Daha yilbasinda sevgili olduk benden hoslandigini soyleyip bir suru guzel soz soyluyordu ama konuyu cinsellik yasamaya getirdi hemen. Ben ciddi iliski istedigimi söyledim gecici heves istemiyorum dedim, gecici degil sadece yatmak istesem cok kisi bulurum dedi ama su an hemen olmasa da ilerde isterim söylemedi deme diyor. Ufak sevismeleri onaylamıştım ama iliskiye girmek istiyor direkt. Ben de bu tarz bir iliski dusunmedigimi soyledim, birbirimize uygun degiliz o zaman dedi. Nasil davranmaliyim bu iliskide?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu kabullenmek zor olabilir, ancak artık bir erkek 25-30 yaş öncesinde ciddi ilişki düşünmez, hatta bu birçok erkek de 35 yaşa kadar çıktı. Eskidenmiş 16-18 yaşlarında sevgili olalım 3-4 sene sevgili olur 22--25 yaşlarında evleniriz muhabbeti. 30 yaşına kadar erkeğin bırakın evlenecek parası harcayacak harçlığı olmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aslında sorunun detayında ilişkinizin hangi yönde gideceği açıkça belli. karşınızda cinsellik yok ise başka birine giderim diyen biri var. Onun karşısında da bana saygı göster ben istemiyorum diyen biri. Böyle durumda çiftler gerçekten bir sevgi yaşıyor ise beklemek ve dediğiniz gibi ileri gitmeyecek şeylerle yetinebilir. Ama ciddi bir ilişki olmadığını düşünen taraf yatmak istiyor bu nedenle uzak kalman en doğru seçim olur
20 Yorumla
Seni yönlendirmesine izin verme. Madem o bulabiliyor yatağa atabilecek kişiler sende sana böyle davranmayacak birilerini bulabilirsin. Ona mahkum değilsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılCiddi düşünmediği gayet açık! Daha neyin kafasını yaşıyorsun?
Fikrini değiştirse, bile o da sadece alacağını almak için olacak!03 Yorumla
Soran+1 yılGörüs almak istedim insan bazen bilemiyor olayın icinde olunca
Soran+1 yılFikrini degistirse de hala ikna etmeye mi calisir diyorsunuz
- +1 yıl
Bilmiyorum, ben daha o şekilde hiç yaklaşmadım!
Ki, sevdiğime bakmaya bile kıyamıyorum! Bazen işte göz refleksi diye bir şey var, gözüm filan kaçmıştır, ama onun dışında da hiç öyle yaklaşmadım!
Bunlar ilişkinin içinde olan şeyler, fakat en güzeli ve en doğrusu evlendikten sora olması…. zaten kendisine de söyledim
Eskiden bunu düşünmüştüm, daha çok eskiden, o da ciddi olmadım kişilerle ki, herşeyi en başta söylemiştim!
Ama bu şekilde yaklaşan birinden ben pek ciddiye almam, yani bir birliktelik düşünmem!
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılEğer istemiyorsan net olmalısın bence. Ona bunu söyle bunun için terkedebilicekse etsin kurtulmuş olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim birbirimize uygun degiliz o zaman dedi. Ama sonra hicbir sey yazmadi bakalim bir sey diyecek mi daha
- +1 yıl
Ya soğuk yaparak seni ikna etmeye çalışacak ya da çoktan bitirdi.
İlişkiyi bitirmek daha uygun olur. Senin geleceğin açısından da. O seni sevmiyor, cinselliği seviyor. Seni seven sana saygı duyar.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabi yanlış biraz zaman geçsin
Öyle hemen altına birini arıyosa kârhaneler bekler03 Yorumla
Soran+1 yılO da hemen demiyor zaten ilerde dedi ama ben evlilik harici dusunmuyorum iste
- +1 yıl
Tamamda o yüzeysel vs bekliyordur
Sanal oldu öu oluyo mu? - +1 yıl
Burdan her şey konuşulmuyor kutuma gel işte
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk seni kullanıp bırakıcak zevk cinselik peşinde kandırıyor hep öyle derler inanma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılOzaman tek yapcan şey sen Sag ben selamet dıycen yol vercen
00 Yorumla
+1 yılBu ne böyle şart koşar gibi.
Adam açık açık o yoksa bemde yokum demiş.
Yani düşünceme saygı yok. Sen kendine olan saygınlığını hep koru Rabbim seni korusun02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim guzel yorumunuz icin, Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim.
Sendende
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılufak sevişmelere okey vermişsin ama kabul etmemiş. ayrılmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılHala dusunuyomusun yol ver gitsin adam in niyeti zaten belli aklini kullan biraz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSenin daha once bir tecruben oldu mu peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi
- +1 yıl
Olmadiysa zaten yapma ya da ... Ole iste
+1 yılCinsellik olmadan ilişki yürümüyor ki cidden ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hicbir sey yasamayalim demedim ki zaten ama iliskiye girmek istiyor direkt
- +1 yıl
Yok haklısın bu konuda o halde bişi diyemem sevmemiş o zaman kullanmak istemiş.
+1 yılAyrıl o zaman uzatmaya gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGul gule kibarca bay bay de bence
00 YorumlaAyrıl gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver
00 Yorumla
+1 yılYolla kız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem