Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSeks hayatında evlilerin mi yoksa bekarların mı daha şanslı olduğu, karmaşık bir konudur ve kesin bir cevabı yoktur. Her iki durumun da kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. Evlilerin Avantajları: Düzenli ve Güvenli Cinsellik:Evlilik, düzenli bir cinsel yaşam için güvenli ve istikrarlı bir ortam sağlar.
Partnerler birbirlerini daha iyi tanır ve cinsel tercihlerini daha iyi anlayabilirler.
Duygusal Bağ:Evlilik, duygusal bağın güçlendiği bir ortamda cinselliği deneyimleme fırsatı sunar.
Cinsellik, sevgi ve bağlılığın bir ifadesi olarak daha anlamlı hale gelebilir.
Keşif ve Deneyim:Uzun süreli bir ilişkide, partnerler birlikte yeni şeyler keşfedebilir ve cinsel deneyimlerini zenginleştirebilirler.
Güvenli bir ortamda, farklı fantezileri ve deneyimleri denemek daha kolay olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelleme yapmak zor. Çünkü bu kişisine göre değişir. Bekarsındır. Çok yakışıklı veya çok güzelsindir. Sosyal yönün ve maddi imkanların da iyiyse, seks yapacak bir partner bulmakta zorlanmazsın. Gördüğün hemen hemen her karşı cinsten insanla seks yapma potansiyelin vardır. Tam tersi de olabilir. Bakımsız, kilolu, özgüvensiz birisindir. Kimse yüzüne bakmaz. Evli olup, cinsel hayatı neredeyse hiç olmayan insanlar da var. Farklı sebeplerden eşi ile neredeyse hiç ilişkiye girmeyen çiftler... Bunun yanında cinsel hayatını düzene koymuş, evlilikte yıllar geçse de sanki ilk günkü gibi heyecanını kaybetmemiş, sürekli yenilikçi, zevkli, keyifli bir seks hayatı olanlar da...
00 Yorumla
Bu evlendiğin kişiyle aranda ki uyuma göre değişir. Evlisin uyum varsa senden iyisi yok ama evlisin uyum yoksa o zaman yandın işte. Bekarlık da da en büyük sıkıntı düzenli bir cinsel hayat kurmak zor oluyor. Sürekli bir arayış içinde olmak yoruyor insanı. Şöyle mantıkli seks arkadaşı bulmak zor maalesef.
00 Yorumla
şanslı olsalar bukadar sadakatsizlik olur muydu sanmam, elde edilen her şeyden daha çabuk sıkılır insan
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evliler daha şanslı en azından sevdiği kadınla bir aradalar
00 Yorumla
1 yılEvlilerin seks hayatı çok kötü olmasaydı bu kadar evli insanın sevgilisi f*ckbodysi olmazdı jdjd
109 Yorumla- 1 yıl
Benim seks hayatım emin ol en kotu evlilerin seks hayatından kötüdür gerçekten
- 1 yıl
@Deneyimsizerkek007 Elizabeth takılıyon yani jdhd
- 1 yıl
O nasıl oluyor
- 1 yıl
@Deneyimsizerkek007 sen 13 yaşında falan mısın
- 1 yıl
Yok 19um anlamadım yaptığın espriyi
Evlilerin canlı bir seks hayatından bahsettiğine tanık olmadım. Hatta hayatlarında birisi yokmuşçasına hep bir yokluk içerisindeler. Bazen şaşırıp sen evli değil misin yahu diye soruyorum. Evli insanların özellikle de kadınların seks deyince evinde birilerinin olduğu akıllarına gelmiyor bile.
00 Yorumla
1 yılEvliliklerde rutine binip cinsel çekimin azalması an meselesi. Bi kere azalmaya başladı mı da toparlamak çok zor oluyor karşıdakine asla tekrardan arzulayamıyosun dokunduğunda rahatsız oluyosun irkiliyosun hatta. 4 ay beraber yaşadığım eski sevgilimle bu sorunu yaşadık evli olsak mahvolmuştuk siz düşünün
00 YorumlaBu tamamen ne aradığına bağlı. Evliler, duygusal bağın getirdiği güven ve uyumla daha tatmin edici bir seks hayatı yaşayabilir. Partnerini iyi tanıyorsun, neyi sevdiğini biliyorsun, deneyimlerin daha derin olabiliyor. Ama zamanla rutinleşme riski de var. Bekarlar ise daha özgür, yeni deneyimlere açık olabilir ama duygusal bağ eksikliği bazen bir şeylerin eksik hissettirmesine neden olabilir. Yani şanslı olup olmamak tamamen beklentilere bağlı.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle bekarlar.
Evlilerin çoğunun cinsel hayatı çok kötü
62 Yorumla- 1 yıl
çok doğru
- 1 yıl
Ben bakarım ve 0 cinsel hayatım var
1 yıl1,2,3, sevgilisi olan evliler hem tercih çok hemde her biri ile ayrı heycan fantezi 😏
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Evli olanlarda sadakat (umarım) var ve istedikleri her an (problem yoksa) seks yapabilirler. Bekarlarsa da şöyle bir avantaj var istediği kişiyle yapabilirler (tabi bulurlarsa😂)
110 Yorumla- 1 yıl
Nereden bulucaz aq elim nasirlastii
- 1 yıl
Turkiyede çevirmez
- 1 yıl
Öyle bi şey yok 2. aydan sonra başları ağrımaya başlıyor ben eski sevgilimle 4 ay beraber yaşadım 2. aydan sonra poposunu devirip yatardı ben de sinirden kudurup sigara içerdim devamlı
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bu kişilere göre değişir evli/bekar olmakla ilgisi yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani eger günah seni baglamıyosa bekarlık cesitlı farklı kadınlarla birlikte olmaktır ama gğünahtan korkakrsan esinle olmak iyidir
00 Yorumla
1 yılEvli çiftlerde istikrar ve birbirini iyi tanımanın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ben. Esasen çiftlerin uyumuna göre çok değişken bir konu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBekarken seks hayatım daha canlıydı evet çeşit boldu en azından
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Yollulara göre bakarlar yollu olmayan ve bakarlara göre evliler. 😏
10 Yorumla
1 yılEvlilerin neden cinsel hayatı kötü olur anlamiyom
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. seksin şansı mı olur la
ne garip kafalar var00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evliler 2-3 saat uğraşıp kadını tavlayana ya da erkeği uyarana kadar ellerinin altında var
00 YorumlaMillet evliler yazmış ta her evlinin seks hayatı süper değil 😀
00 Yorumla
1 yılUyum varsa eğer evliler şanslı yoksa bekarlar uyum yok mu s. et başkasıyla şansını dene
00 Yorumla
1 yılKıyaslanamaz bana göre. Sevişmeyi iyi bilen kadın ve erkek seks hayatında en şanslı ikilidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmayan seks hayatımızda nasıl şanslı olabiliriz ki biz bekarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılBekar kadınlar evli erkeklerle beraber olmayı daha caiz ve çekici buluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Cazip *
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılBekarlar her ciicekten bal alir
Hos evliler daha fazla cicekten hatta agaclardan aliyorlar🤣🤣00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBekarlar için kötü zina sonuçta evli olarak yapılması daha uygun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliler kimin ne hastalık taşıdığı bellisiz ilişki yoluyla her şey bulaşabilir bilemezssin..
10 YorumlaYani bekarlarınki daha heyecanlı arzulu olabılır ama evliler de istedıklerı zaman yapabılırler rahatlar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstekli karı ve kocq evlilr bekarlar hqram ve günah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvliler çok şanslı
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Bekarlar. Monotonluktan uzak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlilier tabiki düşünsene o sana ait artk
10 Yorumla Bekarlar tabiki. Evliler bitik halde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇevremde kocasını aldatan kadın çok fazla tv lerde ve çevremde görüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence bekarlar ikisinide denemiş biri olarak😅
00 Yorumla
1 yılHiç yaşamadım bilmiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunun evlisin bekarım olmaz
00 Yorumla Bekarlar seçenek çok fazla
00 Yorumla
1 yılHayat şartları bunu belirler statü değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstisnai evliler ama genelde bekarlar ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evliler tabiki istediği zaman işini görür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli bence , bekarda hep bi belirsizlik vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılevliler şanslı evlilerin ayrı bi çekiciliği oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bekarlar daha şanslı bence
00 YorumlaEvliler ya :D
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliler tabi ki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılBence evliler daha şanslı.
00 Yorumla Bekarlar daha başarılı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbekarın ne şansı olacak evliler şanslı :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKıyas yapılmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle evliler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBekar erlek farklı tenlerle temas ediyor
00 Yorumla Evliler bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılEvliler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılEvliler ✌🏻
10 Yorumla
1 yılEvliler gerçekten elim nasirlastii yaa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliler tabikide her saat başı yapabilirler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBence bekarlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikiside şanslı
00 Yorumla
1 yılBekarlar daha şanslı
00 YorumlaEvliler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBekarlar
00 Yorumla Evli olanlar bence
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam