Sevgilim ile 3 yıldır çıkıyoruz, geçen ay 3. Yılımızı kutladık. İlk yıllar tabii olmayacak bana kalırsa lakin küçük çaplı, seks değilde sevişme tarzı şeyler olabilir. Hiçbir şekilde temas halinde bulunmadık diyebilirim. Yaklaşmaya çalışsam da olumsuz. Geçenlerde beraber uyuduk, yakınlaşmak istedim ama her seferinde görmezden geliyor. Birebir konuşmaya da utanıyorum, kendiliğinden olan şeyler bunlar. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÇok dindar değilse sadece 2 neden geliyor aklıma. Ya aseksüel ya da cinsellik yaşamakla ilgili utandığı ve öğrenmeni/görmeni istemediği bir durum var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel konularda kişinin karşı tarafı iyice anlaması gerek aile tarafından gelen bastırılmış duygularını örf ve adetlerince evlilik öncesi sana sahib olmak istemiyor olmasını.. zaman içersinde ilk kez bir birliktelik yaşayacaksa heyecandan yanlış bir şey yaparmıyım duyguları içersindedir.. burada sana düşen sevgilinin zihnini rahatlatman baskı yapma.. bu zamana kadar doğru bildiklerini silemezsin zihninden dikkat et zorlarsan uzaklaşabilir senden.. 🙂 GÖR TUTTUĞUYLA TOPAL BULDUĞUYLA olmaz... kadın olsun erkek olsun zihnini, bedenini, ruhunu psikolojik yönden rahatlatmak gereklidir.. kalbin ritmini dinleyerek dokunulmalıdır hassas bölgelere..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılGuzelim sanirim bir sikinti var konus onun bilmedigi ya d senin gormeni istemedigi bir sey yani belki penisi cok buyuk bile olabilir erkekler tuhaf olabilir ya da tam tersi cok kucuktur olabilir yani hayat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ilginc, bence asiri dindar ondan yapmiyor ki dogruda yapmamalisiniz ve ne diye ayni yatakta uyudunuz olur mu ya
02 Yorumla
Soran+1 yılMİQUBİYGYGQFLUYGUŞ dindar değil. Ahlak bekçiliğimizi yapmak da sana kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılYani diyorumki ayni yataga gerek yok sokaktada olur yanlis anladin beni ozel alan birakmayin ahlakta aramaz bende 😄
+1 yılUtanacak bir şey yok tabikide. Konuşmalısın onunla. Normal değil bu durum
00 YorumlaBelki adam seninle evlendikten sonra cinsellik yaşamak istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşma safhasını gerçekleştirmeli ve gerçekte ne düşündüğünü ve neden böyle düşündüğünün cevabını almalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek böyle olamaz. Sallama. Ya sevmiyor ya da başına kalsın istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe başına kalacak? Ayrıca ne bu kesin üslup, bir şeyler var ki fikir istiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBence net fikir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır dobra olucaksın agzıan gelen soylucksın tadı tuzu olsun
00 Yorumla
+1 yılOo sen bu çocuktan kaç bunun libidosu hiç yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O iş artık öyle devam eder
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkide bi anormallik var asla normal değil
00 YorumlaLibidosu düşük heralde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok ilginc kalkmiyor my
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnle olsan görürdün gününü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke sana yardımcı olabilsem..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutahassıb bir aileden mi geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani, çok fazla değil. Normal türk ailesi. Kendisi de dinine çok bağlı değil, oruç zamanı müslüman olanlardan.
+1 yılMiye istemiyor sence
00 Yorumla
+1 yılBen isterdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem