Bakir bakire kaygısı gütmeden insanların birbirine iyi gelebilmesini nasıl yorumluyorsunuz? Evlilik için temel şartlarınızda neler var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herkes artık önemi kalmadı diyecek ama ilişkiler artık yatmalık… bunun sonu yok. Sanki kızlar verince modern oluyor. Ama yapınca sevgi de bulunmuyor. Ben demiyorum ki cinsellşk olmaz ama bence asla vajinal ilişki olmamalı.. sevişme olur, oral olur ama asla abartmamalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal hatta olması gereken bir şey gibi yorumluyorum ben insanlar evlenmek istemeyebilir bazı insanlar cinsel uyumu çok güzel yakalayabilir ama normal bir ilişkide anlaşamıyor olabilir ya da mesela evlilik yapacaksın ama bir şeylerden emin olmak için öncesinde cinsel ilişki yaşayabilirsin ya da bakirelik ya da bakirlik kavramını umursamıyorsundur gerçekten sevdiğin için yapabilirsin ihtiyaçlarını karşılayabilirsin normal yani bunlar insanların seks yapması için kağıt üstünde islak imzaya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum artık.
10 Yorumla
+1 yılBen sorun yaratmam çünkü bir insan cinsellik için evliliği beklememeli. Müslüman birisi olmadığım için İslama göre yanlış olan şeyler bana çok normal geliyor. Zevk bu insan iki üç dakikalık zevk için kendini ömür boyu evliliğe hapis etmemeli.
10 Yorumla
+1 yılseks sadece seks değildir seks bir kâşiftir doktordur öğretmendir... hiç cinsel yaşamın olmayışı kendinin benliğin ruhun bedenin güzelliğin hakkını bilememek verememektir sağlam kalıcı özgür bir eş yaşam için de oldukça önemlidir ancak evliliğin sağlıklı yürüyebilmesi için başka faktörler daha ağır basar sevgi saygı anlayış sorumluluk bilinci vs vs
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılherkesin kendi kararı
00 Yorumla Gayet normal buluyorum. Bekaret kavramına da asla inanmıyorum. İsteyen istediğiyle seks yapma özgürlüğüne sahiptir. Tek kriterim iki tarafında rızası olması.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltoplumsal bir kalıp olduğunu düşünüyorum. karşılıklı olarak birbirinizi arzuladığınızda ve cinsellik yaşandığında ilişki bambaşka bir hale geliyor. karşındakini cinsel olarak arzulamadığında evliliğin de yürüyebileceğini sanmıyorum ikiniz de aseksüel değilseniz.
10 YorumlaYa arkadaşlar millet çağ atladı biz hala bu konularla uğraşıyoruz cidden sıktı artık
He tabi ki Tc hala bşr takım kesim buna karşı çıkıyor ama şöyle söyleyeyim korunarak yaşanabilir ama iyi bşr korunma yöntemi şart10 YorumlaBence ilk taraf birbirini istiyorsa yaşanabilir.
Takimamak gerek gunumuzde10 Yorumla
+1 yılBenim için problem değil. Müslüman kimseler içinse uygun değil.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi birliktelik yaşadın diyelim. Evlilik olmadı.
Aynı şekilde başka biriyle tanıştın aynı olay. sonu ne olur acaba.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlilik birine yamanmaya çalışmak değil ki.
Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde bir ortak hayat kurmak. Hayat arkadaşlığı yapmaktır. Hayatı her şeyiyle birlikte yaşamaya çalışmaktır. - +1 yıl
Rastgelenle birlikte olmakla nasıl aile hayatı kurulur. nasıl düzen sağlanır. Güven nasıl ortaya çıkar.
+1 yılherkes hayati saygi duymak lzm
22 Yorumla- +1 yıl
Bem dogru bulmuyorum valla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal buluyorum
10 Yorumla
+1 yılSevgi saygı gerisi boş
00 YorumlaGüzel bir şey yaşanmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pek saygı duymuyorum buna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. en çok oral olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik öncesi yaşanılan cinsel birliktelikler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat