- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece karşı cinse değil, kendi cinsinize de ilgi duyduğunuzu fark ettiğinizde ilk başta çok kafa karıştırıcı olabilir. Hem erkek hem de kadınlarla bir ilişki hayal edebiliyorsanız cinsel ve duygusal olarak her iki cinsiyete de ilgi duyuyorsanız, biseksüel olabilirsiniz. Ancak kadınları cinsel açıdan çekici bulsanız bile, sadece erkeklerle bir ilişkiyi hayal edebiliyorsanız (veya tam tersi), biseksüel tanımı uymuyor. Çok erken veya sadece sosyal baskı nedeniyle kendinizi tek bir etiketle sınırlamamaya çalışın. Cinsellik sadece akışkan değildir, heyecan vericidir, harikadır ve birçok yüzü vardır. İstediğiniz her şeyi denemekte özgürsünüz ve cinsel aktivitenizi hemen (hetero, homo, bi) olarak adlandırıp dışarı çıkmak zorunda değilsiniz. Önemli olan, deneyimleriniz ve cinsellik konusunda rahat hissetmenizdir. Başkalarıyla deneyimler yoluyla sizi kimin çektiğini öğrenirsiniz. Kendinize sorun: erkeklere ve kadınlara nasıl bakıyorsunuz? Onu gördüğünüzde kalbiniz mi atmaya başlıyor? O sana sarılınca şaşırıyor musun? Onu öpmek ister misin? Onunla seks yapmayı hayal ediyor musun? Bu ve benzeri sorular üzerinde ne kadar çok düşünürseniz ve ne kadar çok deneyim kazanırsanız, cinselliğinizin o kadar farkına varırsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı birşeyler var bende özellikle yanındayken çekiniyorum rahat olamıyorum çünkü sanırım o beni sadece bff gibi görüyor bende de bu suçluluk duygusu uyandırıyor (eskiden ama açılmıştım bunu biliyor)
Ve sınıfta orta okul ve lisede o kadar kişi vardı ki beni dışlayan (en yakın arkadaşım ve ailem de boşanmıştı yanımda olmadı o demekki arkadaşım değilmiş 8 sene ama çok yakındık hergün benle konuşuyordu diyebilirim) neyse
O kızı tam unuttum derken ( 16 yaşımda ) tekrar biraraya geldik hatta bu sefer evinde kalmıştım onun yine aynı hisler kabardı bende
Özellikle bi sakinlik olunca bana bakışları onunla öpüşme isteği uyandırıyordu bende bu yavaş yavaş artı onlayken
Ama onun verdiği karşılık aynıydı kaçıyordu ne tam iletişimi kesiyor ne de böyle işte sanırım Ona olan ilgimi seviyor beni değil (ego tatmini birnevi)
Soran+1 yılBunu herhangi birine anlattığımda sapık veya saplantılı takıntı haline getirdiğimi söylüyorlar ben de bundan rahatsız oluyorum
Başka birine ilgi duyamıyorum sanki bağ kuramıyorum başkasıyla- +1 yıl
Bilemiyorum belki de cesareti yok bu konuda, sonuçta sen açılmıştım ben ona diyorsun. En geç sen bunu söyledikten sonra irtibatı keserdi diye düşünüyorum. Karşındaki kişi nasıl biri bilmiyorum o sebepten pek bir şey söyleyemem. Boşuna umutlandırmakta istemem açıkçası
Soran+1 yılEvet zaten en son ben biumutla yani bağlandım ona tekrardan ama o da bituhaf gerçekten çok yakın olduk seks olmadı öpüşmek de aynı şekilde ama oldu bişeyler yani belki o da kendini keşfetmek istiyor ya da herneyse ama tek bildiğim onunla anlaşamıyorum beni ezmeye çalışıyor ego tatmini peşinde ve herkes ona aşık gibi zanediyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılKendine sor hangi cinsle seks yapmak sana heyecan veriyor? Hayal kurduğunda aklına kadın mı, yoksa erkek mi geliyor. Belki anlaman için yardımcı olur. Duyguların hangi cinste kabarıyorsa, o kişilerden etkileniyorsundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok erkek geliyor bazen de kadın ve sevdiğim birkız vardı o
Ama suçluluk duygusu var bende
Soran+1 yılOna karşı güzel şeyler hisediyordum ama sonradan bu acı vermeye başladı
- +1 yıl
Suçluluk duygusu oluşuyorsa kadınlara karşı duyduğun şey hayranlıktır. Geçici bir durumdur.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım tacize uğradığın için kendini yetersiz ve zayıf olarak hissediyorsun Bu yüzden kafan karışık Psikiyatrist seni daha iyi yönlendirir Buradakileri pek kaale alma
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğa gidiyorum bunu tam konuşmadık henüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse Bisexül dogmaz bu tatdıgın ilk cinsellikte hemcinsim veya erkek ilk kimle ney tadıp mutlu oluyorsan secim yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal ya da cinsel anlamda kadınlardan etkileniyorsan biseksüelsin
24 Yorumla
Soran+1 yılKadınları beğeniyorum
Erkekleri de kabul edemiyordum mesela bu sonradan ilgi aldıkça kabullendim
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Biseksüelsin
Soran+1 yılKabul edemiyorum ve emin de değilim
Nasıl olcak böyle bu
Cevap sahibi+1 yılKabullenmek biraz zor oluyor. Ama bu senin yönelimin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamana yay kendini daha da tanı derim ben biseksüelliğime yeni alıştım
Duygusal ve cinsel olarak iki cinse ilgin nasıl?08 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim erkeklere yaklaşacak veya onlarla bir şey yaşayacak özgüvenim yok yeteri kadar kadınsı olmadığımı düşünüyorum ve fiziğimi şu an beğenmiyorum ve taciz akran zorbalığı vs da olduğundan kendimi suçlu ve yetersiz değersiz hisediyorum bunun için de psikoloğa gidiyorum şimdi
Soran+1 yılHislerimse şu şekilde erkeklerin (kaba olmayanların ve bakımlı ya da nasıl desem içindeki feminen tarafı kabul edebilmiş erkeklerin yani bakımlı maço olmayan erkekler) onlara karşı bir şey hisediyorum cinsel ve hoşlantı olarak daha baskın bende
Soran+1 yılVe birhis daha var sapkınlık mı değilmi bilmiyorum
Soran+1 yılKadınlara karşı her zaman değil çünkü bunla boğuşuyorum bazı durumlarda oluyor cinsel de oluyor tanıdıkça duygusal da oluyor ama ben bunu kabullenemiyorum ama hayatımdan da çıkaramıyorum bitürlü ve
Kadınsılığımı da kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kendini sevmeyle kendine değer vermeyle başlar her şey eminim zamanla aşıcaksın kanka. Hiçbirşeyde kendini suçlama da. Ben de suçlarım herkes suçlar ama emin ol bu duygusal, inceve hassas olduğumuzdan oluyo. Hani erkekler açılır derler ya, ben kızlara hislerimi belli edemiyorum. Kızları geç bulunduğum ortamlarda da soğuğum
Biseksüel olduğumu zaten gizliyorum. Her halükarda beğen derim kendini emin ol benim fiziğim berbat ama kendimi kadın gibi hissettigim zamanlar da oluyo. Gül gibi kadınsın merak etme. Her şeyden önce kendini sevmeye ve kendine değer vermene bak eminim hepsi geçicek😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Hassas olma konusunda haklısın bu biçok lgbt bireylerinde var internetten baktığımd görmüştüm psikologlar falan da öyle diyor
Soran+1 yılVe eskiden açılmıştım ama akran zorbalığı işte biçok şey oldu ve ailem özellikle aileme iç güvesi gelen üvey baba figürü ıyy iğrenç biriydi taciz psikolojik şiddet baskı dünyanın en iğrenç ve AP. tal kişisiydi hayvanlara işkence veren birinden zaten ne beklenirki neyse
Soran+1 yılBende gördüğüm kadarıyla biraz feminen erkeklerden hoşlanıyorum ama maskülenliği de olmalı dengeleyevilmiş kişiler diyelim kendini tanıyan insanlar bibaşka oluyor kadınlardan da çok kadınsı olanlar ilgimi çekmiyor geneli kıskanç çünkü maskulenlerde aynı ilgimi çekmiyor denge çok önemli anlaşabilmek aradaki o frekans bir bağ
Fantezilerini yaşayan biri iyi olur mesela erkekse genelde sevmiyorlar ya onun yerine pegging seven biri olabilir yani ama yine de anlaşmak önemli olan benim için ama buna hazır değilim bişey eksik şu an o yüzden terapiye gidiyorum bulucam o şey herneyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler hissettiğini paylaşabilirsen fikir verebilirim
18 Yorumla
Soran+1 yılKorku ve suçluluk utanç pişmanlık vs
Cevap sahibi+1 yılİlişki ya da bişiler yaşadınmı
Soran+1 yılseks ve öpüşme olmadı sayılmaz yani
Cevap sahibi+1 yılHmm dokunma falan :)
Soran+1 yılEvet kucağıma aldım falan
Cevap sahibi+1 yılBende yaşamak isterdim ama güvenilir birini bulmak zor
Soran+1 yılBen sanırım ona aşıktım (
Soran+1 yılBuarada bu korku suçluluk vs hisel olsa bile rahat hisediyordum yani nasıl desem öpüp koklamak bile güzeldi rahattı dokunmak fiziksel temas vs gibi şeyler
Ama eğer bu ona karşı bir ilgimin belirtisi ise bile ben yanlış olarak görüyorum bilinçaltım öyle çalışıyor ve bu rahatsız edici düşünce ve hislerim de var zevk almama engel oluyor biyerden sonra da tiksiniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılHem cinsine de ilgin arzun varsa bisexin
011 Yorumla
Soran+1 yılVar gibi ama yanlış olduğunu düşünüp bunu yaşayamıyorum sanırım ya da bu emin olmadığım için böyle
- +1 yıl
Ben de aynı durumdaydim. seni iyi anlıyorum.
Soran+1 yılİşin bide kötü yanı aşık oldum bikıza 4 sene bekledim
Soran+1 yılDuygularım hep suistimal edildi
- +1 yıl
Öyle olur o işler. Ben bisex değilim derler ama iş atarlar
Soran+1 yılBen mi iş atıyorum
- +1 yıl
Yok. Karsidakiler.
- +1 yıl
Umut veriyorlar sonra yan ciziyorlar
Soran+1 yılEvet aynen öyle yaptı
Soran+1 yılOnunla arkadaş olmayacaktım ben
Herşeyi istediği gibi ayarladı bide ona olan duygularımı biliyordu
Soran+1 yılO kadar yakın olup hiçbir şey yaşayamamak
Eski sevgilisinden bahsetmesi yanımdayken beni ona benzetmesi birazda suçlaması
Sevmiştim onu
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hemcinsindende hoslaniyorsan anlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum bazen
Ama kabuledilmiyorum kendimi de kabul edemiyorum belki de değilim diyorum bu seferde🤷🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBunu soruyorsan biseksüel değilsindir.
10 Yorumla
+1 yılKadın kadaına ne yapabilirki enfazla yalar
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey yapılabilir
- +1 yıl
Ne gibi mesela oyuncaksa onu kendinde yaparsın
- +1 yıl
Gerçek bir erkeğin içinde gidip gelmesinin yerini tutma
Soran+1 yılAynı değil zaten öyle bir şey demiyorum ki ben de
- +1 yıl
Dahamı iyi. yani
Soran+1 yılErkeğin bana verdiğini kadın veremez
Kadının verdiğini de erkek- +1 yıl
İki türlüde devam ediceksin o zaman
- +1 yıl
İstersen var bi tanıdık lez
Soran+1 yılNe alaka şimdi ben öyle bir şey mi istedim
- +1 yıl
Belki
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kız seviyorsan biseks
019 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyor bu emin olamıyorum
Soran+1 yılSarılmak ama biraz daha erotik
Ve dokunmalar vs
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılKız hetero maalesef
Soran+1 yılEvet seks yapmadıkki za
Soran+1 yılZaten
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılİyide kız hetero diyorum
Soran+1 yılBen çekinmeseydiö belki de o gün anlayacaktımda of ya neyse
Soran+1 yılSadece bu rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılKadınsı olmak istiyorum maskülen olmak istemiyorum
Soran+1 yılDuygularımı suistimal etti sadece ona karşı birşeyler hisettiğimi biliyordu ve bunu yanlış bir şey olduğunu bemi değiştirmeye başladı nebilim ya çok toksik biriydi ben onla arkadaş olmayacaktır bff gibi olduk nedense sonra bi baktım onun dertleriyle uğraşıyorum sonra kendimi yetersiz hissettirmeye ve ezmeye başlamıştı 1 verip 10 alıyordu narsist ego küpü
+1 yılzaten bu kişide kendine karşı cinse belli eder
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım tam olarak
- +1 yıl
Ben mesala bisexuelim
Soran+1 yılBenim ilgim var belkide ama emin olamıyorum ya da kabul edemiyorum
- +1 yıl
hangısıne ılgın var senın hotro bısex gıbı
Soran+1 yılİkisi de
Soran+1 yılTam nasıl hisediyorum biliyor musun
Brokeback dağı filmindeki o durum gibi çaresiz
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeneyerek
047 Yorumla
Soran+1 yılBir yakınlaşma oluyor ama ben tam anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılyakınlaşmayı aşarak bazı şeyleri yaşayıp hangisinin daha zevkli olduğunu yaşaman gerek
Soran+1 yılBunu iki cinse karşı da yapamıyorum daha önce de hiç yapmadım
Cevap sahibi+1 yılo tatları yaşamadan anlaman çok zor ama
Soran+1 yılAma seks yaşamamış bir birey hetero olduğundan nasıl emin oluyorsa ben de o şekil yani emin olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri yazmak güç ama şu bi gerçektir sana dokunan kişi bile sende uyandıracağı heyecanla azda olsa belli eder
Soran+1 yılYakın arkadaşımla sadece yakınlaşma yaşamıştım ve tahrik olduğumu vs hisetmiştim
Soran+1 yılVe o kıza karşı duygum da vardı
Cevap sahibi+1 yılo heyecanın bazı şeyler yaşanmasıyla daha net cevap bulacağı çok ileri gitmeden belli olacak
Soran+1 yılYani şöyle söyleyim öpüşme ve seks olmadı aramızda ileri gitmedik yani
Cevap sahibi+1 yıltamam o kadarını anlıyorum bende az bişi ileri gidersen net olursun diyorum hatta iki cinslede ayrı ayrı ve seninde ona yapacaklarından sana çekici gelecek olanlarda hesaba katılmalı
Soran+1 yılİlişki yaşayamıyorum maalesef korkuyorum vs
Cevap sahibi+1 yılbunda korkacak ne var belki biraz düşünce gücünü kullanabilirsin
Soran+1 yılO kızla sadece bian yükseldiğimi hatırlıyorum ona zevk vermek istediğimi ve bunla da kendimi tatmin etmek veya zevk almak gibi bir şey olmuştu
Yani kısaca benim olmasını istiyordum
Soran+1 yılHayal olarak bir penis ve vajina ikisi de çekici ama bir erkek ve bir kadın tepkileri vs anlamlandıramıyorum böyle olunca
Cevap sahibi+1 yılkorkularınla aşabileceğin bir şey değil elinde hangisinin oluşunun düşüncesi çekici
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri açıkça yazmak zor yani sen handisine dokunduğunu elinde olduğunu düşünürsen sana daha zevkli eliyor (vajina penis)
Soran+1 yılPenis bazen vajina özellikle o kızın mesela anlatıyordu şeklini vs
Cevap sahibi+1 yıloral konusunda hangisi
Soran+1 yılTiksinmediğim biriyse yapabilirim ikisi de
Soran+1 yılAma yine de ayrı farklı şeyler hisediyorum
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri sevmek tiksintiyi pek barındırmaz da sanırım şunu anlamak zor olmasa gerek sana yapılacak bazı şeyler karşındakini daha çekici yapacak olan
Soran+1 yılYani bakımsız biriyse tiksiniyorum ya da o enerji frekansında değilse
Cevap sahibi+1 yılbakımsız pis birinden herkes tiksinir de sanırım sana da yaşatılması gerekenler cins seçiminde olmasa da kişi seçiminde çok önem taşıycaktır
Soran+1 yılSanırım öyle direk yapamam çünkü tanımam hoşlanmam lazım
Cevap sahibi+1 yılbazen bulunduğun yer kendiliğinden oluşan şeyler adım adım yaklaşım sana inanılmazı yaşatırsa çoğu engeller kendiliğinden ortadan kalkıp yapamam dediğini yapmana yaşayabilirmiyim dediğin bazı şeylri yaşamana neden olabilir
Soran+1 yılEvet olabilir tabi
Soran+1 yılEmin olamamın bir sebebi de şu kendimi sapık gibi hisettiriyo bana o kız ve eski "arkadaşlarım"
Cevap sahibi+1 yıleminim sende her kız gibi izlediğin bazı sevişmelerdeki o sahnelerde yaşarmıyım bunu dediğin çok şeyler vardır
Soran+1 yılEvet tabiki var bu yüzden kafam karışıyor
Cevap sahibi+1 yılarzuların aslında çok belli hatta karşında sanırım olması gereken özellikler gibi
Soran+1 yıl🤷🏻♀️suçluluk ve emin olamama var ben de
Cevap sahibi+1 yılsuçluluk sanırım olmaması gereken bi durum çözememe demeliyiz de bu zamanla açığa çıkacak
Soran+1 yılDüşünmekten beynim dondu artık
Cevap sahibi+1 yılbu kadar kafaya takacağına korkularını bi kenara bırakıp en önemlisi gizlilikle bazı şeyleri tatmayı dene hayat erteleyecek kadar uzun değil ve sana bazı şeyleri çok ama çok seven birisi olmalı
Soran+1 yılSöylemekle olmuyor bu kadar basit değil
Cevap sahibi+1 yılsorgulamayı bilirsen çoook kolay çok yeterki yaşadığın yer seni güvene alabilsin
Soran+1 yılYine anlamadım ben 🤦🏻♀️😕
Cevap sahibi+1 yılyazılabildiği kadar açık yazıyorum yer uygun olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılgüvenilir partner bulabilme yollarını kullanarak adım adım yaşamanı öneriyorum hayatını fazla erteleme
Soran+1 yılYaşadığım yer nasıl güvene alacak
Neyi sorgulamak tam olarak
Soran+1 yılTaciz aile boşanması ve akran zorbalığı dışlanma gibi travmalarım var psikoloğa gidiyorum şu an için mümkün değil yani bu nedenini anlamışsındır
Cevap sahibi+1 yılbüyük bir şehir bazı güvenlik sorunlarını ortadan kaldırabiliyor ve sorgulama konusunda kimle neleri yaşamaya hazırsan ona uygun olanı sorgulamayı seçmeyi bilmelisin ve eğilimini anlayıncaya kadar önce etrafındakilere karşı beceriksiz görünmek yerine güvene dayalı farklı yollarla denemelisin
Soran+1 yılEtrafımdakilere neden beceriksiz görüneyim ki
Cevap sahibi+1 yılaslında merhameti olan birisi sana piskolojik anlamda da iyi gelebilirken sen eğilimini bilmeden önce sevgili olup hayal kırıklığı yaşarsan bu seni daha kötü etkiler bence
Cevap sahibi+1 yılve gerçekten bazı şeyleri daha açık yazabilmek gerekir bilmem özelden yazarmıydın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kolay
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar