AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
715Cevap
cogu kisinin sahsi kimlikleri gizli olup nick kullandigi icin seks hikayelerinin coguda gercek. olabilir. tutupta gercek kimlikli facesinde bole bisey yayinlayamaz
Yalan parayla olsaydı sitedeki üyelerin bir çoğu meteliğe kurşun sıkardı. Sitedeki erkeklerin ki 25 ten aşağı değil kızları da 30 cm den aşaısı kesmiuyor. Hepsi sallıyor işte.
Vardır tabi de fırsatını bulduğu an yapmak ister. Buradakiler gibi. Hemen dizilmişler ben ben diye. :D
Bence redetmelisin zaten, Anal dediğin şey zaten fizyolojik olarak doğru birşey değil, oralında temizliğini sen düşün artık. Ben istemiyorum eşim eğer isterse onunla bu konuda kesinlikle kendi şartlarımı kabul ettireceğimi billiyorum.
Lafını sözünü hiç esirgemeyen bir arkadaşımın söylediği bir sözü aklıma getirdi.. Davul patlamamış ama tokmağın da değmediği yer kalmamış..
Hemşiremiz gerçekleri tokat gibi vurmuş 😂
İşte bunlar hep cehalet. kadınların pipi boyuna takılmadığını birliktelik yaşamadan öğrenemiyecekler. bu kafaylada onu yaşayamayacaklar. abazalık kısır döngüsünde boşalmaya devam😂
Soylediklerine katilmakla birlikte tek fark olarak bir erkegin idealnbosalma suresi zaten 10-15 dk olmali. 45 dk diyen yalan soyluyordur ya da ek ilac vs takviyesi kullaniyordur. Ön sevisme haric tabi. Ice girdikten sonra 15 dk
Bilerek 10-15 dk dedim ki fazla rencide olmasınlar diye. Yoksa bu yalanı atanların çoğu 2-3 dk da boşalan insanlar.
Aynen öyle. Zaten aktif cinsel hayati olmayan cogu kisi dedigin gibi 2-3 dk da bosalir. Dilini degdirdigin gibi fiskiracak insanlarda oldugunu duymustum burda 😂
her zaman vajinal elalemin b*k çukurunda ne işim var o kadar sevsem gider kenef s*kerim
@OrhanEfe07 nasıl demişim?
evlenmeden verme, evlen sonra önünümü g*tünümü verisin nereyi istersen tokmaklat
evlenmeden verme
:D
O değil de aşağıdaki yorumları okuyorum bazılarına cevap vermiş soran kişi ve herkese ağzının payını verip göndermiş... Nasıl bir kralsın sen ya... :D
Anlayışlı biriyse çok sorun olmaz diye düşünüyorum zaten bana kalırsa da iğrenç geliyor bunlar
Akıllı insanların hali başka oluyor tabi
Teşekkür ederim
Önce evlenecek adam gibi kocayı bulda, geriye de bu sorunlar kalsın
Bulurumda adam gbisi zor
O yüzden diyorum adam gibisini bul, herşeyi yaparsın merak etme
seni temin ederim yaptıktan sonra senin ondan daha çok isteyeceğine emin olabilirsin... nerden mi biliyorum tecrübe güzel kız tecrübe... saygılar...
Güzelce temizliğini yap
Arkadaşın sana güzelce masaj yapsın
Güzelce yağladıkca gevşer hiç acı duymazsın
vajinal yaptıysanız sorun etme ama yapmadıysanız kendini kötü hissedersin izin verme elbise giymekle bedene girmek bir mi akıllı ol :D
Sanal s. ks muhabbeti arasında yokla ve ölç derim.. zaten amacı oysa o muhabbette açık açık neyi arzuladığını ve amacını belli eder 👍
Ya eksikliğini sözle gideriyordur ya aklını çelmeye çalışıyordur. Ama çıkarmadan 2 gitmek imkansız değil onu imkansız bilme
Bilimsel konuşuyorum. boş laf yok
Eksik olmuş.. Aç ve korkağız... Erkekler terslenmekten, reddedilmekten, kadınlar farklı güvensizliklerden korkuyorlar.
19 yaşındayım kız arkadaşım olmadı çünkü ciddi anlamda bir cinsel kimlik bozukluğu yaşıyorum, cinsiyetimi değiştirmek istiyorum, doktora gitmem lazım ama gitmedim henüz.
var tabi ki ama şöyle genç yaşta olanlar mesela 18-21 yaş arası falan. zaman geçtikçe o dediklerin de ilerliyor
kız var mı
var benim çok tanıdığım var öyle kızlar erkeklere oranla daha yüksek % lik olarak
hayalde etmemiiş yazmız ama
anlamadım?
sruda hayalde etmemiş yazıyor
onu bilemem herkes kendi içini biliyor
senin hangisi var sorudakilerden
cevap yok mu?
Ters ilişkinin dindeki yerini öğrendiğinde yapıtğın aptallığın nekadar büyük olduğunu çözemiyceksin bile. Seni kullanmış şimdide kurtulmaya çalışıyo hadi kolay gelsin.
Bunun açıklamasını çok yaptım ben. Biliyorum da ama çok zorladı.
O seni kullanmak istemiş umrundamı açıklaman? kullanılmışsın o adamdan kurtul daha fazla zarar görmeden.
Nasıl kurtulayım. İşin iç yüzü farklı keşke o kadar kolay olabilse. Ailem duyarsa garanti kafama sıkar. Onun ailesi biliyor bırakmazlar beni. Onun hep aklında acaba anal yaptı mı diye vardı. Yok diyordum yapmadan inanmam diyordu herkese karşı inancı yok. Köpek gibi seviyor bak adım gibi de eminim ama adamın karakteri böyle
Seni sevdiğinden nasıl bukadar emin olabiliyosun seven bir adam sevdiğine bu bahsettiğin şeyleriz zerresini yapmaz güzel kardeşim madem ailende muhafazakar temiz bir aile ne vardıda yaptın ne buldun aklım ermiyo gerçekten (biraz sert konuşuyo olablrm ama gerçekten üzüldüğümden)
Bende nasıl olduğunu bilmiyorum. Çok pişman oldum Hemde çok pişman ama ne fayda. Zaman'ı alamadım geriye. Oldukça muhafazakar bir ailem var. Çok temiz insanlar kendimden çok onlara nasıl yaptım diye yakınıyorum. Ama değişmiyor keşke bu bir kabus olsa uyandığım da bir oh çeksem.. Ama değil işte. Sen bilir misin her gece allahtan Can'ımı alması için dua etmek ne demek? Bilemezsin ne kadar pişman olursam olayım ne ecelim geliyor ne de zaman geri böyle bir girdapın içindeyim buda benim imtihanım herhalde..
Seni gayet iyi anlıyorum pekala. Karakterinde bu mayaın bulunuyo olması gerçekten çok güzel. Kardeşim bana özelden yaz seninle detaylı olarak şu konuyu bir konuşalım olurmu?
Özelden yazamam. Yüzüm yok. Böylesi kafi.. Çok teşekkürler
Peki sorun değil. Şuanda tam olarak kafana taktığın nedir erkek arkadaşının sana güven duymamasımı?
Evet güvenmiyor. Ama sadece bana değil herkese karşı bu şekilde
Karakteristik özelliğinde şüphecilik varsa zaten o kişilik meselesidir kafana takıcak bişey yok, zaten ters ilişkide kan gelmiş olması demek aynı kızlık bozulması gibi bişeydir bu ilk olduğunun kanıtı arkadaş bu konulara tam hakim değilmi? neye dayanarak sana daha önce ilişki yaşamış olduğunu söylüyo?
Sen onunla bunlari yapmayacaksan neden seks yapmak istiyorsun seks böyle bir onunla bir olmak her seyini ona vermek
Belki birisini düşürebilirim amacıyla sürekli kendini övme ve abartma çabaları bunlara kanan eğitimsiz kadın sayısı da az değil... Ama iş faaliyete gelince, Paris hayali kuranlar, Bayburt ile karşılaşıyor.
Öyle atıyorlar ki. Biyolojik hatalara düşüyorlar. Eminim kendileri de inanıyor sonrasında bu sallamalarına😊
Doğru
çünkü porrnocu kadınlar hep 18 20 hayali kurar geç boşalan hayali kurar film 45 dakka sürüyor ya. ve diğer konulardada saf bilmiyor öğrenmiuyor. kızlar böyle olunca erkeklerde kızlara duymak istediğini söylüyor
yaw ister anal versin, ister vajinal versin ister oral ustasi olsun umurumda degil...
benden sonra tek beni sevsin baskasina vermesin bu bana yeter...
Ben namusu bacak arasinda, veya popoda aramiyorum...
Önce sen onda dene. Kabuk ederse et. Etmezse keyfi bilir.
Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.
Sana hiç bir faydası olmayan bir şeyi niye ısrarla ister ki.
gel bana yaz - önden arkadan nasıl istersen adrese teslim ;)
anal yaparız sıkıntı değil etkileneceginden eminim.
yaz sen bana- bak nasıl rahatlatıcam ben seni. güven bana.
bana yaz.
Eğer yakın isek şartları konuşabiliriz, bende bu konuda aşk olayına girmeden yaşayacak biri istiyorum dilersen daha net olmak adına beklerim.
Hiç adamakıllı tam olarak yaşayamadıkları için neyin ne olduğunu bilmiyorlar 😂 bir de yapamayanın diline vururmuş 🤣 Hayaller miami gerçekler Şırnak 😜
ezikliği örtmek hayvanlarda da bu var kendini daha güçlü iri gösterme çabası
Erkekler bu konuda daha açık aç olan kadınlar kızlar çekimser kalıyorlar erkek te fazla üstüne gitmiyor
hiç inandırıcı değil bence de şu an askerim ve faaliyet yok mesela 😂😂😂
13 yaşın dan beri namaz kılan biri. Kadınla işi olmaz Kuran ı iyibilir zira 5 hatim 10 dan fazla tefsir sahibi bir kul Allah dostu Biri
Benden bahdettin. Sevgili olayina sicak bakmiyorum. Çok kiz vardida bakma yüz vermedim :)
Ayrıl. Sana saygı duymayan bir erkeği bekaretini verdin diye hayatında tutmak zorunda değilsin.
Sana hem anal teklif ediyor bunu kabul ediyosun ve sana orspu muamelesi yapıyor sen hala ne yapmam gerekir diye soruyosun. Aptal kız.
Ayrılma bahaneleri vol5 gelmişsin güzelim. Senden sıkılmış haliyle seni, kullanılacak bir meta gibi kullanıyor. Gençliğine yazık, sen yol yakınken uzaklaş.
Anal haram olduğu (müslümanlar için söylüyorum diğerleri alınmasın) için pek tercih edilmez ama oral oluyor... Evlenince alışırsın rahat ol... Şeftalisinin yalanmamasını isteyen bir kadın ben düşünemiyorum...
Anal olmayabilir ama oral isteniyor. Eşin %90 isteyecektir. İğrenç de değil ama şu an sana yaşamadığın için öyle geliyor. Denedikçe sende isteyerek yaparsın. Düşüncelerin değişir
sıgara ıcmek gıbı ılk ıcıtıgınde oksurur nefret edersın sonradan bagımlısı yapar
Sana iğrenç geliyor ama bütün insanlık öyle öyle yakınlaşmalarla dünyaya geliyor. Bilmem farkında mısın? Düşüncen yanlış, reddedersen sorun olur. Kezo gibi takıntı yapmaya gerek yok.
Insanli anal ve oral ile mi oluyor😕😑
Tekrar vurgulayım "öyle öyle yakınlaşmalarla" yani bu bir parçası. İşe iğrençlik olarak bacakasan erkekle kadının hayvanlar gibi brileşip ayrılması daha iğrenç. Yanlış düşünen sensin burada. Uzatmaya gerek yok.
Bedeni bakire ruhu fahişe insanlardan mı bahsediyorsun :) genelevden çıkartalım bir tane. en azından daha dürüst olur.
o kız artık bakire olmuyor siz kızlık zarını çok yanlış anlamışsınız
erkek bekareti öndeki soğan zarı için önemsemiyor sadece daha önceden ilişkisi olmamış diye düşünüyor.. ki oda zor artık malum arkada bir zar yok...
Bende istemiyodum sevgilimin ıssarı üzerine yaptım sadece girerken acı hissetim sonra çok zevk aldım Şu an sevgilimden daha çok istiyorum
Ne sıklıkta yapıyorsun
Yap istersen ama önereceğim şeyleri kılan ki hem acı olmasın hem pis olmasın ortam ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisi nasıl bir ve önerilerim
Bilimsel olarak boşalan her penis iner yani söner. Buna rağmen erkeklerin bazıları neden çıkarmadan 2-3 posta atabiliyorum diye yalan söyleme ihtiyacı duyar? bu doğru değil değişir bu.
Bu da güzel bir psikoloji :) tezimde kullanmak isterim :)
Çünkü bir kere yapma ile sexse doyulmaz. Ikincisi ise %30'u doğrudur.:) Mesela ben oral yapıyorum :)
En sevdigimm.. islak ve yumusak dil darbeleri..
Seni zarflıyor ve zorladığına göre sevmiyor. Kullandırma kendini
Sevdiğini biliyorum. İt gibi seviyor ama güveni yok adamın yapısı bu. Doğuştan güvensiz.
Sonra ağlamada
Dualarına ortak et o halde..
Ederim tabi
Teşekkür ederim 😢
Rica ederim umarım gönlünce olur
Bence sekste olmasi gereken bir sey ama bu esine bagli tabiki cok sorun cikarmayadabilir
Bizler bakire derken sadece bedenen degil ruhende bakire istiyoruzz anlayin artikk
istemiyorsan yapma ama şuda var bazıları yapınca daha cok istiyor
Önden ver 4.5 sene az değil kızlığını bozdur gitsin.
İstemiyorsan kendini zorlama bence, istemeyerek yaparsan iyi olmaz.
basur olabilirsin bence vajinal devam ettir o da alışır
Sende yap tam yaparken çok acıyor de bırak 😂😂 Şaka bir yana bence yapma
öncekileri kabul etmeyip bunu kabul etmen de saçma olur
Vajinal olsun bir kere yaptım mı hep ister sonra zaten önü açılır herşeyin 😂