3 yıllık ilişkim var. ilişkinin başlarında “yaa nolcak diyip” benden tatlı tatlı her şeyi istedi. tavlayı bile sinamasına oynardık. o kazanırsa özel sinema odalarına giderdik. sürekli asansörlerde dudağıma yapışırdı. arabada oturur romantik romantik sonra sevişirdik. bunlar olurken meni elden bulaşır hamile kalınır korkusuyla travmalar yaşadık. sonrasında da devam ettik yapmaya ama korkarak. pandemiyle birlikte tamamen bitti sevişme öpüşme. yanaşıyorum, açık giyiniyorum, tekliflerde bulunuyorum, istediğimi söylüyorum ama ben eskiden ona uyum sağlarken oysa artık istemediğini söylüyor. güzel şeyleri sonraya evlenmeye bırakalım diyor. istediğini ama kendini durdurabildiğini söylüyor. doğru olan bu diyor. beni çok sevdiğini biliyorum ama bıktım artık napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir taraf istemiyorsa zaten cinsellik yaşamak için diretmek bence yersiz. Sevişmek karşılıklı istek olunca anlamlıdır.. Oturup konuşmuşsunuz ve size evlenmeyi beklemek istediğini söylemiş. Siz de ona kendi fikrinizi ve isteklerinizi söyleyin güzel bir şekilde ama istemiyorum derse de zorlayamazsınız yani bana biraz gurursuzca geliyor.. Keyifli akşamlar..
64 Yorumla
Soran+1 yılevet o kadar güzel yazmışsın ki…. ama isteğinin çook olduğunu söylüyor. sadece yapınca hem hamilelik hemde dini açıdan başını yastığa rahat koyamıyormuş. zorlayamam ama mecbur uyucam
Soran+1 yılistiyorum ama napalım..
- +1 yıl
Eşcinsellik olmasın mı … dikkat et
- +1 yıl
Bacım adam dini olarak kendini yükümlülük altında hissediyorsa saygı duymak zorundasın. Cinselliğin de ilişkinde bu kadar büyük rol oynaması mantıksız geliyor bana. Seven insan bakışına bile şükreder ne olacak sevişip seks yapınca daha mı çok aşık olacaksınız birbirinize. Bak ne güzel seviyormuş seni bu tarz şeylere ilişkide yer vermek istemiyor evlenmeyi düşünüyor ve bir açıdan da haklı. Evlenince bir şeylerin heyecanını yaşayabilin istiyor. Adam seninle güzel bir evlilik hayatı düşlüyor ve açık açık söylemiş istemediğini. Saygı duymalısın. Zorla güzellik olmaz ki
En İyi Cevaplar
bence monotonlasma var, cinselliğin biraz ilgi cekici olmasının nedeni ulasılamaması , nasıl desem hayal kurar erkek ulasmaya calısır ulasamaz , uzun uzun opusmek veya on sevisme bile buyuk bir sey olur , fakat sanırım sizin düzenli bir cinsel yasamınız var , ona artık sıradan gelmeye baslamıs cinselliğiniz. derler ya her gün sevdiğin yemeği yesen sıkılırsın sonunda, sizin durumunuz bu olabilir. yapabilecegin sey yeni ortamlar yaratmak, veya dıs gorunusunde degisim yaratmak. ha ikinci ihtimal evlenmeye bırakalım deyip evlenme konusu dahi acılmıyorsa karsındaki muhafazakar olsa en bastan beraber olmazdı zaten , senden uzaklasıyor olma ihtimali olabilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılşöyle söyleyim en başından beri ve hala benimle evlilik hayali olan biri. cinsel hayatımız çok aktif değildi ellemeden başka bir şey olmazdı. ama ben en ufak meniden bile hamile kalınanilir bilgisini verince ve bu korkuyla birliktelikler devam edince sonrasında namaza başlamasıyla her şey tamamen bitti. başlarda bu paylaşımı yaptığımız için ben hala istiyorum. korkularımı yendim ve her şeye rağmen onunla bir şeyler yaşamak istiyorum. o evliliğe bırakmak istiyor. ama zaten evliliğe bıraktığımız çok şey var. bu konuda zıtlaşsakta ayrılmak istemiyorum. şimdiki erkekler yeme peşinde bu bana çok güzel bi düşünce gibi geliyor. ama yaşamakta istiyorum işte çok uzattım
Soran+1 yılzaten bana hemen ulaşamadı. uzun süre flört uzun sürende bi ilişkimiz var
- +1 yıl
e o zaman bekleyeceksin ufak ufak cinsellik yasayacaksınız, ardından daha buyuk heyecanı evliliğe saklayacaksınız. iki nokta var diyorsun ki hamile kalmamdan korktu, bunun icin kondom, dogum kontrol hapı gibi bir cok korunma yontemi var. ikincisi ve en buyuk nokta namaza yoneldi, dine gore evlenmeden birlikte olmak zina sayıldıgı icin ne kadar korunsanız da beraber olmama ihtimali yuksek. hatta daha da ilerletirse belki dudagından bile opmeyebilir , ha boyle bir durumda saygı duyup beklemek dısında care yok gibi. sorun sadece korunma olsa cok yontemi var der cinselliğe ikna ederdin , ama oteki konu cok hassas , sen ısrar edersen kendini daha fazla geri cekebilir, hatta fazla farklı oldugunuzu dusunebilir, beklemelisin yani
Soran+1 yılevet o da böyle söyledi. zaten son noktayı yapmıyoruz ama o eldeki meniden bile korkuyor. bunu halletsekte ben dini açıdan sızlayan vicdanımı durduramıyorum diyor. çok istiyorum ama sonrasında kötü oluyorum diyorum. mecburum gibi…. ama çokta mutsuz
- +1 yıl
ee yapacak bisey yok , bazı seyler icin fedakarlık yapmak lazım dini acıdan vicdanı rahatlamasını tercih ediyor sanırım, dini veya resmi nikah olmadan seninle birlikte olunca rahatsız hissediyor , onceden olmussunuz ama belli ki gorusleri degismis , o istemeden artık senin istemen onu rahatsız eder ancak bir noktadan sonra. bu yuzden beklemekten baska care yok gibi
Soran+1 yılevet malesef….. içime atıcam üzüle üzüle
- +1 yıl
Abla olayı efsane anlatmışsin bende yaşadım bu ulaşınca soğuma durumunu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adama pandemi yaramış , demiş ki l. an ben günah işledim hep, biraz yola geleyim.. helalimi daha fazla kirletmemeliyim, kendime ve sevgilime sahip çıkmalıyım. Demiss..
Sen de heyecanın kaçtığı için mutsuz oluyorsun.. mevzu cinsellik değil senin için.. sen heyecan tat kalmadı sanıyorsun37 Yorumla
Soran+1 yılne güzel yazmışsın… evet….
Soran+1 yıleski yakın paylaşımlarımı özlüyorum onunla
Soran+1 yılyaptığı doğru evet ama onun doğruları benim için geçerlide olsa ben onu çok özlediğim için yapardım
Soran+1 yılkonuştum ama net konuşuyor benimle. çok istiyorum ama yanındna gidince vicdanım sızlıyor diyor
Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. adam haklı, belki de baktı heyecan kalmıyor. evlendikten sonra yaşanacak birşey kalmayacak, bırkalaım demiştir. ya da korona korkusu nedeniyle salya sümük bulaşmasın diyordur. ya da başka birini buldu, bu duyguları onunla daha güzel yaşıyordur. herşey olabilir.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHevesini senden almış gadası. Onun gözünde sen sadece sıradan bir insan olmuşsun.
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂 ne çabuk böyle yargılar yapıyorsunuz ya
Soran+1 yılhevesini alacak kadar çok şey yaşamadık bu bir. ikincisi ilişkimiz çok güzel mutluyuz. tek sorun eskiden var olan birlikteliklerin dinle ve vicdandan kaynaklı kaybolması
- +1 yıl
Bence böyle emin ol yakında dediklerim çıkar
bak söyle başlayın. sevgiline bir teknik verecem bunu okusun ona göre sana davransın. bunda edebiyat fantezi eklemedim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. nekadar safsın senı kullanmış kullanmış evesini alınca bırakmıs ve istemiyor. ve yaz bı kenara O SENINLE EVLENMEZZZZZZZ evlenecez demesıne bakma evlenmez o senınle bı bahanesını bulur bahne yaratır ayrılır. sende halen o beni seviyor de evlensenız bıle canı senı ıstemedıgı ıcın aldatacagı %90 . evlensen bı dert evlenmesen bı dert sana ama bırak onu defolup gıtsın bı omur aldatılmayı veya ılgısızlıgı goze alabılırsen evlen tabı. halen gelmıssın ne yapabılırım dıyosun senı kullanmıs bunu goremıyormusun.
00 Yorumlanamaz kılmaya başladı vs diyorsun artık bu tarz şeylere zina gözüyle de bakıyor olabilir zina da islam dinine göre büyük günah sayılıyor, bir de ek olarak ergen cinselliği modundan da çıkmış olabilir. evliliğe bırakalım falan diyorsa sen de onayla işte yoksa harbiden evliliğin tadı tuzu azalabilir. herşeyi yaptınız peki niye evleniyorsunuz? Bu açıdan bakıyor olabilir ki normaldir
21 Yorumla
Soran+1 yıliyide o son noktaya kadar gelmiyoruz ki evet ne güzel haklı güzel düşünüyor ama çok ileri gitmeden bu kadar vicdan yapmadan benim hislerimi anlayıp bi kaç adım gelse bana keşke
+1 yılzaten ciddi düşünüyorsa neden birlikte olmuyor peki?
madem evlenmek istiyor
erkekleri anlamıyorum cidden
ciddi düşünmedikleriyle hiç düşünmeden yatağa atlarlarken ciddi olunca evlenince yaparız oluyor
ne alaka?
asıl sevdiğin , ciddi düşündüğünle yapman lazım114 Yorumla- +1 yıl
@Faruk2059 sevişmek günah değil mi?
ayrıca bu günah sadece ciddi düşündüğün insanla yapınca mı oluyor
ne boklar yiyorlar evlenmeden hey gidi hey onlar yazılmıyor herhalde
Soran+1 yılsevgilimin ilkiyim. o da benim ilkim. başta bende bilemedim çok seviyordum seni o heyecanla yaptık bir şeyler. ama sonra sana dinimize ilişkite zarar verdiğimi farkettim dedi
- +1 yıl
Anlatayım mı nedenini
Soran+1 yılanlat
Soran+1 yılsadece sevişme
eğer seni seviyorsa sana saygı duymalı ve cinselliğe devam etmeli, he belki şeyden korkuyor olabilir çok birlikte olup senden sıkılmaktan korkuyor olabilir , ama bununda dengesini kurabilir öncesinde çok istekli sonrasında tamamen isteksiz olması hiç mantıklı gelmiyor açıkçası
00 YorumlaOnca şey yaşadıktan sonra evliliğe saklayalım yaklaşımı çok ironik.
Altında bir bit yeniği var kanka araştır.62 Yorumla
Soran+1 yılbiz her bir şey yaşadığımızda korkardık. elimize meni buluşsa hamilemiyim olurduk. zamanla bu korku arttı sonra namaza başladı derken bunlar ona kötü ve vicdan sızlatacak şeyler olarak gelmeye başladı…. ama ben istiyorum….
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurda bir şeyden emin olmalısın elde ettim bırakırım bir kaç aya diye mi düşünüyor yoksa sana verdiği değer arttı ve evlenince devam etmesini mi istiyor bu heyecanın hangisi olduğundan emin olmalısın bunu ona açık açık sordun mu elde edip birden istememesi aklıma bunu getirir benim çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız buna benzer bişi bendede olmuştu yapıyordum ama günah olduğu aklımdan çıkaramıyordum pişman oluyordum en son tövbe edip. Namaza başladım kıza günaha girmicem bidaha evlenmeden asla yapmam dedim o farklı anlıyordu bunu duyunca oda bıraktı zaten. bende gerçekten elime fırsat geçmesine rağmen ondan sonra yapmadım bidaha evlenene kadar 3 yıl ara verdim.
10 YorumlaTerk et ya kafasına göre böyle kararlar alabiliyor, cinsel ilişkiyi keyfi isteyince başlatacak istemeyince bitirecek? Bencillik ve saygısızlık. Sana böyle davranmasına izin veremezsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılyaparsam vicdanım sızlıyor diyor. bana o an iyi ama sonrasında kötü gelip vicdanım sızlayacağına doğru zamanı bekleyelim diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sana yardımcı olurum istersen? ve ciddiyim bu konuda güzel anlar yaşarız sadece sen istediğin zamanlarda olur ben gizililiği severim konuşmayız bile sen istediğin zaman gelirim istersen giderim, vasıflıyım aynı zamanda patoloji mezunuyum şuanda polis adayıyım aynı zamanda. benimle iletişim kurmayı ister misin?
00 Yorumla
+1 yılbende bu çocukta başka bir sıkıntı var birden değişmesi normal değil evlilikten sonraya bırakalım dediği şey evlendikten sonra da hevesinin olmayacağı bir şey bence ama yine de sen bilirsin bu çocukla evlenilmez bana sorarsan
03 Yorumla
Soran+1 yıleskiden çok hevesli istekliydi. şimdide konu açılınca görüyorum isteğini ama kendini bastırıyor.
- +1 yıl
ama neden bastırıyor ya da seni gözden çıkarttı artık bilemiyorum başkası da olabilir
Soran+1 yılişte namaz kılmaya başladı doğruları değiştir herhalde bide o hamile kalma travmasıda olunca sonuç bu
+1 yıldüşünceleri değişmiş olabilir bence seni sevdiğinden eminsen onun bu yeni halini kabullenmeyi deneyebilirsin. eskiden serbest düşünürken artık bunun çok doğru olmadığını düşünüyor olabilir.. bence o kadar da kötü bir durum değil bu..
10 Yorumla
+1 yılBence sevgilin başka birini bulmuş onunla yaşadığı için seninle yapmak istememesi normal. Bir erkeğin istememe ihtimali yok çünkü.
40 YorumlaAdam namaz kilmaya Başlamış yaptığı şeyi zina olarak görüyor vicdan yapiyor. imam nikahin kiyin dicemde pek tasvip etmem. sen sor ona nikah yapalim de nasil canavara dönüşüyor..
10 Yorumla
+1 yılcinsllik ilişkilerde en önemli konu. SAdece kendini düşünmemeli. Ben 5 yıl sokmadan herşeyi tattırdım benim de istemiyordu ama ben zorla istedim. içine girmemeye söz vermiştim tuttumda her ne kadar zor olsada. Sürttük, yaladım okşadım bence bunları yaparsanız daha iyi sana da yazık
10 Yorumla
+1 yılÇocuk düzgünce evliliğe saklayalım demiş , bir erkeğin en büyük sevgisi sevdiği kadına evlenmeden dokunmamasıdır. Burdakiler boş yapmış salla geç
21 Yorumla
Soran+1 yılama önceden yaşadık bir şeyler. sonradan bunları söylemeye başladı ve bende haliyle kendimi kötü hissettim…. eksik hissettim… onu özlemiş hissettim….
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarda yazmışsın namaza başladı diye. Zina yapmak istemiyordur belki de artık. Evlenince yapmak istiyordur.
Buradakilere soracağına erkek arkadaşına nedenini açıkça sorabilirsin.26 Yorumla
Soran+1 yılsordum zaten. ailelerimiz, hamilelik, dini konular, yakalanmak… bir sürü şey söyledi. aynı sebepler bendede var ama bunlar benim için onunla paylaşımlarım engel değil. özlüyorum
Cevap sahibi+1 yılİnançlı olması normal ve iyi bir şey. Bence doğru yoldasınız. Sen de ona ayak uydur eğer içinden geliyorsa.
Umarım evlenirsiniz ve sizin için her şey çok güzel olur🤍
Soran+1 yılevet ama keşke ufakta olsa o eski şeyler olsa çok özledim dediğim gibi…. inşallaah teşekkür ederiiimm
Cevap sahibi+1 yılBir an önce yuvanızı kurarsanız özleminiz de biter 😊
Soran+1 yılo son noktaya hiç gelmediğimiz ve evlenince geleceğimiz için o eski tat heyecan oluyormudur ki?
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın ki
Sevdiğiniz adamla bir ömür. Her defasında farklı bir heyecan. Hem özleyin birbirinizi iyi gelir.
Tamammmm.
Çözüm parmaklarının ucunda.
Siteden sana yardımcı olabilecek birçok cengaver çıkacaktır.
İster kullan ister nadasa bırak.
00 YorumlaAhahah. Kusura bakma gülüyorum ama sinirlerim bozuldu yani. Milletin sevgilisi cinsellik ister, benim cinsellik isteyecek bir sevgilim dahi yok. Damn it. :'D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Ya yaşamanız tamam da yap yap şimdi dur buna can mı dayanır sende insansın canın cekecek tabi çok yanlış bir karar
02 Yorumla
Soran+1 yılvicdanı sızlıyormuş 🤷🏻♀️
ya senden sıkıldı tepkiler veriyorsan ya da altından bir başka şey cıkar yakında sogudum diyebilir senden
05 Yorumla
Soran+1 yılkeyfi bilir
Soran+1 yılsınır derken?
Soran+1 yılonunda ilkiyim
+1 yılCinsellik istemiyorsa saygı duyacaksın o sana nasıl saygı duyuyorsa herşey cinsellil değil zaten söylemiş evlenince herşey olur diye sıkma canını düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba
Namaz kılmayı başladı demişsin bence sen anlayışla karşıla ve mutlu ol bence sonuçta doğru yolu buldu sen onu desteklersen belki seninle ciddi düşünebilir.164 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 sevgili yapmıyorum ve olsada ilişkiye giremeyiz evlenene kadar
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 çok normal değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 ilginç
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 cinselik konuşacaksınız istemem.
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 😞
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 bir şey olmadı
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 amin teşekkür ederim elbet hatalarım oldu ama çok şükür.🌸🙃
Soran+1 yılbenimde bu ilk sevgilim her konuda ilkim. zaten ciddi düşündüğünü söylüyor 3 yıl oldu artık. zamanında öpüşme bile olsa yaşanıp şimdi olmadığı için insan arıyor. yoksa en başından beri olmasa ben aramazdım belkide. doğruyu buldu ama bu sırada ben kendimi kötü hissettim. çünkü o başlattı ben ona uydum o istemedi ben yine ona uydum gibi oldu.
Cevap sahibi+1 yılBen seni anlıyorum canım ama sende hak ver ona sen az olsa sabret ve anlayışlı davran bakalim ne olacak ben burdayım ne istersen yardımcı olurum
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 maşallah çok mutlu ve temiz olun🌸
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 inşallah hep mutlu ol teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 sizdee🌸
Soran+1 yılpeki bu sırada intiyaçlarını nasıl karşılayacak?
Cevap sahibi+1 yılDayanamaz mısın
Soran+1 yıldayanamam kaç sene var çünkü ve ben yokken cinsel hayatını nasıl sürdüreceği kafamı karıştırıyor.
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra yaparsın ki başka şeylerle meşgul et kendine
Cevap sahibi+1 yılFaruk bey dediği gibi tercih meselesidir bu
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 olsun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 bende 18 😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 teşekkür ederim, seninde🌸
Cevap sahibi+1 yıl@faruk2059 sende 😁😁🌸
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 ?
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. onun yanında kendini tatmin et kendi işimi kendim görürüm mesajını ona ver emin ol bu ağrına gidecektir ve sana yanaşacaktır
012 Yorumla
Soran+1 yılneler neler dedim iki eller gibi oldu sonra korkularını anlatmaya başladı
Soran+1 yılvicdan yapıp iyice kendini kötü hisseder o, suçlanıyormuş gibi
Soran+1 yılöyle değil ilk ben yaptım o kapıyı araladım diyip o vicdanla iyice kendini uzaklaştırabilir.
Soran+1 yılben ona böyle şeyleride dedim çünkü onu suçladığımı düşünüp yeniden bir şey yapsam beni zaten yine suçlar psikolojisine girip tekrar uzaklaştı benden
Soran+1 yılhayır yani tüm çözüm yollarını denedim napıcam bende bilmiyorum zaten
Soran+1 yılsence 3 yıllık ilişki bu sebeple biter mi?
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yalnız birden sert dönüş altında başka birşey de olabilir. Bir çok şeyi yaşayınca bazıları soğuyor çünkü. ya da deidği gibi evet bazı şeyleri bırakalım sonraya diyor olabilir bunu biraz gözlemleme lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşka birini bulmuş olabilir bu yüzden artık uzak duruyordur belkide başkasıyla sizin almadığınız tedbiri almıştır ve senin vücudunu istemiyordur.
Farklı şeyler deneyerek onu kendine çekmelisin.20 Yorumla
+1 yılZaten senden isteğini almış sende saf gibi her şeye evet demişsin artık seninle ilgili cinsel isteğini bitirmiş
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı baştan yapacaktı sonda değil. İkinci husus ise bir şeyi sürekli yaparsan, bir şeyi sürekli yersen sıkılırsın. Ona zaman ver özlemesi için.
00 YorumlaAdam ne güzel işte evlendikten sonra yaparız diyor ablacım bunun neresi kötü
05 Yorumla
Soran+1 yılişleri yoluna koyarsak evlencezde…. eskiden olup şimdi olmadığı için onu çok özlüyorum. o isterken ben ona uyum sağladım…
+1 yılHamile birakmaktan mi korkuyor prezervatif taksin bisi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılo son şeyi yapmıyoruz meni elime bulaşır ordan sana bulaşır gibi saçma şeylerden korkuyor
+1 yılpandemı de kapanan kapılar pandemı bıtınce açılmıs demekkı. sana heves kalmamıs
10 Yorumlabir kadın olarak bir erkekle seks yapıyorsan ileriye dönük dusuncelere sahip olmucam surdugu kadar zevk almak için birlikte olucan erkek öyledir elde edene kadar peşinde dolanır elde edince soğur bu herşeyde boyledir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin istiyordur senin istemiyordu artık ya da buldu birini gunaydin
00 Yorumla
+1 yılBekaretini aldı mı? Eğer evlenmeye bırakalım dediği şey o ise bence de öyle yapın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince yapmak doğru olandır. Adam haklı. Evlenin.
00 Yorumla
+1 yılKız bıkmış sevişememekten vay anasını bee derde bak a q
00 YorumlaBitmiş abicim, geçmiş olsun. Yeni limanlara açılmaya bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksinti gelmiştir belki. Yapa yapa doydu artık ve bir zevki kalmadı. Sen de ısrar ettikçe daha da soğumuştur senden
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır böyle söylemedi. aileler, yakalanma korkusu, dini sebepler, hamilelik korkusu falan bunları söyledi… doyacağı kadar yaşamadık zaten
Derdini yiğim bul başkasını yorumlarda birsürü kişi var bksana =)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olanı sonradan yapmaya başlamış yani evliliğe de bişey bırakın heyecanı önemi kalsın evliliğin gerdek gecesinin
017 Yorumla
Soran+1 yılsonradan ama bendeki hissiyatı çok kötü
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız ki şimdiye kadar yani ne kadar ileri gittiniz
Soran+1 yılo son noktaya kadar ki her şeyi
Cevap sahibi+1 yılAnal, oral?
Soran+1 yıloral oldu
Cevap sahibi+1 yılDininize bağlı biri misiniz peki o yüzden pişmanlık olmuş olamaz mı
Soran+1 yılevet o da var bağlıyız
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç peki
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılİşte ne güzel az kalmış evlilik zamanınıza da ve de füzgün sizi düşünen dinini düşünen birini bulmuşsunuz işte neden şikayetçisiniz ki bu durumdan
Soran+1 yılbirbirimizin ilkiyiz. başlarda o çok diretti ve yaptık. sonra o karar aldı ve bıraktık. onun kararlarına göre şekil almak zoruma gidiyor. çünkü ben korkmuyorum ve istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYaa çok yanlış ve günah bişey ama evlilikten sorna ne güzel doya doya olur işte
Soran+1 yılşimdi ufak tefek şeylerin olması daha zevkli ilerde bu istek kaybolcakmış gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılYaa iyi misin asla kaybolmaz yani harama girmeye değer mi ufak tefek şeyler için
Soran+1 yılo son noktayı yapmadığımız ve birbirimize tamamen sahip olmadığımız için gerdeğe kalan çok şeyimiz var aslında zaten şimdilik ufak tefek şeyler olsaydı iyiydi
Cevap sahibi+1 yılYaa ama yine de zina yapmış oluyoesunuz
Cevap sahibi+1 yılYapmazsan ölmezsin sonuçta evlenince gün boyu yap öp yala onu cldlcke
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla siz kızları memnun etmekte zor erkek cinsellik istese sapık oluyor istemesede üzülüp burada ne yapabilirim diyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi düşünüyor demek ki bunun nesi kötü Allah akıl versin 😏😏
11 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum çünkü. eskiden olmasa şimdi aramam ama sanki bu zamanlarda ufak tefek şeyler olunca heyecanı oluyor gibi
+1 yılOnun poposunu güzelce elle de, görsün dünyanın kaç bucak olduğunu 😆😂
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Senin istemediğin cinsellik bende kısa devre yaptı de, poposunu avuçla 😂
Soran+1 yılalttan alttan emin ol hepsinş yaptım güle ede
- +1 yıl
😂👍
Gizli Üye(25-29)+1 yıle gayet normal hevesini almış adam yeni tatlar bulmuştur kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMonotonlaşmış hevesini almış artık adam hep böyle kolay verirsen bıkar bir süre sonra tabi
21 Yorumla
Soran+1 yılsebepleri bunlar değil yalnız? hamilelik? yakalanma korkusu? ailelerimiz? ve 5 vakit namazlı
salak biraz sevgilin sanırım... ya da o son işi yaptınızmı bilmiyorum ama yavaş yavaş sana yolveriyor gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılyapmadık o son işi
Soran+1 yılsırf bunun için yok verilir mi 3 senelik ilişkiye? bi tarafım çok sinirli bi tarafım demek ki düzgün biri diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnca zaman evliliğe bırakmayan simdi mi bırakıyor orda bi iş var madem istemiyo bırak sende isteme biraz kendile ilgilen gez toz umursama emin ol sana yanaşıcaktır o yanaştıgında da sen onun sana söylediklerini söyle
10 Yorumla
+1 yılDoğrusu bu evlenince yaşayalım demiş ne var bunda
32 Yorumla
Soran+1 yılama önceden yaşardık ben şimdi eksikliğini hissediyorum
- +1 yıl
Pişman olmuştur ben de öyle olmuştum. Sevgilim baya sorun çıkarmıştı
Sıkıntı büyük isteklerini başkası ile gideriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılMillet bulmuş bunuyor... Biz de bulsak da yapışsak diye gezelim adalet mi uleyn bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. sendr başkasını bul onunla yaşa
40 Yorumla
+1 yılİşin bitti diyor resmen üzüldüm senin adına yazık
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂 nerden çıkardın bunu peki
Sana saygı duyacak ve sen ne istersen yapacak kubar bir dille söyle bunu
00 YorumlaEvlenince diyo işte daha ne🤷♀️😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltavlayı bile sinamasına oynardık. o kazanırsa özel sinema odalarına giderdik. tavlanın sineması mı var
10 YorumlaHevesini almış ayrılık yakındır
11 Yorumla
Soran+1 yılsebepleri bunlar değil yalnız ve 1 senedir böyleyiz
Erkek degil o. Hormonlari bozulmus terk et
23 Yorumla
+1 yılSenden sıkılmış yollar ayrılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden mi bir senedir her gün güzel şeyler söylüyor? ve yanımda?
- +1 yıl
Cozemedim olayı
Sana karşı isteği bitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle söylemedi ve öyle olsa ayrılırdı
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
İlişkilerin ilk dönemlerinde hormonlar çok yüksek olduğu için taraflar için heyecan da tutku da çok yüksek olur. Dolayısıyla dokunmak, romantizm, tutku vs. her türlü aktivite zevkle yaşanır.
İlerleyen zamanlarda bu heyecanın azalması normaldir.
Kişilerin değer sistemleri vardır. Bazı kişilerde dini değerler öne çıkabilir.
Eğer sizin için yolunda gitmeyen bir şeyler varsa evlenmeden önce mutlaka açıklığa kavuşturun. Cinsellikten uzak durması sadece dini açıdan ve korunmak için mi yoksa tensel aranızdaki çekimin azalması mı? Evlilik uzun bir yoldur ve cinsellik de en önemli yapıtaşlarından birisidir. Bu sebeple her ne olursa olsun üstünde konuşulması gereken bir konu.
Ayrıca davranışlarınızı değiştirmek de diğer bir alternatif olabilir. Şöyle söyleyeyim; sürekli bir konuda istekte bulunmak karşıdakini sıkabilir. Bu sebepten biraz geri çekilin ve onun talep etmesini bekleyin. Hala isteksiz davranıyorsa sebebini detaylı olarak konuşarak yolunuza devam edip etmeme kararı alabilirsiniz.
İyi günler.