
00 Yorumla
+1 yılevet birçok çift bu yüzden açık evlilik tarzı şeylere dönüyor yurtdışında yaşıyorum burada birçok çift öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoo cinsel hayatın kötü olmasıyla alakalı değil değişiklik arıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok değişiklik olması için , başka kadınlarla olmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Esinde aynısını dusunurse napacaksin. d
kötü olanda var cinselliğe düşkün libidosu yüksek olanda var
00 Yorumla
+1 yılHayır cinsellikleri monoton hergğn aynı vajinayı veya penisi görmekten sıkılıyorlar
00 YorumlaO harika hazzı ve güzelliği yaşadıkları için olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılKarışık işler bazen bekarlarda istiyor evliler kadar, evlilerde istiyor bekarlar kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaaa abı sen mı geldın evet sız evlıler cok açsınız dımı :D
00 Yorumla
+1 yılTek kişiye bağlı kalma sorunsalı gibi
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet berbat diyebilirim 🙄
15 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef 🤔
- +1 yıl
Neden maalesf
Cevap sahibi+1 yılEvlilik hayal ettiğim gibi olmadı o yüzden. O kadar istekli, heyecanlı, ilgili alakalı olmama rağmen Ne adam gibi cinsellik var ne de karşılığı var.
- +1 yıl
Anladım
+1 yılKari kocaları doyuramiyor
10 YorumlaAlışmış kudurmuştan beterdir derler
00 Yorumla
+1 yılsanmam aç olduklarını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sen daha iyi bilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü tadını almış ve yaşamışlar alışmışlar
00 Yorumlaevli biriyle olmak hayalim <3
00 Yorumla
+1 yılbir kere bir = onbirr..
00 Yorumlaevliler bekarlardan daha çok kudurmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli aynı kişiden sıkılıyorlar
00 Yorumla
+1 yılbence değiller isteyince yapıyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilerin yaptıkça iştahı artıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller hayatlar yaşayamadıklarından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir. Alışmış kudurmuşdan beterdir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Evet öyle kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılBekarlar daha aç, evli hergün görüyor
00 Yorumla
+1 yılHayır değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar