Dün bana artık bunları istemediğini sadece beni mutlu etmek istediğini söyledi neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
türlü nedenleri olabilir, cinselliğinizden keyif almıyor olabilir, belki senin daha aktif olmanı istiyor olabilir birlikte olurken, sorunları olabilir günlük hayatta (sorunları olunca erkek cinsellik istemez pek), kendini cinsellikte yetersiz görüyor olabilir, mastürbasyona alışmış olabilir düzenli cinsel hayata geçişte zorlanıyor olabilir veya zaten cinsellik düskünü biri olmayabilir, yani cesit cesit nedeni olabilir. bunu en iyi sen ona sorarak cozebilirsin , burda kimse bilemez aranızdaki cinselliği tam
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi ağzınla arkadaşlara cevap verirken hatalarını söylemişsin. Sen onun mutlu olması için yaparken isteksiz davranmışsın. Bunu gören sevgili hayat arkdaşın eyvah dedi bari o beni mutlu edemiyor ben onu edeyim ve kendimi ispatlayayım moduna girmiş. Veya girmeye başlayacak. Sen isteksiz davrandığın müddetçe gözü de başka yerlere kayacak haberin olsun
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürleer
- +1 yıl
Senin işin bayağı zor
- +1 yıl
Evlendiyseniz mutluluklar dilerim.
- +1 yıl
Evet evlendik sağolun
+1 yılneden böyle birşey söylemiş olabilir sende çünkü bu saçma bir söylem nedenini bilmiyorsan ne oldu aranızda cinsellikle ilgili de bu şekilde bir karar aldı
16 Yorumla- +1 yıl
Ben isteksiz yapıyorum o mutlu olsun diye şimdi de ben seni mutlu etmek istiyorum diyor
- +1 yıl
neden isteksiz yapıyorsun demekki senin isteğini kaçıracak durumlar var ya da seni istekli hale getirecek olmamış durumlar var
- +1 yıl
Fazla utanıyorum
- +1 yıl
bunu sana sordu mu yani seni karşısına alı konuşması ilgilenmesi gerekirdi bunu yapabiliyor mu yapıyor mu , netice itinariyle utanmanında sebepleri var kimse durduk yere utanmaz öyle değil mi , benimseyemediğin şeyler var demekki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey bende de var bende cinsellik istemiyorum kız arkadaşım ile sebebi ise daha güzel vakit geçirmek varken iş hep cinselliğe biniyor büyüyü bozuyor
2716 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun valla
- +1 yıl
Böyle erkek kaldı mı ya?
- +1 yıl
Harbiden böyle erkek kaldı mı be
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin gözünde sevdiğin kadın seks objesi tabiki seks yapmak güzel bir şey ama vakti saati gelince ve eşin sevdiğin kadın ile olmalı evlenmeden önce olduğu zaman artık her buluşmada iş cinselliğe biniyor erkek kadına devamlı bunun için yaklaşıyor
- +1 yıl
Güzel bi akım başlatmışım 😀
- +1 yıl
her zaman söylerim kızlarda testosteron az olduğu için hiç bir zaman bir erkek kadar libidoları olmayacak (testosteron hem erkeklerde hem KADINLARDA cinsel libidonun sebebi olan hormondur) bu cümleyi beğenmelerinden ve oh be bizi de anlayan erkek varmış dercesine hepsi helal olsun yazmış :) bütün sapıkların abazaların erkeklerden çıkmasının sebebi testosteron hormonudur
Cevap sahibi+1 yılSoru sorsam gelip yorum yapmazsınız xper de kazanmıyorum galiba Burdan
- +1 yıl
@sananenapacan12 kızlarda da erkeklerdeki gibi seks hormonları var östrojen diye. Biz de sizler gibi isteyebiliyoruz
- +1 yıl
bende yazayım bari... böyle erkek kaldı mı ya?
- +1 yıl
@Aslı__35 östrojen cinsel libidoyu belirleyen hormon değildir. Östrojen adet döngüsünü düzenlemeye ek olarak, üreme sistemini, idrar yolunu, kalp ve kan damarlarını, kemikleri, göğüsleri, deri, saç, mukoza zarlarını, pelvik kasları ve beyni etkileyebilen bir hormondur
- +1 yıl
@Aslı__35 eğer öyle olmasaydı zaten siz kızlarda en az erkekler kadar sürekli birini tavlama peşinde olup her erkeğe en çirkininin mesaj kutusunu bile doldururdunuz
- +1 yıl
@Aslı__35 evlenince bile haftada zar zor 2 defa yapıyosunuz isteksiz isteksiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
76Cevap
Belkide seni seviyodur ciddi dusunuyodur olamazmi? Baksana seks yapmak degil seni mutlu etmek istiyorum demis sana, genellikle erkekler oyledir sevdigi ciddi dusundugu yani evlenmek istedigi kadinla seks yapmak istemez dusunemez bile cunku seviyo kiyamaz bende oyleyim evlendikden sonra seks ister😊
38 Yorumla- +1 yıl
Evlendik
- +1 yıl
2 gün oldu
- +1 yıl
Ahxjxncnsmmzd
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşimle aynı sorunları yaşıyorum. İsteksizliğini hissediyorum ve artık ben de kendisine karşı cinsel isteğim azaldı, hatta neredeyse bitti. Nedenini kendiside biliyor, genelde hep benim faliyetim olmalı, yoksa kendiliğinden hiç bir kıpırdama dahi yok. Bu da belki ayda bir kere falan oluyor. Sadece çocuk var diye neredeyse katlanıyorum artık. Bence büyük sorun var sizde de
24 Yorumla- +1 yıl
Evlendik sorunumuz kalmadı
Cevap sahibi+1 yıl4 gün içerisinde mi?
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun, bir yastıkta kocayın
+1 yıltecrübemin olmadığı bir konu bu cinsellik henuz yasamadım ben.. lakin yuzeysel olarak dusundugumde aklıma gelenler senii aldatıyor ihtimali , başka tercihlere yönelimi olması , psikolojik sebeplerden isteksizşlik , seni artık çekici bulmaması ya da kişisel bakımını beğenmemesi , işyerinde ağır çalışma şartlarından dolayı bedensel yorgunluktan gelen cinsel isteksizlik (bu genelde evlilerde olur ) , bilinç altında aseksüalliği tetikleyen birşey oluşması (sebebini bulmak lazım ) ,
veyahutta en iyimser ifade ile tüm hazları yaşadığı için doyuma ulaşması ve artık romantık ve duygusal hazlar pesinde kosmak istemesi...( altta eig de cevap veren arkadasın dusuncesı gıbı yanı )
Ama ben bu en sondakıne cok az ıhtımal verıyorum.00 YorumlaOturup sabaha kadar sohbet yerine rezil işi yapmak çok kötü birşeydir.
İki çay veya kahve alın, ve tartışın, sohbet edin. Hayatta herşey cinsellik değil, hanımlar cinsellik için değil hayatta sırdaş olmak içindir.
Benim eşim olsa, yani severim sarılırım öperim.312 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik istemeyen erkek ya başkasıyla bir yaşantısı var ya da onun psikolojik rahatsızlığı vardır.
Büyük bir olay yaşamanız lazım ki cinsellik istememesi lazım.
Garip bir olay.
İyice konuşun bu durumu10 Yorumla
+1 yılDedikleri gibi güzel vakit geçirmek varken neden cinsellik yasayasin yarın uyanamamak var ve sevdiğine sıkı sıkı sarılıp kokusunu içine çekmek varken onunla vakit geçirmek insana saçma geliyor tabiki yeri gelir oda olur ama sürekli olmaz belki bu sebepten istemiyordur ya da onun seni sırf onun için sevdiğini düşünme diye istemiyordur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAltında birkaç sebep olabilir
Beklentisini karşılamamış olabilirsin
Yapmak isteyip de sana söyleyemediği için yapamadığı şeyler vardır
Cinsellikle alakalı onu kıracak bişey yapmış olabilirsin bilmeden
Bunun gibi birkaç etken daha olabilir
Sana konuyu açınca ters tepeceğini düşündüğünden kendisini geri çekiyor senin üstüne düşüp sorgulaman sorman konuşman için20 Yorumla
+1 yılOna cinsellikte performansı çok kötüymüş gibi davranmış olabilirsin. Bu konuda onunla dalga geçmiş de olabilirsin, böyle şeyler çok zoruna gitmiş olabilir. "Madem seni yatakta mutlu edemiyorum, ben de hayatın başka güzel yanlarını sana yaşatarak seni mutlu edeceğim" diyordur.
10 Yorumla
+1 yılBelli ki egosunu kırmışsın ya da senden bir şekilde soğumuş çok daha kötüsü de cinsel anlamda arzuladığı başka bir kadın var ama duygusal olarak seninle devam etmek istiyor. Böyleleri var ya. Cinsel başka, duygusal başka takılanlar. Çok kötü umarım bu değildir.
30 YorumlaArkadaşlar seks olmazsa olmaz nokta insan sevgilisinin devamlı içinde olmak ister hep girmek ister benim için aşk sevgi budur doğal bir şey bunun yanında kaliteli vakit geçirmekte zaten olacak şeydir mümkün olan iyi bir birliktelikte güzel geçen zamanın içinde seks de olmasıdır
00 YorumlaDoktora gidin madem, evlendiğinizi söylemişsiniz zaten. Sevgilinin sperm kanalları doldukça seks istemesi lazım. Anormal bir durum istememesi. Cahiller de böyle erkek kaldı mı yaw demiş hahahahahahhahah haaaaa. Güleyim de boşa gitmesin.
33 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatriste veya cinsel terapiste de gidebilirsiniz. Şu aralar stres altında kalmış olabilir. Üstüne gitmeyin yapmak istemiyorsa. Eğer hayatınızda sorun varsa ve sorunlar düzelmeye başlarsa o da düzelir. Erkekler sorunları içinde büyütebilir. Bunu kendine sıkıntı yapabilir. Her neyse çözersiniz umarım.
- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılHevesini almış gibi yorumlar yapmayın soruyu soran arkadaşımızı kırmış olursunuz. Bence bazı hemcinslerim tek eşliliği sevmiyorlar, karşındaki manken dahi olsa 2. Bir kadın arıyorlar. Bu tarz ilişki ben fazla yürümez seçenekler az uzatılması 2 taraf içinde zaman kaybı
00 YorumlaBen isteksiz yapıyorum demişsin neden yapmıyor diye soruyorsun, tam bir odunsun kank.
10 Yorumla
+1 yılO da iyi bir şey merak etme cinsellik isteği de gelir
10 Yorumla
+1 yılSeksten sonra olur öyle şeyler, libido artınca gene gelir yanına.
10 YorumlaEvlendik derken ne ara evlendin soruyu 4 gün önce sormuşsun zaten
13 Yorumla- +1 yıl
2 gün oldu
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılHalleden halletmiş gidersin bı enayinin başına kalirsin ülkede keriz cok
15 Yorumla- +1 yıl
Nikahımız var bizim
- +1 yıl
Nikahlı olduğun kişiye sevgilim demen de ayrı ironi
- +1 yıl
@edadiyebiri1 Kocam gibi çirkin bir kelime mi kullanayım
- +1 yıl
Eşimm diye de tabir edebilirsin
- +1 yıl
@edadiyebiri1 yaw kesin kafamı sisirdiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılAseksüel değilse
Senden sıkılmış olabilir
Kişilik olarak sevse bile cinsel olarak farklılıklar istiyor arıyor muhtemelen.00 Yorumla
+1 yılCinsel doyum. Bu olguyu daha önce duyduysan cevabını biliyor olman lazım.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık. İnsanın sevdiğini istemesinden birlikte olmasından daha doğal ne var.
10 Yorumla
+1 yılBence senin davranışlarınla alakalı şevkini kırmışsındır geçmiş olsun yakında başka kadınla yakalarsın
10 YorumlaÖncesinde ne konuştunuz ne yaşadınız ondandır biz nerden bilelim adamın psikolojiyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ara vermek iyidir herseyi hemen tuketmek. istememis olabilir
00 Yorumla Bikmis muhtemelen, triplerden, milletin entrikalarindan.
00 YorumlaGarip, var bi sorun belli... Eğer kısa sürmezse tabii...
00 YorumlaCinsellik istememesi akillandigi anlamına gelir kafa calismata başlamıştır
00 Yorumla
+1 yılHevesini almış. Yakında yeni birini tadar. Boşuna demiyoruz bu kadar basit olmayın diye.
00 Yorumla
+1 yılSeni mutlu etmek isterken, cinsellik istememesi garip geldi bana,,
00 Yorumla
+1 yılhayatında ailesinde iş yerinde maddi manevi sorunları olabilir
00 YorumlaKendine hakim olabilmeyi öğrenmiştir. İyi bir şey gibi aslında
20 Yorumla
+1 yılBuradan kim ne yazarsa yazsın boş oturup sizin aranızda çözmeniz lazım
20 Yorumla
+1 yılCinsellik olunca sorunlarım olsada asla ret etmem
Anlaşılan sevgilinde bir problem var
Sorunları vardır etkileniyordur
Bir sağlık sorunu olabilir
Senden soğumuş olabilir
Bir başkasına aşıktır00 YorumlaBence senin tahrik olduğunu görüp daha çok azmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılkızlar umudunuzu kaybetmeyin böyleleri de varmışşş
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyuma ulaşmış ya da sıkılmış olabilir. Seni önemsiyor…
00 Yorumla
+1 yılseks olmadan olmaz canın 👅👅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılDüzelir ama madem eşiniz utanmadan yapmaya bakın✂️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDamarıma bastın e bana mı kastın dönmem geri geri geri 😂
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulup, seni bekleme moduna almış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikten sıkılmış olabilir. Sadece o yüzden birlikte olduğunuzu düşünüyor olabilir.
20 YorumlaSoğumustur bıyık kıl vs gördüyse
10 Yorumla
+1 yılDemekki arzu bitmiş yok
10 Yorumla
+1 yılHal tavrın soğutmuş demek ki onu cinsellikten
10 Yorumla
+1 yılDaha günaha girmek istemiyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılGrinin elli tonu faydalı olabilir
10 Yorumla
+1 yılbunu bir erkeğin söylediğinden emin miyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Değilim
O erkekte sıkını var ya da başka biri
+1 yılPsikolojik sorunları olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoğukluk tükenmişlik sendromu
00 Yorumla
+1 yılDoygunluğa ulaşmıştır belki?
00 Yorumla
+1 yılKendisine sorsaydınız
00 YorumlaAynı şeyden bıkmış demekki
00 Yorumla
+1 yılİğrenmiştir belki bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılAsik ve saglikli bir erkek bunu asla demez
00 YorumlaSana feci şekilde aşık olmuş
00 Yorumlamutluluklar diliyorum size