İlişkiye gireceğimiz zaman penisin de hep küçülme sorunu yaşıyor. Evlendiğimiz günden beri bu sorun var. Bugün ilişkiye girelim istedim. Penisi bir türlü kalkmıyor ya da kalksa da hemen iniyor. Bakımsız biri de değilim beyaz tenli sarışın uzun boylu renkli gözlü bir kızım. Ama kocamın beni görünce tahrik olmuyor. Beni çirkin mi buluyorsun diyorum hayır saçmalama diyor. Benimle yakınlaşıyor ama ilişkiye bir türlü girmiyor. Aldatıyor mu diye telefonunu kontrol ediyorum kimseyle konuşmuyor. Eskiden çok p*rno izliyormuş şimdi de bazen o sitelere girdiğini gördüm tuvalette kendini tatmin ediyor. Ama benimle yakınlaşacağı zaman sertleşme sorunu yaşıyor. Doktora da gitmiyor. Ona diyorum hafta da en az 4 5 kere ilişkiye girmemiz gerekiyor diyorum normal insanlar öyle diyorum o diyor ay da 1 2 defa olsa yeter diyor. Anlamıyorum erkekler cinsellik ister biz de tam tersi ben istiyorum 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik yeme içme uyuma yıkanma gibi temel ihtiyaçtır ve sağlık açısından günlük düzenli giderilmelidir. en azından gün aşırı.
eşinizde psikolojik bir sorun olabilir. odaklanamıyor. ya kendini yetersiz hissediyor ya başka bir kafa karışıklığı var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlardan tahrik olmuyor belki de aseksuel olabilir ya da sana karşı gerçekten de cinsel bir çekim hissetmiyor olabilir bunun beğeniyle alakası yok cinsel çekim olmayınca olmuyor zorlayamazsin ki bunlarda yoksa doktora gitmeli o zaman
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
1 yılSenden kaynaklı bir sorun değildir. Neden kendini suçlu buluyorsun
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyecek ödeyecekler014 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum çünkü korkuyorum. Beni yeterli görmez ve aldatırsa diye. Ve benim de sorunum var. Güzel olsam da ben anne olamıyorum. Anne olursam ölme ihtimalim var doğumda. Pah hastasıyım. Hastalığımın tedavisi yok. Anne olmak çok istiyorum ama olursam bebekle birlikte ölme ihtimalim var. Eşim de ilişkiye girerken bana boşalacak diye korkuyor. Kendini kasıyor ilişki de. Belki de bu yüzden sık sık ilişkiye girmiyor. Ben de korkuyorum benden vazgeçer başka bir kadınla olur diye. Güzel de olsan hiç kimse hamile olamayan dul bir kadınla evlenmez 😔
- 1 yıl
Bak neden çok korkarsan o sınavın olur
O yüzden o zaman operasyon yaptır ve yumurtalıkları bağlatin. Böylecd hamilelik riski kalmaz.
Onunda korkusu yerinden kalkmış olur - 1 yıl
Peki bu hastalığın evlenmeden önce belli miydi? Belliyse eşin biliyor muydu
Soran1 yılEvet ama o zaman anne olma ihtimalim tamamıyla kalkar. Ben belki bir umut tedavi çıkar ya da hamilelikle ilgili bir çözüm bulunur diye bekliyorum. Şimdi olmasa da en geç 5 yıl sonra belki bizler için tedavi olur ve hamile olmama izin verirler diye bekliyorum doktor dan. O yüzden yumurtalıklara dokunmak istemiyorum. Bazı kadınlar da doğuranlar var bu hastalıkta. Ama doktorlar önermiyor şu an için. Gizliden doğuran var
- 1 yıl
Öyle bir tedavi geldiği zaman yine çözdürursunuz
Soran1 yılHastalık belliydi ama hamile olmama ile ilgili bir şey söylemedi doktorum. Evlendikten sonra öğrendim ilaçımı bırakmak için gittim doktora. O zaman ilacı bırakamazsın dedi ve ömür boyu içeceksin bu ilaç bebeğe zarar verir dedi. Bana doktor tedavisi var dedi hastalığın sonra ne olduysa ömür boyu ilaç içeceksin diyince hayal kırıklığına uğradım. O günden beri içimde hep üzüntü var. Sürekli ağlayıp duruyorum.
- 1 yıl
Ask evliliği mi peki sizinki
Soran1 yılBana sadece anne olursan doktor kontrolünde olacaksın demişti. Olmayacaksın dememişti. Sonra ne olduysa anlamadım. Başta niye söylemedi bilmiyorum. Sanki ben eşime yalan söylemişim imajı yaratıyordu doktor.
Soran1 yılEvet aşk evliliği
- 1 yıl
Peki başka doktora gittiniz mi? Tek doktorla yetinmeyin bence
Soran1 yılGittim bir çok doktora. Şu an İstanbul da bir doktora da gideceğim o hastalığımla alakalı ek bir tedavi yönetimi de bulmuş ilaç dışında onu deneyeceğim. İnternette çok fazla tedaviyle alakalı bir sürü insan takip ediyorum.
- 1 yıl
Tamam bak çözüm arıyorsun. O yüzden üzme kendini. Ve iyi olacağına inan kalpten. Hersey düşünmekle ve inanmakla mumkunn
Soran1 yılArıyorum. Sadece şu sıralar korkuyorum. Arkadaşım da eşinden ayrılır onları görünce sanki biz de ayrılacakmışız gibi hissine kapıldım. Onların çoçukları olduğu halde tartışıyorlar diye ayrılıyorlar. Biz de çoçuk olmadığı eşim beni bırakmak istese çok rahat bırakır gibi geliyor. Arkadaşım çocuğu olmasına rağmen eşi ondan çok kolay vazgeçiyor. Ben bundan korkuyorum
- 1 yıl
Bak işte bundan korkarak, bunu düşünüp kendini üzerek hayatına devam etme. Ayrılırsa ayrılır. Önemli olan iyi günde kötü günde bir ömür geçirebilmek. O yüzden yok ayrılırsa, yok ayrılırsam çocuk doğurmayan bir kadinla kim ne yapsin diye düşünmeyi bırak
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence adamın penisinde bir sorun var sertleşme olmuyor çünkü bunun için doktordan randevu almanızı öneririm
05 Yorumla
Soran1 yılO da biliyor sorun olduğunu gitmiyor. Diyorum gidelim beraber diyorum. Ama korkuyor ameliyatlık olursa diye
Soran1 yılSünnet olurken bunun o zamanlar doktor penisine bir sorun oluşmuş doktora da gitmemiş o yüzden kalkmıyor diyor ama sadece sorun kalkmaması değil. Psikolojik ve iş yeri stresi de var ve p*rno bağımlılığından kurtulması lazım. Alışkanlık olmuş. 3 defa uyardım. Geçmişinden gördüm izlediğini. Yapmayacağım diyor ama izliyor. Bugün de trip attım bilerek. Bakalım akşam nasıl olacak
- 1 yıl
Peki giyinikken sevişme öncesi vs o zamanlar sertlikte bir problem var mı? Dokunduğunda vs?
Soran1 yılÖncesinde de sertlikte sorun var bazen de sonradan da oluyor. Bazen diyorum hastalığımdan dolayı kendini sıkıyor mu diyorum. Pah hastasıyım. Hamile olursam ölme ihtimalim var bebekle birlikte. Belki de bana boşalacak diye kendini rahat bırakmıyor. Ve onu da geçtim kendisi çok kafaya takıyor. Bir gün sertleşme sorunu yaşasın sanki sürekli yaşayacakmış gibi kafaya takıyor.
1 yılKocam tahrik olmuyor değil neden tahrik edemiyorum sorusu daha doğru olur, bence kendini geliştirmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılValla akıl vermek gibi olmasın yiyeceğine ya da içeceğine azdırıcı koy yoksa sana yazık olur dediğin gibiysen seni havada götürürler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBelkide farkli fantezileri vardir. seni baska erkeklerle hayal ediyordur. jartiyer gibi Seksi iccamasiri giymeni istiyordur...
00 Yorumla
1 yılEşin devamlı p*rno sitelere girip kendini ordaki filmlerle tatmin ediyorsa o yüzden ereksiyon sebebi yaşıyor doktore görünmesi lazım. ve p*rno siteleri bırakması lazm
03 Yorumla
Soran1 yılBırakmıyor alışkanlık yapmış. Ondan nasıl vazgeçirmem lazım. Kendim güzel giyinsem bile beni tahrik bulmuyor elin saçma sapan videosundaki kızı benden nasıl güzel buluyor anlamış değilim. Güzel olsa anlayacağım ama farklı fantezi videoları izliyor
- 1 yıl
Giyinikken kalkmasında sorun oluyor mu?
- 1 yıl
Bi doktora görünmesi lazım.
Gizli Üye(25-29)1 yılKız daha güzel boş ver sürekli seks yapan bir sapık koca olsa kendini kötü hissederdim arkadaşım derdi sanki hayat kadını gibi hissediyorum
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ama böyle de kendimi kötü hissediyorum. Korkuyorum başka birine bakar diye. Ben anne olamıyorum. Pah hastası olduğum için doğum yaparsam ölme ihtimalim var bebekle birlikte. O yüzden kocamın aklı başka bir yere gider benden ayrılır diye de korkuyorum. Zaten anne olamamak beni üzerken kocam da giderse kendimi yalnız hissederim
Cevap sahibi1 yılSen bol bol dua dinle gerek evinde mesela aç internetten kalem suresi vakia bütün süreler evinde hep dinle alakalı şeyler olsun nazar ayeti al as eve gerisini düşünme Allah a bırak
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. p*rno bağımlılığı maalesef bu sorunlara yol açabiliyor. Kesinlikle tedaviye ikna etmen şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşının etkisi de olabilir mi? Yaşlar kaç?
Çalıştığı iş çok yorucu ya da çok stresli bir şey mi?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl4-5 değil de 2-3 idaeldir haftalık periyotlarda. ama şu an olsa üç beş saat üstünden inmezdım çok azgınım şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSorun sende büyük ihtimalle tedavi almalısın bununla ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini anlatırken benimki kalktı çıtır kadınsın nasıl duruyor gay mi bu puşt. Of of kimler kimlerle birlikte offf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktora gitsin yoksa ilişki böyle yürümez senin kadinligini hissetmen lazım bunu hissedemezsen ya boşanırsın ya aldatırsın bunun bilincinde olsun..
00 Yorumla
1 yılÖn hazırlık yapıyor musun
03 Yorumla
Soran1 yılBen yapıyorum ön sevişmeyi uzun tutalım o hemen olsun bitsin modunda. Bana kalsa saatlerce ilişkiye girmek istiyorum ama o ise işimden dolayı yorgunum diyor enerjim yok diyor.
Soran1 yılAma iş yerinde de onu baya yoruyorlar. Eve gelince hali olmuyor. Sabah bari yapalım diyorum onda da enerjisi yok. Anca arada bir enerji oluyor o zaman oluyor ama ben bu sefer yeterli bulmuyorum
- 1 yıl
Sen kendini bana bırak de. Onu rahatlat
Senlıl durum degıl eraksıyon sorunu var kocanda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Senden bir tane daha var mı? :D
00 YorumlaBelki görüntün çekici değil kaldırmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eşinizde problem var v bunu kabul etmesi gerekiyor
00 Yorumla
1 yılİlaç takviyesi yapın.
00 Yorumla
1 yılTutku yok aşk heves yok demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenlik sorun yok bence eşinde sorum var
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlk zamanlardan beri böyle olması bunu gösteriyor
Cevap sahibi1 yılErken mi boşalıyor
Cevap sahibi1 yılÖn sevişme durumları?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılhayaller ve hayatlar maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaslarınız nedir
08 Yorumla
Soran1 yıl28 ve 27
Cevap sahibi1 yılBüyük olan eşin mi?
Soran1 yılBen 28 yaşındayım. Ama görünüş olarak ben daha genç duruyorum ay farkı var sadece.
Cevap sahibi1 yılAnladım ön önemli değil ya aslında
İzlediğini nerden biliyorsun
Soran1 yılGeçmişini silmiyor Google da. Oradan Twitter dan izlediğini gördüm. Twitter da zaten çok p*rno video paylaşan kullanıcılar var oralardan gidiyor bazen de Google dan yasaklı sayfalardan giriyor
Cevap sahibi1 yılAnladım mastürbasyon yaprken gördün müü
Soran1 yılGörmedim. Ama bazen benimle ilişkiye girerken küçülme sorunu yaşadığı zaman boşalmak için WC de video izlemeye gidiyor. Stres yapıyor ilişki de boşalamadığı zaman. Stres yapmadığı zaman bir sorun yok ama stres yaptığı zaman boşalamıyor.
Cevap sahibi1 yılAnladım
Ön sevişme vb oluyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun var onda
00 Yorumla
1 yılAyda 1/2 ne ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılSana demediği bişeyler var
00 Yorumla
1 yılBenim ki de tam tersi
00 Yorumla
1 yılKiyamammmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandır yapıyosunuz?
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖnerim var. Yavşamak falan değil. Burdan anlatamam sadece.
Cevap sahibi1 yılBu durumun çözümünü biliyorum. Eğer ilklerinizseniz birbirinizin ama. Daha önceden yapmışsa şimdi olmuyorsa çekici gelmiyor olabilirsin. İlkse eğer daha farklı.
Cevap sahibi1 yılBen bu durumu biliyorum. Çözüm olacak bir önerim var. 2 dk daha cevap vermezsen gizliye alıcam kendimi. Sapıklık falan değil derdim. Yardımcı olmak istiyorum sadece.
Cevap sahibi1 yılGiyinikken kalkıyor mu makinası? Ya da geceleri veya normal zamanlarda?
1 yılçözüdrelim
00 YorumlaSorun sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam