AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
715Cevap
anal sanırım herkes kabul etmeyeceğinden belki tek şansım olabilir denemek için
no anal.. hiç bir zaman anal yapmayacağım.. kesinlikle vajinal oral seks çok daha iyi
yani dogali varken ne gerek var dönemeçli yollara bence vajinal iyidir.
Eziklik başka bişey değil. Kuş otmeyince çeneye vurur misali
Tam benim de yaşamak istediğim şey bu işte, anal olmasada olur saatlerce oral seksi ve sevişmeyi birleşmeye tercih ederim
Bazı insanlarda beyin yerine hafıza kartı takılı olduğu için virüs bulaşmış haldeler. Beyinleri mercimek kadar olduğu için ne desek az.
Sözüm meclisten dışarı.
hayvanlik dogamizda varr 😂😂gene olsa gene yaparim 😂
genel olmasa bile % 85i xper ve geyik muhabbeti geri kalan 1lik kıısmda zaten sorma onları
o kadar ucube seks olmaz zaten, günde bir kere normal, bazıları hava olsun diyerek çok abartılı yazıyor,
Öyle yazılarda oluyorki Dr. bile sormaktan çekiniyorsunuz, Cevabındada gerçeği görüyorsunuz.
kız golü atmış gitmiş ya la.. 2 aydır falan sevişmiyorum yalan yok :D
En saçma soruların sorulduğu havaların atıldığı heryerden öğrenilecek soru bile olmayan sorunlar vs vs sürekli tekrar aynı konular aynı havalar
Bende böyleyim ama yorum yapanlarım büyük ihtimal trol olduğunu düşüneceksin.
Manyak işte seni rahat görmüş anal yaparken hatat geniş gelmiştir anüs.
Nasıl yani o ne demek?
Yani anal yaparken sanki daha önce yapmış gibi davranmışsındır azda olsa.
Ağlayacak konuma geldim. Kendimi sürekli çektim zorladı. Zannetmem
Seni haketmiyor o zaman bu ya ayrıl istersen ilerde daha cins şeyler söyler bu.
Keşke o kadar kolay olsa. Girdaptan çıkılır ama benim meseleden pek mümkün değil.
Niye ki ilişkiye girdiğinden dolayı tehdit mi edecek?
Ailesi bırakmaz. Gelir ailemle konuşur yine de bırakmazlar.
hata yapmışsın. Vermeseydin daha iyi olurdu peşinden koşardı şimdi ise ne yapıp edip senden ayrılacak. Bahane bulmaya çalışıyor
Baş tekmeyi gitsin sana inanmıyor guvenmiyorsa her şeyde öyle yapar
Yav he he yaptım de geç Allah'ın sığırını ikna etmeye mi çalışacaksın
İsteyecektir her insan gibi oral olur da anal ypma tabi
evlilik seksin resmileştirikmiş halidir. Uyum olmazsa oda uyum olanına bakar. İster istemez bu böyle.
Gerçekten istemiyorsan hayır de. Kimse seni zorlayamaz buna hakkı yok.
Böyle erkekler genelde kadına kendini özgüvenli ve cinselliğe hakim olduğunu gösterme çabası içindeler ama hepside boş teneke gibisir vurursan anca ses çıkar icraati yoktur
Aynen öyle insanlar bence yaşadıklarını değil yaşamak istediklerini yazıyor
Bazılarıda yaşadığının yanlış olduğunu
Kendisi gibi bir suç ortağı var mı diye yazıyor salla gitsin
var bak.. https://i.ytimg.com/vi/M9aZXJ_n9Vk/hqdefault.jpg
Evlenmem! Çünku oyle bir hatun tutarsız olur ilk basta kendini kandırıyor ve sonrada gelecekteki kocasını kandırıyor biri haric tüm deliklerini doldurarak...
Analdan hep uzak durmuşumdur hiç bir zaman cezbetmedi beni
Vardı benimde öyle bir seks arkadaşım çok güzeldi herşey fakat sonrasında pek sarmadı ya 😂
Bana ulaşabilirmisin
nerede yaşıyorsun , ben de tam bahsettiğin şekilde bir ilişki düşünüyorum , duygu olmadan uzun uzadıya tanıma olmadan ama güvenli
mesajlaşmak isterim seninle anlaşabiliriz , evli değilim
Haklısın aslında. Ama bizim toplum abartmayı ćook sever dimi...
Seks doyumsuzluktur
Islevini korudukca organ ve hormonlar 'aclik' olacaktir
farklı farlı fantaziler demişsin cevabınıda vermişsin sorduğun sorunun hayal ve fantai dünyası
Valla ben varım sadece el ele tutuştum başka bir şey yapmadm
Ben varım bakirim ve helalimi bekliyorum bunu herzaman da belirtirim
koptum yaaa :D burdakılerın maşşallhı var yaa hıc olmamış wahh tuhh yaazıkk :D
O adamin kafasini bilmemde. Sizin gibi slak kizlar oldugu surece herkes kullanip atar.
sen harbiden çok safmışsın belli eleman seni bigüzel kekliyor.
Nasıl yani?
analı kabul etmen sırf çok istiyor diye sonrada daha önce yapmışsın gibi seni yargılıyor verdiğin acının karşılığı bumu.
Elbette değil.
ayrıca evli olmadığın tam olarak ilişkinizn ne olucağı muamma olan bu devirde nasıl güvendinde bakireliğini ve analı verdin inanamıyorum !
Yargılama, ben bunun pişmanlığını oldukça yaşıyorum zaten. Ama ikna edemiyorum. Benim yaptığımın aptallık olduğunun farkındayım
tm hata yapmış pişmansın anlıyoruzda bukadar özgüvensiz küçük düşürme kendinei istemiyorsan yapma kendine açı çektirme sırf seviyor üzülmesin diye herhaltı yaparsn daha çok üzülürsün.
Sanırım haklısın..
umarım söylennenlerden ders alırsın seviyor aşık yapmazsam beni bırakır boşta kalırım diye düşünürsen istemediğin daha çok şeyler yaparsın.
evlenince eşine ayak uydur kendince birşey yapma orta okullu
Koca buldunda, evlendinde , senden oral istedi, sende yapmadın da bide sorun oldu. Ey allahım
tadını alsa böyle konuşmaz
Koca bulmak cokmu zor bir bu kadar takilyosnn buna. Sen evde kalmissn sanirim
Ya ya sorma 😛 Nasıl da yarama tuz bastın
seks evlilikte onemlidir fakat bazı kurallar gerektirir bu kuralları 2 kişi koyar
Neden sorun olsun? İstemediğin birşeyi yapmamak en doğal hakkın değil mi?
Yalniz biz ona bakire degil
Ruhu sksmis diyoruz.
Tecrübeli biri olarak analdan zevk alman için etkili bir iki taktik verebilirim buradan uzun olur sorular gerek
Tabi ki anal. Ben simdiye kadar aldigim hic bir hazzı vajinadan alamadim. Anal bir baska güzrl oluyo ya. Yanlis mi düsümüyorum acaba?
Tamam da bu sorduğun soruyla çelişmiyor mu?
"Anlık istek olayı da değil. Öyle olsa çevir birini yat gönder amaç bu değil"
güven diyorum. HERhangi biri olacak olsa güvenmeden şansa bırakcak o zaman çevir yat gönder yaparım diyorum
Güven diyorsun da maalesef güven ilişkisi de tanımadan ilk gördüğün an da oluşan bir kavram değil. Arada bir demişsin soru başlığında ama güncelleme tam tersini söylüyor. Seks anında her şey olabilir ve seni bir daha göremeyecek olan partnerinin de pek umrunda olmazsın. Her an bakirelik gidebilir yane :)
Önceki partnerlerine başvursan?
Ben de senin gibi birini arıyorum.. seks hayatımda olmayan anal ve oral seksi doyasıya yaşamak istiyorum..
Hepsine katılıyorum haklısın ama bu konuları neden bu kadar kendine dert edindin salla kim ne derse desin
Cok haklisin gururuna yediremiyo bazi erkekler sanarsin hergun biriyle yatiyor playboy yav 😅😂 anca elini... 😅
Senin cinsellik dışında içi dolu bir tartışma acacagin Birgün olacakmi acaba?
Bende onu merak ediyorum!
Harika tespitler, kutlarım seni hemşire. Kim bunlar biliyor musun, hiç kadın görmemiş, cinsellik dahi yaşamamış abazalar çoğu.
O gizli pembelerin cogu yine erkektir zaten dedigin gibi cogu yalan. Bu kadar cok soru olmasi da dogal cunku cinsel acligin afrikasinda yasiyoruz.
ondan ayrılacaksın ama taşaklarına vuracaksın sen beni orosp.. mu sandın pi.. ç diyeceksin ve sen aptralın tekisin
Yalan söyleyince kimsenin eline birşey gecmez. Gercekleri soylemek daha samimi. 16 - 17 cm penise sahibim 5 - 7 dakika da boşalırım. Arada 6 - 7 posta atarım ama hergün değil.
Daha cok cektirir o sana her dedigini yaparsan öyle... benden once de baskalariyla olmus deyip seni kapının onune koyar :D onun yolunu yapiyor simdiden baskalariyla yapmissin diyerek ;)
Evlenecegin kişiden tiskinmemen lazim. Ve ikinizinde temiz oldugun oral olabilir ve vajinada olabilir... ama anal haramdir. Ve kadin için ileride saglik acisinda hic iyi olmaz...
En başta adam senin kızdığını bozmak istemiyor çünkü bozarsa başına kalacaksın onun hiç bu yandan düşünmemişsin galiba yazık sana. Seven insan asla analı istemez iğrenç ve sağlıksız bir şey
Denedin mi hiç bazıları çok zevk alıyor özellikle istiyorlar
Sağlıksız ve iğrenç bir şeyi denemem abicim
Doğru haklısın hakmolan ne ise o fimi
Sende istiyorsan yap istemiyorsan yapma bu kadar basit
Neden istiyormuş sordun mu bunu? Asil amacinje merak disinda?
Bilemezsin ilk once taniman gerek ve iradesi güçlü olmalı bu kisinin
Mal oldukları için çükleriyle dünyayı yöneteceğini falan sanıyor bazı kıt beyinliler
hepsini anlarım da hayal dahi etmeyen bir erkek bulamazsın :)
Bıktı senden artık, tadını biliyor ne de olsa. Yol gözüktü sana.
Oh iyi atmak için sebep de bulmuş az daha kullansın bahane edip atar 😊