Evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cinsellik en temel ihtiyaçlardan biri tam birleşme yaşamayanlar bile belli bi yaştan sonra daha yüzeysel de olsa birileriyle birşeyler yaşamıştır. Zaten cinsel olarak uyumunuzu bilmediğiniz biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz ki? Ben erkeklerin bu bakirelik muhabbetine bu kadar takıldığını bilmiyordum evet ilişkiye sevgiliğe kadar tamamlar ama sonrasını ciddi manada bazı erkekler sırf buyüzden istemiyor Arkadaşlar geçmiş geçmiştir hepimizin isteği dürtüleri var bakireyken de vardı o zar dediğiniz doku yırtılmadan öncede istek vardı ve yine belirtmek istiyorum zarına dokundurtmayıp yaşayan okadar insan var ki ihtiyaç zaten onları da yargılamıyorum böyle kafaya en iyisi de bu müstehak böyle düşünenlere ilerde de öyle namusluyum böyle yaşamadım etmedim dinlersiniz bana çok saçma geliyor

Güncellemeler
9 ay
Ve şunu da belirtmek isterim siz zaten daha önce başka kadınlarla yaşamışsanız gelipte bunun muhasebesini hepten tutmaya hakkınız yok sorgulamak baskı yapmak sinirlenmek ya boşanan bile varmış iyimisiniz siz?
Evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?