Anal seks denemiş olanlar, ne diyorsunuz, çok acıyan bir şey mi gereksiz mi sizce, değmez mi erkek arkadaşın için yapmaya.. Ya da var mı kolay yolu, yorumları bekliyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyden önce sende beyin var mı? çakma bakireliği zaten bellide. seni seven insan senin acı cekmene nasıl razı olur hemde kendi keyfi zevki şey için. acıyabilirde acımazda göttüm kanadı diye ağlarsında sevgilim diye ne kadar kendinizi aciz duruma düşütüyosunuz copgunuzda bir gram beyin yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNereye gidiyor ak memleket. Her sevgili olduğuna vurduracaksın yani :) ver ver
22 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTamam totona sağlık devam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok ağlarsın sen. Burada kim ne derse desin, net yapacağını yaparsın sen.
19 yaşında büyüdüğünü sanan bir velet.
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Bazıları yaşayarak görmeli o yastığa kafasını ağlayarak pişman olarak koymalı.40 Yorumla
Bence yapmamalısın daha 5 ay olmuş ve yaşın da küçük. Aynı evde kalıp sevissen bile ilişki yasama ne normal ne de arkadan. 😊
010 Yorumla
Soran+1 yılsu anda durumu degerlendirme aşamasındayım zaten yani üzülecegim bir karar olmaz inşallah:D
- +1 yıl
İnşAllah. Ama bence öyle 5 ay olmuş sonuçta bu kişinin sana gelecek vereceğini nerden biliyorsun. Ya şöyle en başından olayı ele alalım ayni şehirde yaşıyorsunuz aşağıda öyle yazmışsın o zaman bu çocuk senin aileni de tanıyor. Ve sen şu an bu çocuk la yakınlaşmışsın seni ne kadar severse sevsin ve sen onu ne kadar seversen sev eğer ki olmazda ayrılırsanız ki şu an aşırı ciddi bir şey yaşamadığınız halde arkandan rahatlıkla konuşabilir. Hele ki beraber olduğunu ya da anal ı kabul ettiğini ve yaptığınızı düşün o zaman ne olacak ya bir durum olurda kavga ederseniz ve ayrılırsanız ayrıldıktan sonra o çocuğun hiç bir sorunu olmaz arkandan konuşsa ya da bu yaptıklarınızı yaşadıklarınızı ailenden biri öğrenirse ne olur sen yaşayabilirmisin o çocuk la evleridirler dersin belki ama o zaman seni istermi, istemezse evlenmek ne olacak? onun ailesi de derki ne yapalım kızınıza sahip çıksaydınız da altına yatmasaydı oğlumuzun aynen bunlar konuşulur bir daha başın dik yürüyemezsin.
- +1 yıl
Ha sen eğer ki gelecek benim için önemli değil dersen istediği ni yap aileni falan takmıyorsan ya da namus (bekaret) aslında bekaret kavramıyla herşey bitmiyor yani yakınlazmışsınız zaten. Ama yanlış anlama bunlar genel olarak sozlerim sana karşı bir tavır olarak görme sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizim toplumumuz namusuna çok düşkün bir toplum kimse kabul görmez böyle şeyleri. O yüzden bekaret kavramı denilen şeyi bekareti kapsayan şeylere göre davranmaya çalış. Hayat çok acımasız yarin ne olacağını bilemezsin. Bu yüzden kendini koru veevlenecegin insani bekle yaparsan büyük bir hata edersin. Armanızda çok büyük bir yas aralığı yok 19 yaşındasın ama bu sözleri bir nasihat olarak kabul et ve bir hata yapma. Seni gerçekten sevecek ve her zaman kalbinde yaşatacak seni sonsuza dek namusu olarak görecek kişiyi beklemeni öneririm. İnşAllah doğru yolu gösterir sana Allah
- +1 yıl
Harley42 çok güzel, harika ve mantıklı şeyler yazmışsın, ama bu kızcağız niyeti bozmuş artık,
- +1 yıl
@YakışıklıveCentilmen teşekkürler abi. Bir genç kız olarak istekleri var bunun farkındayız ama yapmaması onun için en hayırlısı yaparsa çok yanlış bir yola gireceğinin farkında değil. Umarım bu yazdıklarımı okur ve anlayarak ona göre davranır
- +1 yıl
Ve şunu da ekleyeyim tekrar söylüyorum çok gençsin ( tabi bu yapılanların gençlik ya da yaşlılık yani yaşla bir alakası yok ) ve daha 5 ay olmuş. Hic bir erkek için bunu yapmamalısın. ( anal için söylüyorum bu çok aci verici ve küçük düşürücü bir şey bir bayan için normal beraberde olunmamalı sevgiliyken ) Ve diğer yaptıklarını da yapma oral ve ya yakınlaşma durumunu söylüyorum ha belki bir düzey bazı şeyler yaşanabilir ama oral ve o derceye getiren bazı şeyleri yapma bunlardan geri adım armani öneririm İnşAllah yazdıklarım sana bir yol olur.
Soran+1 yılteşekkür ederim duyarlı yorumların ve detaylı acıklamaların icin, dikkate alacagıma emin olabilirsin
Soran+1 yılayrıca diger yorum yapan yakısıklıvecentimen nickli arkadas da sacmalıyor su anda, niyeti bozdugum falan yok kendi düşünceni emin olmadan kendine saklamanı tercih ederim, he baska bir yorumun varsa yap ya da kafanda soru varsa sor, bilmeden yargıya varma!
- +1 yıl
Ve rica ederim. Yakışıklı ve centilmen adlı kişi için de şunu söyleyeyim o aslında iyi bir insan okuduğu tanıyorum. Belki şöyle söylersem anlarsın ( az buçuk senin yollarından geçtim ) ve o kişi bana yorumlarıyla yardımcı olmaya çalıştı aslında öyle negatif düşünen bir insan değil sadece ilk uyarıları her zaman biraz sert olmuştur. Bana ulaşmak istersen sana yardımcı olurum elimden geldigimce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
+1 yılMadem sevgilin evlenin rahat rahat işinizi görün.. ama anal isteyen evlenince de ister. Buda ayrı bir konu tabi..
011 Yorumla
Soranevlilik ile alakası yok su anda durumun
- +1 yıl
İyi o zaman sende ver. Zaten acısını merak ediyorsun. Demek ki sende yatkinsin krem vs. Birseylerle halledersiniz. İlki herzaman acır sonraları belki alisirsin..
Soran+1 yılyani denenebilir
- +1 yıl
Bunu yaptıktan sonra senden igrenebilir de haberin olsun o yüzden bu işin bir bakım süreci var. Bunu yapanlardan ogrenmen lazım... Malum durumdan dolayi..
Soran+1 yılyok ya o kısımlardan sorun olmaz
- +1 yıl
Yani girip çıktığında malum görüntü ile karsilarsirsa işler değişebilir..
Soran+1 yılmalum görüntü ne ya
- +1 yıl
B. ok...
Soran+1 yılyok ya oyle bir şey olmaz
- +1 yıl
Bakım yap
- +1 yıl
Ya sen yapacaksın da bizden onay bekliyorsun sanki. Bize niye soruyorsun ki. Ben onaylamam şahsen. Çünkü yanlış iş. İlla ki istiyorsan yardır geç. Kasa da senin semer de.
Sen yapmak istediğin için yap bunu
Yani istediğin zaman
Başkası istiyor diye değil10 YorumlaZ. iker z. iker kullanïlmış peçete gibi bir kenara atar seni. Olan dö. tüne olur. Salla gitsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılo da kullanılmıs oluyor sonucta benim açımdan
Soran+1 yılamacım algoritmadan cıkmak degil, konumu matematik de degil, sosyal bir konuyu sayısala çekmeyelim
Soran+1 yılyaa beyin bedava biraz lütfen mantıklı olalım.. buradaki amac "soru sormak", sitenin adına bakmıyorsun galiba, soru sorarsın ve sosyal bir olay olur.. yaa seçmecemisiniz kardesim ya:D
Soran+1 yılah be, Türkçe'de aynı kelimenin birden cok anlamı oldugunu, sosyal kelimesinin sadece insta, facebook anlanmaması gerektigini kaç kişiye anlattım ama nafile, kimse Türkçe kelime anlamlarını bilmiyor, bir de boyleleri gelip akıl veriyor :D
- +1 yıl
Sosyaaal sosyaaal Topluuum Tengrinin d. ötünü kaptırmaya aday tırtosu. Face' in de insta' nın da m. ınnaa koyyiiim. Gerci toplum da cok matah ya a. bazanları aşagılıyoruz. Gün boyu oyun oynayıp, p. orno izledikten sonra senin gibi fake kaşarları tavlayacağını düşünen ezikler işte. Olur öyle salla. Kremsiz yapın. kanamadan öl. Ula bugün de hasılatï yaptık. Hadi vaktim bu kadar sana. Not nice too not meet you.
+1 yılBu kadar yardımcı oldum ve şu söylediğine bak ya... nefret ediyorum senden. Asla barışmayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıyor ona hazırlıklı ol çok kasma kendini o an sevgilinde yavaş olmalı böyle yaparsanız daha güzel geçer.
014 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım yavaş olur o sırada, o konuda öküzleşecek tiplerden degil :D gerisi de bende bitiyor
Cevap sahibi+1 yılİkinize bağlı evet geçmiş tecrübeleriniz nasıl bu konuda
Soran+1 yılben simdiye kadar hiç yapmadım oyle bir şey, o daha onceden yapmıs o konud tecrübeli yani bana göre
Cevap sahibi+1 yılYapmışsa nasıl yapacağını biliyordur o zaman. Penisi ortaysa zevk alman içten bile değil.
Soran+1 yılsevdigim kişi sonucta onunla o anın duygusunu yaşamak isterim, o bile bana zevk verir onla yaptıgımı bilmek :)
Cevap sahibi+1 yılBunu herkes istemez ne biliyim öyle can atıyorsan hislerin var demek ki 😊 Çok sık yapmayın yine de zararlı
Soran+1 yılseviyorum onu ve onla yapma duygusunu yaşamak istiyorum ben de :) yok anal seks sık yapmam zaten onunla 1 kere denesek yeter
Cevap sahibi+1 yılİlkinde acılı olur sonrasında belki zevk alırsın. Penisi 13-14 ise zevkli de olabilir çok acıtmaz üstleri büyüklükten sebep acıtabiliyor sonuçta😊
Soran+1 yıl14ten bir kac cm büyük galiba, yani artık bilmiyorum nasıl bir olay o yüzden yorumum yok hahah
Cevap sahibi+1 yıl16-17 arasına girmişse büyük oluyor canını yakabilir içine girerken hazırlıklı olmalısın. Mast yaparken önce bir yoklama yap bakalım ne oluyor ☺️
Soran+1 yıldaha onceden yapmıs oldugu icin onun dedigine inanıyorum bu konuda acıtmayacagını soyluyor, hatta köklemicem korkma diyor hahh
Cevap sahibi+1 yılÖyle der de sonra darlığı görünce kontrol edemezse kendini ne olur görürsün 😊
Soran+1 yılyani bu soylediklerine cok inanma o anda erkekler 180 derece doner mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAynen ilişkide değişebilirler kontrol elinde olsun mutlaka
+1 yılKarsindaki yapmayi bilirse birsey olmaz acemiyse asiri canin yanar cogu kiside ne yapacagini hilmez cok siddetli canin yanar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapıp bundan zevk almaya başlayan bir kadını daha sonra tek bir erkek doyuramaz, partnerlerinize ona göre davranın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk olması heyecanlı olur hoşuna giderse tekrar tekrar isteyebilirsin bu da ileriki yaşlarda problem olabilir. Hoşuna gitmezse de soğuya bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleleman zevkli diyerek seni tahrik ediyor keşke yapmasam diyeceksin. zaten elinde tutamayacaksin sonra ağzına boşalayım sonra da önden yapalım deyip ayrılacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç birşey. Ve bekaret kalıbı da aşırı saçma birşey.
00 Yorumla
+1 yılKolay yolu yok canın çok ama çok yanacak ve en az bir hafta unutamayacaksın ama dene yine de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ebeyim istersen anlatayım ilk olacaksa tekniklerini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yap sonra bakireyim diye gez. O zar seni bakire yapmaz.
00 YorumlaBence değmez.
Çok acır ve günah.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok zevkli :) denemelisin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk kez mi yapacaksın
144 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbakire miydin biraz acıyor ama hazırlıklı ol
Soran+1 yılcok mu peki acısı? bakireyim bu arada evet, yoksa arkadan denemem tabiki
Cevap sahibi+1 yılacı oluyor ama biraz da zevkli de oluyor o an. bir kaç kez yaptım çok sık yapma sen de yapacaksan
Soran+1 yılcok yapma düşüncem yok, ya da bekaretten feraget edicem :D
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın 😊 sevişme yaşıyo musunuz. acı işte olacak kesin 😊
Soran+1 yıl19.. acı olacagını herkes diyorda kimisi cok degil o kadar takma diyor, kimisi acır diyor.. kimisi salla bekareti diyor :D
Cevap sahibi+1 yılönem veriyon mu bekarete 😊 nasıl penisi sevgilinin o da etkili acı da
Soran+1 yılne önemli ne önemsiz, sadece yaşım henüz 19 tam emin degilim..19 kimine göre erken kimine göre bekaret için geç işte:D sence?
Cevap sahibi+1 yılkararını ben mi vereyim gece gece nöbette 😂 bekaret senin sonuçta 1-3 sene bekle bana göre de ama sen istersen yapabilme özgürlüğün var 😊 Sevişmeyi ne zamandır yaşıyorsun onunla
Soran+1 yılyok zzaten 5 aydır cıkıyoruz, bekaaretimi ona vermem için yeterli süre degil..1,5 ay once falan ilk seviştik, yani ama öyle düzenli bir sürecimiz yok
Cevap sahibi+1 yılbencede bekaret için bekle canım 😊 neden arayı fazla açtınız ki ayrı yerlerde misiniz
Soran+1 yılikimizde aile yanında yaşıyoruz, oyle kolay olmuyor yani ortam :D cok arayı açtık demedim 1.5 ay önce ilk seviştik dedim.. bekaret için bekleme taraftarıyım en azından bir süre daha görmem lazım onu
Cevap sahibi+1 yılhıı yeni yeni başladınız yani anladım 😊 bekareti 21 kadar at. şimdilik sevişme ve türevleri yeter size. anal da işte biraz cesaretle 😊
Soran+1 yılsu aralar tek gündemimiz benimle anal seks yapması, bu konuya cok takıldı ve beni ikna etme çabasında fazlaca:D
Cevap sahibi+1 yılondan ziyade sen ne düşünüyorsun 😊 penisi diyorum büyük mü küçük ortaysa pek acıtmayabiliyor
Soran+1 yılortalamanın üzerinde büyüklügü yani ufak diyemem, o da biraz benim geri çekilmeme neden oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yıl16 ya kadarsa oek acımaz da ondan sonrası büyük ve kalınsa içine girince acıyor ister istemez kayganlaştırıcı kullanmanız lazım
Soran+1 yılyani ben ölçmedim ama 16-17 civarı.. kayganlaştırıcısız kesinlikle yapmam zaten, ona dur dedigimde duracagına pek inanmadıgım icin izin vermiyorum.. yoksa bana diyor acırsa dururum falan filan diye ama emin degilim
Cevap sahibi+1 yılerkekler zevk alınca malesef öyle anal acı zevk karışımı alacaksın o tahrik edici biraz işte. penisi de büyük gibi zevkli olur ilerisi için kötümser olma vagina için harika boyutta
Soran+1 yılyaa zaten bir arkadaşım diyor manyakmısın anal yapıyorsun direkt normal seviş cocukla, boyutu cok ideal bulamazsın oyle bir daha cıkar tadını diyor:D
Cevap sahibi+1 yılhaklılık payı var evet 20 li yaşlarda olsan denemeni şiddetle önerirdim 😊analda tecrübe sonuçta ama
Soran+1 yılevet cocugu da seviyorum sonucta, ve onunla bir şeyler yaşamak istiyorum tabi zamana da ihtiyacımız var.. onun benden once 2-3 kızla birlikte olmuslugu var, o yüzden istiyor yaşamak
Cevap sahibi+1 yılyani biraz beklemen iyi olur alışsın bedenleriniz daha yenisiniz sonuçta. hem tecrübeliyse iyi işte yatakda harika orgazmlar seni bekliyor
Soran+1 yılevet yani o tecrübesini hissettiriyor zaten bana, o konuda şanslıyım.. ama kendisi tecrübeli oldugu icin ilişkide de seks yapma konusunda beklentisi var.. hatta benim bakire olmama şaşırmıştı falan bilse belki cıkmıyor bile olurduk haha
Cevap sahibi+1 yılonun için çıkıyorsa zaten seks arkadaşı olsun bir zahmet g zekalı adam ya 😂 kaç yaşında o
Soran+1 yılyok onun icin cıkıyor olsa ayrılırdık zaten, cocuk bana deger veriyor oyle sorunumuz yok ama tabi çapkın bir tip sonucta, ilgi gördügü icin kızlardan beklentisi oluyor normal..23 yaşında o
Cevap sahibi+1 yıl4 adım önde sende işte. tecrübesinden yararlan işte analda yapmıştır o en acısız şekilde yaparsınız işte sen de kendini kasma o kadar
Soran+1 yılevet o ypamıs daha onceden anal seks.. benim korktugum daha fazla naz yaparsma benden soguması ya da uzaklaşması
Cevap sahibi+1 yılçok tecrübeli partnerin var yararlan işte tecrübesinden ilkin olmasına rağmen güzel olmuş senin için kendini ona teslim edebilirsin 😊
Soran+1 yılevet tecrübeli olması ama soru işareti yaratıyor kafada, acaba memnun kalır mı diye:D
Cevap sahibi+1 yılDün gece neler konuşmuşum ya 😂😊 Sevin işte tecrübeli o az canını yakar artık tecrübe iyidir 😊
Soran+1 yılevet dün gece baya dalmısız, ama teşekkür ederim ilgin için herkese anlatamadıgım şeyler.. ayrıca cocugu seviyorum, ilgi duyuyorum ve cidden beni cok etkiliyor o.. o yüzden cok yakınlaşsam onla kontrolumu kaybetmekten korkuyorum, yoksa cocukla ilgili cok pis şeyler geçiyor kafamdan hahah
Cevap sahibi+1 yılNe demek ya rica ederim 😊 Bana eskileri hatırlatıyor bu hallerin ya bende de olmuştu bu tereddütler 😂 Çok büyükte değilsin biraz daha çıksanız da tanı sonra ilişki olsun bitsin bu isteğiniz 😂
Soran+1 yıl5 aydan fazla oldu cıkıyoruz, evet cok uzun süre degil ama bana diyor en uzun ilişkimsin kac seneden sonra.. bazen diyorum keşke 1-2 sene sonra cıksaydı karşıma ahah
Cevap sahibi+1 yılNeden geç çıkmasını istiyorsun ki her anı değrlendirmeli insan 😊 O ne öyle canım hızlı mı yaşamış senin ki şaşırdım 😂 Fazla şey verme böylese aman 😂
Soran+1 yılo zaman onla kafamdan geçenleri daha iyi uygulayabilirdim :) hoş cocuk ilgi gören bir tip o yüzden hızlı yaşamış ama tabi bende duruldu galiba, numara yapmıyorsa tabi :D
Cevap sahibi+1 yılErkeklere pek güvenmemeli sonuçta ne olur olmaz 😊 Öylelerde birden duruluyor gerçi doğru. Kafandan neler geçiyor tahmin ediyorum 😂
Soran+1 yılzaten cocuk kafamdan geçenleri bilmiyor iyiki, bilse direkt abanırdı üstüme hahahh su anda beni temkinli ona bazı konularda sınır koyuyor olarak görüyor :) sen nasıl ilk ikna olmustun?
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli görünme doğru oadım atsın 😂 Ben mi sorunu beğendim şimdi nickimi görüyorsan buradan uzamasın daha 😂
Soran+1 yılgörmüyorum nickini anlamadım :)
Cevap sahibi+1 yılBildirim gelmedi mi sana soru beğendi diye benim 😊
Cevap sahibi+1 yılBeğenirken hata mı veriyor ne donuyor ilerlemesi bildirim geldi mi
- +1 yıl
Kızlar çok güzel sohbet bende ebeyim istersen anlatayım ilk olacaksa tekniklerini
+1 yılistemiyorsan yapma bence onun için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBurdan olmaz mesaj at
00 Yorumla Yap yap zıcarken zorluk çekmezsin
00 YorumlaDeneyimli ellerde o kadar kotu degil
00 Yorumla
+1 yılbence ilk defa olacaksa, bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum zaten henüz bir karar yok ortada :D
- +1 yıl
yapma anlamında söyledim, ama tabi sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğmez yapma canım hiçbir zevki yok
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğmez hic merak bile etme
024 Yorumla
Soranneden degmez
Cevap sahibi+1 yılOlacakları tahmin et burada konuşmayalım istersen detaya yer vereyim mi
Soranverebilirsin detayları sorun degil burada
Cevap sahibi+1 yılBana ulaş istersen
Soran+1 yılyani amacım buradan detaya ulasmak oldugu icin soru actım, sana ulaşmamın anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o zaman bende kendimi gizli yapayım detayaöyle girelim
Cevap sahibi+1 yılNe merak ediyorsun mesela
- +1 yıl
Kimliğini aldım senin boşuna saklanma :)
Soran+1 yılyani nasıl olay acılı bir eylem falan mı
- +1 yıl
Uyuşturucu iğne yaparsan acımaz
Soran+1 yıl@Potentiation cok komiksin
- +1 yıl
Biliyom :) göbeğim çatladı getikten ya :(
Cevap sahibi+1 yılYani öyle içine almak kolay olmayacak hazırlık gerek
Soran+1 yıloo süper bilgiler teşekkürler cok faydası oldu :D
- +1 yıl
Bide metin olun o işi yaparken. Acılara katlanmalı insan sevdiği boşalsın diye. Yoksa sevmek nicedir şairin dediği gibi teyzesi
Soran+1 yıl@Potentiation ya zaten yaparsam onu sevdigim için yapmaya karar veririm, o da bunu yaşamak istiyor benimle.. tabiki o anda boşalmasını beklerim o kadar acımasız degilim
- +1 yıl
Canım yaaaaa şu an nasıl duygulandım biliyo musun. Birbirini böyle seven sevdalılar görünce hep gözlerim doluyor. 😌
Soran+1 yıl@Potentiation cok severiz cook :D
- +1 yıl
Ay ışığında yapın ama söz mü
Soran+1 yıl@Potentiation bu tavsiyeleri kendine saklayabilirsin bebik
Cevap sahibi+1 yılSoruların gelmedi
- +1 yıl
Ben sadece yardımcı olmak istedim :(
- +1 yıl
@Potentiation İğneyi zaten yaptıracak. Müslüm'ün demesi gibi "Bu benim meselem derin mesele" Asıl mesele, şırınganın iğnesinin kliniktekilerden çok daha kalın olması. Şu aranızdaki diyalog var ya yeminle söylüyorum sabahın 5 inde karnıma kramp girene kadar güldürdü beni. Haykırarak güldüm inan. Özellikle senin ifadelere.
- +1 yıl
@gecelerinÖTESİ ben sadece görevimi yapıyotum. İnsanlık vazifem. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocana sakla kendinii ya boşver yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. boşver yapma
10 Yorumla
+1 yılsen ıstıyormusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılyani sevdigim kişi sonucta, ben de onu yaşamak isterim onunla tabi
+1 yılSen ne düşünüyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılne düşüneyim
- +1 yıl
İstiyomusun yani
Soran+1 yılyani belki denerim
- +1 yıl
Krem sür bolca. oral yapıyomusunz
Soran+1 yılarada evet
- +1 yıl
Penisii büyükse acıtablr
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmaz de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşa sende
00 Yorumla
+1 yılişin zor
00 YorumlaÇok acır ilk etapta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireyim ve sevgilim benimle anal seks yapmak istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler