+1 yılEvliliklerin ilk 3 ayı daha fazla olur haftada 3 kez sonra 2 yıla kadar haftada 1 kez daha sonra ayda birkeç kez benim tahminimce yani yeni evlenenler daha fazla yapar 3 ay sonra da bekarlar daha fazla yapar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır.😊😊 ilk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. 😊😊 ilk 6 aydan sonra erkek de istek azalır, kadında ise çok daha fazla artmaya başlar. 6 ayın sonunda haftada bir. 😀😀 daha da sonra 15 günde bir. 😀😀 Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir. Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur. Belli ki doğal olarak istekli bir bayansın ve isteğini çok iyi gizliyorsun. Evlilikte bu duruma kendini alıştırmanı yani erkeğin kaçtığı senin kovaladığın duruma şimdiden kendini alıştır bence 🤪🤪
025 Yorumla
Soran+1 yılKovalamam ki isteksiz kocayı napıyım ben🙄
Cevap sahibi+1 yılGüzelim sen beni anlamamışsın. Çok istekli diye aldığın koca da 6-7 ay sonra isteği azalacak, senin isteğin ise artacak 😊😊 bu tipik erkek davranışı. Elde edince isteği azalır, ama bu isteği hep üst konunda tutmak için yapman gereken şeyler var 😊😊
Soran+1 yılKadının isteği kaç yaşında azalmaya başlar ki
Cevap sahibi+1 yılBayanların isteği 12-13 yaşlarında oluşmaya başlar ve 45-50’li yaşlara kadar artacak devam eder. Bu yaşlardan sonra azalmaya başlar ve 60’dan sonra belirgin oranda düşüş başlar.
Erkekler de performans kaygısından dolayı düzenli ilişkide istek azalır. Ancak kaçamaklarda istek artarak devam eder 😊😊 yani, kadın için bağlanmak, erkek ise bağlanmadan daldan dala konmak isteği artırır. 😊
Soran+1 yılAcımasızca bu. Farklı bir tene dokunma düşüncesi herkesi heyecanlandırır sadece erkekleri değil
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bu şekilde, erkek kovalamayı kadın ize ilgi görmeyi sever güzelim
Soran+1 yılİlgi görmezse göstereni buluyor artık kadınlar bilginize
Cevap sahibi+1 yılBu konuda kesinlikle haklısın. Erkeğin görevi kadının özel olduğunu hissettirmesi lazım. Mutlaka ilgi göstermesi ve onun ihtiyaçları mutlaka karşılaması laızm
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle partnerinin orgazm olması için çabalaması lazım. Çünkü bir seksin kalitesi kadının aldığı zevk ile doğru orantılıdır. Kadın ne kadar zevk aldığını gören ve inlemeleri ile duyan erkek resmen zevkten deli olur.
Kadın max zevki orgazm olduğunda alır, erkek ise kadını orgazm olmasını sağladığında alır
Cevap sahibi+1 yılErkek kadınına ilgi göstermeli ve orgamz olmasını sağlarsa, kadını onu el üstünde tutar. 😊😊 erkeğini övmesi ve çabaları takdir etmesi erkeğini ona karşı aşırı yakınlaştırır ve vazgeçilmez bir kadın rolüne sokar 😊😊
Soran+1 yılBu sefer de adamın havalanmış buldumcuk olur
Soran+1 yılG*tü kalkar yazdım site çevirdi
Cevap sahibi+1 yılÇok değil, kararında ve bazen.
Misal sana orgamz hazzını tattırmışsa o zaman erkeğin muhteşemdin falan dersin. Kavanozlaor ona açtırıp, çok güçlüymüş erkeğin falan ara sıra dersen yeter.
Kız çocukları güzelim diye sevilir. Erkek çocukları ise aslanın diye sevilir, değil mi gizlicik 🤪🤪
Soran+1 yılBilemiyorum Altan🤪
Cevap sahibi+1 yılAz da olsun kaldır. O senin rakibin değil. Biraz politik olursan erkeği kendine bağlarsın. Yoksa senden uzaklaşır. Artık nasıl bir erkek istediğin (yanında mı, uzağında mı) senin kararın gizlicik 🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılAltan da kimmiş bakalım 🤪🤪
Soran+1 yılOnu çok denedim fazla havalandı. Dozunu ayarlayamadım açıkçası. Fazla uzağız birbirimize artık
Cevap sahibi+1 yılAltan’la sanırım😊😊 erkekler basit varlıklardır. Eğer ihtiyaçlarını karşılıyabiliyorsa biraz övmeni öneririm 😊😊 ama karar sizin tabi gizlicik 😊😊
Ama sevgi ve ilki kadar senin orgazm olabilmen de çok önemli 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSoran, yani kısacası olay bu🤪🤪
Cevap sahibi+1 yıl@Sağlamkişi , arkadaşım rica etsem yorumlarını benim yorumumun altına yazmazsan sevinirim. Çünkü, ben sizle değil, soru sahibi ile konuşuyorum. Bu konuda ricamı kırmazsanız sevinirim.
Soran+1 yılAltan bi filmden replikti. Orgazm hiç olmadım hep Elizabeth sonrasında. Bana yaşattığı şey bu. Nesini öveyim hayvanlığını mı? En son kavgamızda boşol boşol dedi gitti zaten. İstediği kadınla birlikte olurmuş artık. Beceremedik biz eş olmayı. Ama ben çok uğraştım kendime yuvama bağlamak için. Herşeyine katlandım. Kumaş kalitesiz olunca dikiş tutmuyor işte..
Cevap sahibi+1 yılSanırım evli idim ve yürüme ve sende doğru olanı yapıp yol vermişsin. Bence, eğer olmuyorsa uzatmaya da gerek yok.
Artık sana değer veren ve seni hakeden erkeklere şans vereceksin 😊
Soran+1 yılİnsanın kendine de, karşı cinse de, hayata da güveni kalmıyor maalesef..
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın ama iyi insanlar her zaman vardır. Nefes alıyorlar her zaman bir ümit vardır. İyi erkekler var ama onlar biraz sana çekici gelmeyebilir. Ama, mutluluk için o tiplere bir şans vermeni tavsiye ederim. 😊
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap için teşekkürler 😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten seks için evlenir insan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılÖlüler dirilerin her gün helva yediğini sanıyormuş ya o hesap.
26 Yorumla
Soran+1 yılİyiydi bu 😄
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Yani ben evliyken her gün birlikte oluyorduk neredeyse. Şimdi bekarım ama duruma ve fırsatlara göre değişiyor.
Sen evli olsan her gün ister miydin?
Soran+1 yılBeni tatmin etmeye önem verirse isterdim. Bencil olursa başım ağrıyor git öte derdim 😄
- +1 yıl
Çok iyiymiş ya :)
Soran+1 yıl"Happy wife happy life"demiş atalarımız😄
- +1 yıl
hotwife hakkında ne düşünüyorsun? 🥵😈
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç biri... Bu devir de adam gibi sevişebileceğimiz gerçek kadın yok...
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyebilmen için bütün kadınları tanımış olman lazım
- +1 yıl
Bu güne kadar görmedim. Hadi yanıltın beni de ikna olayım...
Soran+1 yılÖn yargılı birini iknaya uğraşacak kadar boş vaktim yok. Sana ön yargılarınla mutluluklar. Ben bana kalbini açanlarla mutlu olmayı tercih ederim 😉
- +1 yıl
Sen samimi isen, gerçek bir kadın isen zaten kalbimizi, hayatımızı, her şeyimizi önüne sererisahiplenir, ciddiye alır, insan yerine koyarız. Ama bu devrin kız ve kadınları gibi sadece para, menfaat ve çıkar peşin de olursan da hiç kusura bakma havanı alırsın...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki evliler. Her fırsatta yapılıyor emin ol buna.
014 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil. Aylarca yapmayanlar varmış.
- +1 yıl
Aylarca mı. Yani yanyana olup ta beraber yatipta hiç mi insan elini falan atıp oksmaz dokunmaz opmez. Yani saçma geldi. Şahsen ben sürekli pek rahat duramazdim hele hiçbir fırsatı kaçırmazdim. tabi eşinde istekli olacak
Soran+1 yılİşte istemezse ne yspabilirsin ki?
- +1 yıl
Evet yani herkesin performansida farklı olur. Yapacak bir şey yok. Şansımıza o zaman. En iyisi beklentileri yüksek tutmamak. Aylarca ne ya okuyunca daraldım. Beklentimizi düşürmek en iyisi
Soran+1 yılDuyunca ben de şok olmuştum. Bazı kadınlar seksi tamamen görev olarak görüyorlar. İhtiyaç duymuyorlar. Eminim zevk almayı da bilmiyorlardır..
- +1 yıl
Yüzde yüz doğru. Görev olarak görürse bitsede gitsek havasına döner. Ne zevk alabilirler ne de orgazm olabilirler. Yani insan ihtiyaç ta duymalı bence. Evlenmişsin yani bir engel de yok her şey serbest. Kasacak durum yok. Yap rahatça bak zevkine. Bunlar yanlış şeyler değil ki.
Soran+1 yılEvlenene kadar yanlıştı kötüydü. Bunu bi imzayla normalleştirmek hiç kolay değildir.
- +1 yıl
Yani evet haklısın. Düşüncelerin oldukça mantıklı.
Soran+1 yılTaa bebeklikten itibaren erkeğin cinsel organı övünç kaynağı kızın ki saklanması gereken ayıp bişey oluyor. Hep kendini ve bedenini erkeklerden koruması gerektiği öğretiliyor. Sonra birden yabancı bir erkekle aynı evde yaşamaya başlıyor evlenip. Bu sefer o erkekleri kötüleyenler kocanın gönlünü yap demeye başlıyorlar. O da istemese bile kocasının gönlünü yapıyor işte..
- +1 yıl
Böyle olmasını istemem. O da kendi istediği için yapmalı. Umarım istekli biri olur.
Soran+1 yılÖnceden konuşmak lazım
- +1 yıl
Evet bende böyle düşünüyorum. Açıkça konuşmak en iyisi. Sonuçta her şey var içinde.
Soran+1 yılVarsayımlarla hareket etmek hüsrana sebep olabilir
- +1 yıl
Sanmam
Evliler daha çok seks yapar ama eşleriyle değil 🤣
Kadın erkek farketmiyor.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Evlilerin bekarlara göre seks yapma miktarı daha yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini arzulayan evlilikler de daha fazla seks olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normalde evliler yapar fakat libido meselesi evlilerde eşlerin ikisininde libidosu yüksekse hergün seks yapılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekar nereden bulacak yapacak evlilerin hazır elinin altında
00 Yorumla
+1 yılEvliler tabi nede olsa sürekli ellerinin altında yani
00 YorumlaEvlendiğin kişiye göre değişir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşandığımdan beri sekse hasret kaldım..
çok fırsat geçiyor ama içim almıyor, hijyen ve ten uyumu konusunda çok takıntılıyım00 Yorumla
+1 yılAradaki ilişkiye bağlı. Evli olup seks yaşamayanda var, bekar olup düzenli seks yaşayanda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evliler girer cikar yaparr ful pompa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler abla tabi ki xhshhs
10 Yorumla
+1 yılbekalar daha çok seks yapıyor
00 Yorumla
+1 yılEvliler daha çok yapar aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapanlar şunu diyor tadını bir kere aldın mı bir daha bırakamazsın o yüzden evdeler
00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evliler tabiki amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler ama eşleriyle değil😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılBence bekarlar daha fazla yapıyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlar ama evlilerde yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliler bence ya sence?
012 Yorumla
Soran+1 yılEşler arasındaki uyuma göre değişir
Cevap sahibi+1 yılSen evli misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıl cinsel hayatın
Soran+1 yılYok ki
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç ki?
Soran+1 yılOsbir
Cevap sahibi+1 yılAynı yastayız. Neden bu soruyu merak ettin ki
Soran+1 yılMerak işte
Cevap sahibi+1 yılSende mi yapmak için evlenmeyi bekliyorsun
Soran+1 yılMecburen. Ortalık hastslıktan geçilmiyor. Kimin ne olduğu belli değil ki.
Cevap sahibi+1 yılYaşadın mi hiç Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evliyim benden çok yaptığı kesin, herkesin
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılBizimki isteksiz ruh.
Soran+1 yılNe kadar oldu evleneli
Cevap sahibi+1 yıl2 yil
Soran+1 yılEvlenmeden önce nasıldı
Cevap sahibi+1 yılHemen hemen her gün yapardık. Günaşırı 2 ya da 3 de olduğu olurdu
Soran+1 yılEvlendikten sonra ne değişti
Cevap sahibi+1 yılher şey, ilgisi , isteği, hep bahaneler çıktı ortaya vs vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliler yapıyor bekarlar bakıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBekarlar bence.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Canı isteyen knk fark etmiyor durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaçamak sevenler
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı kişiyle çok yapılmaz mı yani?
- +1 yıl
Yapılır yapılır da iki tarafın da istekli olması gerekiyor. Tek taraflı bir yere kadar
+1 yılYeni evliler.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
sence sünnetli mi olmalı
+1 yılEvliler
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel pp🫠
- +1 yıl
Sevgiler😊
Soran+1 yıl😊
+1 yılEvliler
00 Yorumla
+1 yılEvlililiğin ilk yıllarını saymazsak bekarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılbekarlar tabi ki
00 Yorumla Evliler
01 Yorumla- +1 yıl
sen yapıyor musun
+1 yılİstekliler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Evliler
00 Yorumla
+1 yılBekarlar
00 Yorumla
+1 yılevli
00 Yorumla
+1 yılbekarlar bence
00 YorumlaEvliler
00 Yorumla
+1 yılBekar
00 Yorumla
+1 yılEvliler yakaladığı yerde yapışır
00 Yorumla
+1 yılevliler. Bekarlar her istediğinde bulamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bekarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bekârlar
00 Yorumla
+1 yılEvliyimmm ama karım vermiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Almasını bilmiyorsundur
Evliler bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Bekarlar
00 Yorumla
+1 yılBekar 😅
03 Yorumla- +1 yıl
sünnetsiz jony sen burada mısın @mniksevendev188
- +1 yıl