Lütfen yargılayıp, küfür edecek insanlar bu soruyu terk etsin. Ben hep biseksüel olduğumun farkındaydım ama daha önce birine karşı hiç böyle güçlü hisler beslememiştim. Sınıfımıza yeni gelen bir kız var ve kendisi çok maskülen biri. Sürekli bakışıyoruz ve içim kıpır kıpır oluyor. Ona direkt sorsam ve beni yanlış anlasa cidden çok kötü olur. Sormadan nasıl öğrenebilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
birine soyle gidip herhangi bi cocuk hakkinda fikrini sorsun ilgisi var mi yok mu anlarsiniz bi sekil
Mantıklı teşekkürler
Tatlım onunla vakit geçirmen gerek. Biraz vakit geçir kendisiyle samimi ol daha sonra konu konuyu açar ve öğrenirsin bir şekilde
Zaten yakın olmaya çalışıyorum ama soğuk ve sert birisi olması beni çok zorluyor
Hmm 🤔 o zsaan işin biraz daha zor. Pat diye sorulacak bir şey de değil ki
İşte bende o yüzden bu konuda bilgili biri bulmak umuduyla yazdım, ama çoğu kişi zaten denediğim şeyleri tavsiye ediyor işim zor gibi :D
Önce onunla tanış biraz samimiyetiniz olsun zamanla anlarsın belki de paylaşır kendisi
Çok soğuk ve sert olduğu için çevresindekilere uzak davranıyor
Tanışmanın konuşmanın bi yolunu fırsatını yarat dışarda öyle görünüyor olabilir yakından tandiginda altından çok başka bi insan çıkacaktır
Cidden inan çok çabalıyorum ama dışarı çıkmayı teklif edince 1 kere kabul etse 3 kere reddediyor hep tek başına takılmayı tercih ediyor. Yapısı cidden çok garip. Umarım anlatabilmişimdir.
zor bir durum ilk önce tanış konuş güvenilir biri mi sır saklar mı anlamaya çalış bence
Zaten konuşuyoruz sürekli yanımıza çağırıyoruz falan biraz soğuk ve sert bir yapısı var duygularını fazla açmıyor insanlara karşı
Ya biraz uğraştırır onu öğrenmen kolay feğil ama imkansız da değil
Evet :/
Lgbt hakkındaki düşüncesini sor ordan yürü bu kadar basit
Direkt sormam garip olur
Direkt sor demiyorum Once bi tanış konuş Muhabbet esnasında sor
Ya ben yakın arkadaşlarımla bile lgbt hakkında hiç konuşmadım yani arada bir konusu illa ki geçti aramızda ama ne bileyim ona sormaya çekiniyorum. Duygularımı anlayıp karşılık vermesse ve lgbt ye karşı önyargısı varsa sapık olduğumu falan düşünür diye korkuyorum. Ki kıza hayvan gibi bakıyorum yani gözlerimi alamıyorum ondan öyle söyleyeyim ahahhssh beni yanlış anlaması istediğim en son şey.
Nasıl istersen öyle yap benden bu kadar
Teşekkürler yinede yardımcı olmaya çalıştığın için
Rica ederim
Cinsel yönelimi farklı olan insanlar hakkında ne düşünüyorsun de samimi ol gez filan öyle anlarsın
Direkt sormam biraz garip olmaz mı?
Tabi öyle garip olur ama ben bı iş arkadaşıma sormuştum kızla flört dönemindeydik 2 tane gey arkadaşım vardı benim pat diye sormuştum merak ettim filan dedim veya konu konuyu açar öyle sorabilirsin
Denerim teşekkür ederim
Diğer kız yorumlarına filan baktım da benim yazdıklarıma göre daha mantıklı onların cevapları ne kadar sert olursa olsun samimi olmaya çalış kötü bi durumunu anlat belki öyle teselli edebilir seni ve öyle samimiyet başlayabilir ama kötü durumunu kimse yokken anlat ki seni teselli etsin
İnan çok deniyorum her fırsatta konuşmaya çalışıyorum ama dediğim gibi zor bir insan beni biraz fazla zorlayacak gibi
Zorluk güzeldir aslında bu arada kaç yaşındasın ailenin kulağına gitse sıkıntı çıkacak yaşta mı o da önemli birde saklamayıp herkese söylerse çok dışlanırsın erkekler biseksüel lez kızları biraz severler şahsen ben lezlere karşı çok ilgi duyuyorum biraz Dikkatli olmanda fayda var en iyi ihtimal bence dışarda gezip tozarken konuyu açmak ama ilk gezmede değil ikinci veya üçüncü gezmede ac bu konuyu mümkün olduğunca dikkatli ve emin adımlarla ilerle
12. Sınıfa geçtim bu sene. Ailem öyle çok çirkef bir yapıda değil şükür. Babamı bilemiyorum ama annem bunu ne kadar hoş bulmasada arkamda duracak bir insan. Aynı şekilde arkadaşlarım da.
O zaman daha rahat olabilirsin ama dediğim gibi birkaç gezmeden sonra aç konuyu
konusarak davarnıslardan
Zaten konuşuyoruz sürekli yanımıza çağırıyoruz falan biraz soğuk ve sert bir yapısı var duygularını fazla açmıyor bana karşı. Ama diğer kızlara daha mesafeliyken benim sürekli gözümün içine bakıyor ve bir şey soracağı, isteyeceği zaman ilk bana geliyor o kadar kişi arasından.
bu durumla ilşikiyi cozmek zor
İşte bende o yüzden sordum
giyim hal tavır bunlar yardımcı olur
İşte dediğim gibi çok maskülen. Zaten basketbol oynuyor. Az çok anlarsın demek istediğimi. Belki maskülenlik sadece tarzıyla alakalıdır bu yüzden emin olamıyorum. Davranışları erkeksi, ses tonu, tarzı falan.
bunu dogal yapıyorsa dusundugun gibi ama belki bazı seyleri baskılamak içinde olabilir
Bilemiyorum bende çok kararsız kaldım sadece dıştan bakarak anlayıp ona göre hareket etmem çok saçma olur
aynen yetersiz veri ile karar olur
Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için
Fake hesaptan yaz?
İnstagramını bilmiyorum sadece telefon numarası var
Rehberi bağla instaya bulursun
O hiç aklıma gelmemişti bak denerim teşekkür ederim
Çaya çağır. Gözlemle
Çaya mı hahshaha
Kahve?
Yani olabilir ama tek onu çağıramam o kadar bi yakınlığımız yok
Bişi olmaz be
Ona ne soracaksin