Bayadır sevgiliyiz öpüşmek sarılmak ve el ele tutuşmaktan başka ileriye gitmedim. Cinsellik önemli tabii ama bi parçası bu ve seviyesi ne olmalı nasıl olmalı ciddi düşünen bi erkekle beraberim. Daha önce kimseyle bir şey yaşamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNikah olmadan yaşama derim, bizim ülkede bekaret önemli, bugün çok güvendiğin birinin yarın seni bırakıp gitmeyeceğini garantisinin hiç kimse veremez. Benim için önemli değil diyorsan senin bileceğin bir konu.
05 Yorumla
Soran1 yılBu çok göreceli bi konu nikah olmadan yapıp sonra evlenenlerde var ona bakarsan eğer senin söylediğin bakış acısıyla ilerlersek
Cevap sahibi1 yılO dediğin 100/ 5 felandır. Şansına güveniyorsan meydan senin ( 5 kişiyle yaşadım ilk fırsatta başkasına gitti, öyle ya da böyle.
Soran1 yılNe kadar süreden sonra beraber oldun bu 5 kişiyle
Soran1 yılÖnemli olan nokta orası çünkü
Cevap sahibi1 yılHiç birine cinsellik yaşayacak kadar güvenmedim, sadece beraber vakit geçirdim, şimdi diyorum ki iyi ki de fazla ileri girmedim. Beş kuruş etmeyen karakterlerdi bunu şimdi çok iyi anlıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
1 yıldeğişdir. şarttır ihtiyaçtır başkasına giderim diyen erkeğe kanma
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey söylenmedi bana zaten
- 1 yıl
iyi. ama bence sen yakında yaparsın bu kişiyle. zor dayanıyorsun sanki
Soran1 yılNeden yapmiyim uzun süredir hayatımda güvendiğim birisi ve seviyorum
- 1 yıl
geneli yapınca bırakır , hevesi geçmesin. evliliğe bir şey kalsın
Soran1 yılGeneli ilk haftadan kendini ele verdiği için tanımadan vakit geçirmeden bağ kurmadan olduğu için olabilir mii
- 1 yıl
yo , sakın haksız olduğumu düşünme. temkinli ol. kabul etmesende fıtraten böyle. saygıyı yititir. sevgilim öyle biri değil deme. öyle diye bana herkes senmi diyen kaç kız dediğimi yaşadı ve arkadaşça konuşuyorlar benimle. üzülme diye uyarıyorum
Soran1 yılSağ ol ama temkinli olmasam bahsettigin diğer insanlar gibi ilk günden yapmıştım bileee sakin ilk yani
- 1 yıl
ilk günden değil 2-3 yıl sonra yaşayanlardan bahsediyorum.
sen daha iyi bilirsin tabi. önyargılı olmıyım ben
Soran1 yılYani 7 milyar insan var gidene de dur diyemeyiz herkes yoluna bakar dediğin şeyin ihtimalini de hep göz önünde bulunduruyorum ama tam tersinide
- 1 yıl
ilk kez yaşayacak olman derin izler bırakabilir. bunu hakeden biriyle yapmak lazım. inan erkek için de ayrılınca çok üzücü oluyor.
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. E tabii ki de yani bu da soru mu
01 Yorumla
Soran1 yılNeye göre şart
Gizli Üye(36-45)1 yılNe saçmalıyorsun her aşk seksle mi devam etmeli
01 Yorumla
Soran1 yılKimsenin saçmaladığı falan yok sakin ol
Bende senle aynı fikirdeyim ve herkes ne düşünüyor onu merak ediyorum sadece onun için soru sordum
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 3. Buluşmadan sonra olmalı
01 Yorumla
Soran1 yılSenden hızlısı mezarda
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır değildir.
07 Yorumla
Soran1 yılYani cinsellik olmazsa benden soğumaz de mi
- 1 yıl
soğumaması lazım soğuyorsa da zaten bırak gitsin.
Soran1 yılbuçuk ay oldu ve bugüne kadar hiçbir şekilde beni zorlamadı yani
Soran1 yıl9
- 1 yıl
umarım böyle devam eder
Soran1 yılBen istiyorum mesela onunla bir şeyler yaşamak ama o sadece dile getiriyor beni ne kadar çok istediğini ve net bir şey yok ortada bunu ona nasıl dile getiririm
- 1 yıl
isteklemdir onu :)
Tabii ki de olacak seks
01 Yorumla
Soran1 yılSeks sadece gir cıktan ibaret değil sonuçta bunun için de sevişmek de var ve biz bugüne kadar ilerledi dahası olmadı bu ilişkimiz için yetersiz mi yani
Şart değil
01 Yorumla
Soran1 yılŞart değil bencede yani bi bütün değil bi parçası sonuçta
Gizli Üye(30-35)1 yılAkraban değilse evlenmeden ilişkiye girme
01 Yorumla
Soran1 yılAkrabayla ne alakası var şimdi bunun
Şart gibi
017 Yorumla
Soran1 yılNeden şart
Soran1 yıl9 aydır beraberiz birbirmizi arzuluyoruz ama ileriye gitmedik
Soran1 yılBen başlarda bana güven sağlasın çok istedim oyuzden onu hep analiz ettim tanıdıkça sevdim güvendim şu an istiyorum açıkçası o da arzuluyor görebiliyorum ama bana söylediği şey şu daha zamanı var
Soran1 yılYani zaten yazdım çok açıklayıcı değil mi
Soran1 yılHayatıma ondan önce giren insanlar oldu fakat hiçbiri bu kadar sağlıklı geçmedi hepsi toksikti güven vermeyi bilmiyorlardı sevmeyi bilmiyorlardı. Şu an hayatim da olan insandan eminim güveniyorum ve seviyorum haliylede onunla bir şeyler yaşamak istiyorum
Soran1 yılHer şey yaşamak onunla
Soran1 yılYani bu konu bizde hiç netlesmiyor sadece birbirmizi ne kadar çok istediğimizi dile getiriyoruz anlamadim
Soran1 yılBu konunun net olmamasi canımı sıkıyor artık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler