?
Cinsel yönelimimden emin olamıyorum. Siz kendi yöneliminizden nasıl emin oldunuz?
?
Selam
Erkeklere ilgi duyduğunu belirtmişsin homoseksüel değilsin onu aklından çıkart çünkü homoseksüel birisi karşı cinse ilgi duymaz bedeninden memnunsun herhangi bir sorun yok kız olmak seni mutlu ediyor ama kızlara da ilgi duyuyorsun biseksüelsin hem erkeklerin kızlara cinsel ve duygusal anlamda ilk diyorsun sen biseksüelsin.
#perso
Erkeklere ilgi duyuyorsan homoseksüel olamazsın. Kızlara ve erkeklere ilgi duyuyorsan biseksüel oluyorsun. Yine de hislerinden emin olmadan kesin bir isim belirleme.
Ben hiç aşık olmadım. Daha önce bir erkeğe veya kadına ilgi duymadım. Ama erkek daha olur gibi hissediyorum. Bir kadına ilgi duyacağımı düşünmüyorum.
Ben eşcinsel biriyim senin geçtiğin bütün duygulardan geçtim. Uzun uzun yazmak istemem ama çok iyi düşünüp karar vermen gerek. Kimin ne dediğine bakma. Bu gibi durumlar iç güdüsel dir bunu yaşayan bilir.
Cinsel yönelimden eminlik diye bir şey yoktur, sağlıklı her insan karşı cinsine ilgi duyar.
Hemcinsine ilgi duyman için hormonal sıkıntılara sahip olman icap eder..
Cevap
5Cevap
yani belki yanlış bir yönlendirme olacak ama bir erkekle birşeyler yaşarsan ne hissettiğini daha iyi anlayabilirsin
Yani erkekleri görüntü olarak beğeniyorum ama sanki sadece o kadar
Biseksüel olabilirmisin her iki cinse de ilgi duyuyormusun filmlerde mesela
Bu konuda yardımcı olabilirim çünkü tecrübe edindim ve gerçeği gördüm
Yardımcı olayım
anlayamadım, kime karşı arzu hissediyorsun
Lezbiyensin sen daha Çok
ben 7 yaşımda anlamıştım hay olduğumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?