Cinselliğin ilişkinin masumiyetini öldürdüğünü düşünüyorum. Aşık bile olsam karşı tarafla ilişkiye girme düşüncesi beni çok rahatsız ediyor hatta soğutuyor. Genel olarak temastan hoşlanmayan biriyim bu tedavi edilmesi gereken bir sorun mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAh siz kadınlara öğretilen, ezberletilen yanlışlar... Cinsellik ilişkinin masumiyetini de öldürmez, ciddiyetine de zarar vermez. Cinselliği ahlak, özellikle de toplumun dayattığı ahlak çerçevesinde düşünürsen, cinsellik, masumiyet vs hepsi çorba olur. Öncelikle cinselliğe bakışını değiştirmen gerek, senin için ne ifade ediyor? Evli çiftler bir imza atınca cinselliğin masumiyeti öldürme niteliği ortadan mı kayboluyor, yoksa toplum "tamam, artık seks yapabilirsiniz" dediği için mi meşru oluyor? Bir imza mıdır, cinselliği masumiyetin katili sıfatından uzaklaştıran? İlişkinin masumiyetinin cinsellikle ilgisi yok. Temiz, masum, ciddi ilişki yetişkin insanların seks yapmadığı ilişki değil, birbirlerine karşı dürüst, maddi/manevi menfaat elde etme çabası içinde olmadıkları, çiftlerin birbirini dinlediği/anladığı, birbirine destek olduğu, birbirlerini menfaat için kullanmadıkları ilişkidir (cinsellik, erkeğin kadını kullanması değildir). Böyle bir ilişki varsa, cinsellik bunu kirletmez, güçlendirir. Cinsellik, kadın-erkek ilişkileri, insan psikolojisi, cinselliğin tarihi, ataerkil toplum, bireysel hak ve özgürlükler konularında kendini geliştirip farklı bir pencereden bakmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikle ilgili değil bu durum imza öncesi ya da sonrası fark etmiyor düşünce olarak bile rahatsız oluyorum. İlişki yaşamamış bir insan değilim hatta bu kıyası o yüzden rahatça yapabiliyorum kendi kafamda. Cinselliği düşündüğüm anda karşımdaki insandan soğuyorum. Belki yaşatılan bir travma nedeni ile böyle olabilir ya da zorunlu bir görev gibi gerçekleştirme durumu bundan soğutmuş olabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki senin davranışın ama herkeste şu görüş var seven insan ilişkiye girmez tarzı bı düşünce var bu düşünce bana çok saçma geliyor her insanın isteği vardır seven insanın da vardır ve sevdiği için de girebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
evlilik sonrası için de aynı şeyi düşünüyorsan sorun, aşık iken de aynı düşünebiliomusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sonrası içinde aynı
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. bence cinsellik sende cidden korkulacak bir şeye donusmus bunu yıkmalısın cünkü cok normal ve sürecin bir parçasıdır bir psikologa gidebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatmayacaksak neden sevgili olalim ki yatmayacagim biri ile konusmam
00 Yorumla
+1 yılKızlar tehlikeli erkek severler genelde
Erkek tercihini değiştirmeyi denedin mj00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda zıplatcaklar kaçamazsın
00 Yorumlakesinlikle tedavilik bence ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle devam et , en büyük destekçinim
00 Yorumla Evet
00 YorumlaDoğal şeyler
00 YorumlaKorkak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği