Cinsel Yaşam Hangi cinsel yönelimde olduğunuzu bilmek ister misiniz? bayanbilen61 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Size test yapabilirim. Isteyenler söyleyebilir. Hangi cinsel yönelimde olduğunuzu bilmek ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Teste gerek yok kadinlardan hoşlanıyorum. heteroyum yani 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet net tanıyorum kendimi ama yap bakamadım şu testi ;) 1 0 Yorumla
Kayhangkn Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Hetero oldugunu söyleyen bir erkeğin s₺kini erkek özel bir çabayla kaldırabilir mi 0 0 Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Biliyorum zaten biseksuelim 3 1 Yorumla Cioarslann34 1 yıl En sevdiğim yaa biseksüel biriyle üçlü yapmak hayalim Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benimkini soylermisin 0 4 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Söylerim tabiki Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Seni dinliyorum ozaman Yorumla bayanbilen61 1 yıl Buradan değil Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Nereden istersen oralara söyleyebilirsin Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Heteroyum da merak ettim yapalım 0 4 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Tamam heterosun Yorumla s Taciiiii 1 yıl Sen bu işi biliyorsun Yorumla bayanbilen61 1 yıl Ben sayın bayan bilenim Yorumla s Taciiiii 1 yıl Teşekkür ederim sayın bayan bilen Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsel yönelimim belli benim 😎 0 2 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Neymiş. Heteroseksuel değil mi Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Evet Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Ben kendimi biliyorum 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bakalımmm 😊 0 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ben biliyom zaten djdndj 0 1 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Yapalım ama Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Söyle bakalım bebişim 😘 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Istiyorum ya lütfen 0 1 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Tamam Yorumla
cxxkrmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Test mi var 0 2 Yorumla cxxkrmm 1 yıl Eee nasıl yapacağız Yorumla bayanbilen61 1 yıl Test o z el. D en Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne testi 0 2 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Cinsel yönelim testi Yorumla ceminc 1 yıl Başlayalım bakalım bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Heteroyum 2 12 Yorumla Cioarslann34 1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cioarslann34 nesi güzel Yorumla Cioarslann34 1 yıl Biseksüelmi olmak istersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cioarslann34 seçim şansım olsaydı lez olmak isterdim. Ama seçemiyoruz maalesef Yorumla Cioarslann34 1 yıl Neden seçemiyorsun hayat senin hayatına özgürsün kimse karışamaz Yorumla bayanbilen61 1 yıl Yok kız şey demek istiyor galiba lez olmak isterim. Ama yonelimim lezbiyenlik degil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cioarslann34 yönelim seçim degil ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dogru özetledin ablacım Yorumla Cioarslann34 1 yıl Şimdi olduuu 😊 Yorumla Cioarslann34 1 yıl Buda denemeyle olur denersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cioarslann34 cinsel bir çekim hissetmiyorum maalesef) Yorumla Cioarslann34 1 yıl Anladımmm zevk alıyorsan her şey normal benceee Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur yapalım 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Varım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapalım test 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl olacak 0 2 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Test yaparak Delibirisi1 1 yıl Nasıl yapacağız
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Buyur test yapalım 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Test nerde 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. yap bana 0 0 Yorumla
FİTNESS_TRAİNER Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl O ne oluyor 0 4 Yorumla bayanbilen61 1 yıl Yani cinsel olarak hangi cinsiyete karşı çekim hissediyorsunuz Yorumla FİTNESS_TRAİNER 1 yıl Hım bunu sana yüzyüze gelip söylemek isterdim Yorumla bayanbilen61 1 yıl Neden yuzyuzze Yorumla FİTNESS_TRAİNER 1 yıl Seni yakından görmek isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Teste gerek yok kadinlardan hoşlanıyorum. heteroyum yani
Gayet net tanıyorum kendimi ama yap bakamadım şu testi ;)
Hetero oldugunu söyleyen bir erkeğin s₺kini erkek özel bir çabayla kaldırabilir mi
Zaten biliyorum ama bakalım sen ne diyeceksin merak ediyorum
meraktan ölüyorum yıllardır merak ederım bu soruyu
Biliyorum zaten biseksuelim
En sevdiğim yaa biseksüel biriyle üçlü yapmak hayalim
Benimkini soylermisin
Söylerim tabiki
Seni dinliyorum ozaman
Buradan değil
Nereden istersen oralara söyleyebilirsin
Heteroyum da merak ettim yapalım
Tamam heterosun
Sen bu işi biliyorsun
Ben sayın bayan bilenim
Teşekkür ederim sayın bayan bilen
Cinsel yönelimim belli benim 😎
Neymiş. Heteroseksuel değil mi
Evet
Ben kendimi biliyorum
Hadi bakalımmm 😊
Ben biliyom zaten djdndj
Yapalım ama
Evet yap hadiiii
Söyle bakalım bebişim 😘
Söyle bakalım.
Denemek isterim merak ettim
brnimki belli zaten net
Istiyorum ya lütfen
Tamam
Test mi var
Eee nasıl yapacağız
Test o z el. D en
Ne testi
Cinsel yönelim testi
Başlayalım bakalım bekliyorum
İsterim buyur
Heteroyum
Ne güzel
@Cioarslann34 nesi güzel
Biseksüelmi olmak istersin
@Cioarslann34 seçim şansım olsaydı lez olmak isterdim. Ama seçemiyoruz maalesef
Neden seçemiyorsun hayat senin hayatına özgürsün kimse karışamaz
Yok kız şey demek istiyor galiba lez olmak isterim. Ama yonelimim lezbiyenlik degil
@Cioarslann34 yönelim seçim degil ki
Dogru özetledin ablacım
Şimdi olduuu 😊
Buda denemeyle olur denersin
@Cioarslann34 cinsel bir çekim hissetmiyorum maalesef)
Anladımmm zevk alıyorsan her şey normal benceee
Yap bana
Nasıl yapcan
Olur yapalım
Olur tabi ki
Bende alayım
Varım
Ben biliyorum zaten
Hangi
Hadi bakalım
Yap bakalım
Yapalım test