Yeni evliyiz benimle birlikte olmuyo penisini ellediğimde çek diyo uykum var yorgunum falan bahaneler üretiyo aylar oldu beraber olmayalı tüysüz oluyorum her zaman elini alıp özel bölgeme götürdüğümde napıyosun kızım ayıp diyo trol falan değil çok ciddiyim evliliğim bitmek üzere
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu normal bir durum değil. Penisini ellediğinizde hiç hareketlenme oluyor mu? Eşiniz rahatsız da olabilir. Bunu size söylemediğinden kaçmayı da deniyor olabilir. Bu konuda yapılması gereken en güzel şey iletişimde olmaktır. Akşam oturduğunuz müsait bir anınızda eşinizi karşınıza alın ve bu konuyu konuşun. Sorun nedir böylelikle daha kolay ilerlersiniz. Yoksa evliliğiniz gerçekten sıkıntıya girer.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,, nasıl bir evlilik yaptığınız önemli aslında,, severek mi evlendiniz, aile baskısıyla mı? Bu durum seks hayatınızı etkileyecek birinci derece faktörlerdendir. Ancak şu da var ki ne kadar önemli olursa olsun , ne kadar baskıyla evlenirseniz evlenin bir erkek bu kadar kayıtsız kalamaz sekse karşı.. Her ne kadar başka biriyle seks yapiyor olma ihtimali olsa da, farkli biri olarak bile seninle iliskiye girebilir,,,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişkiye girmeden adam nasıl duruyor, mutlaka sertleşir * hastalığı var ise istemiyor olabilir.
Hasta değilse de başka bir ile seks yaşıyordur. Yoksa senin yaptığını her erkek karşılık verip anında içine girer vede cinsel organı sertleşir.
Normalde bu durumu genelde kadınlar söyle, hastayım başım ağrıyor, erkeler çok nadir.00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler, fiilen evliliği deneyimlemek isteyebilir, bu erkekler genelde sevişmekle falan uğraşmazlar, ilgilenmezlerde, çünkü bu yönde içsel arzuları yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
79Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Allah Allah acaba bu duygu hali neden böyle? daha önce hiçbir şey yaşamamış gibi. Bir şey mi acaba canını sıkıyor? psikolojik bir sıkıntısı olabilir? siz eşinizi suçlamadan bir arkadaş gibi konuşabilirsiniz. Karşınıza alıp paylaşsa sizinle bir şeyleri olabilir. Acaba siz kendisine kırıcı bir şey mi yaptınız? gururu mu incindi? iyi bir diyalog ile anlaşılır. Böyle hemen bir sebeple evlilik bitmez, eşinizi tanıyın, dinleyin. Şans verin kendini ifade etmesine.
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz ki utanıyo mu bilmem kapattırır bu konuları açmaz
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılçok üzüldüm gerçekten.
seni beğenmiyor olabilir üzülme. çirkin oldugundan falan değil belkide doydu sana bilemiyorum.
bazen erkekler tv lerdeki gibi zannediyor kadınları ama gerçekte zaten tv lerdekiler de aynı.
kocan kadın kavramını eger ilk sende kesfettiyse normaldir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de yeni evlisiniz düşünsene o kadar yıl bekleyip böyle mal biriyle evleniyosun kadını isteme arzulama kadınlığını yok say sonra da kadın aldatınca suçlu olsun
610 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum aldatmam ama böyle ne kadar sürer bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok zor istemeyerek evlenmişsiniz ama madem seni hiç arzulamıyo evlenmicekti senle. Bir hayat böyle geçer mi sana da yazık bir kadın olarak isteklerin var en güzel anlarınız şu an yataktan çıkmamanız lazım
Cevap sahibi+1 yılErkekler seksiz duramaz sana dokunmuyorsa dışarda başka kadınlara gidiyordur. Olan sana olur evi bekle Kendine bağlamak istiyosan biraz açık giy sütyenli dolaş yanında hatta temizliği öyle yap sallansın önündekiler soyun gözünün önünde yanından geçerken sürtün çıplak yatıcam çok sıcak de yatağa çıplak gir buna rağmen tık yoksa senin kocan da başka bir şey var
Cevap sahibi+1 yılYeter artık s... k beni dayanamıyorum benim de ihtiyaçlarım var de üzerine falan atla dalga geçmiyorum ayıp değil yani kocan evliliğini kurtarmak istiyosan bunları yap
Soran+1 yılBişey diyim mi yatağa çıplak giriyorum sarılıp uyuyo
Cevap sahibi+1 yılYani anlamadım ki hiç dokunmak istemediği birine sarılıp uyumaz da kocanın bir sorunu olabilir karşına al bu konuyu konuş böyle gitmeyeceğini söyle çıplak duran kadına yatağına giren kadına nasıl kalmıyo yaa ben sevgimle ilk öpüştüğümde onun ki kalmıştı yanlış anlama sana lafım yok burda kocan da sıkıntı
- +1 yıl
Eğer sen bunları yaptıysan bu yazılan mesajdakileri gerçkten yaptıysan kusura bakma ama evlendiğin kişiye cinsiyet tahlili yap bir dönme falan olabilir. Yatağa çıplak girecen sürtecen bilmem konuşmalar ypcan ve kalkıp elini sürmeyecek bunu bir kıza yapsan o bile sana dokunur sulanır bırak erkeği. Acı ama gerçek git bir evlendiğin kişiye cinsiyet tahlili yap belki mavi kimlikli ayşeciktir 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Haklısın
ayıp mı? jskajdnskajfhskajf
belki de iktidarsızdır sertleşme problemi falan varsa bunu gizlemek içindir ama önceden birlikte olmuşsunuzdur heralde. bilemedim şimdi211 Yorumla
Soran+1 yılOlduk ama zor boşalana kadar kaç kere kalktı indi bilmiyorum 🙄
Soran+1 yıl@messi0220 yok zannetmiyorum
- +1 yıl
Ama bu kesin değil zannetmiyorum diyosun emin değilsin sonuçta bir kesinliği yok. Çnkü bir erkeğin yanlış anlama parantez içinde söylüyorum sevmeden istemeden bir evlilik bile yapmış olsa özel odanızda ona karşı yaptığın hamleye tepkisiz kalması tıbben mümkün değil bence irdelenmesi gereken bir durum tabiki günahına girmek istemiyorum yargılamakda değil amacım sadece tepkisiz kalması mümkün değil
Soran+1 yıl@messi0220 evet bana öyle geliyo ki sağlık sorunları var
- +1 yıl
Bir erkeği bu konuda sağlık birimine götürmekte ne kadar gerçekci olacak orasıda sorun. Hadi gel ürologa gidelim veya psikolog a gidelim dediğinde hemen kabul edecek mi oda önemli bunu öyle bir dille söylemen gerekiyor ki ne onun erkeklik gururu incinsin nede psk bozulsun çok ince bir çizgi
- +1 yıl
Aslında şu an bu durumda eşinin durumu tabiki çok önemli ama önemli olan başka bir durm daha var “Sen” ne kadar daha bu şekilde dayanbileceksin. Belli bir süre sonra nefsin çekecek ve dürtülerin seni harekete geçirecek kendine nasıl hakim olacaksın. ya da hakim olmak istyecek misin yoksa ne olmuşsa olmuş deyip birlikte mi yaşacaksın eşinden farklı biriyle bu durum evliliğinde etkileyecek
Soran+1 yıl@messi0220 aldatmam ama ayrılcam böyle giderse çocuk istiyorum çünkü
Kocanın ya cinsel isteği yok denecek kadar az ya da seni çekici bulmuyor. Her iki durumda da sebep araştırmak gerek ve çözüm bulmaya çalışmak... Birlikte hareket etmek lazım. Oluru yoksa da zorlamamak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senelik evliyim daha beter durumdayiz diyebilirim sana
66 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi üzüldüm ya sizde nasıl çocuk var mı?
Cevap sahibi+1 yılYok henuz
- +1 yıl
Problem yaşadınız mı olağan dışı?
- +1 yıl
neden erkekler böyle.. biz de istekli kadın bulamıyoruz.. 5 yıldır evliyim eşim olabildiğince soğuttu.. kader işte.
- +1 yıl
Eviliginizi kurtaralım kızlar 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorular bende de vardı aldattığını öğrendim. Affettim düzeldi bir süre sonra yine
513 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına aldattığını zannetmiyorum olsa hissederim ya
- +1 yıl
aldatmak hisle olacak birşey değil bir erkek kadını ile birlikte olmak istemiyorsa ya aldatıyordur ya da gay dir kadınlardan hoşlanmıyor veya bir kadından nefret ediyordur bunların dışında ne olabilir başka bilemem
Soran+1 yıl@efebozkurt06 sağlık sorunu?
- +1 yıl
o zman doktora git çoçukken yaşadıgı bir olaydan dolayı olma ihtimali olabilir piskolog çözer işinizi seviyorsanız birbirinizi ayrılmayın derim kardeşim
Cevap sahibi+1 yılSaglik sorunu da olsa 11 ay büyük birşey bizde de sağlık sorunu vardır diyorum erken gelmesi ya da sertleşme problemi sanıyordum ama istemediği için beni zaten o sorunlar çıkıyormuş anladım başka kadına bolca vakti vardi
Soran+1 yılÜzüldüm ya cidden belki bizimki de böyle beni istemiyo sevmiyo o yüzden bunu hissetsem hemen ayrılırım peki istemedi diyosun hala birliktemisin o insanla
- +1 yıl
neden insan sevmediği biri ile birlikte olur. evlenir anlamıyorum.
Soran+1 yıl@efebozkurt06 bende anlamıyorum 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılEvliyim evet 2 çocuk var ayrılmıyor denedim kaç kere ama...
- +1 yıl
ALLAH herkes için en hayırlısını versin kalbin ve beyninle istişare yap öyle karar ver derim sonradan üzülme pişmanlık kötü birşey.
- +1 yıl
tutan ne çoçuklamı
- +1 yıl
Sen ayrıl o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadas nasıl koca bunlar nasıl erkek bunlar... tüysüz bide herzaman insan ıslandıgını görünce dilini dokundurası gelir okşak ne bilim ya hele banyoda suyun altında ayakta doggy of
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin malini yerler diye bir laf var, Ge l bana do yu rayim dicem ne sende ne senin gibi ayni durumda olan diğerlerinde o cesaret yok maalesef,
10 Yorumla
+1 yıldediğim gibi 5 yıldır evliyiz.. eşimde bana bu konuda çok çektirdi.. inan ki defalarca aldatmaya meylettim.. sanal olarak bir çok kez aldattım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinn bir sıkıntısı oldugu kesin o şekildeki hangi erkek saldırıp sevişip arzulamazkii bence bunu eşine sorarak ögrene bilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Bu durum seni dışarı sürüklemiyormu peki biz erkekler olsaydık şimdiye kadar kaç kere yatmıştık
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatmam yinede seviyorum eşimi ama böyle nereye kadar gitcek bilmiyorum
Soran+1 yılFuckbody ne ya?
Soran+1 yılNetten baktım anlamına aldatcak olsam boşanır yine evlenirim ya ayrıca duygusal olmayınca aldatma olmuyo mu 😅
+1 yılBir benzerini daha duydum inanması güç ama doğru adam sürekli bahane üretip atlatıyormuş 🙄
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki bir erkek neden istekli olmaz anlamıyorum
- +1 yıl
Çok tuhaf gerçekten anlaşılması da anlatılması da güç 🤔
Soran+1 yılEvet ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Diğer kadının onu hazır hale getirmek için ne kadar uğraştığını bir bilsen dinlesen 🙄🤔
Soran+1 yılDiğer kadın kim?
- +1 yıl
Tanıdığım bir kadın 🤔
- +1 yıl
Anlatırım istersen 🙄
+1 yılFarklı fanteziler yapmayı deneyin. Daha seksi bir şekilde davet edebilirsin onu mesela
00 YorumlaSorunun cevabı eşinizdedir bizde olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılsorularıda okudum cevaplarıda.
butur olaylar gerçekten çok zor00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bnce dirk sor cekinme serdi neyms.. yeni evlisn normal. diil.. normal onun seni her buldugu yerde yemezi lazm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. ya evlilige alismadi ya da psikolojik sorunlari var uzmana gozukun derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evliliğin bitmiş zaten. oradan elini çekecek bir erkek tanımıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşından beri böyleydi hep benim isteğimle oldu
Demek ki seni sevmiyor açık ve net yani daha uğraşmanın bir anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAseksüelliği vardır, ereksiyon problemi yaşıyordur... Hangisi
04 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon
Cevap sahibi+1 yılO zaman tedavi olması gerekli... Utandığı için olmuyordur muhtemelen
Soran+1 yılUtangaçlıkta var
Cevap sahibi+1 yılYazık ya sana. Gerçekten çok zor bir durum evli gibi değil de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Sen hiç tatmin olmuyorsundur o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu evlilik biter. nişanlıyken seni arzuladığını söyler miydi hiç
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç konuşmak istemez bu konuları kapattırdı
Cevap sahibi+1 yılaseksüel biriyle evlenmişsin. hem yeni evliyiz diyosun hem de aylardır diyosun. durumun vehameti anlaşılıyor. çok kötü. ev arkadaşı gibi olmuş
Soran+1 yıl1 buçuk senelik evliyiz ev arkadaşından farkımız yok
Cevap sahibi+1 yılbenim de durumumum öyle. hatta çoğu zaman demişimdir içimden, ev arkadaşım olsa daha fazla ilişkiye girerdik diye
Soran+1 yılEvet zor bir durum eşin sonuçta herşeyi onla yaşamak istiyo insan
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın. Ben konuşarak çözmeye çalıştım yıllardır. Sen konuştun mu hiç bu konuları
Soran+1 yılÇok konuşmaya çalıştım doktora gidelim çocuk istiyorum biz neden böyleyiz diye ama kapatıyo yorgunum çok çalışıyorum falan diyo
Cevap sahibi+1 yılÇözüme kapalı. Aman diyim çocuk olmasın. Tavsiye benden. Boşanmak daha kolay çocuk yokken. Herşey cinsellik değil ama neden evleniyoruz ki? Böyle bir hayatı ev arkadaşınla da sürerdin dimi
Soran+1 yılEv arkadaşı gibiyiz zaten
Cevap sahibi+1 yılYorgunum demesi sürekli kaçtığını gösteriyor. Çözüme de yanaşmıyor. O zaman neden evlendin ki diye sorarlar adama. Boşanman lazım. Yoksa sonu aldatmaya gider. 1,5 senedir hiç aklın kaydı mı?
Cevap sahibi+1 yıldeğişiklik yok dimi hala
+1 yılYanı açıkçası bunun birçok sebebi olabilir belki penisi küçüktür yetersizlik hissi vardır belki aldatıyordur belki senin bir tepkin onu tiksindirmistor
00 Yorumladeğişik fantaziler ile onu azdır misal mini etek giy ama külot giyme firik ve her ortamda ona kucak dansı yap fantazi jartiyerli dantelli iç çamaşırları giy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal bu herif yemeyenin malini yerler anam de o anlar olayi 😉
00 Yorumla
+1 yılGerçekten troll müsünüz ciddi misiniz anlamadım ama isterseniz mesajlaşabiliriz iyi bir dinleyiciyim konuşabilir ve çözüm bulmaya çalışabiliriz troll değilseniz yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi karım olsa keşke :D benimkide kendini ellettmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorunlarımı var acaba esiyin işle olur pskilojik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutangaç kişiler var öyle. ve çoğunun karısı başkalarıyla yapıyor bu işi. kadınlığı hissetmek sizin de hakkınız. kaç kere birlikte oldunuz şimdiye kadar?
00 Yorumla
+1 yılerotik etkilenmesi sorunlu. elbise video falan deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKiyamam. Cok istediginde bana ulas yardimci olurum. Tuylu tuysuz farketmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbosansana adam senı arzulamıyor ben olsam yorgunluktan olsem bıle sen oyle yapınca dımdık olurum
00 Yorumla
+1 yılBir danışmana mı gitseniz acaba? ya da eşiniz gay olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan anlamıyor galiba seninde isteklerinin olduğunu bu zamana kadar aldatmadiysan helal olsun sana
00 Yorumla
+1 yılAnnene an. at ve bur doktora gidin
22 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlatamam ya eşim sonuçta rencide olmasını istemiyorum ama doktora gitmemiz lazım dimi
- +1 yıl
Tabiki gidin doktora.
+1 yılKesinlikle normal değil eşin hele öyle bir şeye tepki vermesi
00 YorumlaSenden hoşlanmıyor ve ya ona çekici gelmiyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramıza holgeldin bazı erkekler böyle malesef
614 Yorumla- +1 yıl
Kim böyle yaa olurmu öyle sey
Cevap sahibi+1 yıl@Canpolat25 öyle evet benim eşimde aynı
Cevap sahibi+1 yıl@Canpolat25 hayır
- +1 yıl
Lutfen cevap ver
- +1 yıl
Lutfen yanlış anlama
- +1 yıl
Biseyler sorcam
Cevap sahibi+1 yıl@Canpolat25 sormanı istemiyorum
- +1 yıl
Lutfen sadece 5 dk
Cevap sahibi+1 yıl@Canpolat25 defol
- +1 yıl
Çok kiricisin kocanla mutluluklar
- +1 yıl
ben peşinde koşuyorum versin diye türlü türlü şeyler yapıyorum. bence yanlış kişilerle beraberiz
- +1 yıl
Kimse doyurmuyor kadınlarımızı nolcak böyle 😁
+1 yılne zaman böle oldu bu hale geldi
09 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydi sevgiliykende bu konuları açtığımda kapattırırdı ne güzel edepli çocuk kimseyle beraber olmamıştır kesin derdim
- +1 yıl
peki hiç ilişkiye girmediniz mi yani
Soran+1 yılBen istediğim için 7 8 kez falan o istemedi hiç
- +1 yıl
çok ciddi bir sıkıntı var farkındasın dimi
Soran+1 yılFarkındayım ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
baska cinsel eğilimleri olabilir en kötüsü
Soran+1 yılOlsa neden benle evlensin ki
- +1 yıl
genelde bunud durumlarını örtbas etmek için yaparlar
- +1 yıl
simdi durumu tasm bilmiyorum bunun için daha fazla bilgi lazım
Salak o zaman kafasına takılan birşey mi var ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne olabilir ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) zorla gör. penisini hahaha banyodaylen bas onu
02 Yorumla
Soran+1 yılBanyodayken kapıyı kilitliyo ben banyoda olduğumda gel diyorum saçmalama diyo
+1 yılSorunun ne olduğunu konusmadiniz mı derdi neymiş?
00 Yorumlaİki sebep var ya fiziki ya da psikolojk
00 YorumlaDaha hiç mi beraber olmadı yoksa çok az mı oluyor?
00 Yorumla
+1 yılAhh ahh şöyle bir kadın bulamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBitir ne bekliyon deli misin
00 Yorumla Biter böyle olursa tabi
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidin adamda illa birsey vardir
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla birlikte oluyordur. Çok saçma ya
01 Yorumla- +1 yıl
bir takip atsana
+1 yılBöyle devam ederse eşin gözün dışarı çıkar
00 Yorumla
+1 yılOnun seks anlayışı boyle6
00 Yorumla
+1 yılEşin korkuyor olabilir.
00 Yorumlaçokmu aradın o sığırı
00 YorumlaAsıl koca, kocana lazım zannımca 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kalkmıyor ya da gay dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor bence ondan istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam ya şu an seninde tavan olmuş tr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki kılısını arıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle saçma bişey var yaa çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitir gitsin, adam bildiğin seni arzulamıyor bile.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler