Cinsel Yaşam Karşılıklı hazzı maksimum seviyede yaşamanın sırları sence neler? (Sayfa 6) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6384 Karşılıklı hazzı maksimum seviyede yaşamanın sırları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 147 kişi beğendi
Adam10_10 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Karşılıklı olmalı haz. Karşı tarafın zevk almasını sağlarsan o da delirir ve seni delirtir. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yaşamadım bilmiyorum mAlesef 8 4 Yorumla MhmetMhmet +1 yıl Yaşamak lazım mutlaka. Çok farklı bi duygu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl napim Yorumla MhmetMhmet +1 yıl Yani sana uygun birini bulup yaşayabilirsin Yorumla 1 yorumu gör MhmetMhmet +1 yıl Çevrenden ya da burda siteden de bulabilirsin Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. İlişkide karşı tarafın sert olması 6 2 Yorumla Kaanf +1 yıl 🙃😳 Yorumla Sertoglu34 +1 yıl Benden bahsetmişsin Yorumla
Sohude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bilgilendirme için teşekkürler 9 1 Yorumla Asude-m +1 yıl işine yarar mı peki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence aşağılanma hakeret küfür güzel şeyler 13 4 Yorumla üye654721 +1 yıl Sonunca ciglik varsa harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye654721 çığlık atabilecek derece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Hazırcevapizmir sevenler var demek Yorumla 1 yorumu gör İsmail_007 +1 yıl Çılgınlığı severim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki taraflı tecbüre ile bence 9 2 Yorumla compass58 +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu nasil soru ya tabi ki uzun 9 2 Yorumla birbey42 +1 yıl Uzun süreli mi demek istedin Yorumla mustafa__42 +1 yıl Ne kadar uzun isterdin Yorumla
Kenan_42 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Oral seks ve ön sevişme uzun olacak arkadaş 4 0 Yorumla
candoğanay_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Kullanmayan ben yorum yapmayim dhwhdhd 4 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu günde bilgilendik elhamdülillah 7 1 Yorumla yarakim +1 yıl Kdlaksksjznw Yorumla
esengul01 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bol bol oral. yapmak bnve 10 3 Yorumla Asude-m +1 yıl çok mu seviyorsun :) Yorumla Külhayaller +1 yıl İşi bilene bırakıyoruz o zaman. Yorumla oppppoo +1 yıl bencede kadini saatlerce yalamali 🙂 Yorumla
virriko Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İyi bir partner ten uyumu 12 1 Yorumla Asude-m +1 yıl var mı hayatında biri Yorumla
seraparaz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yazmadım hiç nasıl bir duygu bilmiyorum 🤣🤭🤭 10 1 Yorumla Asude-m +1 yıl ama sanırım bir yandan da merak ediyorsun :) Yorumla
MİyavMİray Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence bir çok pozisyon denemek. 11 1 Yorumla Asude-m +1 yıl en çok hangi pozisyonu seviyorsun? Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tek taraflı bencil olmamak 13 2 Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Bencil olanlardan muzdaripsin anlaşılan Yorumla Asude-m +1 yıl zevk karşılıklı olursa güzeldir. öbür türlüsü öküzlüktür Yorumla
Yaziklayn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hiç bir şey yaptığımız yok 11 2 Yorumla dark_night_judge +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Asude-m +1 yıl neden? Yorumla
Marvy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Duygusal çekim ve istek ne kadar çok o kadar haz. 3 0 Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Bence prezervatif kullanmamak olabilir. 3 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç kullanmam. Ama geciktiriciyi tercih ederim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl doğru insan, doğru zaman, doğru ortam? :D 7 1 Yorumla Esmermehmet_89 +1 yıl Kesinlikle doğru Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence bam!.. bam!.. bam!.. 😂 3 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim zaten maksimum seviyede daha cikmaz 3 0 Yorumla
istemiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl soruya bakılırsa demek ki kondom takmak 3 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anın ve hazzın tadı çok önemli 3 0 Yorumla
Gokhantunc47 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl İyi ki sevgilim olmadı aklınız fikriniz seks 3 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hayal gücüyle zenginleşen bir ilişki 3 0 Yorumla
Yerden Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İki tarafın da sekste coşması ve aşık olmaları. 3 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İstek ve arzularında sınır tanımamak 3 0 Yorumla
Amirbeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Duygular bedeninden önce ruha dokunmak 3 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Pek anlamam ben.Karşılıklı sevgi falan sjjs 3 0 Yorumla
MerakliEgeli Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl doruklara çıkarmak çıkmak isteyenlere taktik verebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadslar benim bir sorum olcak ben yuz ustu yatmsyi cok seven birisiyim ama nedense hep yuzustu yatincs tassaklar koltuga temas ediyo ya bir sure oyle durursam hemen bosaliyom durduk yere neden acwba 1 0 Yorumla
Gülsahh_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle korunmamak prezervatifsiz en güzel 6 3 Yorumla Adam10_10 +1 yıl Okey ultra ince ile bir dene derim😊 Yorumla mustafa__42 +1 yıl Yani et ete degecek canim Yorumla tuyguntygn +1 yıl Sıcacık ılık ılık 🔥🔥 Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Değer vermek ve tadını çıkarmak 4 1 Yorumla mustafa__42 +1 yıl Nasıl cikarisin tadini Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. güzel soru ama cevabını bilmiyorum maalesef 4 2 Yorumla Adam10_10 +1 yıl Sevgilinmi yok yoksa bu hazzı yaşatabilen olmadı mı Yorumla mustafa__42 +1 yıl Neden hiç olmadı mi Yorumla
Rangerchieff Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bencil olmamak hazzı zirveye taşıyacaktır 2 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Karşı cins olması yeterli bence 😂 2 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. ilhi sevgi saygi ve değer 2 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Teşekkürler bu eşsiz güzel bilgiler için 2 0 Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Sadece uyum. Uyum olmazsa kimse Nirvana'ya çıkamaz 2 0 Yorumla
berkedemenyeter Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İstek ve arzu benim fikrimce. :) 2 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Sınırsız fanteziler tabiki 2 0 Yorumla
çokkcanımsıkılıyooo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Fanteziler bana gore zevki doeuklara cikariyor 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
Karşılıklı olmalı haz. Karşı tarafın zevk almasını sağlarsan o da delirir ve seni delirtir.
Partnerimi seviyor olmam..
yaşamadım bilmiyorum mAlesef
Yaşamak lazım mutlaka. Çok farklı bi duygu
napim
Yani sana uygun birini bulup yaşayabilirsin
Çevrenden ya da burda siteden de bulabilirsin
İlişkide karşı tarafın sert olması
🙃😳
Benden bahsetmişsin
Bilgilendirme için teşekkürler
işine yarar mı peki?
Bence aşağılanma hakeret küfür güzel şeyler
Sonunca ciglik varsa harika
@üye654721 çığlık atabilecek derece
@Hazırcevapizmir sevenler var demek
Çılgınlığı severim
İki taraflı tecbüre ile bence
Sevgilin var mı
Hayır
Bu nasil soru ya tabi ki uzun
Uzun süreli mi demek istedin
Ne kadar uzun isterdin
Oral seks ve ön sevişme uzun olacak arkadaş
Kullanmayan ben yorum yapmayim dhwhdhd
İki insanın zaten birbirine istekliyle başıyor
Bu günde bilgilendik elhamdülillah
Kdlaksksjznw
her seyin duygulu olmasindan yanayim
Bol bol oral. yapmak bnve
çok mu seviyorsun :)
İşi bilene bırakıyoruz o zaman.
bencede kadini saatlerce yalamali 🙂
İyi bir partner ten uyumu
var mı hayatında biri
Yazmadım hiç nasıl bir duygu bilmiyorum 🤣🤭🤭
ama sanırım bir yandan da merak ediyorsun :)
Bence bir çok pozisyon denemek.
en çok hangi pozisyonu seviyorsun?
Tek taraflı bencil olmamak
Bencil olanlardan muzdaripsin anlaşılan
zevk karşılıklı olursa güzeldir. öbür türlüsü öküzlüktür
Hiç bir şey yaptığımız yok
😂😂😂
neden?
Guzel bilgiler teşekkürler
Duygusal çekim ve istek ne kadar çok o kadar haz.
Bence prezervatif kullanmamak olabilir.
Hiç kullanmam. Ama geciktiriciyi tercih ederim
Cok basit prezervatifsiz seks... 😅✌🏻
Doğru kişi doğru zaman doğru yer
On sevişmek ve tutkulu seks
doğru insan, doğru zaman, doğru ortam? :D
Kesinlikle doğru
Haz yaşamanın sınırı yok bence
Oyuncak kullanmak özellikle kirbac fn
bence bam!.. bam!.. bam!.. 😂
Benim zaten maksimum seviyede daha cikmaz
soruya bakılırsa demek ki kondom takmak
Çok faydalı bir bence olmuş
Öncelikle aşık olmak ve arzulamak
Anın ve hazzın tadı çok önemli
İyi ki sevgilim olmadı aklınız fikriniz seks
Hayal gücüyle zenginleşen bir ilişki
İki tarafın da sekste coşması ve aşık olmaları.
İstek ve arzularında sınır tanımamak
Duygular bedeninden önce ruha dokunmak
Pek anlamam ben.
Karşılıklı sevgi falan sjjs
doruklara çıkarmak çıkmak isteyenlere taktik verebilirim
Arkadslar benim bir sorum olcak ben yuz ustu yatmsyi cok seven birisiyim ama nedense hep yuzustu yatincs tassaklar koltuga temas ediyo ya bir sure oyle durursam hemen bosaliyom durduk yere neden acwba
Kesinlikle korunmamak prezervatifsiz en güzel
Okey ultra ince ile bir dene derim😊
Yani et ete degecek canim
Sıcacık ılık ılık 🔥🔥
Değer vermek ve tadını çıkarmak
Nasıl cikarisin tadini
güzel soru ama cevabını bilmiyorum maalesef
Sevgilinmi yok yoksa bu hazzı yaşatabilen olmadı mı
Neden hiç olmadı mi
Bencil olmamak hazzı zirveye taşıyacaktır
Karşı cins olması yeterli bence 😂
ilhi sevgi saygi ve değer