Dünyalar Tatlısı yakışıklı beyefendi bir bey buldum kendime 25 yaşında 1.77 boyunda 80 kilo civarında iyi kaslı hafif göbekli birisi yazılımcı her şeyiyle 10/10 bir insan bakir değilde daha önce birleşme yaşamış birileriyle sevgilileri sadece utangaç falanda değil sadece cinsellik için ona kötü davranmak istemiyorum ama nedense onunla aşırı yatmak istiyorum ya arzuluyorum çünkü çok onu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal olması gereken. cinsellik önemli değil olmasa da olur
Kızgınlık dönemindesin çiftleşmen lazım da ondan çocuğa göre fazla azgınsın nerde yaşıyorsun sen saydığın özelliklere sahibi hemene hemen aynıyız dediğin kişiyle aynı şehirdeysek gel yapalım isteğin boşa gitmesin
Neden istemiyor. Konuyu açtın mı? Ya da atak yaptın karşılıklı vermedi. Zorlamayın ya boş ver.
Kisise tercihi sen yasadin mi. bisiler? Bisiler yasamissan istemen en dogal hakkin yasayipta duran gormedim :) bence zorla cinsellige
Bazılıraı evliliği bekler.. Umarım gay değildir ve sana saygısından sevişmek istemiyordur
Bunları ona söylesen bu ateşini alırdı çoktan
Bunda sıkıntı var hayır diyecek tanımıyorum ben farklı dünya olabilir
Tek derdiniz cinsellik dimi abaza kadinlar kapatilsin
O istemediği için olmasın merakından
istemiyor ya da çekiniyormu bilmiyorum ya bi kere oral yapmak istedim ona aklından bile geçirme dedi bana
Ciddi bir ilişkiyse evlenmeyi beklemek istiyordur belki de
evet çok ciddi düşünüyor benimle
Özel olsun istiyordur sende çok düşünme evlenince ilerleyen dönemlerde yaparsın istediklerini hayallerini yıkma çocuğun 😅
evliliğe kadar dayandırırım inşallah bide beraber yaşıyoruz yani iki haftadır onunla ailem şehirdışında benle bunda kalıyorum beraber yatıyoruz ama cinsellik yok
Evlenmeden konrol et belki seni tatmin edemez ne diyeyim artık 😂
eder ya ben istersem yapar cidden bırakamam bunu ben
Sen bilirsin
Seni prenses biri mi saniyor acaba
Cinsellik istemeyen erkek erkek değildir
Ohaaaa. Sakin tosunum sakin.
ufo goren masum yazilimci
Kadınlığını kullanırsan ilgisini çekersin
Şimdi ki erkeklerin bazıları tuhaf
O istemiyor mu
yakınlaşma oldu çok öpüşüyoruz ama devamı gelmiyor genelde kafasını göğsüme koyup konusuyor benimle çok tahrik oluyorum ben ya acaba benmi ilk saldırsam ona belki öyle ister ya bi ara oral yapmaya çalıştım ona ama asla k abul etmedi
Bence acık acık sormalısın yakınlastıgımızda neden böyle yapıyorsun diye. Belki seninle evlenmek istiyor o yüzden dogru görmüyor. Sen daha once cinsellige girdinmi
evet evlenmek istiyor yani direk söylemedi bunu banada ciddi düşündüğünü geleceğine benide katıyor devamlı
Offf ne kadar kotuuu… boyle ret edilmek kirici olmustur
Kontrol et ne ya bu makine mi 😂
g*y bence