Sevgilimin ilk sevgilisi benim. İlk yaşadığı kişi de benim çok kavgalar ettik sevişme vs olurken o istemedi vs ama benim için istedi tabiki zevk aldı ama ilk yaparken bile ağladı. 8.5 ay oldu ben onun için şehir değiştim onun yanina üni okumaya geldim o beni deliler gibi seviyor bunu biliyorum ama kız bana çok yalan attı bende dellendim çok küfürler ettim dedim seni kullanıyorum bırakacam vs vs ama o hep bunları duymazdan gelmeye çalıştı aylarca yani hatta ayrılmaya çalışıyordum bırakmadı beni hiç. Sonra dün dedi ben cinsellik olmadan devam etmek istiyorum ben sinirlendim defol git falan dedim bırakmadı beni sonra ben git dedim en son tamam dedi ben şok oldum. Sonra ertesi gün yazdım konuştuk barışalım dedik ama hala cinsellik istemiyor ben de tamam dedim. Napmam gerek ne zaman beni ister o diyor günah falan ben bakamıyorum ailemin yüzüne dışarda insanların yüzüne. Onu kazanmak istiyorum yine onu seviyorum. Evlilik düşünüyoruz ama o utaniyormuş yaptıklarından. Yardım edin lütfen
Gerçekten o kadar hakaret ettikten sonra ne bekliyorsun? Seni affetmesine bile şükret ben olsam yüzüne bakmazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklısın da şimdi napmaliyim beni istemesi için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılİstemiyorsa yapma. Ne meraklısınız. Hadi kız yapmış bir hata. Bekle. Madem evlilik düşüncen var bekle. Ölmezsin
45 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yapmadık 100 defa yapmışızdir bu hata mı oluyor. Ayrıca bu kadar yaptıktan sonra niye bekleyelim anlamıyorum
- +1 yıl
İstemiyor. Anlıyor musun? Kız istemiyor. Hata diyor. Bu kadar. Bu çok normal ve doğal
Soran+1 yılOk
Soran+1 yılHata 8 aylık mi olur teyze?
- +1 yıl
Sonradan aklına dank etmiştir. Olamaz mı? Herkes sizin gibi olmak zorunda değil
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılEn çok üzüldüğüm şey, böylesi şerefsiz abaza erkekleri sevmeleri oluyor.
@bahtsizzbedeviiiii
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzını topla lan namus yoksunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzerine gitme haklı kimse kimsenin psikolojisini anlayamaz insan karşındaki biri aynı şeyi sana yapsa itip kaksa hoş mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da işte pişmanım şimdi beni istemiyor olması o anlamda zoruma gidiyor. Hallettik o itme kakmayi cinsellik kaldı
Cevap sahibi+1 yılÜzerine gitme vardır zamanı
Gizli Üye(18-24)+1 yılTek derdin cinsellik herhalde onun dışında pek sevdigin de soylenemez
05 Yorumla
Soran+1 yılDayı boş yapma tanımıyon istesem bir sürü kızla yaparım bunu istemeyen kız mi kaldı. Bu kızı ablamla falan tanıştırdım. Beni de annesi tanıyor
Cevap sahibi+1 yılAblani taktik vermesi icin mi tanistirdin
Soran+1 yılHe aynen sabır Allah. BEN ONLA İSTEDİĞİMİ ÇOKTAN YAŞAMIŞTIM dalga mı tutuyon
Cevap sahibi+1 yıl@mk birisi senin ablani boyle s*kse bu kadar genis genis konuşabilir misin diyorum y@vsak
Soran+1 yılLAN ABLAMLA O KARI NE ALAKA ŞİMDİ SÖVECEM DEFOL GİT.
+1 yılYani seviyor gibisin ama kırıcısın da
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum. Dün bu konu için ayrılacaksaj ayrıl dedi bitirelim tamam dedi. Geri imam nikahı kiymayi düşünüyoruz. Onu istiyordu bu sefer şunu diyor sen beni o zaman da bırakırsin ciddiye almazsın ama ben bunları derken başka bir sebep arıyorum sanki beni aldatmış veya aldatıyor. Ancak diğer arkadaşıma (kız) ikimizin ortak arkadaşı sadece Allah Allah diyor zina diyor günah diyor 8 ay zina yoktu sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılŞu kafandan vazgeç
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi kafa dayı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat