Sevgili @Nigarrw sana evde o rahat ortamda @OKEY in sfrodizyak etkili uyarıcı ürününü öneririm, gındık büyüklüğünde kaygan jeli dür seni uçuracak haberin olsun… ❤️🔥
Bütçeye göre değişebilir ama önemli olan yan yana bulunabilmek bence mekan sonraki mevzu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kamp ortamında güzel bir dana biftek ya da kuzu bonfile yanına rose şarap hafif te slow bir müzik. Yemekler yenilip şaraplar içildikten sonra çadırın/karavanın içerisinde gece boyu efsane bir seks... Sevgililer gününde yapılabilecek daha güzel bir etkinlik düşünemiyorum...
Lezzetli yemekler, Şarap, müzik, kaliteli bir hizmet ve en önemlisi bu ortamlarda evlenme teklifi yapılması ki karşı cinse her an Süpriz bir tek taş yüzük ve evlenme teklif alabilirsin mesajının çoğunlukla verildiği mekan ve tavan heyecan...
Seçeneklerden hiçbiri beni ve karşımdaki kişiyi çok cezbetmiyor. Sevgililer gününde illa romantizm ve dram yapmaya gerek yok. Biraz romantizm ve dramdan uzak bir gün geçirmek daha anlamlı olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle saçma soru mu olur millet enkaz altında iken vuruşulur mu?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evde olmalı bana kalırsa aksi halde samimiyetten uzak olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evde olmalı muhteşem bir yemek ve geceyi süsleyen seks dokunuşlarıyla.
Kızlar Ne Diyor
Jakuzide hissetmek guzeldir.
daha rahat olunmalı by açıfan ev en iyisi
Sevgili @Nigarrw sana evde o rahat ortamda @OKEY in sfrodizyak etkili uyarıcı ürününü öneririm, gındık büyüklüğünde kaygan jeli dür seni uçuracak haberin olsun… ❤️🔥
bence de en iyisi ev ta
Yan yana olmak mühim olan
Hmm uçurum gibi bir yerde piknik yapmak
Daha güzel olurdu önemli bir günde
Aslında sevginin yeri olmaz. Her yer olur.
Yine de baş başa kalmak lazım :D
Erkekler Ne Diyor
ev daha iyi, yol problemi vs olmaz, daha aZ masraf olur malum her şey pahalı
Bütçeye göre değişebilir ama önemli olan yan yana bulunabilmek bence mekan sonraki mevzu
Kamp ortamında güzel bir dana biftek ya da kuzu bonfile yanına rose şarap hafif te slow bir müzik. Yemekler yenilip şaraplar içildikten sonra çadırın/karavanın içerisinde gece boyu efsane bir seks... Sevgililer gününde yapılabilecek daha güzel bir etkinlik düşünemiyorum...
Önce güzel bi yemek daha sonra Otel fantezisi olmalı..
Kebab & işkembe salonu hem güzel hem de farklılık olur
Sahil Kenarında İçkili Güzel Bir Yemek Ve Ya Da Lüx Bir Lokantada Olabilir ❤️
Sevgilisi olanlar dertliler ne alacaklarına ama bizim gibi yıkımların kafası rahat
Önemli olan birlikte vakit geçirmek dimi ucuz bi yerde olsun :D
Otelde güzel bi kaç saat olsa fena olmaz ama önce sevgili lazım :)
Olsa çok güzel bir masa hazırladım diye düşünüyorum
Sevgilim olmadığı için bilemiyorum olsada bir kafede çay içer olaysız dağılırdık herhalde
Lezzetli yemekler, Şarap, müzik, kaliteli bir hizmet ve en önemlisi bu ortamlarda evlenme teklifi yapılması ki karşı cinse her an Süpriz bir tek taş yüzük ve evlenme teklif alabilirsin mesajının çoğunlukla verildiği mekan ve tavan heyecan...
Tavan dışa kablo
Deniz ve sahilde başlayıp. kapalı mekanda finali olmalı.
Bence güzel bir yürüyüş sonra kahvaltı gün boyu birlikte kaliteli vakit geçirip gece smackdown temalı seks tabi 🤯
Kimsenin olmadığı sessiz sakin dalgaların sesi veya dağ evinde ateşböceklerinin sesi ile yankılanan yıldızları seyrettiğimiz bir mekan olmalı..
sevgilimiz yok ama deniz kenarında ikimiz baş başa, yıldızların altında sabaha kadar sabahlamak isterdim.
C şıkkı diyorum.. Heyecan ve renk katar, duyguları coşturur..
Tabi ki evde olacak sevgililer gününde eğlenmek için eve gitmeyen de ne bileyimmm :))
Tabiki lüks bir restorant elinde güzel. orkideler :))
Başbaşa Rizenin Ayder yaylasında bungolov evinde kar yagisini izleyerek viski yudumlayarak
Saşmaz
Seçeneklerden hiçbiri beni ve karşımdaki kişiyi çok cezbetmiyor. Sevgililer gününde illa romantizm ve dram yapmaya gerek yok. Biraz romantizm ve dramdan uzak bir gün geçirmek daha anlamlı olabilir.
Böyle saçma soru mu olur millet enkaz altında iken vuruşulur mu?
Evde olmalı bana kalırsa aksi halde samimiyetten uzak olur
Evde olmalı muhteşem bir yemek ve geceyi süsleyen seks dokunuşlarıyla.
bence de en güzel ortam ev
Deniz kenarı bir yerde baş başa olmak yeterli, göz göze diz dize oluruz.
Güzel seçenek
Yerleri güzel veya muhteşem yapan yerler değildir. Kişilerdir, yaşanılanlardır.
Kamp çadır doğa sevgilin özel bir gün güzel bir hediye eğlenceli saatler daha ne olsun
Romantizmi uçurmak için adres belli! Şık bir restoranda akşam yemeği. 🥂
Evliyim o yüzden farketmiyor, şimdiye kadar da hiç kutlamadık bize ters
yıllar önce ilk buluşma yerimiz sahil kenarıydı aldık dondurmaları bir yaz akşamı oturduk sahilde hala unutamadım yıllar geçmesine rağmen
şu an birlikte değil misiniz