İki senedir birlikteyiz evlenmeden olmaz diyor ne yapmalıyım ya ben istiyorum kendisi istemiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer istemiyorum diyorsan saygı duyacaksın yapacak bir şey yok çünkü istemiyor yani bak atüstünde kız her şeyi sana baştan söylemiş daha sonra senin saçma sapan tripleri diye uğraşmamak için baştan demiş yani belli bir yere kadar cinsellik yok tek şartı bu kabul edersen edersin etmezsen yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kabul ettim saygı duyuyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemediğinden değildir inan kadınlar da çok istekli ah bu toplum baskısı
614 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef toplum baskısı her şeyi tetikliyor seks bir ihtiyaçtır ben duygusal ihtiyacımı sevdiğimle gidermek isterim ama istemiyorsa saygı duyacağım elimden bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılElbette öyle inan bastırabilen kadın bir şekilde korkuyla bastırılıyor ama diğerleri olarak kadınlar da çok yoksun bırakılıyor zor bir durum
Soran+1 yılAynen dediğiniz gibi ben kızla bu konuyu iyice konuşmam gerekiyor tabii fazla zorlamayacağım
Cevap sahibi+1 yılSeviyor musun? Bence hani tam birleşme olmadan da belki birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Tabi sonu garanti değil 😂
Soran+1 yılOnu defalarca sinemada yaptık
Cevap sahibi+1 yılOlsun özel ortamda daha farklı olur sonuçta
Soran+1 yılYani seks yapma isteği daha mı artar
Cevap sahibi+1 yılİlla ki ama istemiyorsa sonucundan korkuyordur bu sefer de o duruma gelirse sen de kötü hissedersin kendini yoksa istememe durumu yoktur zaten
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum zaten sinemada öpüşüyoruz sevişiyoruz her yerini elletiyor bana ikimiz karşılıklı her şey yapıyoruz tatmin oluyoruz onu ona müsaade vermiyor benim tahminim seks olduktan sonra tamam benim senle işim bitti senden sıkıldım niye de düşünüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılYani tabi ki gerçekten seviyor musun?
Soran+1 yılİki senedir peşinden koşuyorum tabii ki de çok seviyorum
Soran+1 yılİkimiz de birbirimizi şu an seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılSevindim o zaman inşallah ikinizde hep mutlu olursunuz ❤️🙏🏻 Sevginiz hiç bitmesin 🙏🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun 🙏
+1 yılZorlarsan uzaklaşabilir. Her insan evlenmeden önce yapmaz. Onun kararına saygı duymalısın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen onu anlayabiliyorum o da yapmak istiyor benim gibi ama gelecek olan tepkilerden korkup evlenmeme ihtimalinizi düşünüp yapmıyordur... toplum ve aile kadına gelince Aslan.
00 Yorumlasaygı duymalısın, korkuyor olabilir basına is gelebilecegini düsünebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neden simdi istiyorsun evlenene kadar bekle işte
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşım 22 ne evliliği
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne seksi?
Kız bakire mi
Soran+1 yılEvet bakire
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemiyorsa saygi duyacaksiniz. Siz istiyorsunuz diye ıllaki ıliskiye girmesi gerekmiyor. Farz edelim ki ileri zamanda ayrilik durumu oldu o zaman o kisinin durumu ne olacak. Senin 2 dakikalik zevkin ugruna zorla ıliskiye girmesi gerekmiyor
112 Yorumla
Soran+1 yılPeki kendisi beni bırakırsa o ilişkiden sonra
Soran+1 yılTek yönlü düşünmeyin lütfen
Cevap sahibi+1 yılYarin birgun iliskiye girdin farzedelim cift yönlü dusumelim değil mi o kizda bilimsel olarak da bilinen kizlik zari var o bozulmus olacak bir sonraki ilişkisinde belli olacak sen 1 değil 50 defada girsen sende herhangi bir şey olmayacak değil mi bir sonraki ilişkinde girmedim desen bile herhangi bir belirti olmayacak ama o kizda herhangi bir belirti olacak
Soran+1 yılDefalarca araştırdım kızlık zarı denen bir şey yok Türkiye'de sadece diktirme olay var dünyada öyle bir şey yok sana makale atabilirim okuyabilirsin
Cevap sahibi+1 yılDogru diyorsun o kadar bilim insani yıllarca bosa okudu sen 3 5 dakika seyinin zevki icin bir makale ile çözdün. Her makale doğrudur mu simdi bende sana herhangi bir ilah olmadigina dair makale atayim oyle bir şey yazilmis diye herhangi bir ilah yok mu demeliyiz simdi
Soran+1 yılİyi madem Tanrı insanlara güveniyor olsaydı kadınlara kızlık zarı vermezdi
Cevap sahibi+1 yılDogru diyorsun sana da beyin vermis ki düşün diye kizda akil yok ki senin gibi birisi bulmuş zorla kizla birlikte olma derdindesin sonrasında da isim bitti der birakir gidersin kızı
Soran+1 yılDostum kız da zorla olma gibi derdim yok kıza karşı saygım sonsuz iki senedir beraberiz ikimiz birbirimizi sevip değer veriyoruz ben sadece bu siteye tartışmak amaçlı bir yazı yazdım
Soran+1 yılİşim bitti hadi gideyim asla öyle bir şey yapmam bu benim karakterini gösterir ki ben karaktersiz bir insan değilim herkes yaptığı şey kendinden bilirmiş
Cevap sahibi+1 yılTartışmak icin burdaymis sordugun soru tam tartışmalık
Soran+1 yılTartışmalı kısa bunu bana değil genel olarak yorumla benimle tartışma
Soran+1 yılBenim sevdiğim bir insana öyle bir niyetim olmaz yanlış anlamayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa evet böyle seyler var maalesef iliskinin basinda konuslmali aslında çünkü iki tarafta hakli bir yerde
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle iki tarafta bir yerde haklı ama sevdiğim halde ne yapacağım bilmiyorum ayrılmak istemiyorum bunun için
Cevap sahibi+1 yılBeklemek en güzeli o zamns ya da isiniz gücünüz yerindeyse evlenin. Ya da ufak seyler yasayin
Soran+1 yılZamana bıraktım kendisinin istediği şekilde saygı duyup devam edeceğim
+1 yılİstemiyorsa zorlaman soğutur
20 YorumlaNe yapacaksın tokatlaya tokatlaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı duyacaksın. Duymuyorsan ayrılacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygım sonsuz
Soran+1 yılAyrılmam ki
+1 yılİstemiyorsa yapacak bir şey yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru öyle
- +1 yıl
Evet yok ya evliliği bekleyeceksin ya da ayrılacaksın.
Soran+1 yılEvliliği beklerim 8 seneye anca evlenirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız haklı istemiyorsa niye zorluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAfferim ona saygı duy
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyacaksin
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz
Bence oradan arkana bakmadan koşarak uzaklaş 😅
27 Yorumla
+1 yılKararına saygı duy
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılTersden deneyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor
+1 yılSaygı duy
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur dediği yere kadar seviş öyle idare et
07 Yorumla
Soran+1 yılEninde sonunda seks yapar mı acaba
Cevap sahibi+1 yılTabiki sonunda kendisi isteyecek, durma hepsini istiyorum demesine ramak kalmış
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında kız
Soran+1 yıl24 yaş
Soran+1 yılTmmm
Soran+1 yılYazdım
+1 yılSaygi duycan
00 Yorumla
+1 yılSaygı duy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet doğru olması gereken bu
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm