+1 yılBell ki senin aklına yatmıyor. Bu yüzden hayır diyeceğini düşünüyorum.
Diğer bir dikkatimi çeken; kadınlık gurur meselesi. Sekste seni aşağılayan bir şey yoktur. Oral seks, anal seks hatta seksin kendisi her ne kadar öyle gibi gözükse de aslında kadına aşağılama değildir. Hele de saygı duyan bir partnerin varsa. Lütfen bunu çıkart aklından
Anal ilişki zordur, hazırlık ister, mental olarak hazırlanmak ister, vücut olarak rahatlamak ister. BEn hazır olduğunu sanmıyorum. Burada yaşayacağın bir travma, ağrı, acı ilerde seks hayatını olumsuz olarak etkileyebilir eğer sevgilin de bu konuda deneyim ve bilgi sahibi değilse.
Karar senin ancak kafanda bu kadar soruyla aslında yanıtın belli30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok anlayışlı bir erkeğe sahipsin. Sana tavsiyem eğer penis başı çok büyük değilse sadece kafasını sokmasına müsade et. Belliki tecrübesi yok ve bunu tatmak istiyor. Eğer kbl edersen ki etmemişsin, hani olur dersen güzel bir kayganlaştırıcı al. Önce parmağıyla biraz o bölgeni uyarsın. Hafif hafif parmağını soksun. Eğer canın çok yanarsa parmağından bile acı çektim der bu olaydan dönersiniz ama bu kadar anlayışlı birini bence kırma
00 Yorumla
+1 yılYapma bence istediği basit bir şey değil ve tüm dinlerde haram kılınmış bir hareket yapanlar lanetleniyor bilgin olsun ayrıca sağlık açısından da zararlı ve güven açısından da sen bilirsin o adamla ilerisini bile dusunmemelisin öyle birsey istiyorsa.. normalini istese birsey demezdim ama bu ilişki yanlış
10 Yorumla
+1 yılOnun yapmak istemesi gibi seninde yapmak istememen çok normal ve saygı duyulması gerekir,, illa bir bahane bulmana gerek yok,, yapmak istemiyorum demen yeterli,, ilişkinin uzun olması ve senden kaçıncı kez birşeyler talep ediyor olmasının hiçbir önemi yok,,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
712Cevap
+1 yılKadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. şimdi hemşire hanım sende biliyorsun ki bu deidklerin evet çokça var ama nedeni nedir dersen bunu biliyorsun bence şimdi eskiden kızları etkilemek ya da yanına çekmek daha kolaydı nedne kızlar daha kapalı kutuydular erkek bir baksa severdi ilgi çekerdi şimdi kızların gözleri açıldı de istersen ama madem erkekler yapıyor bende yaparım yaşarım deidler ve yaşamaya başladılar şimdi bir kaç erkek ile ilişki yaşayan kız bir erkeği görünce atlar mı hemen çok farklı biri olmalı erkeklerde yarış için düşün ki sokakta bir dişi köpek o zamanlar geldiğin de 10 erkek peşinde... aslında doğanın kanunu gibi durum bu kadar basit... haa buna rağmen bunların söylenmesi normal mi değil 18 cm dedin gittin o kızla buluştun kız böyle kendini bilen biri ise tak yatakta bırakır geçer gider ordan yani boş iş bunlar ama kızlarında burda ben kalın büyük severim benim partnerin 18 falan demesi de bunda etkili adam kendini hakir gördürmemek için sallıyor doğruyu söyleyeninde yüzüne bakılmıyor net yani bunuda biliyorum şimdi sen karar ver hangisi doğru
00 Yorumla
+1 yılTatlıcan işte bu yüzden yatmayın erkeklerle diyoruz burada (ben ve birkaç gördüğüm aklı selim insan adına) çünkü, eğer bir erkek seni seviyorsa zaten senin kurallarına saygı duyar ve bekler, yoksa zaten sana saygı duymuyor demektir ki sonu hiçbir zaman iyi biteni görmedim. Seninki de bu durum. Kusura bakma yanlış yapmışsın ve böyle bir cümle iması bile o adamı benim gözümde bitirdi. Bence bırakmalısın o çocuğu ama, tabi ki bu kolay birşey değil o nedenle ona daha önce anal yaptığımı nereden çıkardın? sen böyle düşündüren şey nedir? Bana inanmayacak kadar, haklı olduğunu düşündüren nedir gibi sorular sor. Sana gerçekten değer verirse açıklama yapmaya çalışır. Ama tahminim beni yanıltmayacaktır ve kaçamak cevaplar verecektir. İşte o zaman o adamı bırak tatlıcan zira boşa zaman kaybedersin. Sözlediğii söz çok ağır bir cümle çünkü. Yaşında sanırım küçük üzüldüm senin adına :(
57 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPsikolojik açıdan da oldukça bitmiş durumdayım. Ne yapacağımı şaşırdım. Aileme giderse bu konu beni hakkaten öldürürler. Zor zamanlar geçiriyorum ve bu adam oldukça paranoyak her konuda böyle ama köpek gibi sevdiğini de biliyorum. Sadece kurgudan ibaret. Çoğu zaman seni de yoruyorum biliyorum özür dilerim ama insanlara olan güvenim yok diyor.
- +1 yıl
Tahmin ediyorum, bak yaşınız ne bilmiyorum ama benim tavsiyem sana güveni olup olmadığı üstünden adamla konuşman, cinsel ilişki için sadece aşk olması yetmez. Madem sana güvenmiyor neden bekaretini almış o zaman. Yani iki yıldır hala güvenememişmi sana, ne yapmışsın da onun halen güvenini kazanamamışsın? bu soruların cevaplarını sor ona, öncelikle anlamak amçlı sor, onunla konuş, bu konuya kırıldığını söyle, koşullar uygun ise, evlenme söz iste. Zaten senin bu taleplerin karşısında onun duruşu seni gerçekten sevip sevmeyeceğini gösterir. Ama benim demek istediğim şu, eğer seninle evlenmeyi düşünmüyorsa boşuna zaman kaybetme. Evet senin durumun zor bu ülkede ama zamanı geri alamazsın sıkma canını, olmuş ile ölmüşe çağre yok ki.
Gizli Soran+1 yılÖncelikle 21 yaşındayım. Evlenme teklifini etti zaten parmağımda yüzüğü var. Sahip çıkıyor. Bu soruları inan çok ama çok sordum bu yüzden çok yere de ayrıldım ama o beni bırakmadı sorduğum sorulara da cevapları seviyorum çok seviyorum oldu. Sevgisine de inanıyorum ama dediğim gibi herkese karşı bu şekilde nötr güvensiz
- +1 yıl
Ama tatlıcan böyle güvensizlik ile siz bir noktaya gidemezsiniz. Bak ben sana olacakları söyleyeyim evlenseniz bile yarın bu adam kim şu adam kim diye seni hayttan bezdirir. O halde onun bu güven problemini çözmenizi öneririm. Psikolojik olarak yardım alabilirsiniz birlikte ama bu sorunu çözün. Bak sana bir tavsiye bir erkek herkese seni seviyorum diyebilir. Hatta buna öyle inanırki kendini bile kandırabilir. Ama güven ayrı bir konu, onun bir problemine dayalı bir durum bu bence ondan bunu çözmesini aksi halde size güvenmediği halde ilişkinin nasıl anlamlı olabileceğini sorgulatın ona. Kendisinden çözmek için adım görmesini istediğinizi söyleyin. Hep böyle gidemez sonuçta.
Gizli Soran+1 yılHayatın sillesini yemiş gibiyim yemin ederim ki😢 Dediklerinizi söyleyeceğim. Destek almak benim için de onun için de iyi olacaktır. Hakkaten bende hiç ama hiç iyi değilim biraz daha zorlarsa kafayı yiyeceğim.
- +1 yıl
Bakın işte bu yüzden yapmayın diyorum, kendinizi psikolojik olarak bitiriyorsunuz. Herşey zamanında güzel neyse herşey olmuş bitmiş artık yapacak bişey yok ama lütfen ama lütfen anal dan kesinlikle vazgeçin, kusura bakma hayvanlık diyeceğim ama hayvan bile yapmıyor yahu, aşık olan bir insan sevgilisine o acıyı nasıl verir onuda anlamadım da gerçi. Neyse sıkma canını konuş herşeyi onunla ama şunu unutma aşk yetmez, sevmek yetmez, seni seviyorum diye geçiştirmesine izin verme. Maalesef yaşıızdan daha büyük davranmak zorundasınız. Allah yardımcın olsun tatlı kız. :)
Gizli Soran+1 yılO sadece denemek istedi. Daha önce olmuş mu diye. Daha olmaz dedi zaten. Anala elbette karşıyım. Bende bilmiyorum nasıl göz yumdu acımı seyretmeme. Biraz bencil bir kişilik. Sanırım evet sadece aşk sevgi yetmiyor. Herşeyin hayırlısı. Umarım doğru kararlar verebilirim
+1 yılSelam
Bunun kadınlık gururu ile ne alakası var ayrıca sevgilin sana ilk ve son demiş ama inanma çünkü bu sigara gibi bir şey.
Senden istedikçe ister her seferinde bu son der ama sürekli ister eğer zevk alacağını düşünüyorsan yap derim bir zararı olmaz sana ama sana bir şey de kazandırmaz eğer bana soracak olursan bence yap deneyimlemiş olursun tecrübenin nesi kötü ki sonuçta değil mi?
#perso33 Yorumla- +1 yıl
😂
İnsanî ilişkilerde bence anal seks diye bir cinsel birliktelik yoktur. Bu tamamen kadınların kullanıldığı, erkeklerin ise aptalca hegemonyasını ortaya koyduğu gereksiz bir cinsel birleşmedir.
Akıllı kadınlar bu konuda erkeğin anlamsız bu isteğini reddettiği gibi kapıyı gösteren kişilerdir. Hanımlar müsaade etmeyin böylelerine...70 Yorumla
+1 yılhepsinde haklılık payın var ama biri hariç çıkarmadan 2-3 olabilicek bişey haberin olsun hatta yapısı fazla olanların 5-6 olabilir çünki inme olur ama tepkime ve ereksiyon sönmez sertliğikullanıp ayarlayabilir erkek he bu tarz yalanlarıda erkekler daha çok kendi aralarında yapar birbirlerini çekemezler ama kanıtsal yöntemi olarak yüzük parmağı orta parmağından biraz kısa ya da kısa olanlar ortalam olarak 10-15 cm arası ideal yapıda ama yüzük parmağı orta parmakla eşit veya daah uzun olanlar anormal yapıda olup 15 -22 cm arasında oluyo bunun sebebi hormonlarınızın en büyük etkeni parmak sinirlerinde olması nasıl elinizle tene dokununca etkileşim sağlanıyo hormonlarda parmaklarınızın çeşidini etkiliyo
00 YorumlaGecmiş olsun. Psikolojik olarak çöküntüde olmanı olağan karşılıyorum.
Senin kendini iyi hissetmene yol açacak tavsiyelerde bulunmayı isterdim fakat bunun icin öncelikle kendinin bunu istemesi gerekiyor.
Birçok kişi kötü bir anı yaşadığında mutsuz olmaya odaklanıyor (normal olarak), asıl mesele mutsuzluktan sonra, tekrar ayağa kalkmayı başarabilme imkanınin olması ve bunun bilincinde olabilmeli insan.
Yapıcı bir tavsiyede bulunmamı istersen, yaşadıklarının içeriği ne olursa olsun, şu an icin yıkıcı yorumları (her ne kadar gerçekçi ayaklarına yatarsa yatsın), ignore etmelisin, çünkü hiçbirisi sana herhangi bir fayda sağlamayacaktır. Sadece yangınına kömür atacaktır.00 YorumlaBöyle biri kusurar bakma ama bakire değil derim. Sorunun cevabına gelecek olursak yorum yapanlardan da farkettysen böyle bir insanı çoğu kullanmak ister bir de ben tadına bakayım sonra yol vereyim gitsen der. Ben böyle bu saydıgın özelliklerde olan birini sahiplendim resmen evleneceğimi bile söyledim geçmişte yaptklarını tekrarlamamak şartıyla. kızın egosunu tatmın ettım bir taraflarını kaldırttım sonra nasıl olduysa kız bana bile diklenmeye başladı umursamamaya başladı. Heee demek ki beni böylede kabul eden var diyip havalara girdi. Halbuki bilmiyor benden başka kimsenin böyle kabul etmeyeceğini kullanıp bir köşeye atacagnı
00 YorumlaGerçekten de baştan aşağı haklısın o kadar ki ben buna bir savunma bulamadım. Ama aklım erdiğince cevaplayın. 13 , 14 cm penisini 18 diye söyleme nedeni kızlar büyük istiyor diye olsa gerek 13 dese kimse ilgilenmeyecek düşüncesi.45 dakika yapıyorum diye diğer erkeklere fark atacak ya ondandır. Hiç çıkarmadan 2 nci posta evet atılır ama 17 ya da 18 li yaşlarda başıma geldi mast. yaparken olurdu boşalıp devam ettiğim sonra bir kere daha boşaldığım zamanlar oldu. Ama sayılıdır o da yani. Gerisi için söylenecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yıl:) bunu yapan kişiler yani söyleyen kişiler cinsel gücün göz kamaştırıcı ve insanları diğer insanlardan ayıran birşey olduğunu düşünen kişilerdir. yani 45 dakikada boşaldığını söylediğinde 18 20 cm dediğinde kendini bir bok zanneden kesimden bahsediyorum :D insan evladı niye boyunu ölçme gereksinime girsinki :D bir söz vardır ne kalını ne uzunu içinde dik duranı makbuldur diye :D önemli olan sergilediği performanstır 45 dakikada boşalan biri eşine zevk veremiyorsa 45 dk değil 45 saat olsa neye yarar :D
son olarak anal seks vajinal seksten daha çok zevk verir bunda herhangi bir yanlış yok. tek sorun vajinal seks iki tarafa zevk verirken anal seks sadece erkeğe zevk verir sebebiyse vajinaya göre çok daha zor olması penisi tamamiyle sarıp sıkmasıdır bundan dolayı erkek daha iyi hisseder daha çok hoşuna gider. kadınlarda ise sinir hücreleri analda değil vajinada olduğu için vajinal ilişkiden daha çok zevk alırlar. cehalet diyip kestirip atacağına bir araştırsaydın keşke :D03 Yorumla- +1 yıl
ters okumuşum :) aynı zamanda analdan vajinaya göre çok daha fazla zevk alan kadınlarda mevcut bunları yok sayamazsın :D
Kesinlikle anal ilişkiye karşıyım bir erkek kesinlikle sevdiğinden karısından öyle bişey istemez aşağılamadır küfürdür bir kızda erkekten beni analdan yap diyemez erkek adamsa zaten yapmaz ve çok günahtır sağlıksızdır peygamberimizde analdan ilişkiye gireni lanetlemiştir ve sana böyle yaparak resmen aşağılamış gözünde hiç kıymetin yok ve seni eğer gerçekten sevseydi asla kıtamaz dı evlenmeden dokunmazdı malesef sizler sevgi aşkı diyerek bunları yaşıyorsunuz lütfen kanmayın adam olan bir erkek asla anal yapmaz ve sevdiğine evlenmeden elini sürmez helali olmasını bekler..
Sanırım açıklayıcı oldu ben evlenmem...30 Yorumla
+1 yılSadece oral ilişkiye girsen dediğin risk olabilir ama anal ilişki genellikle ilk tercihtir, doyurucu ve yeterlidir. O nedenle anal ilişki varken vajinalde ısrarcı olmaz bir çok kişi. Ayrıca istediğin ilişki türü bir çok kişi için caziptir. Sadece sana takıntı olmayacak ve istediğinde bırakabileceğin biri olmalı. Bunu da insanların yaşantısından anlayabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki inanmayacaksınız ama ben kadının üstünlüğünü hayatın her alanında benimsemiş tamamen pasif feminen köle erkeğim iki bayana bir buçuk yıl kadar reelde kölelik deneyimim oldu gay ya da bisex değilim kızlardan hoşlanıyorum ama kadın tarafından domine edilmek kontrol edilmek hoşuma gidiyor iki sahibem oldu. Aktif olmuyorum tamamen pasifim eğer isterseniz cd olup bayan kıyafetleri de giyiyorum. Pipim küçük kalkmıyor dantelli kilot ve tanga giyince önden kız gibi görünüyorum aktif değilim o yüzden tek seçeneğim anal. İkinci sahibem tarafından da 7-8 defa becerildim straponla. Kadınlar nasıl vajinal anal orgasm yaşıyorsa ben de anal orgasm ın tadına baktım harika bir duygu
00 YorumlaKendine. ozguveni olmayan insanlar bunlari soyler. Yok 45 dakka bosalmiyorum yok 3 4 posta ayni anda atarim falan bunlari diyen tiplerin cogu hayal. aleminde yasayan gununu sadece p*rno. izleyerek. geciren tiplerdir. Neyseniz o olacaksiniz onemli. olan kadina hazzi verebilmek yok 15 cm yok 20 cm boş işler bunlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan yok 18 cm var. Ondan sonra hiç çıkarmadan sert bir şekilde 15-20 dakika git gel yapıyorum. Ön sevişmeyide katarsak neredeyse her posta 1 saate yakın sürüyor. Ama çıkarmadan 2-3 posta atıyorum desem yalan olur çünkü 15 dakika ara veriyorum her boşalmamdan sonra. 12 kadınla birlikte oldum bilmiyorum çok mu ama gerçekten tatmin oldular. Belkide çoğunun ilk defa yabancı bir erkekle ilişkiye girmekten kaynaklanıyor ama tatmin oldu hepsi. Ayrıca sanalda seks partneri hiç aramadım. Sadece konuşursam konuşurum bu gerçek hayata yansımaz. Çünkü tam anlamıyla tanımadığım bir kadınla birlikte olmam 😄
00 Yorumla
+1 yılseks işin bişey diyemem ama diğer zamanlarda sürekli hayır demişsin bu çocuk ne yapsın daha ne Yani
22 Yorumla- +1 yıl
Bence çocuk hayıra alışmıştır bi daha hayır desin, bu seferki hayırda hayır var🤣🤣
Soran+1 yılYine hayır dedim kadınlık gururum var. Tamam dedi istemediğin bir şey için seni zorlayamam dedi. Sonra bana hafta sonu yeğenlerimi gezdiricem doğum günü var dedi sende gelir misin dedi, buna da hayır dedim sence ona iyi yapmış mıyım? Neden diye sorduğunda istemiyorum dedim. Üzüldü sonra peki dedi.
+1 yılUzun bir birlikteliğiniz olmuş senin yerinde bir başkası olsa ne analı orali her pozisyonu denerdi. Ama bu zamana kadar yapmadiysan vardır bir bildiğin. Bir karakterin. Yapacaksanız pişman olmamak lazim. İlerde ayrılırsam başka biriyle evlenecek olursam bunun vicdan azabını ceker miyim diye düşün.
00 Yorumlaİşin zor
Ama imkansız değil
Bu söylediklerine tamam deyip yatağa girince kıvırıp istemediğin şeyleri yapmaya yeltenilme olasılığı epey yüksek
Eğer ki öyle bişeyle karşılaşırsan da ne tadın kalır ne tuzun
Kendini kasar durursun
Aslında o tarz birisini bulabileceğin bikaç yöntem var
Dilersen bu konuda yardımcı olabilirim00 Yorumla
+1 yılsexe doyan var mı ki acaba. ayni şeyi bir batılı sünnetsizin biri söylese yapsa aaaa ne kadar centilmen kadın ruhundan anlayan erkek dersiniz ama biz türkler yapınca abaza aç oluyor. sanki batılılar kadına doymuş kadın görünce umursamıyor. yahu o hayranı olduğunuz sünnetsizler yolda arabada sokakta işte nerde fırsat bulursa eline geçirdigi kızı beceriyor bunu görmezsiniz ama. batı'da doğan çocukların %70 arkadaşım bunu görmezsiniz. sanki orda kadınlar kendi kendine hamile. kalıyor. bu kdsr egolu ezik olmasanız ölürsünüz dimi
00 Yorumlaevet seni terk edecek bahane de bulmuş
Verdiğinle kalmışsın tebrikler :D201 Yorumla- +1 yıl
Sana katılmakla birlikte şu gülücük pek hoş olmamış sanki dostum be :( arkadaşın yerine kendini koy diyeceğim ama koyma tabiii :) yani hanımefendi için zor durum dertlidir biraz gülücüklere dikkat etmeni rica ediyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks kesinlikle yapmadik, yapmayiz, 1. HARAM, müslümansan kocanda müslümansa sana saygi gösterip bunu kabullenmesi lazim.
Oral seks bizde cok cok nadir..
Adam gibi bir es secersen, istemidigin hicbir seks türünü sana zorlayamaz, zorlama hakki yok.. Bakin, hukuk kanununda, evli esler arasinda tzorlam ile yapilan cinsel iliskide Tecavüzdür ve suctur...
Evlide olsaniz, kimse kimsei istemedigi birsey zorlama hakki yok.. Onun icin anal isterse, istemiyorsan dik dur, yoook deee.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13-14 cm olsa yine iyi araştırmalar türk erkeklerinin penis boyu 11.5 cm diyor. 11 cm lik penis itiyor bunları bu büyük yalanlara.
124 Yorumla- +1 yıl
ya ne 13-14 ü ağzını açan 18-20 den aşağı inmiyor alem astronot olmuş uçuyor:) adamlar selfie çubuğu bile kullanmıyor direk ona takıyorlar telefonu:) arada çıkarıp ortaya dikip gölgesinde çay bile içiyorlarmış:)
Cevap sahibi+1 yılBeyler bu kadar artı alacağımı bilseydim gizliden yazmazdım yav en azından kendinizi biliyorsunuz hepinizi öptüm yanaktan.
- +1 yıl
eyvallah hatun kişi öpücükler bizden:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kişi benim teklif eden kızlarda oldu evlenmeyeceğim kızlar olduğu için boşa da gönül eğlendirmek istemedim kabul etmedim yani...
heralde tüm şartlara uyuyorum evet uyuyorum..
bakirim hiçbirinide yapmadım açıkcası..
zaten evlenmeden yapsam vicdan azabından ölürdüm galiba10 Yorumla
+1 yılOkurken igrendim midem kalkti ama senden degil erkek arkadasindan dolayi boylesi serefsizleri nasil oluyorda hayatiniza sokuyorsunuz yol ver gitsin sokaktaki kopege veririm boyle serefsizlere vermem
41 YorumlaHayat yasam tarziniz bu durumu etkiler.. Dinen Allahtan korkan diger tarafda hesabin sorulacagini biliyorsaniz imaniniz varsa iki tarafda istemez ama bu degerler yok ise yine ahlaki yonden ya yapmak isteyen olur ya da olmaz karsindaki insani iyi taniyip neleri isteyebileceginize dusunerek kanaat getirmeniz gerekir
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDine önem veren biriyim oyle olmasaydi bile midem yine bulanirdi
+1 yılbakirelik zerre önemli değil
önemli olan hayatında hiç cinsellik yaşamamış olmasıdır
ben öpüşmüş kızı bile almam ki bakireyim ayağına öpüşen sevişen ön arka her yerini yalatan adamınkini yalayan adamla sevişen ve arkadan içine alan biri bana göre önden yapıpta yaptım diyenden daha iğrenç ve kötüdür. senin gibiler bana uzak allaha yakın olsun. iğrenç yaratıklarsınız. *** *** diye can atıyorsunuzda elinize bir b*k geçiyor sanki00 YorumlaEvlilik kelimesi birtek kizin sana son geldigi halle karar verilecek bisey degil hareketleri konusmalari davranisi durusu ve sevgi evlilikte etkendir hata yapmistir kandirilmistr pismandir ve iyi biridir evlenilir ama bu onun icin yasam tarzi haline gelmistir o kizla zten sevgj bagi olusmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır= hayır. Seni hiçbir şeye zorlayamaz. Hele ki anal seks konusunda. Çünkü özellikle kadın için sağlıksız bir durum, ona bunu açıkla. Ancak daha önceki istekleri çok şirin ve normal isteklermis biraz haksızlık etmişsin.
20 Yorumla
+1 yılSak8n kilodunu cikarma hic belli olmuyor. aniden sapliyolar
72 Yorumla- +1 yıl
Bacaklarını açıp aniden girdiğim çok oldu doğru
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçenlerde zar zor ikna ettiğim kız arkadaşımla yaptık. hafif sarhoştu. orgazmını olmuştu. ve yavaş yavaş kayganlaştırıcı ve sabırla. doğru pozisyonda yapınca inanın daha çok gir diye zevkten bağrışlarla doldu oda. bugüne kadar doğru şekilde anal yaptığımda zevk almayan kadın görmedim. ama ergenken öyle yapamıyordum tabi tecrübe şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık. bozulmasın diye mi. istiyor anal?
Ikincisi kızlık bozulmasın diye anal yapıyorsunuz sanki. oraya giren amlasilmayacak gibi çok saçma.
Elinle boşalt agzinla yap ama anal yapma.
Hem çok can yakıcı hemde o bir defa olayı fasa fiso hep ister sonradan tadı bir alsin.
Yapamayacağını sebeplerini açıkla şahsen benim kocam istese ve yapmasam alınırsa alınsın sonuçta bu toto benim kusura bakmasın yapma bunu00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKeldini ellettiren şakire
Nasıl olsunki bakire?
Bakire ne anlama gelir kısaca
Kelime anlamı olarak saflık, temizlik anlamına gelir. Bir kişiyle henüz cinsi münasebette bulunmamış, kız oğlan kız, er görmemiş kızlara bakire diye adlandırılır. Toplumumuz bakireliğe çok önem verir. Çünkü bakirelik, el değmemişliğin, temizliğin ve namusun sembolüdür. Erkeklerin geneli evlenecekleri kızların bakire olanları tercih ederler.00 Yorumla
+1 yılTerk et gitsin. Sana böyle muamele etmesi seviyesizliğini gösterir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYine de bir ay falan sevgili kankalık arası takılman lazım.. bu istediğini o senden istemeli sende sırf onun icin anal ve oral yapabilirim tarzı şeyler söylemen gerekir öyle oluşursa önden çakmaz.. ama sen direk söylersen anal yapan önden de alır der bacaklarının arasına yerleştirir.
00 Yorumla nasıl bişi istiyorsun albüme bakayım belki istediğin biri vardır sjsjs
84 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSagolasin 😂
- +1 yıl
Beni buldun mu
- +1 yıl
Ablam albüm yapmış ya la 👌🏻😂😂
Valla şerefsiz bir kafa.. sinir oldum..
İstediklerini elde ertikten sonra böyle iftira atip tutanları gebertmek lazim.. bu nasıl sevgi bu nasıl. .. neyse ne diyim sinirden titriyom valla..
Sen bu alcakla nasil devam edecenki?21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. o hünerlere sahip birine bakire denmez bence zarlı fahişle arkadan motorlu falan denmeli öyle oruspulara bakire diyorsunuz ya bakirelere ayıp oluyor
bakire olup o dediğin şeyleri yaptığını bildiğim bir insanla asla evlenmem bir kerede ben kayarım sonrada tekmeyi koyarım götüne00 Yorumla
+1 yılBu neyin kafasi ya, herseyi yap ama bakireyim diye dolan. Beynin yanmis bekarerin olsa ne olur olmasa ne olur
60 Yorumlacogu kişi yorum yazarken ya fantazilerini yazıyor ya da kendini bu konularda üstün gösterip burdan prim yapmaya partner bulmaya çalışıyor bir yaşadığını on anlatiyor isin garibi kimse kimseyede inanmiyor ama tabloda değişmiyor
00 YorumlaDoyumsuz bir ihtiyaçtır seks
Yemek yemeye doyum oluyor mu?
Her gün yeniyor..
Mastürbasyonun son evresinde beyin doğal bir uyuşturucu salgılar (endorfin) bildiğin üzre uyuşturucu da bağımlılık yapar.02 Yorumla- +1 yıl
dopamin o kardeş endorfin değil :(
O nasıl bir kafa yapısı öyle? Sorsaydın keşke erkek arkadaşına, daha önceden kendisi arkadan birine vermiş de senin geçmişin hakkında ondan mı öyle emin konuşuyormuş? Yol ver böyle birine! Değerli zamanını hak edecek birisiyle yaşa.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya hani bir düşündüm nasıl güvendirebilirim diye olmaz ki ne desen güven vermez hiç tanımadığın biri nerden bilcen çok mesajlaşmak konuşmak lazım tanımak için o da zaman alır
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Çok can alıcı bir soru. Tebrik ederim. Namusu bakirelikte arayan beyinsizlere ithafen gelsin... Benim düşüncem beni seviyorsa bende onu seviyorsam bakirelikmiş namuslulukmuş filan asla aramam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa asla yapma anal ne demek ya sana var ya yapmaman için bin tane sebeo sayarım ne kadar temiz olsanda pis abi yaltigina yapacağına bin pisman olacaksin
40 Yorumla
+1 yılYüz vermeyip soylarını kurutabiliriz ama inanlar var demek ki
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylelerini bulmak için çok mu arıyorlar bilmiyorum ki. Zaten o adam olsa kızlığını almazdı. Böylesinden her şey beklenir. Sıkılınca bir kılıp giydirir, yarı yolda bırakır. Olan da bu kızın geleceğine olur. Ha karaktersizse diktirir ve adete denk getirir bir salağa kandırır o ayrı.
00 Yorumlasorun olmaz oda gider başkasına yaptırır takma kafana gül gibi yaşarsınız..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire eş isteyen erkekler aradığınız bakire böyle bisey mi? 😃
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl** Eksileyenler kuyruk acınızı anlıyorum. Tam da sizden bahsettigimi anlayıp üstünüze alinmaniz güzel. 🙈😃
+1 yılDüşlerin ve muhteşem ce çizilmiş bir tablo gibi duran ve baktıkça kendine çeken kokladıkçs içini hareketlendi ren yaladıkçs eriyip içimi bitiren vajina kutsal hazine
01 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan iliskiye girdigim bir kac arkadasim var onlar ne zaman nerde ne yapmak isterlerse onu yapiyoruz birisiyle yolda carsida denk gelsek selamlasmiyoruz bile ama ne zaman mesaj atti sabaha kadar egleniyoruz. birisi anala karsi ve bakire onla saatlerce sevisiyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal oral yapacak birini bulduysan kizligini bozmasini istemiyorsan kendin yönlendireceksin, kendin alip arkadan s*kacaksin ki güvensizlik olmasin,
Neden bukadar anal oral yapma hevesi var?00 Yorumla
+1 yılEvet, erkekleri çözmüşsün😀 Bu ilk insandan kalma bir gelenek. Avcı -toplayıcı toplumlarda gelişmiş bir elde etme içgüdüsü. Hepsi öyle değil ama emin ol😀
00 Yorumlaön sevişmeyi bilmeyenler 3 posta 5 posta diye konuşur ama esas keyif ön sevişmeyi uzun tutmaktadır hem erkeği hemde kadını doyurur ön sevişme ve alınan hazzı yükseltir..
00 Yorumla
+1 yıl1 kızın peşinden 5 erkek koşarsa,
1 erkeğin peşinden 5 kız koşarsa,
Boşta kalanlar ne yapar , aç kalır.
1 kişiye 1 sevgili yoksa herkes aç kalır.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti 80 milyon. Kız erkek oranı neredeyse yarı yarıya.
Bu sitenin aktif üye sayısı kaç bilmiyorum ama istatistik için yeterli değildir bence ;-)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kişi gırgır olsun diye yazıyor zaten.. Bazıları hayal ediyor o nu yazıyor. Her yazılana inanma bence. . Hayal dünyasını yansıtan % de 90 gibi...
00 Yorumla Uuzun tanımana gerek yok ona sadece de ki benimle birlikte rahatlamak ve seks yapmak istiyorsan benim kurallarıma uyacaksın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Güven meselesi böyle soru sorarak anlasilmaz. Bu iki kisi arasindadir. Güvenilecek erkek bulursun sitedeki herkes yav. sak degil sonucta
114 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsitede aramıyorum
Gizli Soran+1 yılben öyle tanımak vs ya da çevremde gördüğüm birini istemiyorum öyle olsa zaten güven sağlanır. sadce seks amaçlı görüş bir daha görme amaç bu
Gizli Soran+1 yılevet
Gizli Soran+1 yıldüzenli istesem sevgili yapar onunla olurum. Anlık istek olayı da değil. Öyle olsa çevir birini yat gönder amaç bu değil
- +1 yıl
Ee amac ne o zaman. Adami ayarlicaksin sonra sadece bir defa sevisip bir daha sevismiceksin. Bunun mantigii yok sacma yani. Bir adami sectiysen demek ki onu begenmissin demektir. Ki begendigin insanla da defalarca sevisirsin zaten. Neden bir defa yapip bir daha yapmiyosun bu bana acayip tuhaf geldi
Gizli Soran+1 yılben devamlı görüşecek olsam sevgimle yaparım. Sadece yattığım adamı neden devamlı göreyim.
Gizli Soran+1 yılistemiyorum işte bu da benim tercihim. Aynı kişiyle yatacak olsam bu tür ilişki neden arayayım
- +1 yıl
Ohooo cok sacma bu. Sen hayatta bulamazsin o kisiyi. Böyle bir sacmaligi kabul edecek erkek yok. Birisi sana tamam kabul der. S. ker sokar ondan sonra cani isteyince 1 hafta sonra yine pesine düser. Hayir o bir defalikti dersin. Bu defa sana şantaj yapar tehdit eder. Her yerde yoluna cikar. senin istedigin gibi birsey mümkün degil. O tadi o zevki alan adam bir defayla birakmaz sen bunu anlamiyosun işte
Gizli Soran+1 yılherkes sen değil demek ki
- +1 yıl
Ben öyle tek seferlik erkek degilim. O kadar mal olmadim daha. Benim de hic sevmeden asik olmadan sevistigim insanlar oldu cok. Fuckbuddy tarzi. İlla aşk sart degil ama öyle bir kere sevis sonra bir daha sevisme görüşme bu nasil. bir sacmaliktir ya. Tam abaza işi. Öyle azgin kuduruk abazalar tek sefer sevismeyi bir kenara birak bir kere elleyip avuçlamak icin bile siraya girerler. O abazalari mahalle aralarinda, işsizlerin gezdigi parklarda cok kolay bulabilirsin. Kalitesiz adamla kalitesiz ve igrenc bir seks yapmis olursun. Senin tercihin senin hayatin özgürsün
guveneceguin bir erkekle tanisman. gere ki r ya da guvendigin bir kuzennin varsa onlada yatak iliskisi olur guveniyosan.. benim ole konsu kizi vardi sevismek icin takiliyoduk
00 Yorumla
+1 yılBunlarin tek sebebi "yokluk ve nefs" dir..
Yokluktan sacmalayan pipi beyinliler, bulduklarinda nefs lerine yenik duser...10 Yorumla- Devamını Gör (731)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar