6 senedir beraberiz. Cinsel ilişki yaşıyoruz ama eskiden beni hergün arzulardı. 2 aydır görüşsek bile beni arzulamıyor. Neden birden böyle oldu anlamadım. Nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yıl•Her şeye çok çabuk evet dersen bu adamın uğraşı kalmaz. •Evlilik korkusu da sarmış olabilir ki erkeklere evlilik diyince 360 derece dönme durumlarıyla bilinirler.
•Sıkılmış yeni uğraşlar peşindedir.
•Sıradan seks hayatından bıkmıştır ki; yer ve mekan değişikliği ilişkiye heyecan katan unsurlardan biridir.
Hemen 3. Kişiyi aklına getirme. Önce düşün ve incele sonra değişime git. Kendini ve fantezi alemini geliştir.
Unutmamalısın ki; yeni yer, küçük kaçamaklar sekse heyecan katar.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıladamın bir derdi tasası olabilir. kizların çoğu aldatmayla ilgili yorum yapmış. bakın erkek beynini tanımıyorsunuz. erkekler hipergamik değildir. fakat kadınlar hipergamiktir. ihtimal vermiyorum ama aldatmış olsa bile yine de gelip seninle yatağa girebilir. erkek beyni her zaman daha fazla kadına ulaşmak ister. kadınlar hipergamik düşünür en iyi erkeği (kendilerince en iyi erkek) elde etmeye çalışırlar. kadınlar aldattığı zaman kocasına geri dönmeyebilir, kocasını reddeder. çünkü kadın aldatinca kocasına saygı duymaz kocısını elden çıkarmış olur. erkekler aldatırsa bile karılarını elden çıkarmaz. bence sevgilin cinselliği reddediyosa büyük ihtimal derdi var, depresyonda falan, ya da gaydir. senden sıkılmış olsa bile bi erkek s! kmekten vazgeçmez
10 Yorumla
+1 yılİlişkinizi monotonlaştırmayın farklı fantezilerle git, yanaş değişik şekilde görün. Her zaman heyecanlı ve farklı olmak ilişkinizi farklı boyuta taşır. Yani sadece içine girip tamam bitti şeyinden ziyade sevişin farkli rol modele gir ya da bambaşka şeyler yapın. Bu sizin için daha iyi bir şeye dönüşecektir. Bunu sadece seks için değil gerçek hayatta olan şeyler içinde yapmalısın yani keyifli ve eglenceli olmalı ki ilişkiniz o zaman nefes alıp can bulsun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
Cinsel içeriginizi degiştirin. Farklı giyin fantezi kur. Farklı davran. Monotonluktan sıkılmıştır.
35 Yorumla
Soran+1 yılHiç arzulamıyor ama. normal mi bu
Soran+1 yılKıskanma duygusu bile yok. Çok değişik birş
- +1 yıl
+1 yılSoğumak denen şey herseyi bitirir soğumuş dur büyük ihtimal
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumu beğenen kişi seni görmüyorum 😂😂😂
Zinadan vaz geçin. Yalan dünya yaşantısına bu kadar dalmayın ahiretinizi yakmayın. Cehennem hapishane gibi yat çık değil. Ebedi kalınacak yer.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel doyuma ulasmis olabilir ve is ciddiye bindigi için belki ayrilik gibi bir dusunceside olabilir
10 Yorumlaulan istese istiyo diye saldırrısınız istemese istemiyor diye fkfkf bu kadınların bir standartı var mı acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynı yatakta yatmiyormusunuz inşan karısını hergun öper iyi geceler diye veya karısi erkeğini öpmesi gerekir. Bunlardaki yok yataklar ayrımı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılFazla samimiuet iyi degildir araniza mesafe girsin ve o degil sen biraz soguk davran sana uzun uzun anlatirdimda neyse
00 Yorumla
+1 yılEvlilik koduna girdiğiniz için. Evlilik erkekte arzu marzu bırakmaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılAma daha beraber bile yaşamadık hiç. Hemen mi sıkılır
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılPeki ne olucak
- +1 yıl
Bundan sonra böyle. Ayda yılda bir işini gör dön k*çını yat. Tatsız tuzsuz arzusuz.
- +1 yıl
Ne alaka yıllarca evli kalıp hâlâ birbirini arzulayan çiftler var bunun adı ten uyumu ne hemen lo lo yapıyorsun ordan
- +1 yıl
@ÇiçeğiburnundaAnne boş yapma. milyonda birdir onlar. Kendi kezbanca hayallerini kendine sakla.
- +1 yıl
Bak arkadaşım benim şartellerimi attırma 😃 yemişsin belli ki bir kaç kazık bütün evlileri aynı kefeye koyma
- +1 yıl
@ÇiçeğiburnundaAnne ulan ben bu sitede 11 senelik uyeyim onbinlerce ama onbinlerce evli insan gördüm. Sana mı inanılan deneyimlerime mi? Sen o inşada gördüğün mutluluk fotolarına aldanma. Sosyal medyada en mutlu gözükenler genelde en mutsuzlardır. Hadi şimdi boş yapma.
- +1 yıl
Ben sosyal medyada ki mutluluğu mu anlattım sana kendimden örnek verdim hayatımda gördüğüm insanlardan örnek verdim ama anlayana laf anlatılır o yüzden kendimi yormucam en azından deneyimlerini kendine sakla bekarların kafasını boşuna karıştırma
- +1 yıl
@ÇiçeğiburnundaAnne onların çoğu yalan. Bize de dışarıdan bakan çok mutlu sanar da işin asli hiç bir zaman öyle değil.
+1 yılArtık seni arzulamıyor sevmiyor biri olabilir bence. Ha da başka bir sorun var konuştun mu bu konuyu
00 Yorumla
+1 yılAdam ayrılmış senden. Senin anlamanı bekliyor 😂
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanmıyorsa boşuna uğraşma... sende yeni birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Gözün aydin olsun nur topu gibi Kuman olmuş. İşte şuraya yazıyorum bı kadın daha var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Neden bir sıkıntısı var mı yokmu araştırmıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka biri olabilir ya da ilişkiden soğumuş olabilir
00 Yorumla Knk hislerim yalan söylemiyor ise aldatıyor gibi geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh 6 yıl 🙀🙀🙀 Evliler bile 10 yıla bir partner değiştiriyor. 6 yıllık ilişki sıkıcı geliyordur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hastalığı olabilir hani bize yazacagina sorsaydin ona belki daha olumlu olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen asla durmazdim gece gunduz pompake seks cok onemli guzel bir iliski icin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 sene olmuş ve doymuş artık yeni çiçek yeni bal derdine düşmüş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğumuş gönlü başkasına kaymıştır veya kaymaya açıktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hevesi azalmış.. Ama bu normaldir zaten.
10 Yorumlaİnsan seks yapa yapa bir süre sonra artık duyarsixlaşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yıldir yav yeter da, baska kqdinlara yelken acsin artik ayni yemegi her gun yiyebilirmisin sen?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer gun ayni kari s.. ikilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılmillet varken istemiyor cok sacm
08 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne olabilir
- +1 yıl
sana olan arzusu azalmis olabilir cinsellikte doyuma ulasmis olabilir artik seksi kucuk goruyor olabilir
Soran+1 yılHep böylemi olucak? Daha evli bile değiliz
- +1 yıl
belli ki olacak gecmiste cok deneyimi olduysa demek ki
Soran+1 yılBaşkalarına karşıda öyle olur mu?
- +1 yıl
sekse karsi hic istegi kalmadiysa Şu an icin evet ama ten uyumu yakalayip baglanacagi bir ten bulursa baska
Soran+1 yılBu gidişle aldatır kesin o zaman
- +1 yıl
bulursa oyle kendi istedigi arzuladigi bir ten evet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaşadıgınız seks monotonlaşmış
00 Yorumla
+1 yılsıkılmış veya aldatıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılArtık Karakterini begenmiyo olabilir
00 Yorumla6 yıl sıkılmış olabilir yenilik istiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıuyla yaşıyodur
00 Yorumla Farklı fanteziler deneyin sıkılmış olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıldı hep aynı şeylerden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa iste csbuk vetirsrn boyle olur evlenice nolacak
01 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir mi acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılPek sanmıyorum. Olabilirmi ya
- +1 yıl
Başka biri ile yapıyorsa seninle istemez
+1 yıl6 sene ilişki olmaz evlenmeden
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ciddiyetten uzak bir ilişkidir