Cinsellik Uzun ilişkilerde cinsellik olmalı mı? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Güncel Uzun ilişkilerde cinsellik olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzunluk ölçütü nedir? Bide bu hayat ve yaşayız tarzıyla da alakalı sanıyorum bazıları için normal olabiliyor bazıları içinse evlilik şart. 1 6 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Uzunluk derken 6 ay ve +6 üzeri 😊👍 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bence evlilik şart 😄 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Bu iyiydi 😊👍 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Soru ve görsellerin çok hoş hala fenomenlik teklifi almadın mı ya da başvurdun mu Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Fenomenlik teklifi almadım ayrıca başvuru nasıl yapicam bu konuda da hiç bilgim yok Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet olabilir. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Olmak zorunda değil. 9 yıl ilişkim oldu bir gün bile cinsellik yaşamadık. Olmasa da olur yani. 2 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Her iki insan birbirine güveniyorsa ve birbirini aldatmayıp yolun sonuna kadar devam edeceklerse cinsellik olması normaldir 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinselliksiz ilişkiye, ilişki denilemez zaten.. 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Arık millet önce sevişip sonra sevgili oluyor olmalı tabiki de 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl her ilişkide cinsellik olmalı 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Nalanaylin35 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olmalı tabi 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzunluk ölçütü nedir?
Bide bu hayat ve yaşayız tarzıyla da alakalı sanıyorum bazıları için normal olabiliyor bazıları içinse evlilik şart.
😊👍
Uzunluk derken 6 ay ve +6 üzeri 😊👍
Bence evlilik şart 😄
Bu iyiydi 😊👍
Soru ve görsellerin çok hoş hala fenomenlik teklifi almadın mı ya da başvurdun mu
Fenomenlik teklifi almadım ayrıca başvuru nasıl yapicam bu konuda da hiç bilgim yok
Evet olabilir.
😎👍
Olmak zorunda değil. 9 yıl ilişkim oldu bir gün bile cinsellik yaşamadık. Olmasa da olur yani.
Her iki insan birbirine güveniyorsa ve birbirini aldatmayıp yolun sonuna kadar devam edeceklerse cinsellik olması normaldir
Cinselliksiz ilişkiye, ilişki denilemez zaten..
😎👍
Arık millet önce sevişip sonra sevgili oluyor olmalı tabiki de
her ilişkide cinsellik olmalı
😎👍
Olmalı tabi
😊👍
Evet