Cinsel Yaşam Bekarlar mı yoksa evliler mi cinselliğe daha düşkün olur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 sizce hangisi cinselliğe daha düşkün olur? Bekarlar mı yoksa evliler mi cinselliğe daha düşkün olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bekarlar daha düşkün olur yapamadıkları için :D 0 0 Yorumla
bagi1238 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence hepsinin kendi içinde türleri var;evli olup eşiyle hayat ettiği cinselliği yaşayamayanlar,bekar olup hiç cinsellik yaşayamayanlar.bunların ilgisinin olması normal.ama her anlamda cinselliği yaşayanların gözü pek başka şeyler aramaz 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence bekarlar 😂 3 0 Yorumla
Bitterligill Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Bunun nedeni durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence evliler boşunamı demişler alışmış kudurmuştan beterdir 😂😂 0 0 Yorumla
SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl SırasıylaRahibelerBakirelerBekarlar 4 3 Yorumla ilkeerr +1 yıl burada sen hangisisin sksjsjs Yorumla Slasher14 +1 yıl Kesin rahibedir 😂 Yorumla Kinyas22 +1 yıl Bence bu sahibe. Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Evliler 1 1 Yorumla bagi1238 +1 yıl Neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bekarlar daha düşkün olur yapamadıkları için :D
Bence hepsinin kendi içinde türleri var;
evli olup eşiyle hayat ettiği cinselliği yaşayamayanlar,
bekar olup hiç cinsellik yaşayamayanlar.
bunların ilgisinin olması normal.
ama her anlamda cinselliği yaşayanların gözü pek başka şeyler aramaz
Bence bekarlar 😂
Bunun nedeni durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Bence evliler boşunamı demişler alışmış kudurmuştan beterdir 😂😂
Sırasıyla
Rahibeler
Bakireler
Bekarlar
burada sen hangisisin sksjsjs
Kesin rahibedir 😂
Bence bu sahibe.
Bir kere tadını almış olanlar yapmadan duramazlar
Bekar bir insan olarak bilmiyorum
Valla evliyim bekâr halimden daha çok düşkünüm :)
bakarlar yapmadığı için daha düşkün
Kisiyle alakali
Evliler
Neden?
Bekaruslar
Tadını zevkli bir şekilde alanlar daha düşkün olur
bkrlarr
Evliler
Bekarlar