Arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 3 haftadır bu konuyu tartışıyoruz. Ben zararlı olduğunu bildiğim için istemiyorum ama o: "Herkes yapıyor zaten kimseye bir şey olmuyor. Başta acır evet ama biraz yaptıktan sonra zevk almaya başlarsın." diyor. Ayrılmayı bile düşündüm sırf kendi zevkini düşündüğü için ama işte zor oluyor bazen yanlış mi düşünüyorum diyorum. Yapanlar var mı kadınlardan özellikle? Veya yapan erkeklerin partnerleri ne düşünüyor? Yapmak istemiyorum sizce ayrılmalı miyim? Yoksa denemeli miyim kafam çok karışık gerçekten.
Cevabın nedir?
Nikahsız beraberlik yaparak zaten günah işliyorsun, Anal iliski normal ilişkiden dahada günah. Onuda yaparsan daha büyük günaha gireceksin ve 90% seni terkedecek.
Hem sana birşey söylüyümmü? Seven sevdigi kıza, ya da evlenmek istedigi kıza kıyıpda böyle şeyler yapmaz. Onunla devam edersen en sonunda seni bıktırıp istedigini yaptırır haberin olsun.30 Yorumla
+1 yılBiri senden istemedigi zaman denemek istersen sen ister denersin.. birilerinin zevki icin istemediğin bir şeyi yapmak cok sacmadir.. olurda bir gun baskilara dayanamaz yapar isen ve iliskin biter ise kendini kullanilmis bir aptal olarak gorursun.. ve iliskiler genelde biter.. bu yüzden bu konuda gercekten baski yapiyor ise direk ayrıl hayatina devam et.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki anlatamam. Ama zor geliyor bu kararı vermek. Sence hakli olan ben miyim o mu? Ilişkilerde bu normal bir şey mi?
- +1 yıl
Cinsellik herkeste farklidir.. insanlar kizda olsa erkekte olsa turlu türlü istekler ile gelebilir.. ama seni ilgilendiren ise bu isteklerin sende bir heycan uyandirip uyandırmadigi.. senin isteyip istememen.. yani konu cinsellik oldugunda oncelik sensin o degil.. ve tabii ki hakli olan sensin...
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler👍
- +1 yıl
Tartışmayı kazanmak istiyorsan sana bir tiyo.. yapay bir penis alalim ilk sende deniyeyim ben de senin hosuna giderse düşünürüz dersin.. ya susar oturur.. ya da sacmalar ağır konuşur sende bahane eder ayrılırsin
Soran+1 yılBunu çok düşündüm aslında ama ağır olur diye söylemek istemedim.
- +1 yıl
Yani onun yaptığı daha ağır. Ama neyse diyecegimi dedim ben senin bedenin senin ilişkin der kaçarim bu sohbetten (,
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcımıyor sen de zevk alırsın bahanelerine inanma. erkeklerin pislik bir şekilde kandırma çabaları. Önce kendilerine soksunlar bakalım acıyor mu acımıyor mu iğrenç herifler
51 Yorumla
+1 yılBen yaptım. Deneyimli partner ile güzel oluyor ama istemiyor isen yapma vücut senin vücudun.
69 Yorumla
Soran+1 yılİlişki sırasında acımıyor mu veya sonrasında sıkıntı yaşamıyor musun?
- +1 yıl
Yıllardır yapıyorum sorun yok. Acı biraz var. Alışınca acı az oluyor. Zevk verir ama vajina zevki gibi değildir. Vajina zevki gibi zevk beklersen zevk vermiyor dersin.
Benim altıma yapma durumum ishal dışında yok. İshal iken bazen kaçıyor. Ama şu durum var ben 11 yıldır yapıyorum.
Soran+1 yılAnlıyorum, yorum için teşekkürler 👍
- +1 yıl
Rica ederim. Bu arada tecrübesiz ise yaptırma zevk vermez sadece canın acır. Bilmeyen kişi açılış yapmamalı.
Soran+1 yılNe yapılması gerektiğine çok baktım internetten ama bunları yaparak başlayacağını hiç sanmıyorum. O yüzden de canım acır diye istemiyorum. Aslında acı yine sıkıntı değil biraz zevk varsa ama ilerleyen zamanlarda şu kaçırma olayından çok korkuyorum.
- +1 yıl
Kol sokarsan hıyar vs sokarsan kaçar. Yok bunları yapmaz usul usul adam akıllı yapar isen yine kaçmaz. Yeterki yeteri kadar kaygan olsun ve sende rahat ol.
Diğer türlü 2 3 alet girmesine izin verirsen benim gibi ishalken kaçma ihtimali olur. Bu arada 6 aydan uzun süredir ishal olmuyorum. Su gibi olan kaçıyor sadece oda normal yapılmamışta bile zor durur.
Eğer istiyor isen dene 1 kereden altına yapacak haline gelmezsin en az 1000 kez yapacaksın da deforme olacak rahat ol o konuda
Soran+1 yılPeki boyutu önemli mi yani kalın mesela bu sıkıntı yaratır mı?
- +1 yıl
4 cm altı ise incedir. Kalın olması ilk zorluğu arttırır ve canın biraz daha fazla acır o kadar. Her şeye rağmen kalın iyidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
+1 yılHiç bir konuda baskı ve zorlama, güvensizlik getirir, soğutur ve zulüm olur. Evet tıbbi ve ilmi ve insani ve ahlaki ve dini olarak ta ters ilişki zararlı görülmüş ve yasaklanmış, uzak durun denmiştir. İlle neden bir şeyler bir yere sokulmalı ki seks olsun? Kesinlik ile o istiyor diye kabul etmeyin. Tıravması da, acısı da senin başbaşa kalacağın bir durum. İnan hiç zevk almayacak ve nefet bile edeceksiniz. Seni hiç sevmiyor ve düşünmüyor. Israr ediyor ise derhal ayrıl ve kurtul ondan...
10 Yorumla
+1 yılistemiyorsan yapma ve istemediğin bir şeyi sana sürekli dayatan insanlardan da uzak dur derim ben. vücut senin nelere izin verip vermeyeceğini sen bilirsin. acı ve zevk kısmına gelirsek kimi insanlar zevk alır doğrudur fakat çoğu acı duyar bu ilişkiden. sonuçta istemek önemli istiyorsan acısına katlanırsın fakat istemiyorsan hiç bulaşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olarak bende denemek isterim lakin denemek isterim sadece zorlamam ve asla sevdiğim kadınla yapmak istemem bir erkek sevdiği kadına eşine sevgilisine böyle bir sey teklif etmez edemez bu tür istekler ile gelen erkek arkadaşlarınızı check edin sizi ne olarak görüyor seven kaybetmek istemeyen bir erkek yapmaz..
00 Yorumlakesinlikle yapma. anladığım kadarıyla zaten evli değilsin her türlüsü haram ama evli bile olsan haram olan birşeyi kesinlikle kabul etme.
10 YorumlaSen böyle biriyle devam ediyorsan acınacak durumdasın ayna da kendine bak ve düştüğün durumu gözden geçir
10 YorumlaYav daha kaç yaşındasınız, ne analı la.
Sanarsın 4 tane çocuk doğurmuş da, diğer kanallar Bolu tüneli olmuş keyif vermiyor, daha dar yerler aranıyor.
Hele durun, daha erken.
Vazgeçsin bu sevdadan..00 YorumlaValla ben de anal yapmadım. Muazzam veri oldu. Saolasın.
10 Yorumlaağrı, acı kanama, kaşıntı , tiskinti , çatlama yapar, pişmanlık tiskinti , ömür boyu pişmanlık yapar , güyük günahtır oturamazsın sakın verme erkeğe zevk verir kadına ızdırap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahdan korkuyorsa ordan gir.. Ters ilişki yapan lanetlenmiştir
30 Yorumla
+1 yılSakın deneme günahı zararı çok. Ve o erkek arkadaş dediğin kişi sadece kendini düşünüyor ayrıl ondan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sırf sevgilin istiyor ve helede ısrar ediyor diye bunu yapmak kendine yazık etmektir, kaldı ki hem sağlıksız...
10 Yorumla
+1 yılDeki ona... HAk Yolu var ken Bok yolu niye. sor bakalim... Kimsenin mali deyilsin.. güzel kardeşim herif..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak istemeyen hiçbir kadınla yapmadım. Tek başına verilen bir karar değil bu.
O da daygı duymalı.00 Yorumla Bitane gay numarası bul, sevgiline ver. Telefondan seni kaydettiği yere gel numaranı sil o noyu kaydet alsana ghöt kalsın öyle ghöt.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı derecede canın acır ki hızlanırsa dayanamazsın net ol bunu yapmayacağını söyle ama aşkım mıymıy mıy yaparsa çok net bir şekilde hayır de
00 Yorumla
+1 yılnormal yapmıyormusnuz yapıyorsanız neden anal ısıtyor
00 Yorumla
+1 yıleğer yapmak istemiyorsan kesinlikle yapma seni bu konuda zorlama hakkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmayin kardeşim her istediğini vermeyin şunlara ya
20 YorumlaBiktirdin be sevgline baslicsm şimdi mahremnizden bize ne isterseniz ayak fetiş i yapin yeter da
00 Yorumla
+1 yılDoğru düşünüyorsun bence ayrıl seni düşünse 3 hafta ısrar etmezdi bencil senle evlenmezde
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın o kendi cıkarını düşünüyor seni sevse o konulara girmezdi zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sağlıklı bir seçenek değil ama zevk almak için sert sevmen lazim
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bir şey dışkı bulaşıyor kokuyor falan. Kusucam şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl gitsin o adamdan sana hayır gelmez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yapma çok zararlı.
10 Yorumla
+1 yılAcıdan haz almıyorsan yapmamalısın
21 Yorumla- +1 yıl
Sen acidan haz aliyor musun?
Yapma sakin ayrıl gitsin
10 YorumlaYapmak istemiyorsan söyle ve yapma
00 Yorumlaaynı soruyu Sormadın mı
06 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık olayı daha net anlatmak istedim. Günler önce sormuştum evet ama araya sevgilimi katmamıştım. Iliskimi bitirip bitirmeme konusunda da fikir istiyorum.
Soran+1 yılGercekten yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız mesaj atacağım?
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç ayrıl gitsin yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanırım vereceksin. ver kurtul.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kullanılıyorsun ki kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer kurtul. Nasil olsa toprak olacak
00 YorumlaAnal ne 😖
21 Yorumla- 8 ay
Ters arkadan ilişkiye girmek
+1 yılyap istiyorsa
21 Yorumla
+1 yılZina haram
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinal seksten bıktımı