Sevgilim anal seks yapmak istiyor. Ne yapmalıyım?

4.5 yıl oldu ilişkimiz. Bana bugün anal ilişki istediğini söyledi. İstersem ilk ve son olur dedi. Başta hayır demiştim kadınlık gururum var dedim ama lütfen filan demeye başladı bir sefer de olsa yapsak olmaz mı çok dikkat ederim canın çok yanarsa hemen bırakırız lütfen 1 seferde olsa yapalım dedi. Çok nadiren benden bir şey ister 4.5 yıl boyunca 2 kere bir şey istedi benden cinsellik değildi bunlar. Çok nadir istiyor hayır desem üzülecek trip atmıyor soğukta davranmıyor, bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor konusunu da açmıyor ama üzgün olduğunu anlıyorum. Anal ilişki de istemiyorum ama benden çok nadir bir şey istiyor ve 2 isteğine de hayır demiştim. İlki ilk yılımızda bana ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi buna hayır dedim utandım sonra saçma olduğunu anladım önümüzde ki aylarda tanışmıştık. İkinci isteği onun doğum gününde bana hediye olarak aldığı elbiseyi giymemi istemişti ben başka bir şey giymek istedim giymedim o elbiseyi. Nadiren istiyor ikisini de yapmadım bu 3. Anal istemiyorum ama o bir seferde olsa yapalım istiyor. Ne diyebilirim ona?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevabım hayır oldu. Kadınlık gururum var dedim. Üzüldü ama tamam seni zorlayamam istemediğin bir şey için dedi. Sonra da hafta sonu yeğenlerini gezdirecek sende gelir misin dedi ama bunada hayır dedim. Sizce ona iyi yapmış mıyım?
Sevgilim anal seks yapmak istiyor. Ne yapmalıyım?