- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu durum üzücü olabilir ve anlaşılması zor olabilir. Bu nedenle, eşinizin neden böyle davrandığını anlamak için onunla açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. Ancak, bu konuda dikkatli ve anlayışlı olmalısınız, çünkü eşinizin kendisini rahatsız hissetmesine neden olabilecek şeyler söylemekten kaçınmalısınız.
Eşinizin böyle davranmasının birçok nedeni olabilir. Örneğin, iş veya maddi sorunlar, depresyon veya kaygı, sağlık sorunları, ilişkinizdeki diğer sorunlar vb. olabilir. Bu nedenle, onunla açık bir şekilde konuşmak ve neden böyle davrandığını anlamaya çalışmak önemlidir. Belki de birlikte çözüm bulabilirsiniz.
Ayrıca, eşinizin size olan ilgisinin azalması, sadece cinsel açıdan değil, duygusal açıdan da gerçekleşebilir. Bu durumda, onunla tekrar bağlantı kurmaya ve duygusal olarak yakınlaşmaya çalışabilirsiniz. Belki de birlikte yeni şeyler yapmak, hobiler edinmek, birlikte vakit geçirmek gibi şeyler size daha fazla yakınlaşmanıza yardımcı olabilir.
Ancak, eşinizin size olan ilgisi geri dönmezse ve bu durum sizi üzüyorsa, bir terapist veya danışmanla konuşmak faydalı olabilir. İlişkinizi daha iyi anlamak ve çözüm bulmak için birlikte çalışabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Birkaç sebep geliyor akla. Belki kumara başlamıştır günümüzde cep telefonundan bile oynanıyor artık çok kolay ama büyük bataklar oluyor. Belki ekonomik bir krize girmiştir (bu senden uzklastirmaz pek. Sadece kafası çok takılır ilgisi azalır) en kotu ihtimalse aldatma olabilir. Fakat günübirlik basit bir aldatma değil duygusal ve fiziksel olarak aldatma olabilir. Yani birine aşık olmuştur ve ikinci bir hayat yaşıyor olabilir. Ve yine aynı şekilde kötü ihtimal uyuşturucu madde. Yani basit buluna bilen basit kullanılabilen ama insanı buz dolabina çevirecek çeşitleri var. Her sebep kendi başına kötü. Sadece konuşmayı denemelisin. ya da aile büyüklerine durumu anlat anneler babalar bı konuşmayı denesin. Durumun üzücü inşallah sonuç güzel olur
00 Yorumla
+1 yılCinsel arzular değişkendir ve değişiklik ister. Rutine binmiş bir cinsle ilişki ya da stabil devam eden bir cinsellik, bir süre sonra partnerler arasında soğukluğa sebep olabilir. Bu bağlamda cinsel birlikteliğiniz de artık istenmeyen klasik bir aktivite haline gelebilir.
Elbette üzülerek söylemeliyim ki, eşinizin başka biri ile birlikte olma ihtimali de mevcut. Ayrıca bunun yanında unutmayın ki her insanın kendi içinde gizli fantezileri vardır. Bu fantezilere hitap etmezseniz o kişinin içinde cinsle ukdeler bırakırsınız. Buna en klasik örnek ayak fetişidir.
00 Yorumla
+1 yılTelefonuna falan caktırmadan bakman karıstırman lazm Sifre falan da ögrenmelisn Bence biraz zamana bırak caktırmadan ögren sifreyi sonra kurcala.. cnkü maalesef ki bu durumların en büyük sebebi adamlara rahatlık batması ve yeni heyecan arayışına girmesi Tabii ki belki böyle bisey yoktur ama büyük bir ihtimal.. güzelce her şeyini kurcalaman gereken konular var
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet telefonuna bakmam normalde hiç bi ara çaktırmadan kontrol edeyim
- +1 yıl
Gec de gelmis sessiz de kalmıs falan da bahane Cok üzülerek söylüyorum yüzde seksen doksan baska bir kadına takılmıs Senin yapman gereken esini yakalamak Mesela diyelim telefonda biseylerler gördün hemen kendi telinden resmini çek Takip bile edebilirsin bi sekilde yakalayip elinde delillerle ona bagır söv Bakalım korkuyor mu pisman oluyor mu Zaten yeterince gözünü korkutursan (bosanırım, benim yüzümü varsa cocugunzn yüzünü göremezsin) gbi gibi bir daha yapmaya cok cekinir pisman olur Ama hâlâ gevsekliklige de devam ederse bosanmak gerekiyor..
Soran+1 yılÇocuğumuz yok, ama çaktırmadan takip etmem lazım sanırım
- +1 yıl
Evet evet sakın yapmaz etmez deme. Gözünü üzerinden ayırma Ask insanın gözünü kör edebiliyor Eminim sana değer veriyor seviyordur ama gözleri dışarı kayabiliyor Bunu önlemek icinde iyice bi azar yiyip korkması lazım Senin değerini anlamalı kaybetmekten korkmalı O yüzden güzelim dedigin gibi hiç caktırmadan süphelenmiyormus gibi davran fakat telefon o bu su her seyine bak Gözünü ayırma
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılSelam..
Bir kaç gün hal ve hareketlerine normalden daha fazla dikkat kesilmeye çalış.. Avucunda çok sıkma onu, ama boş da bırakma.. Günahını almak istemem ama aklıma pozitif bir durum ne yazık ki gelemedi, çok üzgünüm..
Umarım bir şeye üzülmüştür ya da işle ilgili sebepler canını sıkmıştır da daha kötüsü değildir..
Aklıma gelen ikinci ihtimal aslında bir çok kişinin aklına gelmiş ve hatta senin de korkup düşüncesini bile aklından geçirmene engel olmuş.. Gerçekten berbat bir durum.. Umarım hayatında bir başkası yoktur..
Kırıcı olmamaya özen gösterdim ve gerçekten kelimelerimi seçerek kullandım.. Biraz uzaktan incele, sonra ise korktuğunun başına geldiğini düşünüyorsan incelemekten daha ilerisine git.. Çünkü ne yazık ki o şüphe benim bile içimde..🤍
20 Yorumla
+1 yılBu durum birçok farklı nedenle ilişkide yaşanabilir. Öncelikle, eşinizin cinsel ilgisi azalmış olabilir ve bu durumun altında yatan sebepler olabilir. Bu sebepler arasında stres, iş problemleri, sağlık sorunları, düşük testosteron seviyeleri gibi fiziksel faktörler olabilir.
Ayrıca, eşinizin sizinle olan duygusal bağı da azalmış olabilir. İlişkilerde zamanla duygusal bağların zayıflaması doğal bir süreç olabilir. Bu durumda, eşinizle konuşarak birbirinizi anlamaya ve ilişkinizi yeniden canlandırmaya çalışabilirsiniz.
Eşinizle iletişim kurmanız önemlidir. Onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, ilişkinizde nelerin yanlış gittiğini anlamaya çalışın. Eşinizin sizi anlamasına ve ilişkinizi daha iyi bir noktaya getirmesine yardımcı olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, birlikte terapi seanslarına gitmek de faydalı olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bir kopukluk oluştuğu aşikar uzun süreli evlilik ve ilişkiler de erkekler özellikle kadın bedeni üzerinde çabuk doyuma ulaştıkları için belli bir süre sonra sıkılmaya başlar sevgi giderek azalır onun yerinede alışkanlık başlar bunların devamında ise ten uyumsuzluğu cinsel uyumsuzluk olarak katlanarak devam ediyor sizde bu sürece girmiş gibisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek peki
- +1 yıl
Konuşmak anlatmak dertleşmek istermisn iyi geleceğini düşünüyorum karşılıklı görüş alışverişinde bulunabiliriz neleri yapıp yapmaman konusunda yardımcı olabilirim elimden geldiğince
+1 yılevlilikte cinsellik çok önemlidir. eşlerin karşılıklı olarak cinsel yönden birbirini sürekli doyurması gerekir. hatta duygusallığın içinde de cinsellik vardır. eşinize bu konudaki rahatsızlığınızı anlatmanız gerekiyor. gerekirse bir aile psikoloğuna falan gidin. bu şekilde sıkıntı olabilir yani dikkatli olun.
00 Yorumla
+1 yılOnu kendi haline bırakıp gözlemle. Eğer şüpheleniyorsan illa ki hata yapacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüncellemelere de bakınca, %99.999999 başka kadın var. Artık gerisine sen karar ver. Ya boşan ya da boşanma veya marjinal cinselliklerden teklif et. Anlamak için de başka birilerine söyle takip edip haber versinler.
00 Yorumla
+1 yılHiç normal bir durum değil.. yüksek olasılıkla aklını basindan alan başka bir kadın girmiş hayatına.. sebepsizce bir adam eşinden bu şekilde kendini yoksun bırakmaz..
10 Yorumla
+1 yılBende evliyim ilgisiz eş hiç çekilmez bu zamana kadar sorun olmayıp şimdi oluyorsa sıkıntı var demektir çaktırmadan telefona bak heyecan arıyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın da başka biri var, sizi sevmiyor artık. Ve sizinle olarak yeni sevgilisine ihanet etmek istemiyor. Yoksa her erkek istekli ve arzulu, güzel bir kadını reddetmeyecek kadar akıllı ve adamdır...
00 Yorumla
+1 yılAldatmış aşağılık. Yorumda yazmışsın 1.68 50 kilo sarışın ela gözlü biriymişsin güzeli bulunca kudurmuş herif. Söyle elin k@hpesi yüzünden karını mı ihmal ediyorsun erkek misin sen de
00 Yorumla
+1 yıl10 yillik evlilikte cocuk yok yapmadinizmi olmadimi
Belki baska sikintisi vardir sekste reddettigin fantezi veya pozisyon vs var mı baska kadinla yasamak istesin
00 Yorumla
+1 yılacaba ona biraz soguk davransan onun sana yaptiginin aynisini yapsan hatta arkadaslarinla daha fazla cikip bulussan ve tam tersi onun icin suslenmesen ama sadece disari cikarken kendine daha cok ozen gostersen belki kiskanir. erkeklerin pesinden ne kadar cok kosarsak bi yerleri kalkiyor kendilerini bisey zannediyorlar bence sen ondan bikmissin gibi bir his ver ona bak nasil dolaniyo arkandan
00 YorumlaDiğer yorumlara bakarak çok enteresan bir durum… Bir erkek daha ne isteyebilir ki? Konuşmayı denemelisin bence, nedenini öğrenmelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılGeldiğinden beri soruyorum ama hiçbir şey anlatmıyor
Soran+1 yılSabah yaptık
Soran+1 yılYeni oyuncaklar yükleniyor
Kendini güçsüz hissediyordur artık dedingibi birysen sana yetemiceni düşünüyor ve erteliyordur
ya da yetmedinimi hissettirdi. Adama08 Yorumla
Soran+1 yılYo her zaman yetiyoruz birbirimize öyle bir sorunumuz olmadı hiç
Soran+1 yılPerformansta bir sorun yoktu sadece istemediğini söylüyor yorgun olduğunu söylüyor hep uyuyacağım diyor
+1 yılBiraz tekdüze olmaya başlamış ilişkiniz farkı şeyler katın ilişkiye tekrar canlanabilmesi adına
32 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım sence
- +1 yıl
Bence işten geldiğinde daha erotik kıyafetlerle karşılayabilirsin libidosunu yükselten şeyleri denemelisin
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSenin. Bir suçun yok öncelikle aldatıyor olabilir ya da iş yerinde fala bir sıkıntısı olabilir gizliden gizliye takip et canını sıkma
10 Yorumla Bir süre sonra olağan şeyler bendede oluyor dışarda arıyorum bazen ücretli ücretsiz yanlış olduğunu bile bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. seninbir sucun yok gülüm ama belki aldatiyor olabilir takip et ya da sıkıntısı olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet takip edeceğim çaktırmadan teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok teşekkürler ince düşünceniz için
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikte cinsel haz 7-10 yıl sürer ondan sonra yeni arayişlar fanteziler gerekir öyle ki bu durum ilişkiyi canlandırip renk katar birbirinize karşı sınırsız olun olmaz yapamam vs demeyin
08 Yorumla
Soran+1 yılSınırımız olmadı hiçbir zaman her şeyi yaparız oyuncaklar kelepçeler eğlenceyi seviyorduk
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte bunlar varken monoton olmak biraz garip
Soran+1 yılNe yapmam gerek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu evde azdır tahrik et ama ileri gitme birkaç kez frikik ver görsün seni ama belli etme normal davran ve birbirinize fanteziler anlatın ne isteyip istemediğinize karşı saygılı olun ortak noktada sizi mutlu edecek şeyler yapın
Soran+1 yılDaha ne kadar fantezili olabiliriz bi tık ötesi sadistliğe giriyor bizimkinin
Cevap sahibi+1 yılİşte sizde tık yok sınırsız olun her türlü şeyi deneyin ona senden ne beklediğini sor
Soran+1 yılDenemediğimiz bir şey yokki bizim her şeye açığız acaba. Her şeyi denedik bitti sıkıldı mı acaba
Cevap sahibi+1 yılEşler arasında sıkılmalar olabiliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntınız var mı aile ya da maddi olarak eşinin kafasına taktığı bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bi sorunumuz yok
- +1 yıl
Senin değil kocanın kafasına taktığı bir şeyler var mı
Soran+1 yılAnlatmıyor ki soruyorum yok bişey diyor
- +1 yıl
Seni aldatıyor olabilir mi
Soran+1 yılErkek milleti değil mi her şey olabilir
- +1 yıl
Sanki erkekle aldatıyor 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan yazarak hemen çözüm bulmuslar eminim yazanlarin büyük çoğunluğu bekar ozelliklede kadinlarin yazdiklarina baktim anlattigi taktikleri aldatacak zaten onceden onlemini alıyor hepsi boş seyler neyse konu cok uzun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden bende çok istekliydim. baktım benim karıda iş yok , bende soğudum. içimden hiç ilişki yaşamak gelmiyor artık. kalkmıyor bile. nasıl küstüyse ufaklık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım enerjisini kaybetmiş ( bir yoklama yap anlarsın )
00 Yorumla
+1 yılBelki başka bir sıkıntısı sorunu vardır, hemen kötüye yorma Konuş kocanla.
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun. Kocan kendine heyacan katmış. Baba olmak için anne adayı bulmuş
00 YorumlaGünde 2 3 kere yapıyoruz demişsin, biraz b.. kunu çıkardığınız için sıkılmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlgisi azaldı ve telefonlara dahi bakmıyorsa sıkıntı
00 YorumlaKocan senden habersiz ikinci bir hatun idare ediyor olabilir aklıma gelen tek şey bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya çükü kalkmıyor ya da sevgilisinden sana sıra gelmiyor
üzgünüm ama durum bu04 Yorumla
Soran+1 yılKalkıyor onda sorun yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni artık beğenmiyor sevgilisi daha cezbedici sıkılmış senden öküz
Soran+1 yılSağol bey amca
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hanım kızım ne demek her zaman her konuda yardımcı olurum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün ve günde 2 ~ 3 defa yapınca 10 senenin sonunda böyle olması normaldir. Bir süre ara verin istediği zaman yanaşır merak etme.
00 Yorumlasureklı ev halını gormek sureklı cıplak halını gormek sogutur ıstek oldurur arada goruntu vermeyen kapalı seyler gır fırıkıkler yakalasın senden bak nasıl azıcak
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan bi kadınım kendi kişisel bakımıma da çok özen gösteririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılArka planda neler var. Piskolojik olabilir veta soylemediği berbat birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini bir değerlendir bakalım önceden olup şimdi olmayan ne var sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmiyor ve bir başkasıyla aldatıyor falan olmasın yaa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Soğumuş senden artık istemiyor heralde, bide başkasını bulduysa ilişkiye girdiği
00 Yorumla
+1 yılNasıl birisi olduğun merak uyandırdı şu an bende alımlıyım dedin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSarışın ela gözlü 168 boyunda 50 kilo birisiyim
- +1 yıl
Görmek istedim açıkçası yorum için
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten ama özel bir sebebi vardır bunun mutlaka konuşmak istersen dinlerim...
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalışıyorum ama bişey yok deyip geçiştiriyor belki de artık beni sevmiyordur
- +1 yıl
Gerçekten üzücü bir durum kapalısın sen yazılmıyor
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum lütfen
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi
böyle şeyleri duyunca evlenmek istemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAklın varsa evlenme
+1 yılEtkilemiyorsun demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden de etkilenmiyorsa zaten yapacak bişey yok
- +1 yıl
Alışkanlık olmuştur bir süre sonra
- +1 yıl
Renk katmak gerek
Soran+1 yılRengi dışarıda aramasından korkuyorum
- +1 yıl
Onda olabilir aranızda bir şey kalmazsa
+1 yılMonotonluktan olabilir mi?
019 Yorumla
Soran+1 yılAslında hep renkliydi sınırımız yok oyuncaklar bile kullanırız kelepçeler her şey ama şimdi ne değişti bilmiyorum
- +1 yıl
Yaşı kaç? Başkasının olma ihtimalini en sona atıcam.. sıkıntılı bi dönemde falan mı acaba
Soran+1 yılBenim 34- onun 38
- +1 yıl
Şeker tansiyon gibi bi rahatsızlığı var mı ya da son zamanlar ağır gelen olay
Soran+1 yılHiçbir şeyi yok benden daha enerjik
- +1 yıl
Başka sorun var o zaman ya sizden soğumasını mesafe koymasını gerektiren bi durum oldu ya da başka biri …
- +1 yıl
Değilse anlattığın gibi bi ilişkinin bu duruma gelmesi imkansız
Soran+1 yılBelki de bıktı benden söylemeye cesaret edemiyor
- +1 yıl
Kim bıkar ki anlattığın şekilde bi düzenden
Soran+1 yılBıkılıyor demek ki durum onu gösteriyor
- +1 yıl
Onda başka bi iş var kesinlikle
Soran+1 yılBaşka kadın belki de aklını çelen
- +1 yıl
Yorumlara da baktım senin gibisini bulabileceğini sanmıyorum
Soran+1 yılBulmuş demekki
- +1 yıl
Aklına yanayım derim o zaman
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Aranıp da bulunamayansın. O kaybeder
Soran+1 yılCanı cehenneme o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
Pişman olur öyle bişey yaptıysa zaten
+1 yılBiz sana yardımcı olamayız ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılCanı sıkılan bi durummu var ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaladatır senı
00 Yorumla Takip et.
Hoş olmayan bir durum var.00 Yorumla
+1 yılAlternatif çözüm bulmuş.
00 YorumlaBence bur tür depresyonda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılartık doydu istemiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılYakın durduğu biri vardır
00 Yorumla
+1 yılSorunları vardır
00 Yorumla
+1 yılAçık ilişkiye geçin bence
00 YorumlaUmarim hayatinda baskasi yoktur
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun canım geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış adamın hali bir başkadır harbi
00 Yorumla
+1 yılYatakta sınırın var mı peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü başka birine yakınlaştı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılacıkca soyleyınce ne dıyor sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılYorgunum başım ağrıyor diyor normalde benim demem lazım
Cevap sahibi+1 yılne zamandır boyle pekı
Soran+1 yıl6 ay falan
Cevap sahibi+1 yılpekı kanka olup konusmak ıstermısın
Monotonlaşmaya başlayınca öyle oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Farklı nedenler olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm sizin adınıza.
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne