Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Dedikleriniz bir çok konu da dogru
Geçmişe degil seninle olan gelecegine odaklanmak en dogrusu
Farz edelim ki gençlikte hatalar yaptı yanlış yola saptı bu insanın yaşamaya hiç mi hakkı yok ölsün mü
Saçma bir düşünce herkes ikinci bir şansı hakeder
Diyelim ki inançlı biri kul hakkı dışında her şeyin tövbesi var Allah ikinci şansı tanıyor
Bu nedenle ben benimle olacak olan gelecegine bakarım geçmişi sadece fikir verir diye düşünüyorum02 Yorumla
Soran9 ayZaten saplantılı düşünce yapısına sahip adamlar kandırılmaya mahkumdur bence zarda yırtık olmayınca bakire mi olunuyor bizzat cevremden söylüyorum bakın sorudada yazmışım zar sağlam ama herseyi yasamış kadın cok fazla çünkü erkekte nasıl ihtiyacsa kadında da öyle
En İyi Cevaplar
Sen meseleyi anlamadın galiba birbkere yapan hep yapar ayrıca nefsine hakim olanlar ile olmayanlar asla bir degikdir ben nefsine hakim olmayi bilen istedim ve cok şükür oldu
Çevremde senin gibi düşünen çok var an ufak bir sorunda ya boşanma ya da aldatmaya gider kusura bakma da geçmiş gelecektir05 Yorumla
Soran9 ayBakire olupta seni ilerde aldatmama garantisi mi var eşini nefsine hakim olabilmiş diye mi aldın en büyük kriterimiz bu sanırım
Soran9 ayYa siz iyimisiniz? Yanlışıkla kaybeden okadar kadın varki yaşamamış ayrıca erkeklerin kaçı yaşamamış oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 522 cevap paylaştı.
9 ayYani şöyle soyliyim.. Haklısın, cinsellik temel bir ihtiyaç ve deneyim insanı şekillendirir; önemli olan dürüstlük, saygı ve karşılıklı uyum, geçmiş üzerinden yargılamak yerine birbirini anlamak en değerli olan..
00 Yorumla
Bekarete takan seni malum yer olarak görüyor. Kendi sorunlarını senin uzerinden örtme derdinde. Bundan bahseden seninle hayat paylaşamaz çünkü seni birey olarak kabul etmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 aySevgiliyken yaşanmalı, tatmin etmiyorsa da evlilik düşünülmemeli. Evlendikten sonra kötü bir cinsel hayat yaşama riski alınmamalı. Bu yüzden de bekaret kavramı anlamsız. İnsanın bekarlıktaki seks hayatı evleneceği kişi dahil kimseyi ilgilendirmez. Kimse pıttığının ya da ç.. ükünün hesabını bir başkasına vermek zorunda değil. Seks yapmanın sadece evli çiftlerin hakkı olduğu düşüncesi de artık geride kalmalı... Bekar bir kadın kimle isterse sevişir, yargılamak da bize düşmez.
15 Yorumla- 9 ay
Bakire olarak evlenen kadının da aldatmayacağının garantisi yok, misal eski karım...
Soran9 ayAynen öyle ama anlatamıyosun erkeklere
- 9 ay
Anlamazlar... Din ve ataerkil kültürle yoğurulmuş zihinleri var çünkü... Sanane ulan sığır? Ne olmuş evlendiğin kadın geçmişte başka bir erkeğin altında inlediyse? Geçmişine dair sana sadakat borcu mu var?
- 9 ay
Bekar kadınların cinsel hayatının olmasının kabul edilemiyor olmasının nedeni, kadının hür iradesi olan bir birey olarak değil de, henüz tanışmadığı, kimliği belirsiz, meçhul ve müstakbel kocasına tahsis edilmiş bir eşya olarak görülmesi... Yani sıfır eşya ve ambalajını ilk kocası açmalı...
- 9 ay
Bekar kadınlar üzerindeki "evlenene kadar el değmemiş olma" baskısının kadınlar açısından büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Gizli Üye(18-24)9 ayKesinlikle çok doğrusun. Kadınların cinselliginden korkuyorlar, bir kadının evlilik öncesi sevgilisi olması bile garip karşılanır çünkü istedikleri gibi manipüle edebilecekleri naparsa yapsın el altında tutabilmek istiyorlar. Toplum genc Kadınların cinsel hayatını çalıyor, sevdigi adama dokunmaktan bu kadar korkmayı hiçbir kadın haketmiyor. Bu eski kafa kültürü tamamen, dediğin gibi bakirelik hiçbir şey ifade etmiyor bu gözler neler gördü. Cinsellik insanlık varoldugundan beri vardi ve ne kadar bastirilmaya calisilsa da olmaya devam edecek. Yobaz toplumun yobaz ikiyüzlü erkekleri ise İnsana insan olarak deger vermeyi öğrenmedikce de kandırılmaya devam edecekler.
20 Yorumla
9 ayİhtiyaç diye diye he tşryide normalleştirmrk doğru değil. Hayvanlar bile kendiletine eş seçip birlikt eoluyor, ihtiyaç diyp her arkadaşı ilr olandan bir hayır gelme, bu bir fiziksel ihtiyaçtan ziyade aklını kullanamama vr dünyaya uyarlanamamadır
02 Yorumla
Soran9 ayÇevremde kaç tane kadın tanıyorsam hepsi tam birleşme yaşamasa da yaşıyor çocukluk çağından sonra erkekleri zaten hiç söylemiyorum yaşayıp bakire arayışında bir çoğu evlilikte buda ikiyüzlülüktür
- 9 ay
Herkes kendinden sorumludur, çevrendekiler yapıyor diye yapmak dığru değil. Tabi fikir sormusunuz kendi fikrimi söyledim, sizin yaşam tarzınıza söz ettişim yok
Istersem bomba koyuo patlatirim kimi ilgilendiriyor
11 Yorumla- 9 ay
Queen
9 ayBana göre gayet normal. Çoğu insan istiyor, yapıyor sonra bla bla..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. İllaki bir şey ler yaşanıyor
01 Yorumla
Soran9 ayLiseden sonra başlıyor ben 35 yaşındayım okadar çok şey gördüm ki birsürü kadın tanıyorum 15 yaşında kızlar bile yaşıyor öyle söyleyeyim en böyle dışardan ya bu yapmaz bilmiyordur dediğin kız bile ben kızları kadınları eleştirmiyorum zaten bu doğamızda olan bişey ordan 2 damla kan akmadı diye boşanan insanda gördüm nedir bu ya? Bakire diye aldıgınız hiç yapmamış mı sanıyorsunuz ayrıca erkeklerin kaçı hiç yapmamıştır sizce size soruyorum
Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Tabi her şey cinsel birleşme değil
02 Yorumla
Soran9 ayDeğil zaten 2 kişiyi birbirine bağlayan okadar çok şey var ki cinsellik dışındada
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayOlması gereken bir durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySen hala evli değilmisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
9 aySen neden bu kadar taktın bunu
00 Yorumla
9 ayEvlilik öncesi cinsel ilişki normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYas 40 sa normal bu dusunce
00 Yorumlabir yere kadar sorun etmiyorum
06 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Soran9 aySoruyomusun sen böyle sevgililerine daha önce ne yaptın diye😅
- 9 ay
Analı niye kabul etmiyorsun anlamadım
- 9 ay
@q__soulfly sağlık açısından kadına zarar veriyor basur gibi sancılı sorunlar çıkıyor ileride
9 ayDoğru
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar