Başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ama ben evlenmeden cinselligi doğru bulmuyorum. Benim fikrim, bence kendimizi evleneceğimiz adama/kadına saklamalıyız. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmem %100 çünkü nasıl oldugunu bilmiyorum yatakta ve en son akademik kariyerimüst düzey mükemmel bir kadın profili çizen başak burcu Bi kadınla oldum ve o kadınla cinsellik yaşamadan evlenseydim 1. Hafta boşanırdım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evlenmeden önce cinsellik yaşanırsa
1 evlenmeye gerek kalmıyor
2 erkeğin tüm heyecanı sıfırlanıyor genelde tiksintiye neden olur
3 aileni kandırdığın için suçluluk yaşarsın
4 kendi çocuklarında bir gün evlenmeden yatarlar bunun önüne geçemezsin
5 tüm dünya görüşün evlenmeden önce yatmayı doğal karşıladığı için
evlenmekte artık mantıklı gelmez sana
nereden bakarsan bak bir yıkım
güven kaybı
010 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka erkek bunu kendi de yapmış oluyor siz sadece seks için mi evleniyorsunuz
- +1 yıl
Cinsellik için evlenen birinden bi şey beklenmez
- +1 yıl
Kiminle aynı evde uzun vadeli hayatı paylaşmak istersen huzurlu güvende hissedersen onunla evlenirsin cinsellik bunun bir parçası olur belki ama asıl amaç huzurdur
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik
huzur ve güven istiyorsan
evlenmeden cinsellikte bulunmamalısın
sabırlı doğru bir erkek sevdiğiyle evlenmeden onu kullanmaz
bu bir saygı göstergesidir
bu saygısızlığı sevdiğine asla yapmaz
geçmişi bir cahillik olarak kabul et
ilerki yaşşamında bu olgunluğu farket
sevdiğime dokunurum diyenlerede inanma
anlık zevkin peşindelerdir zevki gidincede hakaret ve saygısızlık görürsün - +1 yıl
Alakası yok adam seviyor ama evlilik yapcak durumu yok o durumu olana kadar 10-15 yıl geçecek insanlar var
- +1 yıl
Genel olarak konuşursak. Eğer sen de türkiyede yaşıyorsan aileden zengin olmayan erkeklerin maddiyatçı düzeltip evlilik düşünmesi için 30unu geçmesi gerekiyor minimum ki sevdiği kadınla 18 yaşında bile tanışmış olabilir e o zaman nolcak aynen 12 yıl bekler gerekirse sadece 31 çeker.
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik
evlilik dediğin şey devlet dairesinde bir imza sadece
veya anne veya babanın veya seni yetiştirenin bilgisi veya rızasıdır
bunun birini sağlarsan evlenmiş olursun
erkeğe bir yükümlülük verirsin
öyle kafasına esip seni atamaz bedelini öder
nafaka gibi
aksi taktirde duygun çiğnenip kenara atılabilirsin
- +1 yıl
Alakası yok saygı duyan evlenir evlilik öncesi ilişki yaşamaz diyip insanların kendinş kısıtlamasını istiyorsun sadece SİTE EVLİYİM KARIM DOYURMUYOR GELİN BURAYA KIZLAR DİYEN ERKEK DOLU EVLENEN SAYGI DUYUYOR DİYE BİR ŞEY YOK
+1 yılevlenmeden önce cinsellik olmaz diyen kişilerden değilim ama hamile kalmaya kesinlikle karşıyım olmaması gereken durum evlenmeden önce hamile kalınmasına. onun dışında ilişki olur ya herkesin kendi düşüncesine bırakmak gerekli
00 Yorumla
+1 yılbu sizin fikriniz saygı duymakla beraber bu durumun artık geçerliliğini pek yitirdiğini düşünüyoorum insanlar artık bu gibi şeylere pek önem vermiyorlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ama ben insanlar için değil, dinim sayesinde böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
inancınız gereği böyle düşünüyorsanız böyle düşünen bir eşiniz olur umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
Bu senin fikrin değil, sana dayatılan doğrular. Başta ailen olmak üzere, hemen hemen tüm toplum senin gibi düşünüyor.
Seks gibi bir olgu imza sonrasına bırakılamaz, evlilik öncesi seks elzemdir.
Seksi imza sonrasına saklamanın mantıkta zerre tezahürü yoktur, sırf elalem ne der kaygısı yüzünden kendilerine tabu yaratmış düşük zekalı insanların arzusudur.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂 harama bulaşmayalım dedik düşük zekalı olduk iyi mi?
Gençliğin tadını çıkarmayacaksam ye yaşıyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Gençliğin tadı sadece cinsellikten ibaret mi?
+1 yılEvlilik öncesi cinselliği doğru bulmuyorum, kimsenin de yapmasını tasvip etmiyorum. Kendimi evleneceğim kadına sakladım, bekliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan apt*llar… Kendinizi evliliğe saklıyorsunuz da size kim evlenme teklif ediyor sanki kaç tane evlenme teklifi alıyorsunuz? Sizinle birinin evlenmesini beklerken yaş 35 oluyor (ortalama)
112 Yorumla
Soran+1 yılSeni de kullanıp atiyorlar galiba
Cevap sahibi+1 yılUlan… 53 yaşında hiç evlenmemiş teyzem var… bekleyin saklayın
Soran+1 yılCinselligi hayatın anlamı gibi görmeyi ne zaman bırakırsınız? Ben bakire ölürüm belki Allah allaj
Cevap sahibi+1 yılCinsellik hayatın anlamı mı diyorum sana? Bunu yaşamak isteyip evliliği bekleyenlerin çoğu boşa bekliyor
Soran+1 yılNiye boşa beklesin? Aklı başında bir insansan kapında kuyruk olur.
Cevap sahibi+1 yılYa he he gayet düzgün kendi işi gücü olan parasını kazanan birçok insan 40yaşında bekar ben sana 53 yaşında bu kişi kimseevlilik teklif etmedi diyorum erkekler artık evlilik düşünmüyor
Soran+1 yılBende diyorum ki düşünmesin. Her erkek aynı değil şunu bir kavrayin önce. 70 yaşına kadar bekarda kalsam ilişkiye girmem diyorum. Senin tek yapman gereken saygı duyman.
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum istersen hiç p*rno bile izleme o bir tercih
Cevap sahibi+1 yılAma saygı beklediğin kadar saygı duysan sırf evli değil diye yaşadığı ilişkiye kullanılmak demezdin. Evlenince kullanilmicaksin diye bir şey yok. Karısını hizmet için kullanıp burada aldatan dolu
Soran+1 yılAptal derken hakaret etmemis mi oluyorsun sende?
Cevap sahibi+1 yılİstatistikleri inkar edenin hala aptal olduğunu düşünüyorum, tercih ayrı bir şey
Soran+1 yılYoğurt kırmızı olsun hadi.
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik şart nereden belli ten uyumu olacağı cinsel olarak memnun kalacağınız çok önemli olay
00 Yorumla
+1 yılbence bu konu kişisel bir durum , isteyen yapabilir istemeyen yapmaz bunun net bir doğrusu yok , kişilere göre yanlış doğru şekillenir bu konuda
00 YorumlaZaruret ve bazı şartlar hariç evlilik öncesi kesinlikle olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimle bizde evlenmeden yıllar boyunda seviştik ilişki yaşadık ama pişman olduk yani hemde birçok yönden
04 Yorumla- +1 yıl
Troll. İstediğin bi insansa pişman olmazsın
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik ne troll allah aşkına herkesi kendiniz gibi yargılamayın aramızda sevgi bitti yakınlış yok sırf evli görünmek için duruyoruz cinsellik ayda yılda oda hanımefendi isterse evlilikten sogudum
- +1 yıl
Bunun evlilik öncesi cinsellik yaşamayla alakası ne? Çocuğu olup boşanan yok mu neden evli kalma zorunluluğunuz var gibi davranıyordunuz? Sevmiyorsun işte sevmeyince olmaz bunun seksle ilgişi yoj
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik soruda evlilik öncesi cinsellige bakış sorulmuş şimdiki aklım olsa elimi dahi sürmezdim ama yaşadık yanlışmış bunu farkettim sorunun cevabı bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen oyle. Ben dini acidan da bakiyorum gunah ve yapmam…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle doğru düsünuyosun hep batinin oyunu bunlar bizi ahlaksizlaştirmaya yönelik hareketler ve başarili da oldular
32 Yorumla- +1 yıl
türk aile yapısı da çok ahlaklı
- +1 yıl
Türkler eskiden 15inde evlendiği için evliliği bekleme gibi bi şey yoktu kimse “beklemiyordu” otomatik evlendiriliyordu. Bekleme konusu yeni yeni çıktı erkek yıllarca karar verecek de teklif edecek de çok para kazanacak da çocuk isteyecek de evlenecek. O da 30 yaş sonrası
+1 yılSevdiğim insanla olabilir hatta evlilik düşündüğüm daha mantıklı olur.
00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma bakıyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Yap şimdi kimse kızlık zarına önem vermiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlardan bana ne? Ben günah olduğu için yapmıyorum.
Soran+1 yılEvlilik öncesi cinsellik günah.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Azda olsa birseyler olmalı
00 YorumlaEvlenmeden bi görsek fena olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini muhafaza etmek en güzelidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapamam yapmam bana ters öyle şeyler
10 Yorumlaistismar edilir çok
00 YorumlaHarama karşıyım
10 YorumlaOlması gerekli
00 Yorumla
+1 yılkullanılmış istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç deneyimin olmadı mi
18 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı çok şükür
Cevap sahibi+1 yılNasil kendini bastırıyorsun
Soran+1 yılDiğer dünyayı düşünerek. Ayrıca eğer harama bakacaksan mastürbasyon yapabilirsin. O zaman günah değil. Ama öylesine mastürbasyon yaparsan günah
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla mastta yapmiyorsun o zaman
Soran+1 yılDiyorum ya, harama bakacaksam yapıyorum. Ama diğer türlü dayamabilmeme rağmen yapmam
Cevap sahibi+1 yılSana nasil ulaşırım konusmk istiyorum senle ya instami versem yazar mısın bana bi sen
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum senle
Gizli Üye(30-35)+1 yılInananlar icin haram. Bakis acim bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olumlu bakıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılOlmali
00 Yorumla
+1 yılTadina bakmak lazim
00 YorumlaÇok güzel ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği