Evet anket budur seçinizz
Evlenmeden asla olmaz ahlakıma uygun değil
Kişiler birbirine güvendikten sonra noolmuş asıl olmaması saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğru bulmuyorum madem böyle bir ilişki yaşayacaksın evlenirsin neden uzatasın ki. Ama sonra evlenmek istemezsem ya da başkaları ile de yapabilirim diyen çok onun için bir şeyler olacaksa evlilikle olacak diğerleri yanlış. Şunu söylim bir kızla evlilik yolunda adım atmayacaksam o kadar yakın olmam.
bakın burada biraz gercekcekci olunmalı. kimisi derki her tanıstıgımın altınamı yatacam der kimiside evlilik diye her tanıstıgımla birsey yasarsam ohooo ooo der. ve bunu yapmayı reddeder uygun gormez bu kısının kendı tercıhıdır AMAA evlenıncede kocasından cınsel oalrak memnun klamazsa bekledıgını bulamazsa sıakyet edıp mırın kırın etmıyecek.. bence evlenme olasılıgı yuksek ıse ve onda bunu goruyorsa kesınlıklecınsellık yapsanmalı veya en azından konusulmalıki zevkler ve tercıhler uyuyormu. cunku kımısı analı cok sever kımsı ıgrenc bulur. kimisi asla oral yapmam der kımısıde oralsız seks yapmaz. kımısı gunde 1 kere ıster kımısı ayda1-2 kere ıster. bunları cozmek ogrenmek gerekir. belki oglanın aletı kucuk ufak ve kızdan bunu saklıyor. ozaman ne olacak? bende dozunda oalcak sekılde bıseyler yasanmalı veya en azından konusulmalı..
Evlenmeden önce ilişki yaşamak ZORUNLUDUR. Evlendiniz ettiniz 6 ay geçti ve 6 aydan beri tatmin olamıyorsunuz. Sonrada daga taşa tatmin olamıyom neyle neyi karıştırırsam kocişkom gider kocacım gelir... diyorsunuz. Yapmayın. Toplumun cehaletine ve yobazlığına bakarak hayatınız boyunca çekebiliceğiniz bir hata yapıyorsunuz.
Evlilik öncesi ilişkiye normal bakıyorum.. Herkesin kendi hayatı ve özgür iradesi diye düşünüyorum.. Ne yaşayan kişi yaşamayan insanları yargılamalı ne de yaşamayanlar yaşayanları.. Herkes birbirine saygı duysa aslında ortada asla sorun kalmazdı her konuda.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Teşekkür ederim..
🙏💕
Cevap
17Cevap
Kişiler birbirine güvendikten sonra noolmuş asıl olmaması saçma
@rızıo , @CatGirl21 haklidir saçma bir soru sordun ve yapmiş yapmamiş seni ilgilendirmez
Kac kisiye kadar müsade var? 5, 10, 20 tüm mahallenin gencleri üzerinden gecmis, anal oral yapmis bir kadini cocuklarinin annesi yapapcak kadar namussuzlastik mi?
Normal karsiliyorum diyen entel gavvatlar, bacanizi yan odada sevgilisi mikerken, normal mi buluyorsunuz?
Yok sensin😂😂 kac kisi ile yattin bugüne kadar, burada kac kisi ile sanal yaptin? tipin öyle gösteriyor zaten
Evlenmeden seks yapmadım diyen zaten yalan söyler :) bence seks bir ihtiyaç bana göre çünkü o ergenlik ve ilk boşalma heyecanın yaşayan erkek ölene kadar hep seks ister hayatında bu bir gerçek o yüzden hayat kısa sevişin gitsin bea :)
herkesin kendi düşüncesi ve hayatı özgürlük bizlere ait ama ben kendim için evlilik öncesi de evlilikde de cinsel ilişkiyi desteklemiyorum hoşlanmıyorum bu da benim özgürlüğüm
Evlenmeden de olur yoksa herkesin 18 yaşında evlenmesi lazım bence
Karşılıklı güven varsa neden olmasın. Bide şöyle tiplere var seks yapalım ama takılmalık sevgili olmayız zaten bize de böyleleri denk geliyor.
Denemeden almayınız derim... :)
Bunda yargılayacak bir şey de yok, gerçeklik bu. Her insanın kendi yaşamı, kendi bedeni ve de tercihi...
ciddi bir yolda ve resmi nikah yapıldıktan sonra yüzeyselde olsa bişewyler yaşanabilir. tabiki kızlığını o gerdek gecesi bozmak daha güzeldir.
Ben bu konuda tam ortadayım sevisilir ama cinsel birleşme olmamalı diye düşünüyorum çünkü vajina genişliyor ben onun hep minik küçücük kalmasını istiyorum 😅😅
İroni olarak mi yazdın yoksa gerçekten böyle mi olduğunu düşünüyorsun 🤭🤭
Normal, önemli olan karşılıklı istek ve medeni olmak
Olmaması gerekir ama maalesef günümüzde olmazsa olmaz...
Ben büyütmüyorum. Toplum büyütüyor ve kızlar :) İlişkiye girdikten sonra ayrılık olunca pişman oluyorlar :)
Uygun değil heyecanı kalmaz inancımıza ters ya cocuk si... ker sanra bırakırsa
tabi ki olabilir sevgilinle
Kimseyi ilgilendirmez
Eğer güveniyorsam tabiki olur
evet asıl olmaması saçma
Bence evlenmeden olmamalı
Bunu artık tartışmamalı bence..
2. Şık mantıklı
Doğal karşılıyorum
Yaşanabilir tabi ki.
Veren olursa yaparım
Sjdjsjd