#SinirliBebek <3 <3 <3
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
geri çekilme yöntemi diye bir yöntem yok. o halk efsanesi. cahil halkımızın üreme sistemini erkek ve kadın anatomisini bilmemesinden kaynaklı cahilce çözüm diye uyguladığı bir saçmalık.
normalde bir erkek bir boşalmada 300 milyon sperm içeren meni boşaltır. meni nedir. teknik ismi semendir. ve içeriğinde sperm ve spermi koruyucu sıvılar vardır. ereksiyon sonrası cinsel aktivite ya da uyarı dedvam ettikçe penisten sıvı gelir. halk dilinde zevk sıvısı derler. halbuki bu meninin ilk aşamasıdır. koruyucu sıvı ve sperm içerir. son haldeki meni ile farkı sperm sayısının az olmasıdır. her damlada binlerce sperm vardır. yani ilişki boyuncaa milyonlarca sperm akıyor vajina içine. bu nedenle de geri çekilmek anlamsız bir şey.
Hayır. Yollardır bu yöntemi uyguluyorum. Hiç bir risk yaşamadım. Tabi bu biraz da erkeğin uzmanlığına ve profesyonelliğine bağlı sanırım. Ne dersiniz... 🤪😎🌸
bu işlerde kadının elinde bütünüyle ne isterse o olur
Her soruma dikkatli yorumlar yazmanız beni sevindirdi. <3
Evet ben hamile kaldım 5 ay içinde ama olursa olsun diyorduk
Cevap
43Cevap
Büyük risk bu.. Çünkü zevk suyunun da sperm içerebildiğini unutmamak gerek..
Geri çekilemeyip içine boşalmanın da yaşanabileceği gibi..
Sanmıyorum riskli olacağını hep geri çekilme yöntemini kullandım hiç birşey olmadı şuana kadar asla condom kullanmam geri çekilme en mantıklısı kendine güveni yoksa erkeğin bu konuda condom kullanmali sonra hamile bırakabilir
Şöyle bir risk var... Erkek geri çekilirken kadın pense gibi sıkarsa o şehvet ile erkeğin penisi kopup kadının vajinasında kalabilir.. :D :D :D
Neyse... Evet en büyük risk erkeğin o şehvet ile geri çekilmede gecikmesi ve ya benim başıma gelen gibi, fark etmeden içeri akan birkaç damla ve 1 ay sonra çocuğu aldırmak için jinekolog aramam..
Hayır riskli değildir erkeğin tecrübeli olması yeterlidir!
ileri gitmesini bilen zamanı gelince geri cekilebilmeyi yapabilmelidir
Riskdir ve ben o son darbeyi asla cıkartarak değil zaferin verdiği mutlulukla köküne kadar yasamak isterim
Yıllardır bunu yapıyorum hiç kaza geçirmedim. Ancak canım bazı adamlar kontrolünü kaybedip ne yazık ki bu yöntemden kadınları korkutuyorlar.
Bunu izlemelisin 😅👍
https://www.youtube.com/embed/_7n2KAMhC78Yıllardır öyle yapıyor bışi olmuyor zevk suyuylada hamile kalınmaz boşalma olmadığı sürece
tabi riskleri var çıkarırken içine boşalmış olabilir veya bir miktar sperm içine girmiş olabilr
hep bunu yapıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Kadınların yatakta doyumu yaşaması önemli geri çekilme candır
riskli 1 kere bile kaçırırsa yandı gülüm keten helva😜
Çocukların olması gereken yer belli, dışarı çıkarınca ben ne anladım o işten.
Bu yöntem Eğer gerçekten kendi ve kontrol edebilen bir erkek varsa Evet güvenilirdir ama işin tadını biraz kaçırıyor Bence en güzeli kadınım İçine boşalmak tır
Geri çekilme hiç zevkli değil. Spermlerim partnerimin içinde olmalı. Partnerim illa isterse çıkarıp ağzana veya göğüslerine boşalabilirim..
Sekste geri çekilme niye riskli olsun, hem kadin hamile kalmaz hemde geri çekilme yöntemi seksin uzaması ve kadın ilişkiye girerken daha çok zevk alıp boşalmasi için iyidir
Ya resmi değil de ben kendi açımdan söylüyorum çok can sıkıcı bir durum
Risk almaya değmeyen bir durumdur, çok ustaysan bu işte yap ama değilsen #Okey al rahat et knk ne uğraşıyon
Riskli paşam çünkü tek seferlik bı boşalma olmuyor onun öncesinde damla geliyor biraz biraz
Geri çekilme yöntemi tecrübe ister kaza riski yüksek
Turan taktiği her yerde işe yarar🤘
Kılıç kuşan. Belki savunma yapar düşmanlar. :)
Ne çekmesi kökleyip içine atılan her spermin tadına baksın
Riskli ya ne gereği var kız da hap kullansın bi zahmet
Bence kadın üste olmalı :) benim hayalim bu😬❤️
Evet riskli ama Kondom kullanmaktansa geri çekme yöntemini kullanmayı tercih ederim, Et ete değmeli.
Çok azda olsa risk var
Kesinlikle prezervatif bile guven vermezken
İyi ayarlayamazsan sıkıntı olabilir
Riskli olsada bunu tercih ediyorum.
Zorr ama denenebilir deneyenler konuşsun
Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
Hayır ben 14 yıl o yöntemi kullandım
Hayır riskli degil tabi işi bilmek gerek
Riskli bir yöntemdir.
risklidir ama en sevdiğim korunma yöntemidir.
riskli ama cok zevk li oluyor
yıllardır o şekilde yaparız sorun olmaz
sıkıntı buyuk o işte
Çoğu zaman kazalar olabilir o zevkle :)
Biraz riskli
Tabi ki riski vardır
Riskli
Çok riskli
Riski çook
erkekte herşey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?