Çok güzel şeyler düşünüyorum. Uyum sağlayabiliyor mu, tatmin edebiliyor mu gibi sorulara gerek kalmıyor. Sonuçta cinsellik, evlilikte olması gereken en önemli şeylerden biri...
Hem ne demiş diyanet başkanı? "Evlenecek olanlar, fikir sahibi olma maksadıyla birbirinin cinsel organlarına bakabilirler" demiş. 😏
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen önceden kalite kontrol yapmak önemli ertesine güne boşanan çok gördüm çünkü 😃😃
diyelim ki yaşadınız.. hemde evleneceğinizi düşünerek nişanlıyken.. derken aileler anlaşamadı.. hop nişan atıldı.. sonra ayrıldınız.. aradan zaman geçti.. başka bi erkekle sevgili oldunuz evleneceksiniz hatta.. ama bu erkek evlenmeden olmaz kafasında bi erkek.. malum sizin durumu da anlıyor.. hop bi ayrılık daha.. sizde kedi besleyerek hayata devam ediyorsunuz.. kedi besleyen 3 kadın tanıyorum ikisi bu durumu yaşamış.. birinin günlüğünü okudum meraktan.. diğeri kendi söylemişti.
evlilik öncesi cinselliğe gerek yok. çünkü bazı şeyler de evliliğe kalmalı ki evliliğin de heyecanı olsun..
not: bakire erkekler için bekaret önemlidir yani söylediklerim bakire erkekler içindir. bakire olmayan erkekler için sorun olmayacaktır..