Cinsel Yaşam Kendi cinselliğinizi tanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Neleri sevip neleri sevmediğinizi? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @canerozkum Kendi cinselliğinizi tanıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evet biliyorum tanıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Barış sus sen çocuksun sjjs
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet tanıyorum ve bu süreç hâlâ devam ediyor. Cinsellikte kendimle ve partnerimle ilgili yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum.. 1 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Eeee tabi deneyimleyerek daha net hale getirdim zamanla tamamladım. 1 0 Yorumla
bendenizfurkan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel soruPek değil çünkü henüz seks eyleyemedim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Seks dişinda a Yorumla bendenizfurkan +1 yıl O zaman tanıyorum evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benzin olmuş 38 un yağ bakliyat uçmus milletin yakında pipisi vitaminsizlik den kalkmayacak düş müsünüz zevki sefa'ya 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Herşeyi keşfettiği mi düşünmüyorum daha 1 0 Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl O kadar iliskimiz olmadi ki nerden bilelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevklerini biliyor musun diyorum yapmaktan çok nelerden keyif alırsın vs Yorumla Feministbiradam +1 yıl Bende diyorum ki sadece siftah attık devami gelmedi reis yok yani tır bi kere girdi garaja daahasi olmadi o kadar yapamadik yani terk edildik gitti biraktı unuttu Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. E tabi 2 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ewtttt 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
evet biliyorum tanıyorum
Barış sus sen çocuksun sjjs
Evet tanıyorum ve bu süreç hâlâ devam ediyor. Cinsellikte kendimle ve partnerimle ilgili yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum..
Eeee tabi deneyimleyerek daha net hale getirdim zamanla tamamladım.
Güzel soru
Pek değil çünkü henüz seks eyleyemedim
Seks dişinda a
O zaman tanıyorum evet
Benzin olmuş 38 un yağ bakliyat uçmus milletin yakında pipisi vitaminsizlik den kalkmayacak düş müsünüz zevki sefa'ya
Yani bunca yıl boşa yaşamadık diyelim
Herşeyi keşfettiği mi düşünmüyorum daha
Her noktayı keşfettim
Evet tanıyorum fazlasıyla 😉
O kadar iliskimiz olmadi ki nerden bilelim
Zevklerini biliyor musun diyorum yapmaktan çok nelerden keyif alırsın vs
Bende diyorum ki sadece siftah attık devami gelmedi reis yok yani tır bi kere girdi garaja daahasi olmadi o kadar yapamadik yani terk edildik gitti biraktı unuttu
Evet tabiki karşı tarafı da yönlendiririrm
Evet sen kendini tanıyor musun
Evet
E tabi
Tanıyorum iyi çocuktur
Ewtttt
Evet
Tabii ki tanıyorum.
yess
biliyorum
Biliyorum tabii
Evet