Evlendikten sonra yaparız dedi. Sexting veya video seks yapmak istemiyor. Bana "Eğer yapmazsam kızar mısın?" dedi. Sonra daha yapmak istemediğini evlenene kadar azgınlığına hakim olacağını söyledi. Ben de onu istediğimi söyledim. Tekrar yapmak istediğimi söyledim. İstemediğini ve yapmayacağını söyledi.
Şimdi sadece konuşmak ve görüntülü görüşmek ama seks hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyor. Ne yapcam?
Şimdi sadece konuşmak ve görüntülü görüşmek ama seks hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyor. Ne yapcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kiminle yapmak istemiyor? Önemli olan bence bu. Benim için xx onemlidir örneğin. S*KS veya baska bir şey. Bu kisiden kişiye değişir. Eğer benim değer verdiğim veya istediğim birşeyi yapmıyor ise bende onunla olmam. Şimdiye dek hep alttan aldım da ne oldu. Benim değer verdiğim şeyleri iletişimi konuşmayı benimle hiçbiri yapmadı ama başkalarına koşa koşa içtenlikle yaptılar. Ben ikna etmezdim. S*ktir et knk. Ya da başkası varsa onunla da konuşmaya başla.
Ya işte bu kapalı kızların kronik sorunu. Seks yapmış başkasıyla bize gelince evlilik olmadan olmaza getiriyor.
Redpill ve erkek adam kanalı var youtube da. Bana çok katkısı oldu. Bu bana göre şu anlama geliyor. Senden önce yaptım. Eğer birisi ilgimi çekerse yine yaparım. Ama sen yeterince ilgimi çekmiyorsun. Köşede dur bekle. Hiç yüz vermiyorum böylelerine artık. Ancak aranız iyiyse bekle knk. Nihayetinde senide tanımıyorum o kızı da. Burdan yorum yapmak istemiyorum. Sadece ben beklemezdim.
Ateş üstünde cambazlık yapmasını istemiyorum nihayetinde. Temel bir ihtiyaç. Bir şeyi şartlı sunuyor da Selena Gomez'mi aw. (Seviyorsan durum farklı.)
En kötü başka birini bulurum. Artık iyi insanı oynamayı, adam olup bu kızları memnun etmeyi bıraktım. Aldatmak en mantıklısı. Zaten bu kız beni aldattı 😂 ben de onu aldatıyorum artık. Sıkıntı yok.
İş nereye gider ama bilmem. Düzeltirse kendisini diye bekliyorum. Ama daha iyisini bulursam anında engeli basar giderim.
Ya bir insan birsey yapmak istemiyosa , niye surekli ikna etme derdine duserki bir insan. Surekli bir israr , bir caba.. saygi duysan. Tamam cano , tamam gulum , tamam askim artik nasil hitap ediyosan. Cok zor olmamali
Ama başta yaptı. Niye tekrar yapmak istemiyor? 5 6 defa görüntülü seks yaptık.
Yapmak istemiyorum diyor sonra birden canı istiyor kendisi yapıyor.
Ben oyuncak değilim hislerim var ben de insanım
Icine sinmiyo demeki , kendine yakistiramiyodur. Pisman olmustur. Olabilir cokta onemli birseyde degil
Önemli değil mi? Senin kocan seni reddetse "seninle ilgilenmek istemiyorum" dese ne düşünürsün?
Ozaman onu cani istediginde.. yapacaksin. seninkide oyle biri
Cani ceheneme.. ilgilenmek istemiyosa kapi orada.
Ben onun canı istediğinde yapacağı bir seks objesi değilim.
Bak sen kapıyı gösterdin. Aynı şeyi şimdi düşün. Senin isteklerini önemsiz olduğunu düşünen bir erkek/kadın
Sevgili ve koca ayri.. sevgili zina. Koca ise helal kilinmis. Aradaki fark bu , ama seninkisi dedigim gibi cani istediginde..
İşte onun da amacı evlendikten sonra yapmak ama daha önce seks yapmış. Müslüman gibi evlenmek istiyor ama her türlü fesatlık var.
Benle görüntülü seks yapıyor sonra evlendikten sonra diyor. Tutarsız her şey
Bende bosuna seninkini savunuyorum.. kusura bakma. Haklisin diyecek birseyim yok.
Ya işte canı istemiyor galiba. İnternette arasitrdim. Ondan çok kez ayrıldım. Ama hep benle görüntülü seks yaptı. Barıştık bana söz ver dedi benden ayrilmayacaksin dedi.
Belki de ayrilmamam için yapıyor.
Ya soylede olabilir , belki sen onun icin diyerlerinden daha ozelsin. Ve daha ozel olmasi icin o gunu beklemeni istiyor. Yadaa cok istiyosan evlen gibi kendince bir yol yapmaya calisiyo. Oda olabilir.. yadaaa baskalariyla yapti terk edildi ya da kendisi birakti kafalar uymadigi icin. Sende gitme diye bu sefer tam tersini yapmaya calisiyo. Ama bu sefer azdigi icin , kendine engel olamiyo sana yaklasiyo..
canım var bunda. Çok azıyor. Sonra gidiyor beni aldatıyor. O zaman kavga çok ediyorduk. O yüzden gitti beni aldattı bende onu 15 20 gün bıraktım. Şimdi geri döndüm unutmaya çalışmış beni hanfendi.
Sanki ben ona kötülük yapıyorum. Erkeklerden uzak dur diye diye damağımda tüy bitti. Bu gidip aldatıyor.
Eski konular bunlar neyse. Bende onu aldattım bunu yaptıktan sonra 😁. Hiç aldatmayan temiz bir insanı bu hale getirdi bu kız.
Geçmişte ilişki yaşamış. Bırakmış kızı. Evet yani geçmişle alakası var ama durum o kadar basit değil. Ortada beni aldatması var. Ozelsem beni niye aldatıyor? Demek ki özel değilim. Sadece beni yetersiz bulduğunu düşünüyorum.
Ozaman ceptesin , nasil olsa aldatiyorum geri donuyo. Dusuncesi var , yetersiz olmamakla alakasi yok bu durumun.. naparsan yap ben burdayim izlemini vermisin kiza. Oda bu durumdan faydalaniyo
Cepten nasıl çıkarım
Ben dedim ona sen yokken başka kız ile sevgili oldum dedim.
Çok kıskandı anladım içine kurt düştü
Istedigi zaman sen red edeceksin.. ve gidersen git izlemeni vereceksin. Umurunda degilmis gibi.. ama bu sefer giderse tekrar kabul etmiceksin
Videolu seks isterse reddedicem tamamdır. Ve o konuları acmayacagim
Soğuk mu davransam sence?
Orasini sen bilirsin