Cinsel Yaşam Kocam neden benimle birlikte olmuyor? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Kocam neden benimle birlikte olmuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. allah askına şaka deyıun yaa 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki çok ilgisiz ve isteksiz 0 0 Yorumla
Sticker001 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kaç günde bir yapıyorsunuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 buçuk senelik evliyiz 11 aydır olmadı başlarda benim isteğimle oldu Yorumla Sticker001 +1 yıl 11 aydır yapmadınız mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Sticker001 +1 yıl E sen nasıl duruyorsun o nasıl duruyor başkası ile yapar belki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gay olabilir 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil Yorumla Gogo_latte +1 yıl Yok travesti 😁 Yorumla BeyefendiÇağtay +1 yıl Djsjdjjddj Yorumla
mehmet-avusturya Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bu normal dışı hicmi ilişkiye görmediniz eşinizle 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. O nasıl erkek öyle 0 0 Yorumla
hakantunç01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Allah yardımcın olsun işin zor. Adam gay olmasın 0 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü olmuş senin için 0 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doktor şart. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. İnanmadım 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. azıcıkda tüylü ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Bu adam eşek oğlu esek
O zaman yeni birini bulcan
Başlamamışki o evlilik
allah askına şaka deyıun yaa
demek ki çok ilgisiz ve isteksiz
İlk ne zaman yaptı kaç aylık evlsiniz
Bu nasıl koca günde 2 kez birliktelik olunmali
sizin evlilik erken bitmiş
Kaç günde bir yapıyorsunuz