2 buçuk senelik evliyiz, kocam aylarca benimle ilişkiye girmiyor. Ya Şu an mesela sırf sarılmak istedim ve hissediyorum yani kendisini kasiyor istemiyor beni. bu beni çok üzüyor ben arzulanacak bir kadin değil miyim ki. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum artık. hiç cinsel hayatımız yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu tip durumların çokça sebebi oluyor ama bir tanesi de; erkek boşanmayı kafasına koymuştur ve uygun vakti bekliyordur. o süre öncesinde çocuk riskini ya da eşin kendisine daha da bağlanmasını istemiyordur. senin eşin muhtemelen ya evlilikten pişman ya da senle bir sorunu var ama henüz ortaya çıkarmamış. ailesinden kaynaklı bir durum da olabilir belki aldatıyor olabilir belki seni istemiyor olabilir vs vs çok sebep var ama ilk saydığımın ihtimali düşük değil onu diyeyim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanma olamaz. ben ona diyorum bak benim için sorun yok boşanalım ben böyle istemiyorum diyorum yok hayır asla diyor. acaba genetik olabilir mi bu isteksizliği?
- +1 yıl
genetikten olabilir mi olabilir ama böyle evlilik olmaz. biraz daha çözüm odaklı iletişim kurun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatıyor seni demek ki, senden de soğumuş. Bir erkek neden böyle şeyler yapar hiçbir zaman anlamadım anlamayacağım. Öyle gobeller evli seviliyor ve isteniyor biz de ömür boyu mutlu edeceğimiz kızı bekleyip duruyoruz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemem bi erkek istemese bile yine de bir noktada azar ve gerekeni yapar hem ondan kat ve kat güzelim dedin istekli ve güzel bir kadından daha iyi ne olabilir ki ya eşin seni aldatıyordur ya da cinsel eğilimi farklı olabilir aile zoruyla falan evlendiyseniz bi kurcala bakalım telefonunu ne çıkıcak anlarsın zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam ağzının tadını bilmiyor ben denin yerine olsam sexting ya da mastürbasyon yaparım hergun
04 Yorumla
Soran+1 yılyok hiç yapmıyorum.
Soran+1 yılevlenmeden önce yapıyordum zaten ama artık değil günah oldugu icin
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bunun bir sürü sebebi olabilir. Kendisi ne diyor bu duruma?
04 Yorumla
Soran+1 yıliş yorgunluğu diyor.
Soran+1 yılnormal bir işçi olarak çalışıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncesinde nasıldı durumlar. iliski süresi falan mesela?
09 Yorumla
Soran+1 yılçok kısa. ön sevisme çok kısa.
Soran+1 yılbence beni begenmiyor. hiç begenmiyor😢 oysaki güzel bir kızım kendisinden kat ve kat güzel.
Soran+1 yılyok benim kocamin cani hiç istemiyor bilmiyorum buradaki erkekler mümkün değil cani ister diyor. ama gerçekten benim kocam hiç boşalmıyor galiba.
Soran+1 yılsordum yok yapmıyorum diyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani 2.5 yıllık ilişkinizde sen anlayamadıysan 2.5 saniyede biz hiç anlayamayız ki
00 Yorumla
+1 yılDirekt nedenini sor bence ya da kendi fiziğini ve tavırlarını sorgula derim dostum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok sebebi olabilir. Önce bazı soruların cevabı lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılsen dürtülerinle ruhunun bedeninin en derininde kadın olmayı arzularken karşılık bulamaman üzücü..
00 Yorumla
+1 yılEşinde setleşme problemi vs olabilir mi ya da sizde temizlik vs ya da koku
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş arkadaşımın eşi de zamanla uzaklaşıp ilişkiye girmemeye başlamış. İhtiyaçlarını ben karşılıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun yerinde olsaydım şu an burada bunu yazıyor olmazdin
04 Yorumla
Soran+1 yılben agliyorum o ise gitti uyudu insan nasıl uyur arkasındaki ağlarken 🥺
- +1 yıl
Hakikaten kadın ruhundan anlamaz biriymis
Soran+1 yılevet bir sorunu da bu gerçekten anlamıyor hiç. benim kocama odun demek oduna hakaret o kadar diyeyim
- +1 yıl
Size yazık olmus
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. mutlaka altında yatan bir sebep vardır. ilk ne zaman başladı soğukluk.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonaa soylee.. konusunn oyle olmazzz..
baska kadinlarla mi yatiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücudun nasıl belkide çekici gelmediğini düşünüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen cok kılolu veya zayıf mısın boy kılo kac?
00 Yorumlaselam zor durum evlı olanlar adına pekı neden senınle halen evlı farklı sebeplermı var ılıskının surmesını saglayan
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle işte beni yanında tutuyor yuvasi olsun diye. ben diyorum ayrılalım beni sevmeyen insanla ben yaşamak istemiyorum. kendisi boşanmak istemiyorY
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Her kadın bir çiçek tir çiçeği ne hor bakan lanettir
00 YorumlaZor bi durum hakli olarak buda sizi farkli seylere dusunduruyor
00 YorumlaAldatıyor ve kendini kadın gibi hissettirecek birini bul
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bitmiş sırada çocuk yapıp herşeyi daha da boka sarmak var :)
00 YorumlaBende esimoe girmiyorum kendimi farkli yollarla tatmin ediyorum uzun zamandir
01 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebi biliyorsunuz değilmi🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum zaten biraz daha böyle devam ederse fena patlayacağım.
- +1 yıl
Çok kötü bir durum insan eşini aldatmayı bile düşünür ve haklı sayılıyor
- +1 yıl
Boşanmak en mantıklısı
+1 yılNeden böyle oldu, buna hakkı yok, dinen de günah
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle günaha giriyor. bundan eminim. ben oturma odasına ahlıyorum o ise bunu bildigi halde gitti uyudu. insan nasıl uyur ya gönlümü al bari.
- +1 yıl
Dertleşmek istersen dinlerim, çok üzüldüm, her şey o değil ama, insanın onuru var
Soran+1 yılsağolasın gerçekten öyle çok kalbim kiriliyor. ben neden diğer evli kadinlar gibi arzulanmiyorum. kadin değil miyim ben. herkes mi süper ben kötüyüm.
- +1 yıl
Böyle düşünme, kocam seni kırmış , üzmüş, gel istersen konuşalım buraz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayvan olabliir mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel değilsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. kötü bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılVardır başka birseyleri
00 Yorumla
+1 yılAzıcık cilve yap beybi
00 YorumlaBu işte bir iş var bence istemiyorsa ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Başka biriyle ilişkisi vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayatinda baskasi olabilirmi cok sacma
00 YorumlaSoğumuş olabilir senden
00 Yorumla
+1 yıl2 3 gun en fazla durabileceğim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Nasıl yardımcı olabiliriz ki
00 YorumlaPsikologa gittinizmi hastaneye vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu en başından beri böyle mi?
00 Yorumlamuhtemelen seni istemiyor olmalı.. kötü bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce ilişkiye girer miydiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilolusundur beğenmiyodur vücudunu
00 Yorumla
+1 yılvucudun fizigin nasildir
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi şükür hiç bir sorun yok
- +1 yıl
kocan neden seninle olmuyor evdemi simdi
Evli değilsiniz ozamn
08 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede değiliz. kocam değil ki sanki ev arkadaşıyız 😢
Soran+1 yılfark ediyorum da kocam olarak bir erkek olarakta göremiyorum artık onu.
Soran+1 yılkesinlikle hasta bundan eminim artık isteksizlik sorunu var
Soran+1 yıl25 ve 33
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Herkes öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorsana ona
00 Yorumla
+1 yılNasil bir adam mis kus mu otmuyor acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi piskolog a gidin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık 🙄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sexiliğin çoktur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalatalik kullan gec ya
00 Yorumla
+1 yılKendin yapmiyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılyok hiç yapmıyorum
- +1 yıl
Neden yapmiyorsun ya
Soran+1 yılgünah olduğu için yoksa yapardim
- +1 yıl
Canim ne günah ya lütfen kendine aci cektirme
Soran+1 yılbilmiyorum evlenmeden önce daha istekliydim sağolsun bu adam sayesinde istek 0 bende aklıma bile gelmiyor ama üzülüyorum benim kocam neden böyle
- +1 yıl
Sen ona yardim bari onu sen elle
- +1 yıl
Uyudun mu
- +1 yıl
Seni bekliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri