Selamm,
Yeni tanıştığımız karşı cinsin, cinsel yaşamımıza uyumlu olup olmadığını anlamak için ne gerekir?

Selamm,
Yeni tanıştığımız karşı cinsin, cinsel yaşamımıza uyumlu olup olmadığını anlamak için ne gerekir?

Yeni tanıştığın biriyle cinsel uyumu önceden kesin olarak anlamak zor, çünkü gerçek uyum ancak deneyimle ortaya çıkar. Ancak bazı ipuçları, genel olarak ne kadar uyumlu olabileceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir:
1. İletişim Açıklığı: Cinsellik hakkında konuşmak rahat mı, yoksa konudan kaçıyor mu? Açık iletişim, ileride uyum sağlamada büyük bir faktördür.
2. Beden Dili ve Çekim: Fiziksel olarak birbirinize çekildiğinizi hissediyor musunuz? Beden dili, dokunuşlar, göz teması gibi unsurlar bu konuda fikir verebilir.
3. Değerler ve Beklentiler: Cinselliğe bakış açınız benzer mi? Örneğin, biriniz daha duygusal bağa önem veriyorsa, diğeriniz daha fiziksel bir bakış açısına sahipse bu ileride sorun yaratabilir.
4. Duygusal Uyum: Cinsellik sadece fiziksel değil, duygusal bir bağ ile de güçlenir. Eğer duygusal olarak bağlantı hissediyorsan, cinsel uyum da daha yüksek olabilir.
5. Önceki Deneyimler ve Tercihler: Kendi deneyimleriniz ve sınırlarınız hakkında konuştuğunuzda karşı tarafın tepkisi nasıl? Açık fikirli mi, yoksa yargılayıcı mı?
Tam anlamıyla uyumu test etmek ancak ilişki ilerledikçe mümkün olabilir. Ama bu tür işaretler, baştan bazı şeyleri sezmenize yardımcı olabilir.
Gerektiği zaman çat diye sorarım açık açık hiçte lafı dolandıramam.
Konu önemli çünkü
Teşekkürler ✌️
Kokusundan.. çok klişe oldu ama
Yeri ve zamanı geldiğinde konunun ambalajını açıp fikir ve düşüncelerini öğrenirim.
Nitekim her zaman sevgi yumağı olup sarılıp uyumayacağımız belli.
Kimisi uyumlu oluşun Nirvana seviyesinde dolanırken, bazıları manastır yaşamı gibi çıkabiliyor.
Cevap
6Cevap
Evlenince ilginç olay beni deneyimleyecek bende onu birbirimizi çözeceğiz 😂
zamanla anlaşılır bu ancak.
Bu sorarak falan anlaşilcak bir şey değil kime sorsan libidosu tavan yaşayıp görürsün
Ben ve yine o mükemmel gözlemlerim işte naparsın
Estağfurullah bu işi diyince sanki sadece cinsellik konularından anlarmışım gibi oldu 😅
Thankss
Hiç bi şey gerekmiyor çekim varsa sohbet ederken bile anlıyorsun zaten
Bilmiyorum yorumları okumaya geldim 😄 Uyumlu olduğunu düşünüp de uyumsuz olduğunu sonradan anlarsak peki...
Bakışlardan konuşma tarzından duruşundan anlarım yani bir şekilde
Anlayamayız 😂
O an geldimi anlarsın tarife gerek yok
Bilmiyorum bir kere denemek lazım
Onun cinsel enerjisini hissedersin.
Bu birlikte olmadan pek anlaşılamaz
Sohbet belli eder
Her şey bitti o kaldı, gerekmez
Samimiyet lazm
Bir defa yatmadan anlamak zor
Ilk basta konuşulmaz heralde
dikişerek