sevgilim cinsellik istemiyor kaç yıldır beraberiz ama olmaz diyor soğuyorum ne yapmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçası olabilir, ancak her iki tarafın da rızası ve isteği olduğunda gerçekleşmelidir. Eğer sevgiliniz cinsellik istemiyor ve bu konuda rahatsızlık yaşıyorsanız, durumu anlamak ve saygı göstermek önemlidir.
İşte yapabileceğiniz bazı adımlar:
1. Duygularınızı paylaşın: Sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onun cinsellik hakkındaki düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalışın. Sizin beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı da paylaşabilirsiniz. İletişim, sorunları çözmenin temel bir parçasıdır.
2. Sabırlı olun: Bir ilişkide cinsellik arzusu ve ihtiyacı kişiden kişiye farklılık gösterir. Sevgilinizin ne kadar süre ihtiyacı olacağını tahmin etmek zor olabilir, bu nedenle sabırlı olun. Onunla birlikte bu süreci çalışarak ve anlayışla geçirin.
3. Başka şekillerde bağ kurun: Cinsellik dışında da yakınlaşmanın ve bağlantı kurmanın birçok yolu vardır. Romantik bir aktiviteye gitmek, duygusal olarak yakınlaşmak, birlikte zaman geçirmek gibi etkinlikler, bağlantınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir.
4. Çift terapisine başvurun: Durumunuz üzerinde çalışmak için bir çift terapistine gitmek, duygusal ve cinsel bağlantıyı güçlendirmenize yardımcı olabilir. Profesyonel bir rehberlik, sorunları ele almanıza ve daha sağlıklı bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.
5. Kendi ihtiyaçlarınızı gözden geçirin: Kendi cinsel beklentilerinizi yenidendeğerlendirmek ve bunları sevgilinizin ihtiyaçlarıyla uyumlu hale getirmek önemlidir. Belki de duygusal bağlantıyı güçlendirmeye odaklanabilir veya başka yollarla cinsel tatmin arayabilirsiniz.Unutmayın, her ilişki benzersizdir ve her iki tarafın da ihtiyaçlarını karşılamak için çalışması gereklidir. İlişki sürecinde alışverişte bulunmak, anlayışlı olmak ve karşılıklı saygı göstermek önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen istiyorsun, o istemiyor, yani çok temel bir konuda uyumsuzsunuz. Sevgiliyken seks yapmak istemeyen bir kadının, seks yapmak isteyen bir erkekle sevgili olarak devam etmesi bencillik, çünkü erkeği seksten mahrum yaşamaya zorluyor. Bir fakbadi bulup onunla yapsan da muhtemelen ayrılır, aldattın diye. Başkasıyla yapsan, seks yapmadığın sevgilini aldatmış bile olmazsın teknik olarak, çünkü sevgilinle zaten yap (a) mıyorsun. Ayrılın, o gitsin seks istemeyecek birini bulsun, sen de seks yapabileceğin biriyle sevgili veya fakbadi ol. Seven erkek dokunmaz, bekler, sabreder safsatasının geçerliliğine inanmıyorum. Niye erkeğin beklemek zorunda olduğu düşünülüyor?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
+1 yılGit o zaman verici kız bul madem öyle namus önemlidir
02 Yorumla
Soran+1 yılnamusla alakası ne banada güvenmiyorsa. d
- +1 yıl
Sana güvenmemekle haklı yiyorsa imam nikahı yaparsın
+1 yılKac yıldır berabersin ve soguma sebebin bu öyle mi bende erkeklerden soğuyorum gerçekten ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl olucak
Çok istiyorsan imam nikahı kıyın? Böylece aileler de tahmin eder zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan saygı duyacaksın kardeşim namuslu olmak zarar getirmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kız hazır değildir ya da güvenmiyordur sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl ya uğraşılmaz öyleleriyle
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam