Örneğin 6 aydır beraber olup bir şey yasamayan yani en azından bu yasamamıstır diyebilirmiyiz? Sadece sevgi üzerine birliktelik kurulur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil kesinlikle normal değil bir insanı seviyorsan seks yapmak istersin eğer istemiyorsan sıkıntı var sevgi değildir o başka bir şeydir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkinin yarısı aşk yarısı sekstir. Bir müddet sonra aşk biter geriye seks kalır. Onda da birbirini tatmin edemezse partnerler, genelde ayrılık yerine ( alışkanlıklardan dolayı ) aldatmalar başlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olani bu zaten ama bu kalmadi sevgi aşk onun uzerinden cinsellik var cinsellik olan yerde aşk sevgi olmaz
20 Yorumla
+1 yılSeks olmadan olmaz net böyle bir ilişki kabul etmem uzun süre ilişki olup öpüşme sevişme olmadan ilişki mi olur kuru kuru
08 Yorumla
Soran+1 yılSeks işçileri bosuna mı var? Kadın sana bedava niye veriyor? Evlen o zaman madem ilişki için o kadınla berabersin resmiyete dök o halde
Soran+1 yılAma oda yok sizde
- +1 yıl
Bende var ama kızda o yok popo
- +1 yıl
Yani evlenmeye
- +1 yıl
Bı devirde ilişki yaşamadan ilişki devam etmez her iki tarafta yapar yapıyor
Soran+1 yılBen birileriyle galiba bu yüzden birisi olsun sonsuzum olsun kafasındayım evlenmeden dokunamıcak bana. İstemezsede ileride görücü usûlü
- +1 yıl
Mmm yani en güzeli şahsen bende senin gibi düşünüyorum yalan aslında senle ben olabiliriz evlenene kadar bişi olmaz aramızda evlenince yaparız olmaz mı
- +1 yıl
Ciddi ilişki Düşünüyorsan benim gibi senle ben ♥️
Olur tabi ama cinsellik ihtiyaçtır ve insan sevdiği ile yapmak ister , ama kişi daha önceden cinsel ilişki yasadiysa ve yeni ilişkisindr yaşamadım diyorsa inanmam zor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilişkiyi besler. Susuz ne kadar yaşayabilirsiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılAlakası ne? Yiyişmekle sevgi. Onu anlamıs değilim
- +1 yıl
Alakası ne derken? Anne veya evlat sevgisinden bahsetmiyorsun. Arkadaş ya da dost sevmiyorsun. Kafanda bu kadar ayrık duruyor sevgili ile seks de alakasını soruyorsun.
Soran+1 yılİyide bekarım sonuçta adamın ihtiyaçlarını karsılamak zorunda değilim. Resmi bir şey yok
- +1 yıl
İlk yorumun ile bu yorumun arasında ciddi bir felsefe farkı var. Zorunluluk olduğunu söylemedim. O kadar absürt kelimeler kullanıyorsun ki sanki seks, kadının erkeği mutlu etmesi gereken bir eylem gibi zihninde canlandırmışsın. İlişkiyi besleceği kanısındayım. Ki birliktelik zevk verir. Bu mantıkla evlenince de boşanırız diye vermemek normal mi?
Cınsellık ılıskıyı guclendırır Sevgı bagı ıle cınsellıksız de ılıskı devam eder
10 Yorumlaannen menapoza girdiyse ona sor.
veya menapoza girmiş halana, teyzene felan sor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk okulda belki lisede olabilir. Yetişkin insanların cinsellik olmadan ilişki yaşaması sağlıklı değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay uzun mu😄
Haklisin artik millet günlük cikiyor00 Yorumla 6 ay dediğin uzun ilişki değil ve evet zaten önce sevgi üzerine kurulmalı ilişki
00 YorumlaYüzyıllardır böyle yeni trend olsu yataktan yataga gezmek yuzyillardir olan simdimi olmayacak
00 YorumlaSevgi üzerine birliktelik kurulması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum benim öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevgi üzerine bieliktelik 11 yaşında kuruyodum hadım edilmiş gibi bir ilişki istemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin yaşam tarzı farklı olabilir. Sorgulamak eğer özel değilse 3. kişilere pek düşmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevdiğim kişiyi arzular ve isterim tabi ki de yani ufakta olsa birşeyler olmalı bence direk seks olmasa da
00 Yorumla
+1 yıl6 ay uzun ilişkiye mi giriyormuş ya.
25 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsk yani kimilerine göre. Sen 1 yıl falan düşün
- +1 yıl
Yani tercihe göre değişir bence istersen yaşarsın istemezsen yaşamazsın bu durum kişinin kendini tanıması ile alakalı bence
- +1 yıl
O nedenle kimin ne yaptığını bilemeyiz nitekim bize ne 😂
Soran+1 yılSadece merak etmiştim. Öyle çiftleri görünce. Benimkisi görüntülü aradığımda bile sapıtıp öpüyo sjsjsjs
- +1 yıl
Anladım mutluluklar o zaman 👍
+1 yılSevgilisi olup da bir şey yaşamayan tek bir insan görmedim ben
00 Yorumla
+1 yılNormal ama bence yaşanmalı
10 Yorumlabence çokta normal değil
00 Yorumla
+1 yılKurulur masum duygularla
00 Yorumla
+1 yılBana imkansız geliyor
00 Yorumla
+1 yılNormal illa şart değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İlla ki dokunuslar olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİnancın ağır basıyorsa evlenene kadar yapmazsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay uzun bi süre bence
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde artık anormal
00 Yorumla
+1 yılOluyor bazen
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumlaolmaz maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dayanamam sanırım