Dedim ki niye öyle fenaydı peki seni çok istiyorum ne yapayım
Kocam neden böyle yapıyor?
Dedim ki niye öyle fenaydı peki seni çok istiyorum ne yapayım
uyudugundan eminmisin? sade sen hareket edince yapiyomus, belki o anda uyaniyo seni cekip öpüyo ordan devam uyodur, baya seviyo seni :)
Evet öyle yapıyor çok uykusuz kalıyoruz çocuğum var o yüzden hemen uyuyor dediğim gibi ben hareket edince hemen sımsıkı sarılıyor kendine çekiyor dünde aniden ellerini bacaklarımın arasına alıp kendisine çekti öptü uyumaya devam etti
Arkadaş adam seni seviyor hoşlanıyor arzuluyor , daha ne istersiniz ki?
Öpse kabahat öpmese kabahat..
Uyuyor ama
Nasıl yani?
öptükten sonra mı uyuyor?
Ama bit anda yapmıyor bunu. Çocuğumuz var çok uykusuz kalıyoruz o yüzden o uyuyor hemen. Mesela ben yatakta hareket edince bunları yapıyor
=)
Durum vahim bence eşinizin isteği fazla ve duramıyor sanırım sevişmeden haklı olarak.
Artık biraz uykusuzluğa katlanacaksınız yapacak bir şey yok..
Acaba öğle vakti işten geliyor öpüyorum mutfağa giriyor öpüyorum yemek yiyoruz öpüyorum oturuyor öpüyorum yani sürekli bu haldeyim bundan olabilir mi
daha neden olsun ki?
Ama kim istemez ki böyle kadını?
Bence eşinin suçu yok adamı tahrik ediyorsun hem..
Sanslisin kocan sana asikkk bir adam.
Nerden anladın
Bir erkek uykulu haliyle karisina gecenin yarisinda sariliyorsa karisina asik bir adamdir sende sansli bir kadinsin..
Cevap
36Cevap
Bu açıklıyor işte, sebebini :D
Çok şık yapmiyorsunuz demekki ondan sürtünmeye çalışıyor istem dışı ya da yapınca istediği gibi olmuyor bu daha özveri ve kendinizi geliştirmek lazım bence
Ben elim orasında sürekli bu da yapar mı
Yapar da el niye sürekli orasında onu anlamadım
Seviyorum elimin orasında olmasını öylece uyuyoruz
Anladım etkisi olur ama yetersiz demekki böyle yaptığına göre istersen bir iki bilgi vereyim devam edecekmi
Ver
Geceleri öpemezsin diye bir anlaşmamı yaptınız 😀 gayet normal..
Erkekler genelde zaman mekan yer tanımazlar akıllarına geliği anda uykudan o an uyandıklarında etkilenebilirler))) normal yani
Ama bit anda yapmıyor bunu. Çocuğumuz var çok uykusuz kalıyoruz o yüzden o uyuyor hemen. Mesela ben yatakta hareket edince bunları yapıyor
ya o an değmesi etkiler normal bir durum
Ya rüya görüyordur ya da istemsizde arzudan kaynaklı reflekslerdir uzun aralıklarda iş görüyorsanız olabilir
Acaba öğle vakti işten geliyor öpüyorum mutfağa giriyor öpüyorum yemek yiyoruz öpüyorum oturuyor öpüyorum yani sürekli bu haldeyim bundan olabilir mi
bende sevgilime yapardım. hatta daha fazlasını yaptığımda oluyodu. ilk başlarda korkuyordu sonra zamanla alışmıştı :)
Niye yapıyordun
:D :D geceleri allah bilir rüyasında ne görüyor :D :D
Ne gibi? Ama ben hareket edince yapıyor bunu
:)))
Tabii ki sorun yok sadece merak ettim
daha ne istiyorsun ki
Niye ki
uykusunda bile derdi senle kötü mü?
Uyurken mi yapiyo bunu 😀
Evet ben yatakta hareket edince bir an sımsıkı sarılıp öpüyor uyuyor halbuki
Konusuyomu peki o esnada
Yok ben diyelim kolumu oynattım o sırada oda hafif uyanıyor gibi sonra ya bana sıkıca sarılıyor ya öpüyor işte bu dediğimi de dün gece yaptı
Seni seviyo belli uykusu hafif dagilinca sana sarilma istegi duyuyor demek bu cok guzel bisey bence 😀
:))
Sende onu guvende hissetmesi icin elinden tutup saril bence 😀valla canim cekti bwnde evlenmek istiyorum ne guzel seyler bunlar 😀
Evlen tabii çok güzel bir şey
Allah bir yastikta kocatsin beraber nine dede torun tombalak sahibi olun insallah 😀
Inşallah Allah razı olsun darısı basına :)
😀👍
Bence adam rüyada başkasını götürüyor yatakta da seni götürüyor 😄
Durduk yere yapmıyor ama ben hareket edince yatakta bunları yapıyor
O zaman eşinin farklı bir fantezi dünyası var
Siz olayı aşmışsınız o Zaman yaa😂
Sonunu sekse bağlayacak ama senden tepki bekliyor, şahsen ben öyleyim
ama çocuğumuz var çok uykusuz o yüzden uyuyor
Aynı ben, acaba bu fırsat mı diyor bir yoklama çekiyorum, tepki olursa maç olmadı yatışşş
Bunu anlamak çok kolay o elleyince ister misin de bakalım
Bak gördün mü tecrübe burda
Adam ruyasında bile seviyoya la😂😂
Nerden anladın :)
Kıymetini bil
Neden
Ne güzel işte adam uyurken bile seviyo seni
her istediğinde ver kız makara kocan var valla 😂😂😂
Kürekle vur öyle yapınca bidaha yapmaz teallam 🙄
uyur gezer modelının uyur zıker hali:D
:))
rüya görmüş olmayasin
seviyor iste
Gozleri kapalidir sadece uyumuyirdur.
Çocuğumuz var aşırı uykusuz kalıyoruz o yüzden uyuyor hemen
Peki dediginiz gibi olsun.
rüyada belki seninle sevişiyordur :)
Sence ne
Yok
Şaşırıyorum sadece :)
Yok uyumaya devam
Pijama
Degsk bir kocyms vermiyrmsn yoksa kofteden
opmek ayri canm opmeyle yetnr mi sence erkek 😉 kadin dedgn yeri gelck masum olck yeri gelck anne gbi şefkatli olck evin disi kusu olck ama bazende yatakta erkgi icn bir fahişe gibi atesli olck 😉
kocandır bırak yapsın :D
bende yapıyorum onu güzel bisey bence senin icin
rüyasında iş yapıyor ne olacak ki?
olma ihtimali var. bazı insanların bilinçaltına çabuk yerleşir böyle durumlar. bende de oluyor buna benzer olaylar. bazen hatırlıyorum rüyam da ne yaptığımı. eşine sor bakalım hatırlıyor mu rüyasını? bir de seks hayatı nasıl bu aralar?
Eeeeeee
Normal bu gece saatlerinde canimiz istiyo bazen
İyide uyuyor
Ama bir anda yapmıyor bunu. Çocuğumuz var çok uykusuz kalıyoruz o yüzden o uyuyor hemen. Mesela ben yatakta hareket edince bunları yapıyor
Adam resmen uyur sker 😂😂😂
:))))
Kesin oyledir az op
bilinç altı uyumuyor demekki
Ruyasinda aldatiyo kanka seni
Rüyasında ne gördüğünü nerden biliyorsun belki beni görüyordur :)(
ruya goruyor demekki ;)
O da olabilir, disarida bazen bişilerden etkileniyoda olabilir :)
Adamın iş yerinden çıktığı yok ki
ne is yapioki
Tekstil ama sadece erkekler çalışıyor
hmm
olsun is yerinde belki o tür muhabbetler yapiyolardir.. bazen oluyo oyle erkekler baska muhabbet bulamiyo nolcak ;)
ya da bisi soyliyimmi?
Yapmaz çünkü kendi iş yerleri baba var abileri var ayrıca efendi birisi
senden ötürü demekki :D :D
uykusun seni görüyordur
Nerden anladın
bak masuz yapıyor
Kocanın yanında da iyi bir erkek var mıydı
Anlamadım
Kafa gttı
bende yapiyormusum olur öyle ya sevgi göstergesi
rüyasında götürüyo demekki
Kocan istedigi zaman yapar ne var:)
he he uyuyor:)
Çocuğumuz var çok uykusuz kalıyoruz o yüzden kesin uyuyordur
bir yerler uyumuyor demek ki:D
Adam zikmeye alışmış uykusunda bile vukuatı var
Sapık bence
Karısını ellemesi sapıklık mı sence
Rüyada başkası varrr
Vallahi ne desem yalan olur belki çok hoş etkileyici birisin o yüzden olabilir:)
Yani olabilir sürekli öpüyosn adamda haliyle etkileniyordur belkide bunalıyodur başka kadınlar düşünüyordur
İstediğini alll
ohhh çok güzel
Bu karı kudurmus
annene çekmişim napayım
arzular
rüya görüyordur
Uyuduna eminmisin 😊
Çocuğumuz var fena uykusuz kalıyoruz tabii ki uyuyor :)(
😂 adam nası özlediyse uyur sevişir olmuş 😂 devam ettirseydin bence seni yoklamış
Uykusunda bişeyler görüyor olabilir ister ama dahati olmaz gözünü açamaz öyle üstten elleşiyor olabilir ama bu kadar ihmal etme kaç aylık çocuk
Demedimmi 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar