Biz 2 yildir evliyiz ve 1 aylik cocugum var. Hamileyken kendi kendine iliskiyi kesti yasakladi. Doktor beraber olabilisin8z demesine ragmen. Ben istedigim halde ben red etti hep ve mastürbasyon yapti. Neyse ben dogum yaptim bu seferde iyilesmen gerek diyerek uzatiyor ve 1 aydir ayri yatiyoruz bebekten dolayi uyuyamam diyor. Halbuki bebek geceleri aglamiyor bile. Surekli videolar izledigini dusunuyorum mastürbasyon yaparak. Cok zoruma gidiyor artik ayrilma dusuncesine kadar geldim. Neden boyle yapiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya adam korkuyordur neden bu kadar sorun ettinki
Hamileyken korkmuştur
Şimdide doğumdan sonra genelde 45 gün ilişkiye girilmez oda kadının sağlığı için gereklidir
Sezaryen olduysan dikislerinde varsa daha çok çekiniyordur
Birde hamilelikte alınan kilolar vs dolayısıyla sogumalar olabilir
Sen bakımına dikkat et
Dikişlerin alınsın ya da süresi dolsun gelir o
Merak etme
Onsuz olmaz çünkü
Video başka onun tadı başka :))
Bide seni seviyor tobe gitmez bı yere26 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @Karizma051907
- +1 yıl
Faydalı bi yazi olmuş 😉
- +1 yıl
@Karizma051907 Eyvallah
Soran+1 yılYa korkuyorsa ev işi yaoıyorum mesela o daha agir degil mi? Evlendigimizden beri bulasik makinesi al diyorum almiyor. Benim yapmam gerekiyormus
- +1 yıl
O ayrı bir konu o ayrı bir konu ev işi başka cinsellik başka bence cinsellik daha yorucu ve daha ağır bı kadın için :)) 🙈 ama oda eşeklik etmiş bulaşık makinesi alması gerekiyordu onu ayıp etmiş
Bence bulaşık makinesi olursa sana daha çok zaman ayırabilirim diye o yoldan tutabilirsin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılKocaya da bak sen. Evleniyor yanında hanımı var ama o halan mastürbasyon yapıyor ve bundan da hanımı haberli. O adam ne rezil adammış öyle ya. Ayrılma ama böyle giderse ayrılırım de. Evli erkeğin 31 çekmesi sapıklıktır normal bir hal değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediklerini ona soyledim hemde aglayarak. Ama halen ayni utanmadan yapiyor. Dezarj oluyormus
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sorunun senle alakası yok benzer durum bizde de var üstelik biz hamileyken bile haftada iki kez sevişirdik düşün benim koca da canlı sohbet etmeden duramıyor sanırım alışkanlık olmuş bunlarda çünkü bizim de aramızda 12 yaş var genç ve alımlı olan benim sürekli beni de ister ams onlardan da vazgeçmez böyle saçma bir durum bende bir haftadır ayrı yatıyorum bu defa aşırı gurur yaptım bilmiyorum nolur sonumuz anlıycağın kader ortağınım yalnız değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılKeske bekar hayatlarina devam etselermiş. Bizim sucumuz neydi
Cevap sahibi+1 yılAynen katılıyorum beni senelerce bekledi bi de uzaktık birbirimize yani kıymetimi bilmesi gereken zamanlar da şu yaptıkları bir değil beş değil artık gözümde sinek kadar kalmadı çok aşıktım ölüyordum bi de al sana aşk
Soran+1 yılBelkide cocuk var nasil olsa bisamaz diyip rahat hareket ediyolardir
Cevap sahibi+1 yılYa kaç kez evi terkettim bi şekilde ikna etti beni eşek gibi döndüm keşke hiç çocuk yokken son verseydim
Soran+1 yılYuh biz ayn8 kaderi yasiyoruz. Bende kac kere terk ettim geri dondym bide cocuk yaotim mal gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık sana bir şey hissetmiyor olabilir ya da mesela çocuk olunca genelde böyle oluyor ama ben bunu sadece Türk ilişkilerinde gördüm çocuktan utanıyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin masturbasyona alışmış ise sorun şöyle biraz. Erkek p*rno izlerken sürekli farklı kadinlar farklı bedenler görüyor. Libidosu sürekli farklı kisileri sevisirken gormekten artar bir duruma geliyor. Yani ayni izledigi filmi 1-2 kere izler sonra farklı birşeyler izler. Sorun seninle artik malzemeyi kaldiramayacak hale gelir. Seninle yatar ama malzeme heyecana gelmediği için kalkmaz. Bir süre sonra düdük gibi kalacak malzeme hicbirseye kalkmaz hale gelecek haberi yok :) Duygudurumunu degistirmen gerekecek biraz eşinin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen anlattigin gibi. Kalkmiyor zorla iliskiye giriyoruz resmen. On sevisme bile yok. Ben zevk almiyorum bile.
Cevap sahibi+1 yılBu arada eşim hamileyken bende yanasmiyorum. mastürbasyon da yapmıyorum. Bilmiyorum babalık duygusu başlıyor insanın içinde.
Soran+1 yılYotubede ve facebook videilsrinda hep kizlar cikiyor videilar cikiyor. Bide bana diyo neden cikiyo bunlar diye bende dedim ki ne ile ilgilenursen sana o videolari sunar dedim sustu. Cok zoruma gidiyor baska kadinlari izlemesi
Cevap sahibi+1 yılYatakta genelde o mu seni tatmin etmeye çalışıyordu sen mi onu?
Cevap sahibi+1 yılNeyse fazla özel olduysa sormamin sebebini söyleyim. Erkek yatakta en fazla kadın tatmin olsun diye ugrasiyorsa bir süre sonra sadece kadina odaklaniyo. Yani sen boşal diye kendi cinsellik düşünmüyo. Finalde bosaliyo ama sen boşal diye erkek kafayı boşaltıyo. Sonra cinselligi sadece kadin istediği için yapar hale geliyo. Zevk vermez oldu ise kaçıyo. Yani bazan kadinlar diyo ya zevk vermedi anca gusül aldigimla kaldım. O durum erkekte de oluyo. Yatakta kendini eksik hissetmemek için kendini geriye çekiyo finalde hicbirsey anlamiyo. Anlamayincada sirf sevismek icin sevismekten kacinir hale geliyo.
bence kesinlikle su videoyu izletin biraz kendine gelip ben ne yapıyorum diyecektir. Ama lütfen hemen boşanmayı düşünmeyin biraz sevginize güvenin. Düzelecektir her şey.
https://youtu.be/sJYuP0qp9LU. Ve bu kanalı izlemesini kırmadan güzelce söyleyin konuşarak. Mutsuz olduğunuzu da kesinlikle belirtin bu kanalı takip etsin cidden etkileyecektir. İsterseniz kendim hakkımda eğer yardımcı olucaksa size bilgi verebilirim inanın gerçekten yararlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hamilelik sürecinde erkekler doktorlar onay verse bile eşlerine yaklaşmaktan korkarlar.
Bu sık görülen bir durum.
Doğum sonrası ise doktorlar zaten en az 6 hafta cinsel ilişkiden uzak durulması gerektiğini söylüyorlar. Odasını ayırması ise tuhaf olmuş. Eğer eşiniz bir mastürbasyon bağımlılığı geliştirdi ise onunla net şekilde konuşarak yeniden odanıza gelmesini sağlayın.01 Yorumla
Soran+1 yılKac kere konustum kirildugimi soyledim ama arkadaslari hatta babasida ayri uyumus.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için ezbere bişey söylemek yanlış sonuç veya cevaplar çıkartır psikolojiktir veya bazı erkekler eşini anne olduktan sonra cinselliği yaşamasına haksızlık gibi bakanı da var anne oldun yorgunsun diyip uzak duranlarda var bir anneye bunları yaşatamam diyenide var beğenmeyeni var farklı istekleri olanlar var bunlar gizli klasik seçenek ama eşinizle aranızdaki duruma esas derinlemesine inmeden asla doğru seçeneği göremeyiz
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamış eşin. yahu hamile iken cinsellik hem kadına hem bebeğe faydalıdır. neden kendi kendşine yasak koyuyor ki bu adam.
hamile iken düzenli orgazm olan annenin bebeği sağlam bir ruh yapısı ile doğar. annenin salgılayacağı mutluluk hormonunun etkisi bebeğe de vardır.
ayrıca lohusalıkta tamam ilişki olmaz ama sevişme sarılma birlikte yatma olur. tam saçma bir adam
yatak ayırmak günahtır yahu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum, lohusalık dönemi erkekte testesteron seviyesini düşürür. Biraz zaman ver ve kendi haline bırak ;) ayrıca emzirmen vs senin dişiliğini değil anneliğini gösteriyor. Bu tür şeyler erkeği olumsuz yönde etkiliyormuş, son olarak eğer eşini. gözünde cinsel anlamda değerin düştüyse ne yapsan boş..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDirek yuzune soyle bunlari ben bu kadar cok isterken neden kaciyorsun bir sey olmayacak de belkide hamilelikten sonraki kilo almandan dolayi cirkin goruyor ki bunu yasayan cok oluyor ne kadar sacma olsa da
04 Yorumla
Soran+1 yılCok soyledim artik utaniyorum gurur yapiyorum. Aramizda yas farki var guzrl olan genc olan benim
- +1 yıl
Cinsel hayat tek onun degil senin icinde var senin cinsel isteklerini öldürmesine izin verme hem daha genc olan sensen daha iyi cocuk olsa da seni alacak niye erkek var
Soran+1 yılEvet aslında bende oyle dusunuyorum ama cocugumun babasiz buyumesini de istemiyorum. Belkide o buna givenerek beni kiracak davranislarda bulunuyor. Ona kac kere videolsr izlemn zoruma gidiyor dedim yapma dedim ama yine ayni. Birde bana ben seni dusumerek yapiyorum diyo. Iyi de ben yanindayim zaten ayni evdeyiz bana dokunmak varken dusunmek niye
- +1 yıl
Sacma bir durum ben olsam yataktan cikarmam istekli karim olsa bu yanindaki zevk alacagi kadini elinde ariyor 😂😂 sinir bozucu ve gereksiz bir mazeret
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hamileyim eşim bana çok nadir yaklaşıyo çocuğa bişi olmasından korkuyorum diyo ama yataklarımız kesinlikle ayrı değil o çok farklı bir durum şuandada sana zarar gelmesinden korkuyo bence
416 Yorumla- +1 yıl
Çocuğa zararı yok o nerde orası nerde yaaa
Cevap sahibi+1 yılBizde doktor ilk 3 ay yasakladı izin verdiğindede böyle yapın dedi buna dikkat edin dedi eşimde o yüzden korkuyo
- +1 yıl
Anladım sağlık durumu nasıl şu an bebeğin
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür çok iyi bebeğim
- +1 yıl
Çok şükür 🙏 sevindim sağlıkla kucağına alırsınn umarım
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah
- +1 yıl
İnsallah bana istediğin zaman yazabilirsin, senin adına çok sevindim dr banada söylemişti bazı şeyler Doğumda
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim merak ettiğim bişi olursa araştırıyorum zaten
- +1 yıl
Olsun ben yinede söylim dedim sana bebeğinle eşinle mutluluklar hayatta başarılar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
👋
Soran+1 yılSeseryanlıyım ama tüm ev islerini tek basima yapıyorum. Bulasiklsri bile elde yikiyorum makine almiyor
- +1 yıl
Geçmiş olsun dikkat et
Cevap sahibi+1 yılSezaryen zor sezaryendan sonra ayaklanmakta zor ilk doğummu
Soran+1 yılEvet 1 hafta icinde ayaklandim.
Cevap sahibi+1 yılÇabuk ayaklanmışsın normal doğumda 1 saat içinde ayaklanıyorsun ama sezaryen bir ameliyat
Valla aynı yollardan geçtik. Çoçuk doğdu. Abaza gibi etrafında dolanıyordum. Bir ann evvel olmasını istedim. Bazı insanlar aşırı pimpiriktir. Öleceğini bilse yapmaz: sanırım sen onlardann birine denk geldin
00 Yorumla
+1 yılVideo izliyorsa bağımlı olmuştur ondan daha çok zevk alıyordur. Sen sanırım bunu normal karşılıyorsun oda rahat davranıyor. Biraz sert be kızdığını belli et seninki bu dilden anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sert takindigim da oldu hatta evu bile terk etmisligim oldu. Simdi ise artik saldim onu desem yeridir. Midemi bulandiriyosun artik dedim
+1 yılBazen insanların iç yapısını anlamak güç olur. Tam tersi de; o istekli sen isteksiz olabilirdin. Biraz zamana ihtiyacınız var ve her şey kendiliğinden gelişecektir. Bu süreç içerisinde doğallığını ve samimiyetini koru lütfen
00 YorumlaErkekler hep böyle yapıyor hamile kalınınca çocuk doğunca soğuyorlar anlamıyorum o zaman deseydi kocan çocuk sahibi olmayalım diye. Ayrılırsanız olan o bebeye olacak yazık
10 YorumlaSenden sıkılmış bıkmışlık var ve seni aldatıyor artık senden zevk almıyor seni hazmetmiyor doyur onu biraz KIZZZZ SONRA işim çıktı yok gidicem kahve, ye felan filan o esnada işi götürür YANIK YANIKKARILAR TİK TAK 🔥🔥🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. acaba hamilelikten dolayı dilişğini göremiyor mu, yani cazibeni mi kaybettin. kocanın davranışı çok normal değil sanki bahane üretiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet buda beni ondan uzaklaştıryo hali ile suratimi asiyorum konusmak istemiyorum
Soran+1 yılTabi saclarimi evde olsam bile duzlestirim rujumu surmeden gune baslamam.
Soran+1 yılSalonda uyuyor odada degil ki. Bide odul gibi ben mi gudicem ona.
Soran+1 yılArkadan sariliyor surekli dokunuyo hatta ama ilerisi yok. Korunmaluyiz diyr konu actim kapatti hemen kojusmadi bile. Daha erken konusnak icin dedi
Terapiste gitse iyi olur.
Sanrım seni anne gibi görüyor
Anlatması biraz tuaf
Anne olduğun için dokunamaz gibi his...
Bence Terapiste gitmeli
Aile yapısı vs...00 Yorumla
+1 yıl🤨 doğumdan sonra vücudunda değişiklikler olduğundan desek ne alakası var. bi adam bu derece neden bu kadar abartir anlamadım mastürbasyon yapacak kadarİlginç
00 Yorumlabnece çok garip bizdede eşim hamileyen inan son haftasına kadar ilişkiye gierdik kocan garip geldi ya da aklıma başka şeyelr geliyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa çok kötü insanın aklına başka şeyler geliyor.
Bu arada Allah analı babalı büyütsün 🌸
Ben bu çocuk konularinda çok hassasım umarım dediği gibidir11 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Cocugum olmasatdi daha kotu olurdu hersey. Onunla mutlu oluyorum
+1 yılAptal olduğu için biz evlenecek kiz bulamiyoruz öpecek koklayacak adam evlenmiş ALLAH çocuk nasip etmiş hersey daha mutlu olcak derken tuhaf
00 Yorumla
+1 yılLohusa 40 gün devam ediyor diye biliyorum. Ve yasak. Üstelik hamilelikte 6 veya 7. ci aydan sonra cinsellik bebeğin düşmesini önlemek için sınırlanır.
01 YorumlaBelliki hamilelik döneminde araya soğukluk girmiş. Ama bunu tekrar düzeltmek için ona yaklaşman lazımm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü düşünme pis insanlar kötü Yorum yapmış sabret bence olmadı sen yakinlas o da olmazsa konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yani sen gittin geceliğini giydin ya da fantaze giyim olarak ne kullaniyorsan seni istiyorum deyim yanına oturdun öptün adam olmazmi dedi biraz soontane olsanız bı hece birlikte olalım demek yerine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu gün cumartesi uyurken git yanina yatınca seksi ol uyayorsa öperek oyundur uyumuyorsa yanına yat dışı olun biraz sizde bundan bahsediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılEşin senden uzaklaşıyor başka biri mi var acaba hayatında.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvden ciktigi yok cocugunu beni cok seviyor ama boyle yapinca ben uzaklasiyorum ondan
- +1 yıl
O zaman cinsel anlamda isteksizlik var.
Soran+1 yılmastürbasyon yapiyor surekli
- +1 yıl
Sürekli mastürbasyon yaptığı için senden cinsel anlamda uzaklaşıyor demekki.. ya da çocuk olduğu için seni zorlamak istemiyor.
Ben bazen düşünüyorum acaba bu doğumu erkekler mi yapıyor diye
12 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma lütfen şahsen ben 10 defada doğum yapsa karıcımı ilk gün gibi isterim
- +1 yıl
@Ömeraltmışbir git ötede ağla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 gün geçsin gelir. Ama evliyken başka kadınların şeyini mi izliyor videoda yani
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl🤢 Bu cahil herifleri Allah uzak etsin
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. eski fiziğinize dönünce normale döner merak etmeyin
00 YorumlaYani öküzün önde gideni Ondan sonra karim niye aldatıyor
02 Yorumla
+1 yılAyrıl... gitmiş o elektrik... cinsel çekicilik gitti mi tekrar gelmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın hamileyken erkek umudunu kesince kendine yol buluyor , eşine geri dönemsi biraz uzun sürer. Onun için yeniden kendine bağlaman lazım. Çekici gecelikler , cilve ve yeni fantezilerle yaklaşmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her erkek yaşar bu duyguyu ben de yaşamıştım hatta şu anda da yaşıyorum maalesef
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 çocuğuna zarar verme korkusu ile yatakları ayırır. Sonra da bedenin bozulmasıyla yaşadığı travmayı atlatması gerekir erkeğin
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu kilo aldın ne oldu neyden soğumuş ki bu böyle?
Bir al karşına konuş bakalım.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanlis yapmis, saglikli hamileliklerde iliskiye girilebiliyor..!
00 Yorumla
+1 yılBazen kusura bakmayın kadınlarla yatmazsan böyle saçma saçma düşünüyor acımamak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabalık psikolojisi ne girmiş ve kolay kolay çıkılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYatak dünyanız uyuşmuyor demek ki.. fazla film vs sıkıntı yapar.. konusmak lazim.. ya da birisi olabilir..
10 Yorumlaİnsan 1 yılda soğur mu be ulan sonra da diyorlar eşim aldattı böyle yaptı hal ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇift terapisi iyi gelebilir. Ayrıca Esra Ezmeci'nin İnstagram sayfasına bir bakın derim. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver şimdi kocanı gel takılalım istersen ben de ateşliyim baya şuanda
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah belani versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek senin eşin gibi düşünceli olmuyor maalesef
131 Yorumla- +1 yıl
Düşünce neresinde kadın istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılSezeryan ya onun için ama tabii ki biraz abartmış
- +1 yıl
Tabi abartmış doktor yasak koymamış ve kadın da istiyor sonuçta nazik şekilde yapması lazım sürekli p*rno ve mastürbasyon yapıyormuş kadına yazık değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet haklı tabii ki abartmış yani
- +1 yıl
Bencede kadına hak veriyorum benn onun yerine olsam gözünün önünde mastürbasyon. Yaparım
Cevap sahibi+1 yılİğrenç
- +1 yıl
Ne igrenç kendi yapması mı
Cevap sahibi+1 yılTen tene deymeden böyle şeyler yapılması saçma ben hiç yapmadım
- +1 yıl
Evli olanlar için saçma tabi ama adam yapıyorsa kadınında hakkı
Cevap sahibi+1 yılZaten Öyle tabii ki
- +1 yıl
En güzeli ilişki ama bence bir erkeğe en büyük müfakat istekli bir kadın
Cevap sahibi+1 yılKadının istekli olması için mutlu olması lazım bence
Cevap sahibi+1 yılHer şey cinsellik değildir cinsellik aşkın meyvesi bence
- +1 yıl
Aynen kadının önce ruhunu okşayacan sonrası kendi gelir
Cevap sahibi+1 yılBenim dediğim sevişme değil tatlım genel hayattan bahsediyorum mutlu etmekten bahsediyorum cinsellik hayatın en başında gelmiyor başka mutlu edici şeyler de var
- +1 yıl
Bende onu diyorum tatlım başka şeylerde mutlu olmalısın ki cinsellikte de mutlu olursun cinselik amaç değil sonuçtur
Cevap sahibi+1 yılBenim için en son şey hatta şu aralar erkekler bunu sürekli en önemli şey olarak arz ediyorlar ve ben daha çok nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim için en son şey
- +1 yıl
Tabi doğurdur bu yaşadığın olaylara hayat şartlarına göre değişir
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İnsan en mutlu olduğu zamanlarda cinsellik aklına gelir zaten bekar mısın sen
Cevap sahibi+1 yılHayır evli
- +1 yıl
Hı analafım problemlerin mi peki
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım ne diyorsun
- +1 yıl
Problemlerin mi var dedim
Cevap sahibi+1 yılherkesin olduğu gibi
- +1 yıl
Dertleşmek istersen gel
Cevap sahibi+1 yılDerdim yok çok şükür çünkü kimseyi takmıyorum
- +1 yıl
Hım o zman sıkıntı ne elin ile ilgili mi ne kadardır evlisin
Cevap sahibi+1 yılBu detayları konuşmak istemiyorum Yorumlarda teşekkür ederim
- +1 yıl
Kendin bilirsin bilgi. alışverişi yapabilirdik bende ay durumdayım
+1 yılLohusa dönemin bitsin teklif et kabul etmezse boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dönemlerde isteksizlik olması normal ayrıca aldatmalarin en çok olduğu donem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık sen bir annesin. Ve her erkek gibi Sana cinsel arzu duyamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk erkeği böyle
sen artık onun cocuğunun annesisin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbağımlılık yapti onda bu master olayı o yüzden bkyle oluyor yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten kötü ve bir o kadar zor bir durum bunun mantıklı bir açıklaması olamaz
00 YorumlaSenden soğumuş olabilir veya hayatına bir başka kadın girmiş olabilir normal değil aklını bulandırmak gibi olmasın ama durum bu
00 Yorumla
+1 yılkalibinin adami olmadigi icindir. duzelmez o.. senden asla zevk almaz artik..
00 YorumlaKocan ergenliğini atamamış
13 Yorumla
Soran+1 yılBende aynisini diyorum. Ergen gibi surekli duşa giriyosun dedim
Soran+1 yılSoyledim surekli. Ayni degismiyor bende o yuzden konusmuyorum bu seferde trip atmis oluyorum
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Yemeyenin malını yerler sen vicdanlıymışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılBende ki sadık duygusu köpekte yoktur yani
- +1 yıl
Kim yiyecek 😀
+1 yılBütün hamilelikte seks olmadı mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılToplasan 3 kere enadir
- +1 yıl
Kocan seni sevmiyor bence. Yoksa hamileyken kadınlar daha istekli daha seksi olur
Soran+1 yılAynen oyle oldum
- +1 yıl
E nasıl tatmin ettin kendini?
- +1 yıl
@gecesigunduz misin nesin kadına nasıl böyle bir soru sorarsın Çok kötüsün ya. Kadından yoksun yaratık
- +1 yıl
Pislik seni
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkonuştunuz mu hiç🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes oyle uyuyor dedi. Tum arkadaslari babasida oyle yapmis ayri yatmis
+1 yılMastırmasyonla bağımlı olmuş kolayı var istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılNsil
- +1 yıl
Direk yaz
+1 yılvucudun kotulestiginden sogudu heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo almadim pek
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtla kiz ustune bebek uyurken baska odada
317 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya ne ugrasacab
Cevap sahibi+1 yıl@berillanız tabii bu gece hallet bak
- +1 yıl
bizde de biri olsa bizde yapsak millete var yapmıyor kafayı yicem
Cevap sahibi+1 yıl@akrepadm ay baska turlu halletsin o zaman oyuncak ve yetenekli elleri falan yanii
Soran+1 yılEvliyim sonucta kendi kendimi tatmin ediceksem neden evlendim ki
- +1 yıl
Haklısın ama kocana zorla gel beni yap diyemezsin ki istek olacak düşünecek bunu seni tatmin etmesi onun görevi sana lütfu değil zaten. Bazı insanlar yanındakinin değerini bilmez. Evlilikte hassas ve önemli bir konudur bu. Erkek hödük olmayacak. Kadınına iliklerine kadar hissettirecek kadınlığını
Cevap sahibi+1 yılYani evlilik iyi gunde kotu gunde adam sorun yasiyorsa sende yaninda suluysan yani bi zahmst senle bie sekilde ilgilensin eldeki imkanlarla
Soran+1 yılAynen oylr beni cok ihmal etti bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılHaklisiniz arkadaslar ama soran kiside tamam deyip oturmasin azcik hareket azcik tempo biraz belli et
Cevap sahibi+1 yıl@akrepadm her zamankindsn farkli bir sey dene sasirt onu heyecanlandir her zamanki seyler cekmez kendi sinirlarini as
Cevap sahibi+1 yıl@akrepadm her sey kafada bitiyor bence
+1 yılEndiseleniyor sefkatli dişi ol gecer
10 Yorumla
+1 yılkusurlu eş olarak dava aç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAz biraz cilve yap seksi giyin dişiliğini kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenry cavill gibiyim benle ayri yatan kiz olmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu neden ayrılacaksın bu kadar basitmi bu iş
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026