Kesinlikle değilim :D Kadında bile bu kadar seçiciyken diğerlerini düşünemiyorum. :D Hayatımda bir erkekle yakınlaşma olasılığının olasılığını bile zihnimde canlandırmadım :D
Yine anlam var orada, hangisine sahip olduğunuzu biliyor musunuz diye sormuşum, buna cevap olarak "evet hangisine sahip olduğumu biliyorum" diye yanıt verilir. Eğer hangisine sahipsiniz diye sorsaydım o zaman özel bir soru sormuş olurdum ve cevaben "heteroyum biseksim" diye yanıt verilirdi.
Biliyor musunuz diye biten soru cümlelerine ya evet hayır ya da biliyorum bilmiyorum denilir.
Dediğiniz gibi anlam var ama siz kelimelerinizi seçerken anlamını manasını bilmediğiniz için size burada dil bilgisi gramer öğreterek senin olmayan zeka seviyenle uğraşamayacağım küçük bayan
Nezaket diyen bir vatandaşın benim ağzımdan hakaret bile çıkmamışken ve gayet güzel açıklama yapmışken, kendi kudurukluğunu ve müsamahasızlığını böyle korkakça belli edip kendi egosunu tatmin etmek için bu tarz laf oyunlarına girmesini son derece küçükçe, ve korkakça bulmakta, esefle kınamaktayım. Bununla da kalmayıp şahsım nazarında bizatihi engellenmiş bulunmaktasınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sapyoseksüelim. ve bundan gurur duyuyorum. zeka ve akıl. gerisi umurumda değil.
Önceki ilişkilerinde seçtiğin partnerlerin neyini sevmiştin, akıl ve zeka mı sadece?
evet. aynen öyle.
%100 heteroseksüelim.
Belki %1 homosun ne bu iddia😂😂
Kesinlikle değilim :D Kadında bile bu kadar seçiciyken diğerlerini düşünemiyorum. :D Hayatımda bir erkekle yakınlaşma olasılığının olasılığını bile zihnimde canlandırmadım :D
Yüzde yüz sen anladim xjxjx
Heteroseksüel, erkeklerden hiç hoslanmadim
Ben aktifim, diğerleri beni ilgilendirmez
Biliyorum yani sadece kızlar 😂
Evet biliyorum.
Heteroseksüelim kesinlikle ☺️
Heteroseksüelim peki sen
Özel bilgilerimi belirtmeyi tercih etmiyorum burada
O zaman milletin özelini neden merak ediyorsun
Cinsel yöneliminizi biliyor musunuz diye sordum, cinsel yoneliminiz nedir diye sormadım. Biraz Türkçe anlatım dil bilgisi,
Cümlede anlam
Heteroseksüel, biseksüel, demiseksüel, panseksüel, eş cinsel, aseksüel gibi eğilimlerden HANGİSİNE sahip olduğunuzu biliyor musunuz?
Belki yazdığınızı anlamamışsınızdır diye büyük harflerle belli etmeye çalıştım sorduğunuz soruyu
Yine anlam var orada, hangisine sahip olduğunuzu biliyor musunuz diye sormuşum, buna cevap olarak "evet hangisine sahip olduğumu biliyorum" diye yanıt verilir.
Eğer hangisine sahipsiniz diye sorsaydım o zaman özel bir soru sormuş olurdum ve cevaben "heteroyum biseksim" diye yanıt verilirdi.
Biliyor musunuz diye biten soru cümlelerine ya evet hayır ya da biliyorum bilmiyorum denilir.
😂😂😂
Açıklama yapmak nezakettir.. bu tüm diller için geçerlidir!
Dediğiniz gibi anlam var ama siz kelimelerinizi seçerken anlamını manasını bilmediğiniz için size burada dil bilgisi gramer öğreterek senin olmayan zeka seviyenle uğraşamayacağım küçük bayan
Nezaket diyen bir vatandaşın benim ağzımdan hakaret bile çıkmamışken ve gayet güzel açıklama yapmışken, kendi kudurukluğunu ve müsamahasızlığını böyle korkakça belli edip kendi egosunu tatmin etmek için bu tarz laf oyunlarına girmesini son derece küçükçe, ve korkakça bulmakta, esefle kınamaktayım.
Bununla da kalmayıp şahsım nazarında bizatihi engellenmiş bulunmaktasınız.
Yani kadınlardan hoslaniyorum
elizabethseksüel
biseksüel
Heteroseksüel
Evet
Evet biliyorum
Heteroseksüelim.
biliyorum heteroyum
bi...
Düşman başına
Ney?
Pardon yanlış frakans yanlış yere gitti cevap