Ben sıcak bakmıyorum çünkü pişman olunabiliyor partner kullanıp atmak isteyebiliyor
İyi
Kötü
Duruma göre değişir
Tarafsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sıcak bakmıyorum çünkü pişman olunabiliyor partner kullanıp atmak isteyebiliyor
Kullanmak diye bir şey yok veyavtaciz tecavüz diye bir şey de yok sen isteyerek yapacaksin kulkanmis olacak sen erkeklerin pesinde sevgili pesinde kosacaksin ben istemedim bana tecavuz etti diyeceksin yok öyle bir sey erkeklerden uzak duracaksin sevgili ayaklarinda gezmeyeceksin o zaman sonra kendini kakalamak yamamak icin beni kandirdi benimle oynadi bana zorla sahip oldu gibi sacmaliklarla kendini namuslu temiz ilan edemezsin
Şu anda buna gectiler özellikle Tecavuz Etti lafina
Simdi bu o. bularr yüzünden gercekteb Tecavüze ugrayanlara nasil güvenecen tabiki de güvenmeyecen gerci erkeklerden beter hale geldikleri icin kizlar temiz düzgün namuslu kiz bulmak zor Tecavüz Taciz lafi ortada kalmiyor
Artik normallestirildi bu durum ilkokul cocuklari yapiyor cinsellik liselerde var üniler zaten fuhus yeri oldu liseden baslayanlar üniversitede devam ettiriyorlar
Mesele şu artık biliniyor yapiyorlarsa yaptiklari seyin arkasinda durmasinlar saklanmaya gizlenmeye calismasinlar olmayan beyinleriyle kendi gibi beyinsiz bulur ona kendimi kakalarim yamarim ayaklarina girmesinler
Ya yaptiklarinin arkasins siginmayacaklar bedelini ödeyecekler ya da bastan yapmayacaklar
Zaten her şey siz kız ve kadınların istediği gibi olmuyor mu? Yani mesele sizlersiniz. Kimse kimseyi kullanmıyor. En zından biz erkekler için durum bu. Ama sizler? Varsa yoksa para, zenginlik, mal, mülk, kolay geçimler, lüks, sınırsız hayatlar, sorumsuz hayatlar, her türlü akılsızlık, düşüncesizlik, savurganlık. Yksa kendisinde aşk bulduğumuz bir kadını neden ortada bırakalım, neden sevmeyelim, neden eş olmayalım ki?
Merhaba! Kessinlikle tavsiye etmem çünkü insanlar evlilik dışı ilişki yaşadığı zaman binevi istediğini alıp bir birlerini görmezden gelebiliyorlar.
Özellikle kadınların açısından bence çok tehlikeli bekaret konusunu acmıcam zaten maalesef ki Türk kızları seks yaparken bekaret benim yok istediğimi yaparım ama evlenmeye gelince tecavuze ugradım yalanı ya da diktirme peşine düşüyorlar.
Haklısın, herkesin bedeni kendi sınırıdır.
Evlilik öncesi cinselliğe mesafe koymak geri kafalılık değil, duygusal olgunluktur.
Zevk geçer ama pişmanlık kalır bazen. 💭
Cevap
9Cevap
Olmaz hem kullanılırsın hem büyük günah işlersin bu yüzden hiiiç gerek yok zinaya
Kendinizi sevin ve kendi değerinizi bilin lütfen kızlar
Bence zaten evlenilecek bence evlilikte olmalı evlenmeden kimseye güven olmaz
kesinlikle olması gerekiyor bence
Hem fikiriz bu konuda
Bence tamamen zamanla anlik birsey bu
Konululanilir ama yaşanmamalı.
Olmaması daha iyi bakir hayat kurun
Mastürbasyon ile doyuyorsan gerek yok
Evlenmeden yapma sonrasi pismanlik
En sevdigim sart
Sana katılıyorum