Cinsel Yaşam Geri çekilme yoluyla cinsellik tehlikeli midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Şey sorucam erkek neden tam gelirken çıkmak istemez Güncellemeler1 yıl Erkek neden tam gelirken çıkmak istemez Geri çekilme yoluyla cinsellik tehlikeli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Geri çekeceğim dediğim 2 ilişkide de içine gitti. 2 gün oldu, pişmanım, artık kılıf lazım, o şehvet her şeyi yaptırır 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bizim yıllardır öyle ama kontrollü olmak gerekir ama hiç bi korunma yöntemi %100 koruma olamaz tabi 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çünkü o an zevk alıyoruz ve yarıda kalsın istemeyiz 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Uzun zamandır aktif cinsel hayatım var hep bu yolla yaptım hiç problem yaşamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl evet, ben eski sevgilimin içine boşalmıştım. O anki şehvet nedeniyle kendini çekemiyorsun, sıcaklığa ateşini dolu dolu akıtmak istiyorsun 1 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tehlikenin üst seviyesi o anki zevki tatmak için istemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Çok tehlikeli spermler o kadar tazyikli fışkırıyor ki, bazen çıkarıncaya kadar içine gidebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çünkü en zevkli kısım o son saniyeler, tecrübesiz erkekler özellikle çıkamaz o an 0 0 Yorumla
S400cü Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Öyleymiş bugun bir uzmanin videosunu dinledim 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Spiral takın ya da kondom 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. İçine fışkırtmak güzel bir his olduğu için 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet. Kontrol edemez ise gebelik olabilir 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. İçine boşalmak daha çok haz verir 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hanile kalma olasalığo çok fazla 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Zevkli bir o kadarda tehlikelidir😉 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben onu uyguladım hep. Herkes yapamaz. 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Yani garanti degil 3 1 Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Tecrübesiz kendini tutamayıp içinde patlayacak biriyle yaparsan evet Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tehlike tabi 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tahlikeli tabikide 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Ən zevkli an o çünkü 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İçi daha zevkli 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet tehlikeli 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Zevk 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok tehlikeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Geri çekeceğim dediğim 2 ilişkide de içine gitti. 2 gün oldu, pişmanım, artık kılıf lazım, o şehvet her şeyi yaptırır
Bizim yıllardır öyle ama kontrollü olmak gerekir ama hiç bi korunma yöntemi %100 koruma olamaz tabi
Çünkü o an zevk alıyoruz ve yarıda kalsın istemeyiz
Uzun zamandır aktif cinsel hayatım var hep bu yolla yaptım hiç problem yaşamadım
evet, ben eski sevgilimin içine boşalmıştım. O anki şehvet nedeniyle kendini çekemiyorsun, sıcaklığa ateşini dolu dolu akıtmak istiyorsun
Tehlikenin üst seviyesi o anki zevki tatmak için istemez
Çok tehlikeli spermler o kadar tazyikli fışkırıyor ki, bazen çıkarıncaya kadar içine gidebilir.
Çünkü en zevkli kısım o son saniyeler, tecrübesiz erkekler özellikle çıkamaz o an
Bombayı yerleştirir ugdfg
Öyleymiş bugun bir uzmanin videosunu dinledim
Spiral takın ya da kondom
İçine fışkırtmak güzel bir his olduğu için
Biraz tehlikeli güvenmek gerek
Evet. Kontrol edemez ise gebelik olabilir
İçine boşalmak daha çok haz verir
Hanile kalma olasalığo çok fazla
Zevkli bir o kadarda tehlikelidir😉
En tehlikelisi o sen anlayamazsın bile ne olduğunu
Çıkmak istemez bu her erkekte öyle oluyor
Hiç bir şey olmaz partnerin geç kalmasın tamam