Kendi adima konusuyorum. Baskalarinin gorusun saygi duyuyorum. Ben bakireyim ve evliligi bekliyorum. Allah bana bu bedeni vermis bunu korumak benim elimde. Kendime, bedenime, ruhuma saygim var. Beraberlik yasadiginiz kisilerle enerji transferi olur onun icin cinselik yasiyacaginiz kisiyi iyi secin. Ben kimseye guvenmiyorum. Beni gercekten seven ve sayan kisi evliligi bekler. Bu yuzden kim benimle ciddi kim degil ayirt edebiliyorum hata buyuk bir caba haline girmeme gerek yok. Bastan izah ediyorum tabiki inanmiyorlar bakire oldugumu zaman gectikce ve beni bir kac kez zorladikdan sonra pes edip def gidiyorlar. Kiralik degil benim deligim beni isteyen gelir babamdan ister.
Evlilik müessesesini baştan aşağı gereksiz ve erkek düşmanı feminist bir müessese olarak görüyorum. Evlenen erkek bir çok konuda geriye düşüyor, kadın ise resmen tanrılaştırılıyor. Evlenen erkekler nafaka , çocuk velayetinin yüzde 90 oranında kadına verilmesi, bir sürü masraflar vs tonla sıkıntı ile karşı karşıya kalıyor. Evlenmek gereksiz.
Cinsellik ise gayet normal, 18 yaşını geçen reşit olan her erkek-kadın kendi istekleri ile cinsel ilişkide bulunuyorsa, gayet normal bir şey.
Çok güzel soru , erkekler evlenecekleri kadının ilki olmak ister ancak evlenmeden tanışırsa beraber olmakta ister döngü bu şekilde devam eder hem bakire ister hemde s.. ister.
Kadın erkek eşitliğine inanmak isteyen biri olarak. Erkekler evliliği beklemediğine göre kadınlar da beklememeli. Herkesin kişisel tercihi. Evleninceye kadar beklemek isteyene de saygı duymalı. Beklemeyene de aynı şekilde saygı duyulmalı. Bu arada bakir olmayan bir erkeğin bakire kadın araması ikiyüzlülükten başka bir şey değil.
toplumsal ve dini açıdan hoş değil hatta cinayet sebebi direkt ama bence olmalı. tabiki önünüze gelenle sevişmeyin ama evlilikte bizim gibi ''dindar'' bir ülkede bile cinsel uyuşmazlıklar yüzünden ayrılmaların oranı bir hayli yüksek. cimsel uyum bir görülmeli
@MasterMagician dini acidsnt nasıl evlilik olur bunu araştırsan zaten birçok şey sorulup araştırılıyor. Millet sanıyor ki kızı gördün beğendin aldın. İslamiyet en ufak ayrıntısına kadar inmiştir bu meselelerin ama biz sığ kaldık. Uyum bulacağız diye onla bunla yatilmasi gibi bir etkeni Kabul etmek bile abesle iştigal.
@kacak87 ya kardeşim ANLAMIYOR MUSUN BENİ? DİNİ AÇIDAN İYİ DEĞİL DİYORUM ZATEN. ben olaya dini açıdan bakarak atmadım yorumumu ama gene de belirttim dinsel boyutunu. hala geçmiş karşıma islam Allah din filan diyorsun. brn islamla ilgili her şeyi biliyorum zaten. arızalı mısınız ya? şaka gibisiniz Allah akıl versin.
cinsel ilişki şart benden öncesi varsa kullanırım evlenmem ama kızın ilkiysem ve uzun serekli birlikte olduysam evlenirim kesin
alışmış kudurmuştan beterdir o delik doldurulmaya alışkansa zati aranız açılsa başkasına verir sonra evlensen çocuğun kimden olduğunu anlayaman sonra müge anlıda sonra çocuğun orjinal babası kim ararsnız
Birbirlerini seviyorlar ve ruhları birbirini besliyorsa, bedenlerin birlikte olmasında sakınca yoktur. Kağıt üstünde bir cüzdan, cinselliğin olması gerektiğini söyleyemez çünkü insanlar, bir tapulu mal varlığı değildir.
Ben biraz safımdır sevgili olduğum kişiye evleneceğim kişi gözüyle baktığm için cinsellikte düşünürüm, şuana kadar yapmadım ama düzgün bir insan çıkmadı karşıma sevgi ve güven veren :/
genel olarak görüşüm evlenmeden önce olmasa daha iyi kadın sevse beraber olsa söylemesi ayıp adı o... çıkıyor. tensel uyum da önemli ama illaki beraber olması gerekmez. dokunmaktan yakın olmaktan çekinmeden tanımaları ve saygı duymaları gerekir
En İyi Cevaplar