Kocam benden uzak duruyor neden?

normalde de öyle çok ilgili biri değildir ama cinsel ilişkiyi seven biridir günde bir kaç kez birlikte olduğumuzu bilirim ama şu son iki haftadır tuhaf davranıyor nasıl desem yan yana dar bir alandan geçerken bile bana temas etmiyor dikkat ediyor normalde öyle değildir illaki dokunurdu bana, çok iyi tanıyorum kendisini 9 senelik Kocam 2 çocuk annesiyim 26 yaşındayım bakımlıyım gayet dikkat ederim herşeye ama bu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, ili gün önce iyice bunaldım artık yüzüm düştü benim bir odaya gelsene konuşmamız lazım dedim öf ne konuşması falan demeye başladı umurunda değilim ilgi desen hiç yok ona sorsan var ama ben görmüyorum, neyse aldım karşıma konuştum sunduğu bahaneleri size açıkca söylicem net olsun herşey diye, noluyo dedim neden benden uzaksın ben bunun farkındayım dedim yoo yok öyle bişey dedi ilk ben üsteleyince ya işte adet olmaya yaklaştın o yüzden böyleyim dedi ama adet olmadım daha var sonra dedi ki yoruluyorum sabah 10 başlıyorum gece 11 de geliyorum eve halk otobüsünde çalışıyor, ama bundan 2 hafta öncede çalışıyordu hiç bir şekilde dediklerine inanasım gelmiyor, ben böyle olunca aldatıyor mu diyorum aklıma geliyor yemin ediyor kurana el basıyor o hatayı bir kere yaptım bidaha yaparmıyım diyor ben ne yapıcam ya bunaldım vallahi yüzüne bile dedim ben kadınım gencim ilgiye ihtiyacım var diyorum yok adamda tık yok, kalktı bana sen ne şey meraklısıymışsın diyor ya benim derdim o değil yeminle değil sadece ne oldu da benden uzaklaştın diye üzerine düştüm aldığım cevapları yazdım oraya sizde gördünüz ben anlamıyorum yanlış bişey de yapmak istemiyorum yeminle etrafımda o kadar fırsat varki ben yuva dağılmasın çocuklar parçalanmasın diye göz yumuyorum çok şeye birde yurt dışından gelmiş 4 dil bilen biriyim ailem yurt dışında ben ne yapıcağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz çok akıl veren var çok güzelsin gençsin yapacağını yap diyorlar ama bana doğru gelmiyor, eşime dedim gönlün başkasına kaydıysa saygı duyarım ama kabul etmiyor
Kocam benden uzak duruyor neden?